mekik çekip sıkılaştırmayı dene canım. jillian diye bi hatun var 30 dakika 30 gün programını dene istersen canım 3 aşamalı ve yapıp yararını gören çok fazla var topiclerde falan okudumda 6 cm falan incelenler var. zorlu biraz ama olsun..
iyiyiz canımcım sen nasılsın?? hoş geliverdin :)
hımm etkisi oldumu sana peki canım??
görüşürüz canım :) mesaj atarsın sabah kalkınca :)
[QUOTE/]saol canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın.msjını yeni gördüm.aslında okuyamıyorum sayfaları açıyorum telden ama ,yle açık kalıyo kapatıyorum okuyamıyorum okusamda cwp weremlyorum.mağlüm telden yawaş oluyor.bende hastane falan uğraşıyorum.dün gece rahatsızlandım sabahta elim ayağım titremeye başladı.tahlil falan werdik.artık bunaldım iyileşeyim istiyorum.biyandan çocuklarla uıırakkıyorum.kız 7buçuk aylık oldu.koltuklara tırmanıyor yürüyor öyle.yaramazlık yapıyor abisiyleöyle işte..öpüldün canım..halimi hatrımı sorduğun için saol..biraz olsun moral oldu
ay cnm benımm kıyamammm hemdee ıkı cocuklaa hastalık hıc cekılmes olurmuuu bız bacı larızzz buradaaa sormadan olmazzz[QUOTE/]saol canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın.msjını yeni gördüm.aslında okuyamıyorum sayfaları açıyorum telden ama ,yle açık kalıyo kapatıyorum okuyamıyorum okusamda cwp weremlyorum.mağlüm telden yawaş oluyor.bende hastane falan uğraşıyorum.dün gece rahatsızlandım sabahta elim ayağım titremeye başladı.tahlil falan werdik.artık bunaldım iyileşeyim istiyorum.biyandan çocuklarla uıırakkıyorum.kız 7buçuk aylık oldu.koltuklara tırmanıyor yürüyor öyle.yaramazlık yapıyor abisiyleöyle işte..öpüldün canım..halimi hatrımı sorduğun için saol..biraz olsun moral oldu canımbenım umarım en kısa zamanda ıyılesırlsınnnnntansıyonunmu dusuyr dıkkt et yemene ıcmeneee elayaktıtremesı ondandırr rabbımkolaylık ve cocuklarına bolsaglık versınnn cnımmmm senı cokk opuyorum cnm benımmmm
hos geldınn cnmm bende gobekten muzadrıbımmm mekık ve leslıe bacı veee jılllıan ıle sıkılastı sayılır ama devamm en az 65 olana denkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkslm kızlar ben 70kiloyum ya göbek bölgem çok var benimde evlendiktewn sonr aldım spor ve diyet uyguladım kiloda verdim aslında ama göbekten hiiççç gitmedi
baybbkakk hadıı gun gobegıne dustuu kızz(bızım oraların tabırı ck uyuyana denır)haydııııımekik çekip sıkılaştırmayı dene canım. jillian diye bi hatun var 30 dakika 30 gün programını dene istersen canım 3 aşamalı ve yapıp yararını gören çok fazla var topiclerde falan okudumda 6 cm falan incelenler var. zorlu biraz ama olsun..
iyiyiz canımcım sen nasılsın?? hoş geliverdin :)
hımm etkisi oldumu sana peki canım??
görüşürüz canım :) mesaj atarsın sabah kalkınca :)
hayırlıolsun cnmm darısı basımaa esımızın verırıseee tabıkıııı ,bendede araba vr ehlıyet yyyokkkhosgeldin caniim aramiza katil sende
hosbuldum canim cooook iyiyim sükürr
bugün yazili ehliyet sinavim vardi vee ben kazandimmm
ay cook sükür
esım ıstmyr almamıııı yaaaaaaaaa :26:
neyseee hayırlısııı
kahvaltımmm
06,30----1 cay kasıgı corek otu bal+1 kuru kayısı
07:00----yarımlt su
07:40----patates rendesı zeytın yagında bol baharatlı(3-4 catal kdr)
---------3 catal byz peynır
---------ceyrek ekmegın yarısı byz ekmek(cvdr kalmamısta evde)
---------yarım domates,ceyrek salatalık
08:40-----yrm lt su daha
sımdılık bole bırazdann leslıe bacı ılee4ml yapacagımm sonra yanı oglene dogru aksam ıcın patateslımantı yapcamm kocısımeee ark.ılee ck opyrmm sızlerıben buralardayımmmm heeeeeeeeee
gunaydınlar canım ınsl..hayırlı bır gun gecırırızzzzzzz bende sbh tartıya cıktım vee dunkı spor ve mekık ınn eksısını gordum tammmm 300gr eksık cıktım yassasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHerkese günaydınlarrr,
güzel bir gün olsun inşallah, ben yine tam gaz yemeye devam ediyorum. İçimdeki regl canavarı hortladı, bu hafta sanırım artıdayım.
Balkaymak gözünaydın canım, hayırlı uğurlu olsun.
Sscemm geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin.
Yeni kızçeler hoşgeldiniz.
Herkese güzel bir gün diliyorum, gününüz aydın, neşeniz daim olsun inşallah.
ahh ahh keske benımkısıde heveslı olsaEvet hevesli bu aralar. Evlilik fikrine ne zor alıştırdık kadını
Ben karışsam kötü olurum şimdi sevdicek yapsın onunla ne kadar kötü olabilirler ki..
ohh kımler kımler gelmısslm
ben geldim
bugün başladım tekrar sağlıklı yaşamaya ama ilk gün çok zor geçiyor
norada gelmiş umay ballı dilo hasretde gelmiş
artık bende burdayım kesinlikle burası olmadan olmuyor
BUGÜNKÜ MENÜM
Sabah:
büyük bir bardak su
3 incir
Ara:
suuuuu
Öğle:
4-5 y.k. yoğurtlu mantı
3 y.k. bulgur pilavı
Ara:
1 şeftali
Akşam:
Bol salata
Ara:
Yeşil çay demlicem uzun bir aradan sonra
30 dk. tempolu yürüyüş
İşte böyle
eee sizler nasılsınız
bızım onlardan ne eksıgımız varkıKızlar çok güzel kısçem ondan.
Uzun uzun ve incecikler
sabahı felan cok begendım canımSelam tatlılaar. :78:
Menümü yazmaya geldim.
Bundan sonra her gün yazıcam ipin ucu kaçmasın diye :)
Sabah
domates
salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kep. denge ekmeği
2 parça peynir
1 fincan şekersiz çay
Öğle
Yahu öğlen hiç acıkmadım
1 fincan türk kahvesi
1 erik
Akşam
2 küçük kaşık bulgur pilavı
1 parça sosis
1,5 kabak dolması
yarım dilim kek :/
balkaymamızda gelmısiyi geceler kizlaaar
nasilsiniz bakem
gunaydnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHerkese günaydınlarrr,
güzel bir gün olsun inşallah, ben yine tam gaz yemeye devam ediyorum. İçimdeki regl canavarı hortladı, bu hafta sanırım artıdayım.
Balkaymak gözünaydın canım, hayırlı uğurlu olsun.
Sscemm geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin.
Yeni kızçeler hoşgeldiniz.
Herkese güzel bir gün diliyorum, gününüz aydın, neşeniz daim olsun inşallah.
gunaydınlar canım ınsl..hayırlı bır gun gecırırızzzzzzz bende sbh tartıya cıktım vee dunkı spor ve mekık ınn eksısını gordum tammmm 300gr eksık cıktım yassasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oncekı gun 71,5 ıkenn bgn sbh 71,2 cıktımmm leslıe bacı ıle 4 ml yapacagım bırazdandaaaaaaaaaaaaa
gunaydınlar herkese
offf ben bugun cok gergınım
dungece uykuda dısım kırıldı nasıloldu anlamadım bende agrıyo bırazcık
ellerımde ayaklarımda kasıntı var
saclarım ınanılmaz dokuluyo ıgneler yedım sacım ıcın yıne fayda etmedı
kuafore gıdıyorum dırek sacıma bısey dıyo azalmıs gıbılerınden
sıkıldım artık ıyıce sureklı bırsey cıkıyor hee daha kotulerı de var cok sukur halıme
ama boyle bazen ıyıce bunalıyorum sıze yazmak ıstedım dusuncelerımı sevdıcege
yada anneme felan soylesem bunları onlar benden daha fazla uzulurler sukur et derler
zaten sukur edıyorum ama dedıgım gıbı sıkıldım ıste
ahh ahh keske benımkısıde heveslı olsa
neyse alıstım ben artık
ohh kımler kımler gelmıs
cok sevındım senı gormeme canım burası olmadan olmuyor gercekten
4 kılo felan aldım buradan ayrılınca
ınsaallh tekrardan son gaz devam ederız dıyetımıze
bızım onlardan ne eksıgımız varkı
bızde olcıgız sekerım yaza ıncecık
sabahı felan cok begendım canım
ama oglen kendınde demıssın acıkmadım dıye
keske bır salata yeseydın
balkaymamızda gelmıs
hosgeldın kıscem
ayrılma artık buralardan
gunaydnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydınnnn
hergun tartılıyorsun sanırım motıve acısından haftada 1 tartılsan daha ıyı olmazmı acaba:18::18::18:
yok cnm normalde sade cumaları ama eksı grurmuyum dunkı sporun etkısı vrmı dıe cıktım ıkı gun boryunca artıkın cıkmam cumaya spruzz olur sacına gelınce aynısı bendede vr 5 aydır bende dyrmm dıetdenmı acaba ama dıet yapmymrmkı herseyden az a yıyorum sonucda vıtamısız kalmam mumkun dgll bırse her elımı attıgımda en az on tane glyr elıme hergun aklım polıkılıgıne gdym dıe ama ılac yusunden korkyrm sevmyrm kullnamı cunuuu ınsl.duselır saclarımız ıyıcee azaldı ınceldıııııııııııııııı uffffffffffffffffffffffgunaydınlar herkese
offf ben bugun cok gergınım
dungece uykuda dısım kırıldı nasıloldu anlamadım bende agrıyo bırazcık
ellerımde ayaklarımda kasıntı var
saclarım ınanılmaz dokuluyo ıgneler yedım sacım ıcın yıne fayda etmedı
kuafore gıdıyorum dırek sacıma bısey dıyo azalmıs gıbılerınden
sıkıldım artık ıyıce sureklı bırsey cıkıyor hee daha kotulerı de var cok sukur halıme
ama boyle bazen ıyıce bunalıyorum sıze yazmak ıstedım dusuncelerımı sevdıcege
yada anneme felan soylesem bunları onlar benden daha fazla uzulurler sukur et derler
zaten sukur edıyorum ama dedıgım gıbı sıkıldım ıste
arka dıslerımden ama cok da arka degıl guldugum zaman ortaya cıkıyorcnm günaydın geçmiş olsun nasıl öyle oldu dişin hangi dişin
bu aadada bende zaten hiç yoook saç örsem saçımı serçe parmağımdan ince kaldı allahım yardımcımız olsun valla
dünkü menüm
KALLINCA SUUUU
KAHVALTI:1 HAŞLANMIŞ YUMURTA SADECE ONU YEDİM HAZIRLAMAYA ÜŞENDİM
ARA:YEŞİLÇAY
ÖĞLE:1 POĞAÇA TADIMLIK
ÖĞLEDEN SONRA KOMSUDYADM:KAHVE ÇAY ŞEKERSİZ 4 ZEYTIN 2 KÜÇÜK PEYNİR 1 POĞACA
ARA:KAYSILI FORM ÇAY
FTNESS A GİTTİM 2 SAAT SPOR YAPTIKTAN SONRA GELDM
1 DOLMA ÜSTÜNE 1 KAŞIK YOĞUT DÖKTÜM YEDİM
3 LT GEÇGİN SUUUUU İÇTİM
BU SABAH FTNEES DAN ETKİSİYLE 77.5 GÖRDÜM
70 NEZAMAN OLURUM BEN YAAAAAAAA ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ MENÜM NASILLLL
yok cnm normalde sade cumaları ama eksı grurmuyum dunkı sporun etkısı vrmı dıe cıktım ıkı gun boryunca artıkın cıkmam cumaya spruzz olur sacına gelınce aynısı bendede vr 5 aydır bende dyrmm dıetdenmı acaba ama dıet yapmymrmkı herseyden az a yıyorum sonucda vıtamısız kalmam mumkun dgll bırse her elımı attıgımda en az on tane glyr elıme hergun aklım polıkılıgıne gdym dıe ama ılac yusunden korkyrm sevmyrm kullnamı cunuuu ınsl.duselır saclarımız ıyıcee azaldı ınceldıııııııııııııııı uffffffffffffffffffffff
selam umudummmmben leslıe bacı ıle 1 st lık bır gorusmem yapıp gelyrmmm muckkkkkkkkkkkk
saol canım..dlyet yapmıyorum o yüzden titreme açlıtan falan olmuyor.kurtulurum inşallah..zor ama.çok uykususzum hiç uyumadım.yine gitcem doktora öptüm canım.ben uykunun ne kadar büyük bir nimet olduğunu öğrendim..ay cnm benımm kıyamammm hemdee ıkı cocuklaa hastalık hıc cekılmes olurmuuu bız bacı larızzz buradaaa sormadan olmazzzcanımbenım umarım en kısa zamanda ıyılesırlsınnnnntansıyonunmu dusuyr dıkkt et yemene ıcmeneee elayaktıtremesı ondandırr rabbımkolaylık ve cocuklarına bolsaglık versınnn cnımmmm senı cokk opuyorum cnm benımmm
menun guselcnmsporundaa öleee:)sıfa olsun ınsllbende menumu yazayım
sabah
azcık salcalı sosıs
1 dılım cavdar ekmegı
1 dılım kasar
1 sıyah zeytın
1 dılım karpuz cay 1 tk ekmekustu cukulata
ara
2 si 1 arada
8 badem
oglen
1 dolma 1 kasık yogurt
karpuz
ara
form cay
8 badem
aksam
1 kepce corba
karpuz
salata
yogurt
ara
1 meyve
su
2 bucuk lıtre
spor
1__1.30 saat
tmm cnm yapmada zaten yazık sana ya uykusuzlukkkkkkkkkksaol canım..dlyet yapmıyorum o yüzden titreme açlıtan falan olmuyor.kurtulurum inşallah..zor ama.çok uykususzum hiç uyumadım.yine gitcem doktora öptüm canım.ben uykunun ne kadar büyük bir nimet olduğunu öğrendim..öffcagrısımıbıle uyumak ıstyr uleyyyyyyyyyyyyynn
ahh ahh keske benımkısıde heveslı olsa
neyse alıstım ben artık
ohh kımler kımler gelmıs
cok sevındım senı gormeme canım burası olmadan olmuyor gercekten
4 kılo felan aldım buradan ayrılınca
ınsaallh tekrardan son gaz devam ederız dıyetımıze
bızım onlardan ne eksıgımız varkı
bızde olcıgız sekerım yaza ıncecık
sabahı felan cok begendım canım
ama oglen kendınde demıssın acıkmadım dıye
keske bır salata yeseydın
balkaymamızda gelmıs
hosgeldın kıscem
ayrılma artık buralardan
gunaydnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydınnnn
hergun tartılıyorsun sanırım motıve acısından haftada 1 tartılsan daha ıyı olmazmı acaba:18::18::18:
ay cnm benımm kıyamammm hemdee ıkı cocuklaa hastalık hıc cekılmes olurmuuu bız bacı larızzz buradaaa sormadan olmazzzcanımbenım umarım en kısa zamanda ıyılesırlsınnnnntansıyonunmu dusuyr dıkkt et yemene ıcmeneee elayaktıtremesı ondandırr rabbımkolaylık ve cocuklarına bolsaglık versınnn cnımmmm senı cokk opuyorum cnm benımmmm
hos geldınn cnmm bende gobekten muzadrıbımmm mekık ve leslıe bacı veee jılllıan ıle sıkılastı sayılır ama devamm en az 65 olana denkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
baybbkakk hadıı gun gobegıne dustuu kızz(bızım oraların tabırı ck uyuyana denır)haydııııı
hayırlıolsun cnmm darısı basımaa esımızın verırıseee tabıkıııı ,bendede araba vr ehlıyet yyyokkk
esım ıstmyr almamıııı yaaaaaaaaa :26:
neyseee hayırlısııı
kahvaltımmm
06,30----1 cay kasıgı corek otu bal+1 kuru kayısı
07:00----yarımlt su
07:40----patates rendesı zeytın yagında bol baharatlı(3-4 catal kdr)
---------3 catal byz peynır
---------ceyrek ekmegın yarısı byz ekmek(cvdr kalmamısta evde)
---------yarım domates,ceyrek salatalık
08:40-----yrm lt su daha
sımdılık bole bırazdann leslıe bacı ılee4ml yapacagımm sonra yanı oglene dogru aksam ıcın patateslımantı yapcamm kocısımeee ark.ılee ck opyrmm sızlerıben buralardayımmmm heeeeeeeeee
teşekkürler hoşbulduk mekik benimde aklımda 10la başlayıp arttıracagım bakalım hedef 60 inşallah başarırım :18:
merhabalar arkadaslarneden kımse gelmıyor yaabusra nerde kaldın sende yaaa ben de gdyrmm mantı hamurumm hzırr 2-3 st den gelrmm belkımmm optum cnm
sbh 50 dk leslıe ıle 4 ml yaptım sonra 30 mekık ve 50 pedal yaptım ınsl..aksamada aynısı nı yapacahımm cumaya kdr 70 lerden asagı dusmek ıstyrmm busra cımm tebrıkler tekrardannn muckkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?