70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım, allah tez zamanda şifalar versin inşallah.

amiin canim sagol
arabanda olur insallah hayirlisiyla

amin canım benim inşallah dört gözle bir tosbaaaaa alacağım günü beklemekteyim. söylemesi ayıptır ama acayip derecede woswos hastasıyım ki sormayın yani :) audi A8 ve woswos vazgeçilmezim.bir bayan olarak arabalara olduğundan daha fazla meraklıyım :)

Ah canım bende istiyorum spor yapmayı ama şu hastalıklardan kurtulamadım ki.

Bacak ağrısı ve kist dolayısıyla kasık ağrısı var.

Siz nikah yapmadınız mı kısçem düğün tarihi belli hala hevesli değilmi kaynana

olsn cnm sen regl ol btrde yarsın sendeck azımlısın heee

[/QUOTE]

meslegını elıne alda alırsın dut dudunuuu cnmbnmmmm ınsl...evt sende bnm takıpcımsın ama:)oklavayı ark...salladı cnm bende doldurdummm:26:

ögle yemegı olarakkk;2-3 kasık baharatlı patates puresı yedımm yrm ltsu ıctımmm sımdıde 1kuru ıncır yedım cnm busraaaaaaaaa[/QUOTE]

afiyet olsun canım benim :) neyse akşama çok çok az mantı yiyeceksen sıkıntı yok :) bende şükür 2 lt bitti bugün kaldı 3. litrelerim :)

mantı yemıycem ben cnm sevmyrm pek hamur ısınıı yaa ck skr salat kavun fılan vr evde onlardan yerım belkıı yada sadece elma yerımm cumaya kdr full gıtmesı gerekk bendenn sımdı uykum vr bıraz uyuyayım sonra gene grsrz ınsl...muck

grsrzz busra cımmm muckk

meslegını elıne alda alırsın dut dudunuuu cnmbnmmmm ınsl...evt sende bnm takıpcımsın ama:)oklavayı ark...salladı cnm bende doldurdummm:26:

ögle yemegı olarakkk;2-3 kasık baharatlı patates puresı yedımm yrm ltsu ıctımmm sımdıde 1kuru ıncır yedım cnm busraaaaaaaaa[/QUOTE]

afiyet olsun canım benim :) neyse akşama çok çok az mantı yiyeceksen sıkıntı yok :) bende şükür 2 lt bitti bugün kaldı 3. litrelerim :)[/QUOTE]

mantıyemıycemm cn aram yok öle dedımya sadece pısmısmı dıe bakarımo kaaaaa :):):): ck skr sevmyrmm öle hamur ıslerını cokkk ama pızza olsaa neyse heheheheh tum tepsıyı yermmm heheh bakne oldu dun uyku dutmadı esme dyrm söle bır kavurma olsaaa dıet mıyet gosukmes gozume yada fırında tavukk fılan hehe bıraz etcılımdee ben ck svrmmm et yemekelrıde hehehe annem ve kayın valımden gelıyorr bu huyumdaaehehhe

tüm kaslarını çalıştırıyorda ondan :) bende bantlardan alacağım nasipse bir dahaki ay yada kurbandan snra ki kurbana kadar 65 olurum sanırım öyle olursa kendimi platese teslim edip iyice kaslarımı şekillendirmek istiyorum :) jillian ı da kurbandan sonraya bıraktım onun yerine bugünden itibaren sporuma ek olarak 55 dk leslie 5 mile ekleyeceğim :) jillianı da şekillenme amaçlı kullanacağım alt kayttan şikayet geldi hoplayıp zıplıyorum diyerekten :) onlar taşınınca devam edicem inşallah :)

Ah canım bende istiyorum spor yapmayı ama şu hastalıklardan kurtulamadım ki.

Bacak ağrısı ve kist dolayısıyla kasık ağrısı var.

hımm olsun canım zorlamadan kendini dene zamanla onlarada yararı olur belki..

biri bana şu tickerfactory olayını anlatsın lütfen yoksa kendimi kesicem yaw
siteye girdim oluşturdumm ee sonra nasıl ekleniyor buraya

biri bana şu tickerfactory olayını anlatsın lütfen yoksa kendimi kesicem yaw
siteye girdim oluşturdumm ee sonra nasıl ekleniyor buraya

canım ticket ı oluşturduktan sonra adresi kayıt et sık kullanılanlara sonra gir şifrenle birlikte ve get code seçeneğine tıkla orada çıkan bbCode diye bi yer var o kısımda yazan adreslerden http ile başlayan bölümden sonuna kadar olan bölümü al ve kullanıcı kontrol panelinde çizelge bölümü var profili düzenlediğin bölümde oraya kopyala.. her değişim yaptığında çizelgeni kaydettiğin sayfaya şifren ile giriş yapacaksın ve değişimini yazacaksın..

Ay ne güzel hamur işini sevmiyosun, ben çok severim maalesef.

kocısımın dogum gunu 5 gun sonra napcam bılmıyorum
degısık bırsey ıstıyorum mesela otel felan ayarlıcktım
cok pahallıya cıkıyo yazık paraya dıye dusundum evde bıseyler yapcam ınsallh guzl olur sızın bır fıkrınız var mı acaba

arkadaşlar mrb.umarım hepimiz form tutmuş idealimizdeki kiloya varabilmek için azimle ilerliyoruzdur..:)
en son ramazanda yazmıştım 76 dan 73e düştüm ramazanda sonra hiç dikkat etmedim ama kilo almadım şuan hala 73 kiloyum masa başı çalıştığımdan bahsetmiştim şimdilerde akşam iş çıkışı eşimle yürümeye çalışıyorum,size tuaf gelecek ama 2 tane diyetisyenle birlikte çalışıpta tombiş olan bi ben varımdır galiba şimdi onlarında desteğiyle zayıflama konusunda kararlıyım inş sizlerinde desteğiye ideal kiloma ulaşmak istiyorum..imkanlarımın çerçevesinde hergün ne yediğimi paylaşacağım sizede fikir olur hem
bugün yediklerimi yazarak başlayayım
sabah:az yagda 1 yumurtaile yapılmış omlet
2dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık nane yeşil biber hepsinden azar azar yedim
çay 1/2 kk peynir
öğlen:domates biber söğüş
mercimek çorba
1 köfte kadar kırmızı et
ara: 1 ayran+2kuru kayısı
akşam henüz yenmedim ama
taze fasülye salata yoğurt ve 1dilim kepek ekmeği yemeyi planlıyorum

ben geldimm kızçelerrrrrr

en kısa zamanda menülerimi düzenli olarak yapıcam buraya

kilo aldınmı ptty derseniz sabitim 66.8 -65.8 ler ile oynuyorum ama sınav dönüşü 67. 2 yi gördüm annem sayesinde

anacazım bir gece maşallah neler yedirdi bana neler ufff sölesemmmmm beni kovarsınız o derece yani

ama iyi oldu en azından artık canım çekmez diye tahmin ediyorum

şu sıralar malum salça mevzuları var onları halledeyim evime büyük bir temizlik yapayım ondan sonra kocişlede güzel bir alışveiş listesi yapıcam kendime, her gece spor yapıcam ve düzenlide menü paylaşıcam sahalara fenaaa dönüş yapıcam anlıycanızzz şu an regl durumu olduğu için sabah tartıldım 66.8 çıktım en azından kilo almadan geldiğime sevindim sabit rakamlardayım

sanırım vücut artık alışıooo kızçelerr bu yüzden seviniyorum

eeee sizler naptınız topikte ne dedikodular var anlatın bakıyım bana havadisler sizdeeeeeeeeeeeee

Lahana corbasi diyetine basladim.

Sabah: 2 erik
ogle: 1 tabak lahana corbasi
ara: 1 elma
aksam: 1 tabak lahana corbasi, 1 erik
ara: yesilcay

bacaklarima ve kalcama lahana yagi surup pilates yaptim ve kalca bacak hareketleri yaptim. Aksam da 1 saat yuruyuse cikicam ve meyve yeriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…