70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun lahana corbasi diyeti icin malzemeler almaya gittim yarin basliyoruum. Bir de lahana yagi aldim her gun sabah ve aksam bacaklarima ve kalcama surup 1 saat spor yapicam inceltici etkisi varmis

Sabah/ogle: 3 kucuuk dilim tam tahilli ekmek, bal, peynir, 1 zeytin, 3 catal omlet, sekersiz cay

ara: activia ananasli yogurt, 3 hosbes

aksam: 2 kepce mercimek corbasi, 1 bugulama tavuk, 5 dilim patates, 2 yk bulgur pilavi

birazdan yuruyuse cikicam annem cornetto disc almis onu yicem cok seviyorum dayanamicam

Selam tatlılaar. :78:
Menümü yazmaya geldim.
Bundan sonra her gün yazıcam ipin ucu kaçmasın diye :)

Sabah
domates
salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kep. denge ekmeği
2 parça peynir
1 fincan şekersiz çay

Öğle
Yahu öğlen hiç acıkmadım
1 fincan türk kahvesi
1 erik

Akşam
2 küçük kaşık bulgur pilavı
1 parça sosis
1,5 kabak dolması

yarım dilim kek :/

Son düzenleme:

yedin zaten ne yediysen sen varya sen dövdirtürsün kendini yaa :) cimcik cimcik yapıcam seni bi elime geçirsem :)

yedin zaten ne yediysen sen varya sen dövdirtürsün kendini yaa :) cimcik cimcik yapıcam seni bi elime geçirsem :)

zaten dokuluyr saclarım bu arda bılgın vrmı yaa kafamda sac kalmadı bnm heeeeeeeeee 5 aydır fılann sureklı hısır hısır dklyrlrrr yaaaaaaa

bızım aprtmanda yapan olmustu ınanılmaz kılo verdı
ama yıne grı almıstı

bende cok ıstedım lahana dıyetı yapmayı ama yıyemedım malesf
lahanadan sogudum

deme be öyle çok güzel yaaa

İnşallah olur canım darısı senin başına. Sabredin hayırlısıysamutlaka yoluna giriyor herşey.

inşallah canım :) dört gözle bekliyorum valla
Hoşgeldiin tekrar canımmm

Bende bugün ne giysemi izliyorum da hatunlar çöp gibi kıskandım valla.

Bendeee sağlıklı yaşama dönmek istiyorum

Ama kendime kepekli ekmek almaya gitmeye bile üşeniyorum
oradaki kızları varya niye çıkartıyorlar ekrana anlamıyorumki.. ne güzelsiniz arkadaş gıcıklık olsun diyemi çıkıyorsunuz.. hayır zayıf olanı var olmayanı var yani.. sende spora başlasan diyorum hani canımcım :)

sanki eksik gibi bu menü he???:44:

Bugun lahana corbasi diyeti icin malzemeler almaya gittim yarin basliyoruum. Bir de lahana yagi aldim her gun sabah ve aksam bacaklarima ve kalcama surup 1 saat spor yapicam inceltici etkisi varmis

bende bugün biberiye yağı aqldım onunda inceltici etkisi varmış bakalım ne olacak spor yaparken bi sürüyorum birde gece yatarken süreceğim artık sonuçları yazarım..

anacim benim midem bulandi lahana çorbasindan güzel dedim kendimi motive etmek için ö felan oldum yaniiiiiiiiiii

nesi çirkin be mis gibi valla :) nesini sevmedinki sen canım?

zaten dokuluyr saclarım bu arda bılgın vrmı yaa kafamda sac kalmadı bnm heeeeeeeeee 5 aydır fılann sureklı hısır hısır dklyrlrrr yaaaaaaa

canım dökülmeye karşı benim formülüm zeytinyağı ve yumurta yapıp sarıyorum kafamı streçle 2 saat sonra yıkıyorum. yıkadığım şampuana sarımsak ezip koydum birde hint yağı ısırgan tohumu yağı tatlı badem yağı aldım koydum. sarımsak çok kokuyor diye saç kremimin içinede menekşe yağı koydum :) acayip iyi geliyor :) mutlaka dene

kızlar bugünki menüm:
sabah:
1 bardak şekersiz çay
1/4 ekmeğin yarısı kadar ekmeğe tost ( dereotu peynir ve patlıcanlı salça ile)

ara:
1 bardak yeşil çay

öğlen:
1 kase lahana çorbası
yağsız salata

ara:
1 ufacık boy ekler pasta

akşam:
1 kase lahana çorbası
1/2 karnı yarık ( zeytin yağlı ve sebzeli kıymasız)

günlük 2 litre su içtim
spor:
30 dakika çarşı yürüyüşü
30 dakika leslie ile 2 mile
1 saat 6 ve 6.5 seviyede sauna eşofmanla yürüyüş ( 1100 kalori gösterdi)
25 mekik
25 twister

birde bugün biberiye yağıyla bacaklarımı yağlayıp öyle yürüdüm inceltiyormuş kullananlar öyle yazmışlar hep. bakalım sonuç ne olacak.

supersın cnmmmmm cıdden heeeee

inanıyorum böyle devam edersem olacak inşallah :) tez zamanda çok güzel kilo vereceğim :) darısı başına hani diyorum ki atıştırmalıklarını kessen yani :)
coktan kestımm cnmmm bnmm taaa 7,5 gıbı leblebı yedımo kdrr sımdı ben ckyrmm uykmmgeldııkocıs de yatar zatenn yarın gorusurzzzzzzzzzz

ben de kisin 1 2 gun yaptimm biberiye yagiyla sonra usendim her gun yapmakla bugun de lahana yagina basladim :)

slm kızlar ben 70kiloyum ya göbek bölgem çok var benimde evlendiktewn sonr aldım spor ve diyet uyguladım kiloda verdim aslında ama göbekten hiiççç gitmedi

slm kızlar ben 70kiloyum ya göbek bölgem çok var benimde evlendiktewn sonr aldım spor ve diyet uyguladım kiloda verdim aslında ama göbekten hiiççç gitmedi

mekik çekip sıkılaştırmayı dene canım. jillian diye bi hatun var 30 dakika 30 gün programını dene istersen canım 3 aşamalı ve yapıp yararını gören çok fazla var topiclerde falan okudumda 6 cm falan incelenler var. zorlu biraz ama olsun..
iyi geceler kizlaaar
nasilsiniz bakem

iyiyiz canımcım sen nasılsın?? hoş geliverdin :)

ben de kisin 1 2 gun yaptimm biberiye yagiyla sonra usendim her gun yapmakla bugun de lahana yagina basladim :)

hımm etkisi oldumu sana peki canım??

coktan kestımm cnmmm bnmm taaa 7,5 gıbı leblebı yedımo kdrr sımdı ben ckyrmm uykmmgeldııkocıs de yatar zatenn yarın gorusurzzzzzzzzzz

görüşürüz canım :) mesaj atarsın sabah kalkınca :)

hosgeldin caniim aramiza katil sende

hosbuldum canim cooook iyiyim sükürr
bugün yazili ehliyet sinavim vardi vee ben kazandimmm
ay cook sükür

hosgeldin caniim aramiza katil sende

hosbuldum canim cooook iyiyim sükürr
bugün yazili ehliyet sinavim vardi vee ben kazandimmm
ay cook sükür

haydi hayırlı olsun direksiyonuda geçersen rahatlarsın inşallah :) bende geçen yıl aldım ama henüz araç yok kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…