aynen cnm yemedım bakk sadece 3 tane yedımoda pısmısmı dıe:))Ay ne güzel hamur işini sevmiyosun, ben çok severim maalesef.
ay ne gusell kız sanslısın valla dıyetısyenlerın yanındaa burayada ugra bak ne gusel vereceksın ınsl..arkadaşlar mrb.umarım hepimiz form tutmuş idealimizdeki kiloya varabilmek için azimle ilerliyoruzdur..:)
en son ramazanda yazmıştım 76 dan 73e düştüm ramazanda sonra hiç dikkat etmedim ama kilo almadım şuan hala 73 kiloyum masa başı çalıştığımdan bahsetmiştim şimdilerde akşam iş çıkışı eşimle yürümeye çalışıyorum,size tuaf gelecek ama 2 tane diyetisyenle birlikte çalışıpta tombiş olan bi ben varımdır galibaşimdi onlarında desteğiyle zayıflama konusunda kararlıyım inş sizlerinde desteğiye ideal kiloma ulaşmak istiyorum.. imkanlarımın çerçevesinde hergün ne yediğimi paylaşacağım sizede fikir olur hem
bugün yediklerimi yazarak başlayayım
sabah:az yagda 1 yumurtaile yapılmış omlet
2dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık nane yeşil biber hepsinden azar azar yedim
çay 1/2 kk peynir
öğlen:domates biber söğüş
mercimek çorba
1 köfte kadar kırmızı et
ara: 1 ayran+2kuru kayısı
akşam henüz yenmedim ama
taze fasülye salata yoğurt ve 1dilim kepek ekmeği yemeyi planlıyorum
hyadı hayırlı olsun abababa cımmmm hos gelsınnnben geldiiim artık internetimiz var
h.gccnm ptt cımmm ıyı barı kg almamıssın yaaaaaaaaaaaaaaaa herkes doklyrr gelın artıkdaaa motıve olupp sıkı ca yapalımsu dıetlerımızıııben geldimm kızçelerrrrrr
en kısa zamanda menülerimi düzenli olarak yapıcam buraya
kilo aldınmı ptty derseniz sabitim 66.8 -65.8 ler ile oynuyorum ama sınav dönüşü 67. 2 yi gördüm annem sayesinde
anacazım bir gece maşallah neler yedirdi bana neler ufff sölesemmmmm beni kovarsınız o derece yani
ama iyi oldu en azından artık canım çekmez diye tahmin ediyorum
şu sıralar malum salça mevzuları var onları halledeyim evime büyük bir temizlik yapayım ondan sonra kocişlede güzel bir alışveiş listesi yapıcam kendime, her gece spor yapıcam ve düzenlide menü paylaşıcam sahalara fenaaa dönüş yapıcam anlıycanızzz şu an regl durumu olduğu için sabah tartıldım 66.8 çıktım en azından kilo almadan geldiğime sevindim sabit rakamlardayım
sanırım vücut artık alışıooo kızçelerr bu yüzden seviniyorum
eeee sizler naptınız topikte ne dedikodular var anlatın bakıyım bana havadisler sizdeeeeeeeeeeeee
hayrlı olsn cnm nsl corbanın tadı bende baslıcamdaLahana corbasi diyetine basladim.
Sabah: 2 erik
ogle: 1 tabak lahana corbasi
ara: 1 elma
aksam: 1 tabak lahana corbasi, 1 erik
ara: yesilcay
bacaklarima ve kalcama lahana yagi surup pilates yaptim ve kalca bacak hareketleri yaptim. Aksam da 1 saat yuruyuse cikicam ve meyve yeriim
a.olsunn cnmm haydı bkalımm bende 2-3gndr aksamları yememeye clsyrmm cumay fıt olammgerekkkkkkkkkkkkkMenü yazayım bende kızlar kendime ekmek almadım ekmekler beyaz ekmek malesef.
Kahvaltı(12:00) : 2 dilim kadar ekmek,küpşeker kadar peynir,3 zeytin,salatalık,çay
Arada gün içinde : Türk kahvesi
Akşam üzeri(17:00) : 2 adet biber dolması,2 dilim kadar ekmek,3 yk yoğurt
Biraz önce : Bi tane probis
Bundan sonrasında artık yemek yemem. Çay içicem yine 1-2 bardak.
Akşam da meyve yerim sanırım geçiştirmek için.
ögleden sonrakı ara ve aksam menumm
ara:1 golden elme
aksam
3 kasık coban salata,1 dılım kavun, el kdr pıde (sıcacıktı dayanadımda slatanın suyuna bandıra bandra yedım:),yrm lt su
bgnkıspor ve ıceceklerım
spor:55 dkleslıe 4 ml,30 mekık(50 yaparım yatmadan),50 petal
2 kupa yesıl cay
3lt su
aynen cnm yemedım bakk sadece 3 tane yedımoda pısmısmı dıe:))
ay ne gusell kız sanslısın valla dıyetısyenlerın yanındaa burayada ugra bak ne gusel vereceksın ınsl..
hyadı hayırlı olsun abababa cımmmm hos gelsınnn
h.gccnm ptt cımmm ıyı barı kg almamıssın yaaaaaaaaaaaaaaaa herkes doklyrr gelın artıkdaaa motıve olupp sıkı ca yapalımsu dıetlerımızııı
hayrlı olsn cnm nsl corbanın tadı bende baslıcamda
a.olsunn cnmm haydı bkalımm bende 2-3gndr aksamları yememeye clsyrmm cumay fıt olammgerekkkkkkkkkkkkk
hayırlı akşamlar kızlarrrr...kızlar tam saçı başı yolunacak durumdayımdiyet miyet tarih oldu ramazana gömüldü kaldı. 15 gündür sınav stresindeyim. sınav dönemi yedim içtim yattım ve 2 haftadır tartılmıyorum korkumdan:18::18::18::18::18::18::18::18: topikten uzak olmanın cezası fena oldu arada giriyodum ama öyle geçmişe biraz bakıp çıkıyodum. yeni yeni kısçeler görüyorum hepsine HOŞGELDİNİZZZZZ diyorum
hayırlı akşamlar kızlarrrr...kızlar tam saçı başı yolunacak durumdayımdiyet miyet tarih oldu ramazana gömüldü kaldı. 15 gündür sınav stresindeyim. sınav dönemi yedim içtim yattım ve 2 haftadır tartılmıyorum korkumdan:18::18::18::18::18::18::18::18: topikten uzak olmanın cezası fena oldu arada giriyodum ama öyle geçmişe biraz bakıp çıkıyodum. yeni yeni kısçeler görüyorum hepsine HOŞGELDİNİZZZZZ diyorum
anlıyorum senı cnm gercı benden baska kg aldın dıen yoktuuu ck skr esım dyrd arada bırr 65 ol ne ıstrsen ıste benden dıee ve dun gece dehatrattammm bak urbana 65 olucmdıeona gore ıstedıgımı dusun ddm yokkk fılan dedı ısrar edınce tmm 12aya kdr 65 ol dedı ıstagımı blysnn dedımmm nemıs dedı sen blsnn dedımmm??heeyok fılan dedı(ehlıyet almak ısyrmd)neyse o gun gelsın fılan dedıslm suzancım
cnm sen nekadar süre olmuşu bu kiloarını ne kadar sürede verdin........
cnm çoook sıkılıyyyooooooo 2 hftayı geçgin g oldu 75 olsaydım 70 olsaydım çokk üstüme geliniyooooo kayın validem görümcemmmmm offf yaaa offfff
ögleden sonrakı ara ve aksam menumm
ara:1 golden elme
aksam
3 kasık coban salata,1 dılım kavun, el kdr pıde (sıcacıktı dayanadımda slatanın suyuna bandıra bandra yedım:),yrm lt su
bgnkıspor ve ıceceklerım
spor:55 dkleslıe 4 ml,30 mekık(50 yaparım yatmadan),50 petal
2 kupa yesıl cay
3lt su
aynen cnm yemedım bakk sadece 3 tane yedımoda pısmısmı dıe:))
ay ne gusell kız sanslısın valla dıyetısyenlerın yanındaa burayada ugra bak ne gusel vereceksın ınsl..
hyadı hayırlı olsun abababa cımmmm hos gelsınnn
h.gccnm ptt cımmm ıyı barı kg almamıssın yaaaaaaaaaaaaaaaa herkes doklyrr gelın artıkdaaa motıve olupp sıkı ca yapalımsu dıetlerımızııı
hayrlı olsn cnm nsl corbanın tadı bende baslıcamda
a.olsunn cnmm haydı bkalımm bende 2-3gndr aksamları yememeye clsyrmm cumay fıt olammgerekkkkkkkkkkkkk
ek olarak 12 yakın 21 mekık + 30petal + 25yan ıkı bacak harekete yaptım kalktımgımda kalcamm agyrdu hehehehsabah cok actim o zaman yiyince tadi guzel geldi ama aksam yiyince parfum koklaya koklaya yedim yoksa kusucak gibi oldum
busra cımmm supersın cnm benımkızlar bugünki menüm:
---sabah---
1/2 yeşil elma
1 bardak şekersiz çay
1 bardak 5in1 çay
4/3 dilim ekmek
1 kk peynir
4 dilim pastırma ( yağlarını ayıkladım özellikle)
---ara---
3 erik
---öğlen---
1 kase lahana çorbası
1/2 karnıyarık
---ara---
1 tablet bitter çikolata
3 erik
---akşam---
ızgara et
1 kase lahana çorbası
bolca salata
---ara---
erik yada şeftali
spor olarak:
30 dakika leslie
1 saat koşu bandında yürüyüş
25 düz mekik
15 15 ten 30 yan mekik
su henüz 2.5 litrede yatmadan önce 3 olacak inşallah6 lı rakamları gördüm diye iyice işin şeyini çıkarttım yani :) yarın sabah tarrıda - görürsem öğlene lazanya ile kendimi ödüllendireceğim :) bi andada çok yüklenmek istemiyorum sorna zararı dokunur hiç kilo veremem yada kat kat geri alırım diye....
pişt kız gelosendeee gun luk gelyazgıt skerımmm böle olmazzzzzzzzzzzzzzzzhayırlı akşamlar kızlarrrr...kızlar tam saçı başı yolunacak durumdayımdiyet miyet tarih oldu ramazana gömüldü kaldı. 15 gündür sınav stresindeyim. sınav dönemi yedim içtim yattım ve 2 haftadır tartılmıyorum korkumdan:18::18::18::18::18::18::18::18: topikten uzak olmanın cezası fena oldu arada giriyodum ama öyle geçmişe biraz bakıp çıkıyodum. yeni yeni kısçeler görüyorum hepsine HOŞGELDİNİZZZZZ diyorum
dün sigara içmedim hiç artık bırakmak istiyorum ama iyi yedim yani
ben geldiiim artık internetimiz var
ben geldimm kızçelerrrrrr
en kısa zamanda menülerimi düzenli olarak yapıcam buraya
kilo aldınmı ptty derseniz sabitim 66.8 -65.8 ler ile oynuyorum ama sınav dönüşü 67. 2 yi gördüm annem sayesinde
anacazım bir gece maşallah neler yedirdi bana neler ufff sölesemmmmm beni kovarsınız o derece yani
ama iyi oldu en azından artık canım çekmez diye tahmin ediyorum
şu sıralar malum salça mevzuları var onları halledeyim evime büyük bir temizlik yapayım ondan sonra kocişlede güzel bir alışveiş listesi yapıcam kendime, her gece spor yapıcam ve düzenlide menü paylaşıcam sahalara fenaaa dönüş yapıcam anlıycanızzz şu an regl durumu olduğu için sabah tartıldım 66.8 çıktım en azından kilo almadan geldiğime sevindim sabit rakamlardayım
sanırım vücut artık alışıooo kızçelerr bu yüzden seviniyorum
eeee sizler naptınız topikte ne dedikodular var anlatın bakıyım bana havadisler sizdeeeeeeeeeeeee
ck sevdndmm cnm bu kararına ınsl..rabbım yardım ederde bırakırsın bnm esımde ıcıyr hergundua edyrmm ınsl..bırakır sınız su ılletdenn hapınızdee canınızada paranısada ck yasık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yedıklerını vrrsnn cnm takma kafanaaaaaaaaa sakız,cekırdek,ceressıle kurtulursunnn ck yemektedendeeeark.babası 15sendn sonra bır gece dmıs bırkyrm dıee og un bgndurrrıcmes mısss ama yemegını dusenlı ceresını de cebınden eksık etmesmısss hehe
kızlar gusel bır haberımvar sızeee taa 27/08/12 de
gogus
göbek
kalça
üst bacak olcmustumm bakın sdı sporıle nasl ollmusum sızceee
1.hafta;27/08/12
gogus:103
göbek:100
kalça:103
üst bacak :60
2.hafta;03/09/12
gogus:103
göbek:96
kalça:103
üst bacak :30
3.hafta-----
4.hafta
gogus:98
göbek:94
kalça:100
üst bacak :58
nasıl olculerımmmm hnmlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nora cım gunluk ugra buraya o kdr yemessın emın oll sen daha ıyı blyrsnn bende once geldınn buryaa tmm mı kacmak yokk ne yersenn yazacaksın buraya bak o zmno kdr yıyormusunnn cnm bnmmmm ılletten kurtulacaksın cunkuuuuuuuuu kolay dılllllllllllllllSuzancım ben varya doyma gibi birşey hissetmiyorum kedi gibi oldum
Buraya yazmaya utanırım yani o derece umarım herşey düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?