:) bende bugün içicem bolbolbolb suuuu :) dünden bugüne 400 gr. - var :) havalara uçuyorum mutluluktan :)
ayy ne güzel yaa :) benim içinde o günler gelsin lütfeeennn.. bu hafta sonuna kadar vaktim var hafta sonu dersane başlayacak düzeni oturtucam derken sonraki haftada okullar başlayacak sıkıntı yaratacak düzeni oturtmak banaama bu hafta sonuna kadar kendimi acayip kasıp vericem kilolarımı :) 400 gr. vermemle birlikte toplamda 2 kg. ye yakın kilo vermiş oluyorum inşallah onu 3 e 3.5 e tamamlamak istiyorum :)
benimde benimde sorma suzanımkurban bayramına manken gibi girmem lazım. bana 65 60 arası olmak bile yetiyor ama ben bunca zamanki şişmanlığın acısını çıkartıp hedefi 55 tutuyorum.. ama 60 kende fıstık gibi olurum kemikler maşallah çünkü baya kalın olduğundan :) 55 e vurup sonra bi 5 kiloyu yiye yiye almak istiyorum :):):):):)
günaydin kizlar ben bu gün lahana çorbasina başladim zayiflayan varmi başlayan arkadaşlarim çok hırslıyım bakalim birdahaki pazartesi ne kadar vercem ekmek yasak demi
günaydin kizlar ben bu gün lahana çorbasina başladim zayiflayan varmi başlayan arkadaşlarim çok hırslıyım bakalim birdahaki pazartesi ne kadar vercem ekmek yasak demi
cnm bnm hayırlı olsunn busraa onunnn ve sporunn eksılerı goruor zatenn 5 undur lahana dıyet ı yapıyrr bende aldıgımgun baslıcamm lahana dıetıne ınsl.....
tebrıkler busraaaaaaaaaaa
cnm bnm hayırlı olsunn busraa onunnn ve sporunn eksılerı goruor zatenn 5 undur lahana dıyet ı yapıyrr bende aldıgımgun baslıcamm lahana dıetıne ınsl.....
tebrıkler busraaaaaaaaaaa
evet bence de o şekilde daha iyi :)) diğer türlü çok acıkır insan yaa dayanamaz, yani en azından ben dayanamam :)) Haklısıngörüntüsü falan da kötü ama aslında içine kokulu baharatlar falan olabilir o şekilde deneyebilirim ben de.
kızlar bu arada söylemeyi unuttum dünden beri diyet günlüğü tutuyorum ben :) bi tane not defteri aldım içine fotoğraf sığacak boyutlarda. gün gün ne yedim içtim hepsini yazıyorum ve haftada bir 2 haftada bir ölçülerimi alıp fotoğraflarımı koyacağım. ilk fotoğrafımı bugün çekineceğim :) böylece gelişmeyi sıkılaşmayı verdiğim kiloların nerden nasıl gittiğini eski halime bakarak görebileceğim. birde yazdığım için yememi içmemi gözüme çok gelen birşey varsa ertesi gün toparlamak daha rahat olacaktır benim için :)
suzannnn :) sende yap canım :) resimlerle zayıfladığımızı görünce şevkimiz artar eminim :) şimdi saçıma bakım yapacağım 2 saat sonra annemle gölkenarında yürüyüşe çıkarız bakım 2 saat bekliyor çünkü :) o zaman çekineceğim fotoğraf :) ve her çekindiğim fotoğraf aynı kıyafetlerle olacak o yüzden en güzeli eşofman giymek sanırım :)
Neden bu kadar sabit fikirlisin canım, sonuçta onlar bizim geleneklerimiz, işi inada bindiriyorsun gibi geldi bana, kına Peygamberimizin sünneti sonuçta, biraz daha açık görüşlü olmanı tavsiye ederim.Günaydın şekercim...
Bencede karışmamaları gerek. Ama dün otururken sevgili kayınvalideciğim :
Giycek canım olur mu öyle 15 dk da olsa giycek dedi.Ben sevdiceği çektim mutfağa konuştum.
Baştan söyliyim ben onu giymem dedim şimdiden ayarlamaya başla dedim.
Sonrada benim elimde kahverengi kına kalıntısı olmasında nasıl yapıyosanız yapın kınayı dedim
Biz annemle anlaşmıştık normalde yapmıcaktık. Onlar tutturdu biz kına yakmaya geliriz diye.
Artık sevdicek hallletsin banane
Hadi bakalım, inşallah göreceksin kısa zamanda istediğin kiloyu.Çok azimli gördüm seni, hep böyle devam edersin inşallah.
Herkese slmlar,
Nasılsınız kızlar? Hafta sonu ben de abarttım yine yemeyi. İnşallah hafta içi toparlarım bakalım. Lahana diyetine takmış durumdayız sanırım topikçene, ben pek önermesem de, bakalım nasıl kilolar vereceksiniz. Ama sağlık problemi olanlar yapmasın bence, doktora danışmadan, mesela bende guatr var, lahana kullanmıyorum. Guatr olup da, bilmeyenler olabilir, o nedenle, önce doktor kontrolü daha uygun diye düşünüyorum.
busraaa cım banada bulastırrr ya gercı bulastırdınn saylrr hehehe 55 dk leslıe sonrasıı ben sade turk kahvemle tabıyanında bıtterımleee geldım 1 parcacık tabııı busracımyan komsuma gecrmben 1 kepçee arabası corbasını ıcmeyeee tmmmııııı boll acılı eksılııı 1parcada baklavadılımıhamurundan yıyebılırımm dımııııcanım ben lahana diyetini uyguluyorum ama kendimce uyguluyorum.. :) şöyleki dişyetin sabdece çorba kısmını aldım kalanlarını kendim ayarlıyorum. birgün sadece meyve yada sebze yiyerek 1 haftada diyeti bitirmektense ben acıktığım zamanlarda öğlen ve akşam yemeklerinde yiyorum lahana çorbasını sabahta kahvaltı yapıyorum normal bir şekilde. hatta gün içinde çikolatada meyvede mısıra yedim yani.. bence böylesi daha sağlıklı. ve aşağı yukarı 2 kg. kadar verdim 5 günde. sporlada destekliyorum tabi bunu. bence sende öyle yap. çorbayı yap istediğin zaman tüket.. yanı sıra kahvaltını çayını suyunu sporunu da yap :) somak istediğin birşey olursa cevaplarım :)
teşekkür ederiiimmm :) valla saç baş yolacaksın diye bekliyordum amasöz valla bugün 600 gr. vericem bugün hayırlısıyla bitti regl dönemim sauna eşofmanları takıp sırtıma 1 saat yaparım sporumu ne güzel öyle olunca 1100 kalori + leslie ile yaktığım kalori + jillian ile yaktığım kalori oluyor sen gör o zaman bendeki kilo kaybını
saol canim vercez inşallahhhhhhhh ğöbüşler gitcek tadida güzel ben çok sevdim
ben onu 5 aydır tutuyorumm sekerımmm fotolarıda burda yayınlıyordumm atrk fotoatmyrmm burayadaapc atyrmm hepparduselı ckyrmm genede ama :))kızlar bu arada söylemeyi unuttum dünden beri diyet günlüğü tutuyorum ben :) bi tane not defteri aldım içine fotoğraf sığacak boyutlarda. gün gün ne yedim içtim hepsini yazıyorum ve haftada bir 2 haftada bir ölçülerimi alıp fotoğraflarımı koyacağım. ilk fotoğrafımı bugün çekineceğim :) böylece gelişmeyi sıkılaşmayı verdiğim kiloların nerden nasıl gittiğini eski halime bakarak görebileceğim. birde yazdığım için yememi içmemi gözüme çok gelen birşey varsa ertesi gün toparlamak daha rahat olacaktır benim için :)
suzannnn :) sende yap canım :) resimlerle zayıfladığımızı görünce şevkimiz artar eminim :) şimdi saçıma bakım yapacağım 2 saat sonra annemle gölkenarında yürüyüşe çıkarız bakım 2 saat bekliyor çünkü :) o zaman çekineceğim fotoğraf :) ve her çekindiğim fotoğraf aynı kıyafetlerle olacak o yüzden en güzeli eşofman giymek sanırım :)
a.s cnm nslnn sendede bolırade vardı belkı bgn ızne cıkmstr takmakafana tammııııııııııııııııııııHerkese slmlar,
Nasılsınız kızlar? Hafta sonu ben de abarttım yine yemeyi. İnşallah hafta içi toparlarım bakalım. Lahana diyetine takmış durumdayız sanırım topikçene, ben pek önermesem de, bakalım nasıl kilolar vereceksiniz. Ama sağlık problemi olanlar yapmasın bence, doktora danışmadan, mesela bende guatr var, lahana kullanmıyorum. Guatr olup da, bilmeyenler olabilir, o nedenle, önce doktor kontrolü daha uygun diye düşünüyorum.
bızım aprtmanda yapan olmustu ınanılmaz kılo verdıgünaydin kizlar ben bu gün lahana çorbasina başladim zayiflayan varmi başlayan arkadaşlarim çok hırslıyım bakalim birdahaki pazartesi ne kadar vercem ekmek yasak demi
canım ben lahana diyetini uyguluyorum ama kendimce uyguluyorum.. :) şöyleki dişyetin sabdece çorba kısmını aldım kalanlarını kendim ayarlıyorum. birgün sadece meyve yada sebze yiyerek 1 haftada diyeti bitirmektense ben acıktığım zamanlarda öğlen ve akşam yemeklerinde yiyorum lahana çorbasını sabahta kahvaltı yapıyorum normal bir şekilde. hatta gün içinde çikolatada meyvede mısıra yedim yani.. bence böylesi daha sağlıklı. ve aşağı yukarı 2 kg. kadar verdim 5 günde. sporlada destekliyorum tabi bunu. bence sende öyle yap. çorbayı yap istediğin zaman tüket.. yanı sıra kahvaltını çayını suyunu sporunu da yap :) somak istediğin birşey olursa cevaplarım :)
teşekkür ederiiimmm :) valla saç baş yolacaksın diye bekliyordum amasöz valla bugün 600 gr. vericem bugün hayırlısıyla bitti regl dönemim sauna eşofmanları takıp sırtıma 1 saat yaparım sporumu ne güzel öyle olunca 1100 kalori + leslie ile yaktığım kalori + jillian ile yaktığım kalori oluyor sen gör o zaman bendeki kilo kaybını
bende herseyı sewdıcege havale edıyorum
ama ıcımdede kalmıyo degıl bazı seyler
ama sende guzel yerınden bak ne guzel kayınvalden bazı seyler ıcın heveslı
AYY NE GUSEL OLUYR OLE YAABOL BOL GELIYOR HER GORENN NE KDR VERDIN NASILLLL DIE SORMUYORLARMICOK TATLI OLIYOR CNM BUSRANIN DEDIGI GIBI ILERDE DGSTR SIMDIK DURSUNN DAHA COK BEDEN KUCULECEGIZ INSL....
GUNAYDIN ESINCIMMM ayyy nısanlınn cok kasılacakk deseneannesı ve senın ıstklerın arasındaa:52.ben cahıllık ettımkınamda gıymedım bındallıyı ama sımdık yenı model olmus gelının yanındada gıyıyorlar ark..gorumlerı fılann bende letısı olark kaynımın dugununde gıymeyı cokkk ıstıyorumm ınsl..............................fıkrın neden bu kdr kalıcı bılmıyorum ama ınsl..degısır cunku o anın hazzı bır baskaa kına havası yanııı cnm
kızceler unıde bı arkadsımız vardı
kılo yuzunden cok alay etmıstı benımle
gecen hafta benı gordu sok oldu
hep bunu ıstıyorudum zaten zayıflayıpo onun karsısına cıkmak
ve yaptımda
nasıl mutlu oldum onun o yuzundekı ıfadeyı gorunce anlatamm
hemen kuzenımı aradı cok zayıflamıs gordum sok oldum felan dıye
:) bende bugün içicem bolbolbolb suuuu :) dünden bugüne 400 gr. - var :) havalara uçuyorum mutluluktan :)
ayy ne güzel yaa :) benim içinde o günler gelsin lütfeeennn.. bu hafta sonuna kadar vaktim var hafta sonu dersane başlayacak düzeni oturtucam derken sonraki haftada okullar başlayacak sıkıntı yaratacak düzeni oturtmak banaama bu hafta sonuna kadar kendimi acayip kasıp vericem kilolarımı :) 400 gr. vermemle birlikte toplamda 2 kg. ye yakın kilo vermiş oluyorum inşallah onu 3 e 3.5 e tamamlamak istiyorum :)
benimde benimde sorma suzanımkurban bayramına manken gibi girmem lazım. bana 65 60 arası olmak bile yetiyor ama ben bunca zamanki şişmanlığın acısını çıkartıp hedefi 55 tutuyorum.. ama 60 kende fıstık gibi olurum kemikler maşallah çünkü baya kalın olduğundan :) 55 e vurup sonra bi 5 kiloyu yiye yiye almak istiyorum :):):):):)
Neden bu kadar sabit fikirlisin canım, sonuçta onlar bizim geleneklerimiz, işi inada bindiriyorsun gibi geldi bana, kına Peygamberimizin sünneti sonuçta, biraz daha açık görüşlü olmanı tavsiye ederim.
slm
ben geldim
bugün başladım tekrar sağlıklı yaşamaya ama ilk gün çok zor geçiyor
norada gelmiş umay ballı dilo hasretde gelmiş
artık bende burdayım kesinlikle burası olmadan olmuyor
BUGÜNKÜ MENÜM
Sabah:
büyük bir bardak su
3 incir
Ara:
suuuuu
Öğle:
4-5 y.k. yoğurtlu mantı
3 y.k. bulgur pilavı
Ara:
1 şeftali
Akşam:
Bol salata
Ara:
Yeşil çay demlicem uzun bir aradan sonra
30 dk. tempolu yürüyüş
İşte böyle
eee sizler nasılsınız
Hoşgeldiin tekrar canımmm
Bende bugün ne giysemi izliyorum da hatunlar çöp gibi kıskandım valla.
Bendeee sağlıklı yaşama dönmek istiyorum
Ama kendime kepekli ekmek almaya gitmeye bile üşeniyorum
hoşbulduk tatlımmm
o programı izleyince bunalıma giriyom ben yaa
Kızlar çok güzel kısçem ondan.
Uzun uzun ve incecikler
esınnnnnnnnn nıe olanı kasıyrsun kıss sımdıdennn ask olsunnn yazık cocugaa heee bende kınamdaa abıye almadım takm elbıse aldım normaldede gıyrmm dıee ama bındallılar bnm dugunden sonra mesur oldu yaaaaaaaaaEvet hevesli bu aralar. Evlilik fikrine ne zor alıştırdık kadını
Ben karışsam kötü olurum şimdi sevdicek yapsın onunla ne kadar kötü olabilirler ki..
O hep bizim aramızda kalıyo yazık canım yaAma ben kazanıyorum genelde bu tür savaşları
Ben beğenemedim bi türlü bu bindallı denen şeyi. Çok şık bi elbise var hayalimde.Hiç bindallı düşünmedim.
Hayalimdeki düğün ve düğün öncesi olaylar böyle değildi.Nişan da istediğim gibi olmadı zaten
Ohh iyi olmuş. Daha çok şok olur inşallah.Hatta o da kilo alsında dalga geçmek neymiş görsün
İnşallah olur canım darısı senin başına.Sabredin hayırlısıysamutlaka yoluna giriyor herşey.
Canım zaten kına yakılcak muhtemelen onu engelleyemiyorum da...
Bindallı denen şeyi istemiyorum,kınayı da peçetenin üstünden falan yaksınlar napıyım artık.
Küçükken çok yakardım ellerime babaannem yapardı. Bi tiskindim o zaman aklım ermiyo tabi.
Yumurta yerken ellerimden bulaşmıştı o gün bugündür ısınamadım
bız ıyıyız ck skr kg lerle savasıyrzz halenn cnm dılek tatıle cıktııı hafta sonuna dogru gelır suzıı zaten yok esı ıle arası lımonıydıı ınsl..ondan dıldırr kara kedı de kendıne kusmus kg nın adını duymak ısmyr arada bır gorunup gdyrr sonradıger kıslarr arada bır ugruyoryenı ark..varrrr bır suruuu lerrneysee eben 10 dkyok oluyrmmm gorumceme bır paket bırakmam gerekk 10 dk sonra grsrzz ınsllslm
ben geldim
bugün başladım tekrar sağlıklı yaşamaya ama ilk gün çok zor geçiyor
norada gelmiş umay ballı dilo hasretde gelmiş
artık bende burdayım kesinlikle burası olmadan olmuyor
BUGÜNKÜ MENÜM
Sabah:
büyük bir bardak su
3 incir
Ara:
suuuuu
Öğle:
4-5 y.k. yoğurtlu mantı
3 y.k. bulgur pilavı
Ara:
1 şeftali
Akşam:
Bol salata
Ara:
Yeşil çay demlicem uzun bir aradan sonra
30 dk. tempolu yürüyüş
İşte böyle
eee sizler nasılsınız
esınnnnnnnnn nıe olanı kasıyrsun kıss sımdıdennn ask olsunnn yazık cocugaa heee bende kınamdaa abıye almadım takm elbıse aldım normaldede gıyrmm dıee ama bındallılar bnm dugunden sonra mesur oldu yaaaaaaaaa
bız ıyıyız ck skr kg lerle savasıyrzz halenn cnm dılek tatıle cıktııı hafta sonuna dogru gelır suzıı zaten yok esı ıle arası lımonıydıı ınsl..ondan dıldırr kara kedı de kendıne kusmus kg nın adını duymak ısmyr arada bır gorunup gdyrr sonradıger kıslarr arada bır ugruyoryenı ark..varrrr bır suruuu lerrneysee eben 10 dkyok oluyrmmm gorumceme bır paket bırakmam gerekk 10 dk sonra grsrzz ınsll
--55 dk leslıe 5 mlsbh 7 de 1 kuru kayısı ve 1 cay kasıgı corek otubal yedım
sonra uyudumm
10:30da
kahvaltımm;
-2 cataldmetes ve salatalık
-2 catl byz peynır
-1 yumurta az yagda
-yrm dılım cavdar ekmegı
bırazdanda spor yapacagım ınsl..buhafta kg verdırın bana ne olurrrrrrrrrr kurbana kdr 65 lerı gormem gerekkk:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?