70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menü yazayım bende kızlar kendime ekmek almadım ekmekler beyaz ekmek malesef.

Kahvaltı(12:00) : 2 dilim kadar ekmek,küpşeker kadar peynir,3 zeytin,salatalık,çay

Arada gün içinde : Türk kahvesi

Akşam üzeri(17:00) : 2 adet biber dolması,2 dilim kadar ekmek,3 yk yoğurt

Biraz önce : Bi tane probis

Bundan sonrasında artık yemek yemem. Çay içicem yine 1-2 bardak.

Akşam da meyve yerim sanırım geçiştirmek için.

ögleden sonrakı ara ve aksam menumm

ara:1 golden elme
aksam
3 kasık coban salata,1 dılım kavun, el kdr pıde (sıcacıktı dayanadımda slatanın suyuna bandıra bandra yedım:),yrm lt su

bgnkıspor ve ıceceklerım
spor:55 dkleslıe 4 ml,30 mekık(50 yaparım yatmadan),50 petal
2 kupa yesıl cay
3lt su

Ay ne güzel hamur işini sevmiyosun, ben çok severim maalesef.
aynen cnm yemedım bakk sadece 3 tane yedımoda pısmısmı dıe:))

ay ne gusell kız sanslısın valla dıyetısyenlerın yanındaa burayada ugra bak ne gusel vereceksın ınsl..

ben geldiiim artık internetimiz var
hyadı hayırlı olsun abababa cımmmm hos gelsınnn

h.gccnm ptt cımmm ıyı barı kg almamıssın yaaaaaaaaaaaaaaaa herkes doklyrr gelın artıkdaaa motıve olupp sıkı ca yapalımsu dıetlerımızııı
hayrlı olsn cnm nsl corbanın tadı bende baslıcamda
a.olsunn cnmm haydı bkalımm bende 2-3gndr aksamları yememeye clsyrmm cumay fıt olammgerekkkkkkkkkkkkk

slm suzancım
cnm sen nekadar süre olmuşu bu kiloarını ne kadar sürede verdin........
cnm çoook sıkılıyyyooooooo 2 hftayı geçgin g oldu 75 olsaydım 70 olsaydım çokk üstüme geliniyooooo kayın validem görümcemmmmm offf yaaa offfff

sabah cok actim o zaman yiyince tadi guzel geldi ama aksam yiyince parfum koklaya koklaya yedim yoksa kusucak gibi oldum

kızlar bugünki menüm:
---sabah---
1/2 yeşil elma
1 bardak şekersiz çay
1 bardak 5in1 çay
4/3 dilim ekmek
1 kk peynir
4 dilim pastırma ( yağlarını ayıkladım özellikle)

---ara---
3 erik

---öğlen---
1 kase lahana çorbası
1/2 karnıyarık

---ara---
1 tablet bitter çikolata
3 erik

---akşam---
ızgara et
1 kase lahana çorbası
bolca salata

---ara---
erik yada şeftali

spor olarak:
30 dakika leslie
1 saat koşu bandında yürüyüş
25 düz mekik
15 15 ten 30 yan mekik

su henüz 2.5 litrede yatmadan önce 3 olacak inşallah 6 lı rakamları gördüm diye iyice işin şeyini çıkarttım yani :) yarın sabah tarrıda - görürsem öğlene lazanya ile kendimi ödüllendireceğim :) bi andada çok yüklenmek istemiyorum sorna zararı dokunur hiç kilo veremem yada kat kat geri alırım diye....

hayırlı akşamlar kızlarrrr...kızlar tam saçı başı yolunacak durumdayım diyet miyet tarih oldu ramazana gömüldü kaldı. 15 gündür sınav stresindeyim. sınav dönemi yedim içtim yattım ve 2 haftadır tartılmıyorum korkumdan:18::18::18::18::18::18::18::18: topikten uzak olmanın cezası fena oldu arada giriyodum ama öyle geçmişe biraz bakıp çıkıyodum. yeni yeni kısçeler görüyorum hepsine HOŞGELDİNİZZZZZ diyorum

valla yeni olarak bende üstüme alınabilirim sanırım:) hoşbulduk diyeyim o stres benim eşimde de var bütün gece soru çözüyo bu aralar biyolojik saatini ayarlamaya çalışıyoruz bence sende onu denemelisin akşam erken yatıp sabah 9 da bi deneme çöz derim ben bide kiloyu kafana takma derim sınava kadar

o halde hoşbulduk diyorummmm :):):):) ama sınavdan sonra o rahatlıkla verirsin sen kiloluları :) inşallah düzgün geçerde sınav sonrasındada stress e girmezsin canım..

anlıyorum senı cnm gercı benden baska kg aldın dıen yoktuuu ck skr esım dyrd arada bırr 65 ol ne ıstrsen ıste benden dıee ve dun gece dehatrattammm bak urbana 65 olucmdıeona gore ıstedıgımı dusun ddm yokkk fılan dedı ısrar edınce tmm 12aya kdr 65 ol dedı ıstagımı blysnn dedımmm nemıs dedı sen blsnn dedımmm??heeyok fılan dedı(ehlıyet almak ısyrmd)neyse o gun gelsın fılan dedı:18:ınsl..ıkna olur yaa

neyse cnmben 23/03/2012 de besmele mı cektımgeldım bura ıle tanıstım o gun bugdr her gun burdymm uzak kalınca olmyrrrr dusenlı yemek erken kalkmkkk ve spor ıle skr 70 lerı gordummm 5.5 ay olduu yanı 6 ya yaklastımmm

neyse karnım zıll clyr kahvaltımıedıp glyrmmm yesılcyımlaaaaa:10.

sabah cok actim o zaman yiyince tadi guzel geldi ama aksam yiyince parfum koklaya koklaya yedim yoksa kusucak gibi oldum
ek olarak 12 yakın 21 mekık + 30petal + 25yan ıkı bacak harekete yaptım kalktımgımda kalcamm agyrdu heheheh

busra cımmm supersın cnm benım dkktetama bu kdr yuklenncebelkım aksı bırsey olur mazallah:)

pişt kız gelosendeee gun luk gelyazgıt skerımmm böle olmazzzzzzzzzzzzzzzz

HAYDIN KALKIN KIZLARR BIR HALAYA DURALIMDAA UYANIN HEYY TEYY TEYYYYYYYYYYYYYYY KALKSANIZA BEEEEEEEEEEE KG LER NASLGIDECEKUYUNURSA BU ST KADAR HUHUUUUUUUUUUUUUU HERKES ARTIKKK YEME ICME ST YAZSIN UYUMA UYANMA ST DEE TAMAM MIIIIIIIIIIIIIIII ONA GORE MOTINIZ KACTA KALKIYRR ANLAYALIMMMMM HADII HALAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

HAYDINN GAYRII YAHUUUU BUSRAAAAAAAAAAAAA KLAKKIZ GELIPSU DONEKEMM YOKSAAAA

BEN YESIL CAYIMILE DIGER TOPIKCANLARIMI DOLANIPGELIYORUMMM:79:

BU ARADA 09:30 kahvaltım
-2-3catal yumurtalı mlemen
-1 catalucu acılı bıber sos(aksam komsuma yaptıkk tadına baktımdapek acııı uyyy)
-k.kutusu yrısı kdr beyaz peynır
-1dılım cavadr ekkkmegı
-1 kupa yesılcayyyyyyyyy

dün sigara içmedim hiç artık bırakmak istiyorum ama iyi yedim yani

ck sevdndmm cnm bu kararına ınsl..rabbım yardım ederde bırakırsın bnm esımde ıcıyr hergundua edyrmm ınsl..bırakır sınız su ılletdenn hapınızdee canınızada paranısada ck yasık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yedıklerını vrrsnn cnm takma kafanaaaaaaaaa sakız,cekırdek,ceressıle kurtulursunnn ck yemektedendeee ark.babası 15sendn sonra bır gece dmıs bırkyrm dıee og un bgndurrrıcmes mısss ama yemegını dusenlı ceresını de cebınden eksık etmesmısss hehe

ben geldiiim artık internetimiz var

Hoşgeldin Betüş

Kilo almamana sevindim yavru hoşgeldin bu sezona bomba gibi başlayalım :13:

kızlar gusel bır haberımvar sızeee taa 27/08/12 de
gogus
göbek
kalça
üst bacak olcmustumm bakın sdı sporıle nasl ollmusum sızceee

1.hafta;27/08/12
gogus:103
göbek:100
kalça:103
üst bacak :60

2.hafta;03/09/12
gogus:103
göbek:96
kalça:103
üst bacak :30

3.hafta-----
4.hafta
gogus:98
göbek:94
kalça:100
üst bacak :58

nasıl olculerımmmm hnmlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Suzancım ben varya doyma gibi birşey hissetmiyorum kedi gibi oldum
Buraya yazmaya utanırım yani o derece umarım herşey düzelir

İşte sporun gücü diyorum çok güzel erimişsiz yavru 1 aya kalmaz daha da taş olucan

Suzancım ben varya doyma gibi birşey hissetmiyorum kedi gibi oldum
Buraya yazmaya utanırım yani o derece umarım herşey düzelir
nora cım gunluk ugra buraya o kdr yemessın emın oll sen daha ıyı blyrsnn bende once geldınn buryaa tmm mı kacmak yokk ne yersenn yazacaksın buraya bak o zmno kdr yıyormusunnn cnm bnmmmm ılletten kurtulacaksın cunkuuuuuuuuu kolay dılllllllllllllll

bu arda ben 1 st den paraza gdcgmm evımın ısını bıtrdımmm bır yandanda sıze yazyrm heheh en az 1 st yururumm aksam uzerı leslıe bacı ıle 4 ml de yaparım ınsl..cumaya kdr tartılmıcammmm

busra cımmmm nedesın yaaa ınsl..tartınyanlıstırrr yoksa o emekler bosa gck cınsten dıll mesajımaz dıe burdann yazyorumm benımmotıı arkadasımmm pazaradan gelıncegrsrzz tmm mıııııı kıslarrrrrrrrrrrr

canımmm bnımm mesjımmm az dıe burdan yazyım ddmm ıyıkı geldınnnnnnnnnnnnnnnnncanım motı ark..benımmmmmmmmmmmm uzulme tartıdndır o yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın arkadaşlar keyifler nasıl ??? valla ben süperim çok motive olmuş durumdayım hihooyytt
diyetisyen arkadaşım metobolizmamı hızlandırmak için 2 günlük bi program yaptı buğün ona başladım menümü sizlerle paylaşayım dedim
öncelikle size bi tarif vereyim bu yemeği kullanacağız :
biberli ıspanak:1-1,5 kg ıspanak+4-5adet kırmızı biber-1yemek kaşığı zeytinyağ isteğe göre kuru soğan ve baharatlar
yapılışı:biberleri küçük küçük doğrayıp kavuruyoruz ıspanakları içine atıp az daha kavuruyoruz çok ölmesin yeşil rengini korusun sonra az tuz baharatlar vs..
menü:
sabah:3 yemek kaşığı yulaf gevreği
1bardak süt
4 adet kuru kayısı
öğlen: 1 tabak dolusu bibeli ıspanak+az yağlı yoğurt(1bardak kadar)
1dilim kepek ekmeği
akşam:1tabak dolusu biberli ıspanak
1 baget kadar tavuk but(derisi çıkacak)
1bardak yoğurt+1dilim kepek ekmeği
aralarda meyve ama sadece 2 meyve hakkımız var 16:00-17:00 gibi 1tanesini,20:00-21:00 gibi diğerini yiyip yeme işlemini kapatıyoruz.benim 2 gün boyunca yiyeceklerim bunlar kaçamak yapmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…