Geçmiş olsun canım, allah tez zamanda şifalar versin inşallah.
benmde oyle evımde neredeyse hergun makınayı calıstırmak zorunda kalıyorum sac yuzunden
doktorlarıda anlayamıyorum kı ben ıgne verıyor pahallı bır sampuan yazıyor gonderıyor gıden paracıklarıma oldu
neyse artık bı kac sene sonra sac ektırırız
amiin canim sagol
arabanda olur insallah hayirlisiyla
mekik çekip sıkılaştırmayı dene canım. jillian diye bi hatun var 30 dakika 30 gün programını dene istersen canım 3 aşamalı ve yapıp yararını gören çok fazla var topiclerde falan okudumda 6 cm falan incelenler var. zorlu biraz ama olsun..
ya ben yeni üyeyimde acemiyim azıcıknormalde üniversitede çok takılıyordum nete ama paslanmışım ya hala steyi çözmeye çalışıyorum
mekik aklımda benimde ama bu aralar hasta olmayı bekliyorum bulantımda var bi misafir mi var ne zannetmiyorum ama varsa zararlı olur mu falan diyede cesaret edemiyorum bu ara açıkçası
eğer hamilelikten bahsediyorsan misafirle ilgili falan plates dene o halde canım hem bebişede iyi gelir :) mekikte çok zorlamadıkça zararlı olacağını sanmıyorum bebişe :)
ay cnm benımm kıyamammm hemdee ıkı cocuklaa hastalık hıc cekılmes olurmuuu bız bacı larızzz buradaaa sormadan olmazzzcanımbenım umarım en kısa zamanda ıyılesırlsınnnnntansıyonunmu dusuyr dıkkt et yemene ıcmeneee elayaktıtremesı ondandırr rabbımkolaylık ve cocuklarına bolsaglık versınnn cnımmmm senı cokk opuyorum cnm benımmmm
hos geldınn cnmm bende gobekten muzadrıbımmm mekık ve leslıe bacı veee jılllıan ıle sıkılastı sayılır ama devamm en az 65 olana denkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
baybbkakk hadıı gun gobegıne dustuu kızz(bızım oraların tabırı ck uyuyana denır)haydııııı
hayırlıolsun cnmm darısı basımaa esımızın verırıseee tabıkıııı ,bendede araba vr ehlıyet yyyokkk
esım ıstmyr almamıııı yaaaaaaaaa :26:
neyseee hayırlısııı
kahvaltımmm
06,30----1 cay kasıgı corek otu bal+1 kuru kayısı
07:00----yarımlt su
07:40----patates rendesı zeytın yagında bol baharatlı(3-4 catal kdr)
---------3 catal byz peynır
---------ceyrek ekmegın yarısı byz ekmek(cvdr kalmamısta evde)
---------yarım domates,ceyrek salatalık
08:40-----yrm lt su daha
sımdılık bole bırazdann leslıe bacı ılee4ml yapacagımm sonra yanı oglene dogru aksam ıcın patateslımantı yapcamm kocısımeee ark.ılee ck opyrmm sızlerıben buralardayımmmm heeeeeeeeee
ahhh ahh bende alaydım bi araba eyiydi :)kahvaltı güzel canım :) evet biraz fazla kaçırdım uykuyu farkındayım da tadını çıkarıyorum dersane hafta sonu başlıyor okulda açılınca hiç kalmayacak uyku falan maalesef
Herkese günaydınlarrr,
güzel bir gün olsun inşallah, ben yine tam gaz yemeye devam ediyorum. İçimdeki regl canavarı hortladı, bu hafta sanırım artıdayım.
Balkaymak gözünaydın canım, hayırlı uğurlu olsun.
Sscemm geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin.
Yeni kızçeler hoşgeldiniz.
Herkese güzel bir gün diliyorum, gününüz aydın, neşeniz daim olsun inşallah.
ayy sabah sabah negüzel bir neşe ne güzel bir günaydındır o öyle :) maşallah canım
gunaydınlar herkese
offf ben bugun cok gergınım
dungece uykuda dısım kırıldı nasıloldu anlamadım bende agrıyo bırazcık
ellerımde ayaklarımda kasıntı var
saclarım ınanılmaz dokuluyo ıgneler yedım sacım ıcın yıne fayda etmedı
kuafore gıdıyorum dırek sacıma bısey dıyo azalmıs gıbılerınden
sıkıldım artık ıyıce sureklı bırsey cıkıyor hee daha kotulerı de var cok sukur halıme
ama boyle bazen ıyıce bunalıyorum sıze yazmak ıstedım dusuncelerımı sevdıcege
yada anneme felan soylesem bunları onlar benden daha fazla uzulurler sukur et derler
zaten sukur edıyorum ama dedıgım gıbı sıkıldım ıste
geçmiş olsun canım benim.. saç dökülmesi için şampuanının içine çam terebentin yağı kat ve hafta bir yada 2 defe zeytin yağı yumurta yap saçına sar 2 saat sonra yıka güzelce. birde şampuanına sarımsak ezip koy. inanılmaz derecede iyi geliyor. saç dökülmesini durduruyor birde yeni saç çıkartıyor eminim sendede işe yarar mutlaka.. ilk başlarda biraz döker saçını ince köklüler gide yerine kalın köklü sağlam saçlar çıkar.
merhabalar arkadaslarneden kımse gelmıyor yaabusra nerde kaldın sende yaaa ben de gdyrmm mantı hamurumm hzırr 2-3 st den gelrmm belkımmm optum cnm
sbh 50 dk leslıe ıle 4 ml yaptım sonra 30 mekık ve 50 pedal yaptım ınsl..aksamada aynısı nı yapacahımm cumaya kdr 70 lerden asagı dusmek ıstyrmm busra cımm tebrıkler tekrardannn muckkk
teşekkür ederim canım benim :) en yakından takipçim sensin :) sende olmasan zaten motivasyon bu denli sağlam olmaz.. darısı başına :) inşallah sende bir sürü kilo vereceksin.. :) kolay gelsin mantın tez elden bitsin inşallah.. bol bol oklava salla kollarındaki kaslar çalışsın :)
eğer hamilelikten bahsediyorsan misafirle ilgili falan plates dene o halde canım hem bebişede iyi gelir :) mekikte çok zorlamadıkça zararlı olacağını sanmıyorum bebişe :)
VALLA EMİNDE OLAMIYORUM Kİ HAMİLE OLSAN HİSSEDERMİSSİN HİSSİZMİYİM EVHAM MI YAPIYORUM BİLEMEDİM Kİ TATLIM
DAHA BİR YILDIR EVLİYİM DENEYİM OLMAYINCA BİLEMİYO İNSAN AMA PLATESİ DÜŞÜNECEGİM BİRAZ YPMIŞTIM İLK BAŞLARDA TÜM KASLARIN ÇOK ACIYO YA
deme be öyle çok güzel yaaa
inşallah canım :) dört gözle bekliyorum valla
oradaki kızları varya niye çıkartıyorlar ekrana anlamıyorumki.. ne güzelsiniz arkadaş gıcıklık olsun diyemi çıkıyorsunuz.. hayır zayıf olanı var olmayanı var yani.. sende spora başlasan diyorum hani canımcım :)
sanki eksik gibi bu menü he???:44:
bende bugün biberiye yağı aqldım onunda inceltici etkisi varmış bakalım ne olacak spor yaparken bi sürüyorum birde gece yatarken süreceğim artık sonuçları yazarım..
nesi çirkin be mis gibi valla :) nesini sevmedinki sen canım?
canım dökülmeye karşı benim formülüm zeytinyağı ve yumurta yapıp sarıyorum kafamı streçle 2 saat sonra yıkıyorum. yıkadığım şampuana sarımsak ezip koydum birde hint yağı ısırgan tohumu yağı tatlı badem yağı aldım koydum. sarımsak çok kokuyor diye saç kremimin içinede menekşe yağı koydum :) acayip iyi geliyor :)mutlaka dene
ahh ahh keske benımkısıde heveslı olsa
neyse alıstım ben artık
ohh kımler kımler gelmıs
cok sevındım senı gormeme canım burası olmadan olmuyor gercekten
4 kılo felan aldım buradan ayrılınca
ınsaallh tekrardan son gaz devam ederız dıyetımıze
bızım onlardan ne eksıgımız varkı
bızde olcıgız sekerım yaza ıncecık
sabahı felan cok begendım canım
ama oglen kendınde demıssın acıkmadım dıye
keske bır salata yeseydın
balkaymamızda gelmıs
hosgeldın kıscem
ayrılma artık buralardan
gunaydnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydınnnn
hergun tartılıyorsun sanırım motıve acısından haftada 1 tartılsan daha ıyı olmazmı acaba:18::18::18:
olsn cnm sen regl ol btrde yarsın sendeck azımlısın heeeselam canım,
o mantıya dayanamayıp sen de kaçırmayasın canım? Maşallah bu hafta süper gidiyorsun, inşallah istediğin kadar gider kilocukların ve yağların. Ben de regl oldum, hiç halim yok o nedenle. Leslie yapsam ben de iyi olacak da, hafta sonuna artık.
amin canım benim inşallah dört gözle bir tosbaaaaa alacağım günü beklemekteyim. söylemesi ayıptır ama acayip derecede woswos hastasıyım ki sormayın yani :) audi A8 ve woswos vazgeçilmezim.bir bayan olarak arabalara olduğundan daha fazla meraklıyım :)
meslegını elıne alda alırsın dut dudunuuu cnmbnmmmm ınsl...evt sende bnm takıpcımsın ama:)oklavayı ark...salladı cnm bende doldurdummm:26:ahhh ahh bende alaydım bi araba eyiydi :)kahvaltı güzel canım :) evet biraz fazla kaçırdım uykuyu farkındayım da tadını çıkarıyorum dersane hafta sonu başlıyor okulda açılınca hiç kalmayacak uyku falan maalesef
ayy sabah sabah negüzel bir neşe ne güzel bir günaydındır o öyle :) maşallah canım
geçmiş olsun canım benim.. saç dökülmesi için şampuanının içine çam terebentin yağı kat ve hafta bir yada 2 defe zeytin yağı yumurta yap saçına sar 2 saat sonra yıka güzelce. birde şampuanına sarımsak ezip koy. inanılmaz derecede iyi geliyor. saç dökülmesini durduruyor birde yeni saç çıkartıyor eminim sendede işe yarar mutlaka.. ilk başlarda biraz döker saçını ince köklüler gide yerine kalın köklü sağlam saçlar çıkar.
teşekkür ederim canım benim :) en yakından takipçim sensin :) sende olmasan zaten motivasyon bu denli sağlam olmaz.. darısı başına :) inşallah sende bir sürü kilo vereceksin.. :) kolay gelsin mantın tez elden bitsin inşallah.. bol bol oklava salla kollarındaki kaslar çalışsın :)
ögle yemegı olarakkk;2-3 kasık baharatlı patates puresı yedımm yrm ltsu ıctımmm sımdıde 1kuru ıncır yedım cnm busraaaaaaaaa
mantı yemıycem ben cnm sevmyrm pek hamur ısınıı yaa ck skr salat kavun fılan vr evde onlardan yerım belkıı yada sadece elma yerımm cumaya kdr full gıtmesı gerekk bendenn sımdı uykum vr bıraz uyuyayım sonra gene grsrz ınsl...muckselam canım,
o mantıya dayanamayıp sen de kaçırmayasın canım? Maşallah bu hafta süper gidiyorsun, inşallah istediğin kadar gider kilocukların ve yağların. Ben de regl oldum, hiç halim yok o nedenle. Leslie yapsam ben de iyi olacak da, hafta sonuna artık.
VALLA EMİNDE OLAMIYORUM Kİ HAMİLE OLSAN HİSSEDERMİSSİN HİSSİZMİYİM EVHAM MI YAPIYORUM BİLEMEDİM Kİ TATLIM
DAHA BİR YILDIR EVLİYİM DENEYİM OLMAYINCA BİLEMİYO İNSAN AMA PLATESİ DÜŞÜNECEGİM BİRAZ YPMIŞTIM İLK BAŞLARDA TÜM KASLARIN ÇOK ACIYO YA
Ah canım bende istiyorum spor yapmayı ama şu hastalıklardan kurtulamadım ki.
Bacak ağrısı ve kist dolayısıyla kasık ağrısı var.
biri bana şu tickerfactory olayını anlatsın lütfen yoksa kendimi kesicem yaw
siteye girdim oluşturdumm ee sonra nasıl ekleniyor buraya
Ah canım bende istiyorum spor yapmayı ama şu hastalıklardan kurtulamadım ki.
Bacak ağrısı ve kist dolayısıyla kasık ağrısı var.
Siz nikah yapmadınız mı kısçem düğün tarihi belli hala hevesli değilmi kaynana
mantı yemıycem ben cnm sevmyrm pek hamur ısınıı yaa ck skr salat kavun fılan vr evde onlardan yerım belkıı yada sadece elma yerımm cumaya kdr full gıtmesı gerekk bendenn sımdı uykum vr bıraz uyuyayım sonra gene grsrz ınsl...muck
grsrzz busra cımmm muckk
sanırım başarmış olmam gerekiyor artık:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?