70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne demekk ben de bsrmhmmt'e çok teşekkürlerimi sunuyorum her gün menülerimi yazıyorum. ama bu diyetten sonra sapıtmak yook yine sağlıklı besleneceğiz

İnşallah canım ya.

Ya bu kendini bişey zanneden artislerden biriydi işte.

Adama makasla saldırdı ya. Nasıl kaçtığımızı bilemedik

yuhh.. makasla mı?? yok artık..

arada olur böyle şeyler büşracım bu kadar üzme kendini bikaç ay kendini sık gider bütün kilolarr
inşallah canım :) hazirana kadar vakit verdim ama sabırsızım sanırım ben biraz... hemen olsun istiyorum da olmayacak anladım :) sağlıklı sağlıklı güzelce besleneceğim :)

ne demekk ben de bsrmhmmt'e çok teşekkürlerimi sunuyorum her gün menülerimi yazıyorum. ama bu diyetten sonra sapıtmak yook yine sağlıklı besleneceğiz

artık normal beslenmeye başlıyorum :) sağlıklı olarak az az herşeeyden :) bu arada önemli dğeil moral olsun diye kullan sadece o kadar sonrasında kesinlikle devam etmek yok unutma...

İyi akşamlar bayanlar:)) az önce lahana çorbası/yemeği'ni annemle hazırlayıp ocağa koymuş bulunmaktayız, hayırlı uğurlu olsun. Kimle bu diyetele kaçar kilo verdi? biraz motive olayım D

slmlar kızlarrrrr ya topikteki yazılar çok dikkatimi çekiyo ama hiç vaktim yokk bugünkü menümü yazayım bana biraz kızında aklım başıma gelsin
sabah:
2 3 çatal patates kızartması
1 biber kızartması
1 çatal domates soldurması
1 dilim yalancı su böreği
3 ince dilim beyaz ekmek
yarım çay bardağı şekersiz çay
(misafir vardı neyi nasıl yediğimi bilmedim)

ara:
150gr dondurma
1 maden suyu

öğle:
1 yemek tabağı dolusu taze börülce(yeşil/loğlaz)
5 ince dilim beyaz ekmek(dilimler çok ince lavaşın biraz kalını)

ara:
2 tane kuru pasta(biri tatlı biri tuzlu)
1 bardak meyve suyu

akşam:
5 dilim beyaz ekmek
bir kase dolusu börülce
5 siyah zeytin
1 kk tulum peyniri
1 dilim yaş pasta
bir avuç çerez
bayada yemişim

.

Son düzenleme:
İyi akşamlar bayanlar:)) az önce lahana çorbası/yemeği'ni annemle hazırlayıp ocağa koymuş bulunmaktayız, hayırlı uğurlu olsun. Kimle bu diyetele kaçar kilo verdi? biraz motive olayım D

canım ben yaklaşık 2 kilo kadar verdim ancak ben 2. günden itibaren noraml yemek yemeye ve lahana çöorbasını gün içerisinde yemelerden önce tüketmeye başladım.. ilk gün 800 gr. falan verdim 2. gün 400 3. gün birşey veremedim alamadım 4. gün 400 gr. 5. gün 600 gr ama bugün 1 kg geri aldım iyimi yaa daha doğrusu dün almışım :) ama bugün biraz daha dikkat ettim ve sabah 30 dk leslie yaptım yürüyüş yaptım şimdide zumba yaptım :) yeni keşfettim acayip eğlenceliymiş yaa :)

Ayy çok iyi yaa, her gün yarım kilo vermişsin neredeyse. Hemen yarın olsa da başlasam çok güzelmiş bu diyet ya :)) inşallah ben nde veririm ve devamlılık sağlarım

sm arkadşlar
bukünkü menüm
sabah
geç kalktm suuu içtim elma yedim
ara:yeşilçay
öğlen sadece 4 kaşık kuru fasulye
ara:1şeftali
akşam da annem dürüm getirmiş kıyma tek ekmek onu yedim pişman değilim
şimdide 40 dak spor yaptm lesli suyum çıktı duşa gircem 3 lt geçgin suuuuuuuuuuuuu
kızlar lesli şiddetle tavsiye ediyorummmmmmmmmmmm

kızlar ben yeni bir topic açtım. adres link falan vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden buradan duyurayım istedim. lahana diyeti yada sporla ilgili sorularınızı cevaplamak ve yeni başlayanlarla iletişim halince olup değerlendirmeler yapabilmek için buluşalım istedim. eski arkadaşlarda var bu topicte onlarla sohbetimize yine devam edelim ancak benim dediğim şey diyet yağpmaya yeni başlayanlar birbirimiz ile ilgili diyet yorumlarında bulunmak ve sporlarımızı paylaşmak ve motive olmak için buluşalım.. her türlü öneri soru ve cevaplarınız için buyrun topic e...

diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

Ayy çok iyi yaa, her gün yarım kilo vermişsin neredeyse. Hemen yarın olsa da başlasam çok güzelmiş bu diyet ya :)) inşallah ben nde veririm ve devamlılık sağlarım

verirsin canım benim.. bende bir kaçgünlüğüne 7 günlük dönüyorum lahana çorbasına :) am bu defa tam olarak.. hazır annemde işe başlıyor bende evde tekim istediğim gibi sporumuda diyetimide yaparım :) sonrasında sağlıklı beslenmeye devam inşallah :)

bi yerde okudum, insan kilo verdiğinde ilk önce az yağlı olan bölgeden verilir, sonra daha yağlı olan bölgeden verilir yazıyordu. benim belim ince şimdi oradan gidecek sonra mı kalçam eriyecek anlamadım :26::26:

ben de senin önerilerine uyarak yarın başlıyorum lahana diyetine :) ailecek başlıyoruz hatta, tadı nasıl acaba kötü de olsa yiyeceğim bu sefer çok kararlıyım

Hadise 1.5 ayda 68 kilodan 55 kiloya dusmus :O yaptigi diyet programini buldum, ayrica her sabah yuruyus yapiyormus ve pilates de yapiyormus

ben de senin önerilerine uyarak yarın başlıyorum lahana diyetine :) ailecek başlıyoruz hatta, tadı nasıl acaba kötü de olsa yiyeceğim bu sefer çok kararlıyım

canım lahana çorbanı pişirirken ,çerisine baharatlardan ve tavuk suyuda ekle kaynadıktan ve yumuşadıktan sorna önce bi tabağa koy bak bakalım öyle yiyebilecekmisin öyle. eğer öyle tüketemiyorsan tane taneyken blanderdan çek. ben blanderdan çekip yiyorum annem normal taneli yiyor yani :)

Hadise 1.5 ayda 68 kilodan 55 kiloya dusmus :O yaptigi diyet programini buldum, ayrica her sabah yuruyus yapiyormus ve pilates de yapiyormus

haftada 2 kiloadan fazlasına denk gelir ki her bünyede aynı etkiyi yaratırmı bilinmez :) ama denemeye değer.. 1.5 ayda 13 kilo... listeyi paylaşırmısın canım bizimle?

Iste Hadisenin uyguladıgı diyet listesi...
Sabah
Aç karnına 2 bardak sıcak su
3-4 adet kuru kayısı (güneşte kurutulmuş)
Bir bardak yarım yağlı süt
2 dilim ekmek arası sandeviç
(Domates, marulla yapılacak)
4-5 Adet Zeytin
Veya
Aç karnına 2 bardak sıcak su
3-4 adet kuru kayısı (güneşte kurutulmuş)
Bir bardak şekersiz çay
Bir adet yumurta (haşlama)
3 Adet ceviz (Altı Parça)
Ara Öğün : 1 Meyve ( Muz, karpuz, üzüm, dut,
kavun hariç)
Öğle
Bir kase çorba
Sekiz - on kaşık sebze yemeği (susuz ve etsiz
hergün farklı sebzeler)
Bir su bardağı yoğurt
Salata (yağsız istenildiği kadar)
Bir buçuk iki dilim ekmek
Veya
Bir kase çorba
Üç köfte büyüklüğünde et
(Tavuk, balık, Kırmızı et pişmiş
100 gr civarı olacak. 3.Gün balık, 2.gün
tavuk, 2.gün kırmızı et olabilir)
Bir su bardağı yoğurt
Salata (yağsız istenildiği kadar)
Ara Öğün : Bir meyve yada 2 adet galeta, bir
bardak yağsız süt yada, 10 adet çiğ bağdem
Akşam
Sekiz - on kaşık sebze yemeği
Bir bardak yoğurt
Bol salata (domates, salatalık, söğüş)
Veya
100 gr. pişmiş et(Balık, et, tavuk)
Salata (sınırsız)
Bir su bardağı yoğurt
Ara öğün : 1 Adet meyve ve salatalık
(salatalık istediğiniz kadar yiyebilirsiniz)
NOTLAR:
* Öğlen et bölümünden bir menü yemişseniz
akşam mutlaka sebze menüsü seçin yada
öğle sebze yediyseniz akşam mutlaka et
menüsü seçin.
* Ekmek olarak mutlaka çavdar, tam buğday,
tam tahıllı ekmekler tercih edilmelidir.
* Hiç bir öğünü çok geç saatlere
bırakmamalıyız.
Diyette Önemli Uyarılar:
1- Diyet boyunca her gün en az 2,5 litre su
içmeliyiz.
2- Diyette yeşil çay çok önemlidir. Bolca
tüketilmelidir.
3- Yoğurt çok iyi yağ yakıcıdır. İki öğün
mutlaka yenmelidir.
4- Diyette nane, dereotu, maydonoz önemli
faktörlerdendir. Salatalarda mutlaka
tüketilmelidir.
5- Asitli içecek ve meyve suları tüketmeyelim.

bu kadar şeyi yersem ben bir günde ertesi gün - 2 değil +5 kilo ile gelirim karşınıza çok fazla geldi gözüme seçeneklerden seçtim yaptımda şöyle ufak bi liste kendimce..

Herkese günaydınlarrr,
Cumaya 1 kala umarım keyifler yerindedir.
yine cuma ve yine liste yapacak kimse yok sanırım. Nasıl yapılıyor bu liste bir anlatan bari olsun da, bir deneyeyim. Çok uzun sürmüyorsa yapabilirim ama 1 saatten fazla sürüyorsa, yapamam.

canım yardımın için teşekkürler evde pc var ama netim yok dediğin gibi kopyalayıp alacağım videoyu çok teşekkürler aklıma takılan bişey olursa elbette soracağım burdaki sıcak ortamı çok sevdim aranıza yeni katıldım ama sizi bırakmaya pek niyetim yok .
iş yerimde müsait oldukça gelip ziyaret edeceğim sizleri çok öptüm tatlım

gunydn kızlar nasılsınız
ben dun gelmedım ıse dısımı cektırdım
alıntı yapıyordum ama elektrıkler gıttı geldı bende tekrardan gecmıse donemedım
noracıgımıda gordum asagılarda hıc uzulme kıscem aldıgın kılolar ıcın
bende cok aldm napayım yanı oleyım mı aldım dıye tekrardan dıyet yapmayıp boylece kalayım mı
hadı hadı sende toparla kendını don aramıza ozlemıstık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…