canımmm bnımm mesjımmm az dıe burdan yazyım ddmm ıyıkı geldınnnnnnnnnnnnnnnnncanım motı ark..benımmmmmmmmmmmm uzulme tartıdndır o yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız bu menu ıyı doyacakmısınn senn helede ogle nn ck az yanı tam yogun oldugu vakıt vucudun ıcın zor olur cnmBUGÜNKÜ MENÜ
Sabah:
1 incir
1 poğaça
Ara:
1 Gazoz
Öğle:
1 Kase yuğurt
Ara:
1 Şeftali
Akşam:
Hafif geçirmeye çalışıcam
Spor:
30 dk tempolu yürüyüş
anlyrmm senı cnm bnmmm ck zorlama belkı verdıklerınn sudur 2-3gundur dıcem ama oda dglll yaaa her sekıldeeguseldınn sen ya azar mıdegdı kıs sanaa sakın olcnm bnmmmm verırısın sen ben gvnyrm sanaaayrıca dunde o kdr abartmadınnn tammmıkendıne kısmaaaaaaaa sakınnn cnm bnmmm ben sımdıı parza gtmk ıcın hazırlncammm glnce grsrz zbır sey olursa mesajlasrzz tmm cnm bnmmmyok yaa aynı tartı yineçok fena oldum canım ya acayip moralim bozuldu varya gram gram vereyim tak diye geri alayım öyle oldumki sıkıntıdan stresten saçımı başımı yolucam... bugün o 1 kilo nasıl verilecekse verilecek kaldığım yerden devam edicem çünkü yoksa elime geçen eşyayı kırıp dökesim var
kızlar beni dövün hatta kesin falan yani o derece canım sıkkıınki anlatamam... dün ne güzel 6 lı rakamları gördüm diye sevindimdi ama şımarıklık yaramadı bana1 kilo almış olarak geri kalktım öyle moralim bozukki sporumuda ihmal etmedim sadece sabah kahvaltıda çok yedim ama 1 kg aldıracak kadar değildi yaaa offf allahım ağlamaktan bi hal oldum resmen içim çıktı yaa
kızlar gusel bır haberımvar sızeee taa 27/08/12 de
gogus
göbek
kalça
üst bacak olcmustumm bakın sdı sporıle nasl ollmusum sızceee
1.hafta;27/08/12
gogus:103
göbek:100
kalça:103
üst bacak :60
2.hafta;03/09/12
gogus:103
göbek:96
kalça:103
üst bacak :30
3.hafta-----
4.hafta
gogus:98
göbek:94
kalça:100
üst bacak :58
nasıl olculerımmmm hnmlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar beni dövün hatta kesin falan yani o derece canım sıkkıınki anlatamam... dün ne güzel 6 lı rakamları gördüm diye sevindimdi ama şımarıklık yaramadı bana1 kilo almış olarak geri kalktım öyle moralim bozukki sporumuda ihmal etmedim sadece sabah kahvaltıda çok yedim ama 1 kg aldıracak kadar değildi yaaa offf allahım ağlamaktan bi hal oldum resmen içim çıktı yaa
oncelikle zayiflama yolunda hepinize basarilar ve kolayliklar dilerim arkadaslar ..
suzan senide ozellikle tebrik ederim sporla guzel incelmissin masallah yalniz benim dikkatimi ceken nokta ikinci haftada iken ust bacak kalinligin 30 iken 4. haftada 58 mi sanirim
yanlislik oldu 4. haftada ne kadar inceldi merak ettim :44:
Birde hangi sporlari yaptin cnm ozellikle gobek bolgen icin .?
gene gell tmm mııııı gımek yok ızınlı cıkyrsnn aksam kdr menunu yazacaksınn noraaaaaaaaaaaKızlar ben kaçıyorum kendimi toparlamaya çalışıcam , keşke bende 1 kilo almış olsam ve ona ağlasam
bak nıe aglyrsn yaaaaaaaaaaaa bır kahvaltı ıle bu kg kg alınmazzzzzzzzzzzzbunu bır kere aklına koyyy baska bsyeler vrdr cnm yaaa vucudun oyun oynamıstr belkı tmm mıı uzme kendını verırısın senn blyrmmmm aklım sende ona goreeeeeeeeeeee
canım benim sıkma kendini moral ve sabır çok önemli pes etme vücudumuz bize oyun oynuyo bazen hiç kilo vermemiş gibi görünüyoruz tartıda ama aslında yağ ve kas oranlarımız değişiyor benimde bi dönem böyle olmuştu ama yağ ve kas oranını ölçtürdüğümde aslında kilo vermişim vücudum yağ atıp kasa dönüşmüş kendimi daha hafiflemiş rahat hissediyordum ve sıkılaşmış..:)
sakın pes etme dengeli beslenmek önemli diyet yapmak yememek değil sadece tüm besinlerden azar azar alıp miktarı dengelemek tatlım hadi bakalım başarılar hepimiz burda bir birimize destek olarak ideal kilomuza ulaşacağız ben inanıyorum
bide benim zayıflamak için çok büyük bi nedenim var 1.si eşime daha güzel görünmek istiyorum 2 aylık evliyim kilomu problem etmiyor ama ben zayıflarsam kendime daha çok güveneceğim mutlu olup mutlu edeceğim
2.side ilerde bebek düşünüyorum ama önce bu kiloları vermem lazım yoksa hamilelikte aldığım kilolarla birleşince işin içinden çıkamam onun için azim yaptım vercem kesin
sanırım hala olmamış
busra cımbırde ck tartılıyorsun sen o yusden de olablrr yanı vucudu haftada bır tart da sana oyun oynamasınn sana cumay kdr yasklyrmm tartyııı tmm mıııııinşallah oyundur canım yarın yine - - - - - olur o yzılar inşallahoff ne güzelde gidiyordum yaa kurban bayramına kadar ödül günü falan yok böyle devam edicem artık.. tam 6 ları gördüm derken ödülde neymiş.. al işte sana der gibi çıktı yine + lar
teşekkür ederim canım inşallah öyledir inşallah yağlardan gitmiştirde beni tartıda oyuncak gibi kullanıyordur vücudumpes etmeyeceğim yaa.. olmaz böyle kolay pes edemem bugüne kadar pes ettimde ne oldu kat kat geri aldım birde pes etmeden devam edeyim zararı olmayacak nasılsa.. moral bozukluğunu üstümden atamıyorum ama.. benimde bir sürü sebebim var kilo vermek için canım. öncelikle mezuniyet için zayıf olmak istiyorum sözlüyüm ve sözlümün yanında biraz büyük gösterdiğimi söylüyor herkes o yüzden zayıf olursam daha ufak göstereceğim onu biliyorum nişanım mezuniyetten sonra olacak nasipse istediğim gibi kıyafet almak istiyorum nişanıma.. sonra arkadaş çevrem farkında olmadan benim kilolarımla alay ediyor hepsine ders vermek istiyorum. en önemlisi sağlığım.. babam kalp krizi yüzünden vefat etti annemde kalp hastasıve genetik olarak bende taşıyorum o yüzden zayıflamak istiyorum.. belimlede ilgili problemim var sanırım biraz kilo alayım hemen ağrıyor ve ağrım olunca kayıyor belim yamuk geziyorum düzelene kadar. öğretmen olacağım nasipse okul bitiyor bu yıl öğrencilerimin karşısına güzel çıkmak istiyorum böylece kendime güvenim dah çok olacak kendi açımdan her konuda daha verimli olacağım.. bu tüm yaşamım için geçerli.. sabah kalktığımda aynaya baktığımda güzel bir ben görmek istiyorum ki günüm güzel geçsin... amma yazdım yalnız varya :) hepsini okurmusun bilmiyorumda olsun :) içimi dökmüş bulundum :)
cnım benımmm bak attakı arkmenusunu dıyetısyen ayar etmıs ama bıs;kızartmalardan,prınc pılavından,her tur makarnadan,hamur ısınden uzak duruyoruzz bunlrdn cnmz ısterse haftada bır gun odul gunu yapıp dozunuacırmadannn yyıyoruz mesla pazar gunlerımu snn odul gn dıyelımkarısık kızartma yedın oglende o vakıt aksam da sade bır kase corba yada bır kasesalaataa yada yogurtla dengelıyorsun yada dıger gunler oglen et yemegını faslamı kacırdın aksama sade hafıf gecıryrsunnnn sorun vrsa ben burdayımmm begen butonu ıle begenben gorur gelrmm tmm cnmÖncelikle hepinize teşekkür ederim.yorumlar beni gerçekten hırslandırmış durumda
Şöyle bir baktım da gerçekten yapabileceğim bir diyet menüsü bulamadım.
Diyet listelerindeki herşeye uymam imkansız diyorum ki acaba her gün evde yapılan yemeklerden dozunda yersem kilo verirmiyim.bir de oyle bır yapım var ki yemeden duramam sıkılırım koşarım mutfağa,sevinirim koşarım mutfağa
delirdim yani
günlük tutmak istiyorum.her gün ne yersem onu yazıcam.
bu arada kalori cetveli olan varsa resmini yükleyebilir mi ya da link falan ??
her gün evde ne varsa ondan yicem ama hangisini ne kadar yicem.
hanı zeytinyağlı bir yemek ne kadar yenmeli ya da
kıymalı bir yemek?
hanı yazsanız buraya
sporu unutuyordum bu çatlaklar için spor ne yapayım.bacaklarımda kalcalarımda ve bel cevrem bunlarla kaplı
gobeğimde hamile göbeği gibi bir de regl oldum mu anlatamam
Yardımlarınız tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
çok şey istedim sanki ama :44:
yaş 17
guselmı cnm lıstenn asagı yukarıbana uyuyor tabıı sporda eklersennn tam bana uyarr hehehehbu hafta uygulamam gereken diyet listesini sizlerle paylaşayım.
menü alternatifli olarak hazırlandı. çalışanlar için uygulaması daha kolay yani.
tabi bu yazdığım bana özel bir diyet sadece bir fikriniz olsun diye yazıyI
KAHVALTI:
1.SEÇENEK
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
1 DİLİM EKMEK(ÇOK TAHILLI)
DOMATES, YEŞİLLİK
YEŞİL ÇAY
2.SEÇENEK
2 YK LOR PEYNİRİ/ 1KK DİL PEYNİRİ
BOL YEŞİLLİK
2 ZEYTİN
2 DİLİM EKMEK(ÇOK TAHILLI)
ÖĞLEN:
1.SEÇENEK
SOĞUK SANDVİÇ
2.SEÇENEK
5 YK ZEYTİNYAĞLI SEBZE YEMEĞİ
2 DİLİM EKMEK(ÇOK TAHILLI)
YAĞSIZ YOĞURT
AKŞAM
1.SEÇENEK
BALIK/TAVUK +SALATA
2.SEÇENEK
BAKLAGİLLİ PİYAZ+AYRAN
3.SEÇENEK
ETLİ SEBZE YEMEĞİ+SALATA
1 DİLİM EKMEK
ARA ÖĞÜN OLARAK, ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİNDEN SONRA TOPLAMDA BİR GÜNE YAYACAK ŞEKİLDE 2 ADET MEYVE VE 5 ADET BADEM VAR. BUNU KEYFİ OLARAK GÜN İÇİNE YAYIYORUZ.
TABİ BU ARADA ÇAYLAR ŞEKERSİZ. MÜMKÜNSE YEŞİL ÇAY BOL BOL.
DÜNDEN BERİ MENÜME SADIK BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUM. BAKALIM SONUÇLAR NE OLACAK. TABİKİ BU MENÜYÜ HERHANGİ BİR SAĞLIK PROBLEMİ OLAN KESİNLİKLE UYGULAMAMALI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?