70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada kızlar tatlı kaşıyığla içiyom çorbayı yavaş oluyo aslında normal yemekleride öle yemeye başladım küçükleri kullanıyom

Son düzenleme:
gördüm gördüm zeyna yok oldu
herhal baktı çıktı kiraz canım çok süper gidiyo hani bazı insanı bazı yemekler tok tutar ya beni tok tuttu
bide kırmızı et hani su tutarda bazılarında tavuk su tutmaz benide tavuk su tutmuyo daha fazla yesem bile kırmızı etten bakalım açıkmadım ama kiloda oynama olcekmi ya öle bişeyki mesala oğluma karpuz verdim bugün inan ona keserken bile almadım ağzıma hiç ölen yemeğinide öle sıcakmı falan bakardım ama almadım çok merak ediyomki doğrumu bu olay kuralına göre yapıyom yani 2 saate bir mutlaka yarından sonraki günü iple çekiyom acıktığımdan değil kaç kilo gitcek ve yapmak isteğenlere net bişey diim deneyin falan

saolasın cnm madem yararını gördün,ben de devam edeyim kemere hihoyyyt spor diyet tamam bide onun faydası eklenirse süper olur :teytey:

gece bekçisi geldi kızlar saat 8 de dis ağrısı bir tutdu tam 1 saat kafamı duvara vuracaktım sabah ilk is disçiye gidecem tatile az kalmısken olmaz ki ama ağrı kesicilerin sayesinde biraz dindi simdi,bikinimide aldım kahverengi yıllardan sonra giyecem kaydirigubbakcemile5 38 beden etek aldım kaydirigubbakcemile2 eskiden kalma kıyafetleriminde bir çogunu giyebiliyorum artık benden mutlusu yok valla 5 kg daha verirsem bu is tamamdır hepinize tatlı rüyalar

nasıl verdınız kıloları dıyet falan mı yaptıız

sedacım doğum günün kutlu olsun nice yıllara sağlıkla huzurla inşallah a.s. a.s. a.s.

Teşekkür ederim canım sağolasın....

KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
CUMAYA AZ KALDI KEMERLERİ SIKIN BAKİİMMM...
BU ARADA 1 GÜNLÜK DETOKSLA 500 GR. KADAR VERDİM AMA BUGÜN İZİNLİYİM ALMAM OLASI ZATEN DENEMEK İÇİN YAPMIŞTIM 500 GR.DA OLSA İŞE YARADI....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

SEDACIM minna benden önce davranmış canım nice senelere en güzel en sağlıklı günler senin olsun ailenle sevdiklerinle beraber a.s.a.s.kızlar 1 kilo gitti tam:dance: dünden beri dün 80 .300 bugün 79 .300 nasıl mutlıyum anlatamam ve demeğin oturmamış kilodur diye perşembe sabahı evden çıktım kankim ve çocuklarımız açık büfe kahvaltıyla başladık ve eve cumartesi gecesi geldim yani sürekli beykozda ve yedimde yedim kankimde kaldım perşembe tereyağ gelmiş köyden yok böle bişey ne kadar ekmekle yedim hatırlamıtom ertesi gün cuma arkadaşıma gittim aslında kuzen ordada akşamüstüğdü benim en sevdiğim yemek patlıcan oturma kıymalı ertesi gün kahvaltı onlarda simitler poçalar akşamüstü makarna kolaları saymıyom daha sizlere çaylar nescafeler ordan görümceme çıktım akşam ve soslu kızartma balkonda çayla ne kadar yedim bilmiyom artık yani kendimi kaybediyom o zamanlar gece eve geliş ee ertesi gün pazar kahvaltı yine uçtum ve eşim akşamüstü et sote yaptıki çok güzel yapar herhal yarım ekmekle yedim onuda yani bunları niye anlatıyom bir benim ne kadar pis boğaz oldumu bilin tutamam iki
harbi yedimki su değil 1 kilo almam perşembeden bu zaman o gün 79 net pazartesi 80 net ve ikiside aç karnına wc ye gidilmiş kıyafetsiz wc yi hafife almayın-tatlicadiarzu-

sedaozer+ günaydın doğumgünü kızı oğluşun nasıl öp benim içinde onu .şeker çok mutluyum ben bunu ramazana kadar daha 2 kere yapcam .pazartesi tekrar yapcam şu anda 5 li çayımı içtim 9 oldu saat kahvaltımı yapim akşama kadar çorba ayran acaip tıkıyo yarında dayanabilirsem yapcam senin dün yaptığın ayran çorbasımıydı birde birebir uydunmu ben hiç kaçırmadım ve 2 saat arayla içtim en son 22.10 içtiğim zaten 11 30 da uyudum ve gece kaltım 4 .15. açlık hissetmedim sonra 8 de kaltım ve çok dinç hissediyom kendimi bu sıcakta hep halsiz hissederdim

günaydın fıstıklar

sedacım canım benim doğum günün kutlu olsun....sevdiğinle,oğluşunla birlikte hep mutlu olun inşallah

magrenta..kıymet kızlar günaydın

bende bugün ayranlı detoksa başladım
kahvaltımı 1 dilim uno lıght
1 haşlanmış yumurta
küçük bi peynir
salatalık,domates
2 yeşil biber ve marulla yaptım

kilom da 74,700 bakalım cumaya ne kadar gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…