70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menum

sabah

yarım dılım ekmek buyuk kupa cay
cok azcık sosıslı omlet
1 dılım kasar 1 zeytın
1 tk ckulata
domates salatalk bıber

ara

1 seftalı
kahve

oglen

1 sımıt ayran ( yanımda yemek getıremedım )

ara
1 armut

aksam
balık salata

Geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun canım.:2::2:böyle birşey olmadın umarım dişini çektirince :18:

menun guselcnm da kalo selulutmu ypyr kısss

bende geldim diyete:) diyetisyenle beraber 1 ayda 5 kg verdim ama hala fazlam vaar 74 idim en son ekmeği kestim şekeri kestim sporla da aram pek yok ebru şallı ıle pilatesi öneren var mı acep?
hemen pılates yapma benceee leslıe yapp busra nın ddgı gıbıı yaa ben bır kac gun denedımde her tarafım tutulduu pılates ıle

sende saccc bass kalmayacakkk hemde cuma gunune ramak klaaaaaaaaaane yapmıssın sen yaaaaaaaaaaaaa bu arada kg cızelgenı yap bakımdee g lerını gorelım sekerrr goggle tıcker factory yaz ordann bul yap sunu tmm mıı ayrıcaa bgn oglendeee corbaa aksamada sadece salata yıyeceksınkı yarına duselesın bırazzzzzzzzzz tmm mııı maverıck
evet ben dıyetın basından berı yapyrmm sımdıdeee p.tesıden berı her gun 4ml ypyrmm seker cumaya 70 olmak ıstıyoreeeeeeeeeeeeeee
e burda spor yok vee ck yıyecek vr beeeeeeeeeeeeeeeee ben bunlrı yersem tıka basa doyarımkıııııı

bu kadar şeyi yersem ben bir günde ertesi gün - 2 değil +5 kilo ile gelirim karşınıza çok fazla geldi gözüme seçeneklerden seçtim yaptımda şöyle ufak bi liste kendimce..
aynen seker...
guaydınlrr cnmmmmmmmm lıste ısı evt yaa ck ıyı oluyrduuu sana mesaj atanlarıı koyalayıp excell dekı tablona eklıceksın ama bnm ofıs prog.yokk yoksa seve seve yapacagımmm excell de eskısı gıbı tablo olurturablrmısınn cnm yardımcı olurummm

evt bırakmada cnm musaıt oldugunda bıs burdayız ınsl...
menun gusell cnm cukulata da gosden kacmıyr dıll yaneeee aksamkı menune bayıldıımm balıgı ck svrmm ama burda pek yokcarsıda vr bır oda en az otobuslee20 dk yaaaaa kım gıdecekkkk uffffffff bnmyerımede yeeeeeeeeeeeeeeee

hasretcımm ck gecmısolsunnnnn
esıncımm buyuk bır badıre atlatmıssın yaaaa ıyıce manyadı bu toplum yaa saldırackkk yer arıyrr pıslıklerrrrr

noracım ınsl...ılletı ıcmemıssındırrr ınsl...........................

sabah yıyımde aksam canım ıstemesın dıye sabah tatlı ıhtıyacımı gıderıyorum canım
balıkı cok cok yıcem senın ıcınde

saol canım

kızlar yalnız ben balıgı fırında yapmadım
kızarttıgım ıcın + cıkarttırır mı benı acaba
zaten verememısımdır de

evet sonunda kilo cetvelimi ekledim zor oldu ama inşll. doğru yapmışımdır yarın tartılınca kilomda iyi yönde bi değişiklik varsa uça uça kilo çetvelimi değiştircem ayyy çok mutlu oldum

kızlar yalnız ben balıgı fırında yapmadım
kızarttıgım ıcın + cıkarttırır mı benı acaba
zaten verememısımdır de
bılmıyorumkıı cnm ınsl..olmazz ama kızaryma(bnm cnmkızartma ıstedıgınde genldecumadan tartıdan sonra yapıyorumm heheeh

evet sonunda kilo cetvelimi ekledim zor oldu ama inşll. doğru yapmışımdır yarın tartılınca kilomda iyi yönde bi değişiklik varsa uça uça kilo çetvelimi değiştircem ayyy çok mutlu oldum
olmuss cnm

suzancım çok teşekkürler.. bu arada senin kilo cetveline baktımda bu güne kadar 11 küsür kilo vermişsin büyük başarı çok tebrik ediyorum deneyimlerinden faydalanmak isterim..

sbh 7 de-1 cy kasıgı corek otu bal+1kyısı
sbh 09:30
-1 dılım cavdar ekmegi
-1 domates
-1 patates rendesı ıle bol baharatlııı az zeytın yagındaaaa kavurmasııı

ara
12:30
-4 sıyah erık

ögle
15:00
-tavuk tavlanması(kendı yagında gene bol baharatlııı ölcusu bellı dıllll et gunum bgnn )
-su

ara
17:00
-4 erık daha

aksam
-2-3 y.ktaze fasulye
-2-3 y.k. coban salatasııı

spor
-55 dk leslıe ıle 4 ml
-en az 25 mekık
-50 petal
-en az 25 yan makasss

su&cay
-en az3lt
-en az2 kupa yesıl cayyy

nasıl kıslarr tartıdaa kac gorurumm sızceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebu hafta hep böle yaptımmdaaa

suzancım çok teşekkürler.. bu arada senin kilo cetveline baktımda bu güne kadar 11 küsür kilo vermişsin büyük başarı çok tebrik ediyorum deneyimlerinden faydalanmak isterim..
tesekkurlr cnm bnmmm ınsl..sende vereceksınn cnm daha cokk yolummvr amaa vrdıkce ck mutluyummmm yaaaaaaaaaaaaıstedıgını sorabılrın cnm ben burdayımm

tesekkurlr cnm bnmmm ınsl..sende vereceksınn cnm daha cokk yolummvr amaa vrdıkce ck mutluyummmm yaaaaaaaaaaaaıstedıgını sorabılrın cnm ben burdayımm

canım ben belli diyet listelerine uyamıyorum sıkılıyorum herşeyden az az ama dengeli yemeyi planlıyorum sporuda azar azar yapıp sonra çoğaltmayı düşündüm sence bu şekilde kilo verirmiyim ?? 2gündür biberli ıspanak yiyorum birlikte çalıştığım diyetisyen arkadaş metobolizmamım yavaş olduğunu bunla hızlandıracağımı söyledi birazdan öğle yemeğimde ıspanak yoğurt ve 1dilim kepek ekmeği yiyecem yarın tekrar düzenli yemeye başlıyorum inşll kilo veririm şöyle 5-6 ayda kurtulsamda ideal kiloma varsam inşll..

canım bence bu menüye bir hafta hiç kaçamak yapmadan uyduysan tahminimce 1-1,5 kilo vermişsindir inşll normal olanıda bu haftada 500 gr veya 1kilo vermek ideal bence

merhaba bugün sabah yediğim kahvaltıyı yazayım buraya.dengeli mi değil mi bir yardım alayım.

3-5 tane sucuk (ama annem yumurtalı yapmıştı.o yüzden sucuklar çeyrekti,küçüktü)

yarım bardak şekersiz çay

2 dilim tahıllı ekmek

salatalık

1dilim b.peynir

2 tane zeytin

(ayrıca günlük tutuyorum bugün ne yersem yazıcam )

Burdaki yaşıtlarıma ablalarıma herkese kocaman alkış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…