70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tsk ederım kızlar
dısım kırılmıstı zaten hıc uyusturmadan cektı agzım burnm bır tarafa gıttı
2 tane daha cekılecek allah yardımcım olsun

ahh çok kötü canım yaa benimde dişim kırılmıştı ameliyatla aldılar çok fena olmuştu 8 tane morfin bi halta yaramadı bende ağlaya ağlaya aldırttım 8 parçada çıakrttılar ölüm gibi geldi şimdi yerinde diş yok implant istiyorumda oda 1.5 milyara falan denk geliyor çok pahalı yaa yapamam o kadar duruyor öyle durdurğu yerde bellide olmuyor banada bir sıkıntısı yok şükür :):26::18::18::18:

suzaaaannn menün çok güzel canım inşallah 1 ve üzeri - göreceksin tartıda inanıyorum :)

Sağol kısçem öyle oldu valla. Olayların tam ortasında buluyorum kendimi

Tabi kola selülit yapıyor canımcım. Asitli ve bol şekerli bir içecek

Hasretciiiiiiiiiim geçmiş olsun canım.

bole gıder ve sporunuda arttırısan verırsın emın oll cnm kaamaksızz ınsl..haftada bır gun ızın gunn olsunnn ondada cnının ıstedıgınden ck olmamak sartııle yee ınslll vereceksınn bole olursaann

canım bence bu menüye bir hafta hiç kaçamak yapmadan uyduysan tahminimce 1-1,5 kilo vermişsindir inşll normal olanıda bu haftada 500 gr veya 1kilo vermek ideal bence
ınsl................. cnm sagoll motıven ıcınnnn

gusel cnm sucuk yemıssınya ekmegı 1 dlıme dusurebılıdın ama genede gusel menuu cunku yumurta proteın ekmekde ölee

kızlar ya benımde vermem gereken 10 kılom var şuan 78-79 kılodayım ve motivasyonum sıfır dogum kılolarım yapıstı gıtmıyor benıde bu topıge alın (
gelbacım gell buyurrr aramıza gırdın bıleee verırsın dıkkatlıyeme ve spor ılee tbıkııııııııııı

ınsl...cnmbunu ck ıstyrmmmmm
leslie ile 1km yaptım.şimdi de zumba
bende namazdan sonra leslıe ıle 4ml yapcam ınsl...

bu arda öge yemegı yerıneee e aksam da yemıycemm cunku ıcınde cıss varrr:18::18:
komsumda yedımmm davetettıı

-1 kase patates salatası
-1 kurabıye
-2tane ınce cubuk kraker
-20 tane taze cık fındı
kk
-3 tane dorıtos cıps
-bu kdrrr ve yesıl cayımmmmmmmmmmmmmmmm
ama yemıycemm sadece golden elma yeterr ara ve aksam ıcın dımııııı????????**

sımdı namazı mı kılıp leslıe ıle 4 ml yapacagımınsl.....

öğlen 1 domates ve 2 dilim tahıllı ekmek yedim.

1 saat kadar geçince 3 5 yudum şekerli nescafe içtim.sonra yanlış yaptıgımı anladım doktum.

sonra aldımdometesi elime kabuklarıyla yedim.

nasıl çok kotu olmus mu :26::26::26:

Son düzenleme:
Kızlar ben kaçıyorum kendimi toparlamaya çalışıcam , keşke bende 1 kilo almış olsam ve ona ağlasam
anammmmmmmmm kaç kilo aldınn kızzzzz vallahi canına okurum gel bakem azcık sarılak özledim ben seni ondan sonrada arkadan gizlice kafana şaplağı ye böyle benden hah oldumu bak şimdii aklın başına geldii çabukkkk kendine gelllll hemenn bak bendeee kociş alışverişe götürsün beni neler edeceğim kendime acayip diyet yapasım var kurallara uyasım var bu sıralar

ooooo bu menüyü görmem güzeloldu alışveriş için fikir oluooo bana

okurken bile yoruldum kızçem naptın sen böyleee 5 dilim ekmek yazısını görünce düşüp bayılacaktım resmen yapma kuzum kendine bunu dön aramıza şahsen ben dönmediğim halde buraya yiyorum ama bu kadar aşırı ekmek yemiyorum en azından ekmeği azalt hayatından yadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hemen burayaa gelll kızzzzzz adam ederiz seni bizz her şekildee

Hadise 1.5 ayda 68 kilodan 55 kiloya dusmus :O yaptigi diyet programini buldum, ayrica her sabah yuruyus yapiyormus ve pilates de yapiyormus
hani nerde liste dicektimki aşağıda paylaşmışsın şeker

alışveriş listem için bu da örenek teşkil etti çok saolasın canım paylaşımın için

şöle biraz geçmişe baktım şekerde şu an topikte en düzenli beslenen sen varsın ve spor yapanda sensin sanırım eeeeee bu hafta bu emeğin karşılığını kesinlikle alıcaksın biliyorum bennn o yüzden şimdiden tebrik ediyorum seni ,azmine hayran kaldım ,

DİPNOT:NORAMM BAKKK BİR ZAMANLAR SENDE SUZAN GİBİ ÇOK DÜZENLİYDİN SPOR YAPIODUNNNN HADİİİ BAKKKKKK SUZAN SENİ ÖRNEK ALIP SENİN GİBİ OLMAYI BAŞARDI AMA SEN BİZİ YARI YOLDA BIRAKAMAZSIN BİZ SİZLERİ ÖRNEK ALDIK ŞİMDİ BIRAKIRSANIZ NOLUR SONUMUZ HEPİMİZİ TOPİKÇE DOBİÇÇÇÇ OLURUZZZ HANİ ÇITIR HATUNLAR TOPİĞİ OLCAKTIKK

HATTA EN SON HERKES İDEAL KİLOSUNA GELDİĞİNDE ÇITIR HATUNLAR DİYE KONU AÇÇAM ORADA BULUŞURUZ HEP ,GÜZELLİKLERİMİZİ KISKANANALARI ANLATIRIZ ARTIK

AYYY BENNN DÜŞÜNSENE 55 OLMUŞUM FISTIK GİBİ HATUNUM ,ÇITIR HATUNLAR SİTESİNDE HEP KIYAFETLER KONUSUNDA MODA KONUSUNDA KONUŞUYORMUŞUZZZ OFFFFFFFFF NE DE GÜZEL OLURRR HAYAL ETMESİ BİLE GÜZELLLLLLLLLLLLL

az önce bende atıştırmalık şeyler kaçırdım ama nedense hiç pişman değilim ,çünkü şu evimede üşenmeyip temizlesem ,regl durumunuda atlatınca kendime şöle bakım yapsam ,sonra kocamla alışveriş yapsam işte o zaman diyete hazırım die şu an avutuyorum kendimi bakalım ne olacak son halimm

haydiiiiiiiiiiiiiii kızlarrrrr toparlanma zamanııııııııııııııııııı

kızlar bende gelim 76 kiloyum ve bu kış hedefim 15 kilo vermek hadi bakalım..bugün eşimle resimde gördüğünüzü aldırdım zayıflamazsam beni oyar çok çalışmam lazım çokkkkk:13:

off ya daha baslayalı diyete ne kadar oldu.naptım biliyormusunuz kocaman yarım ekmek tost yedim.

bir şeyler yemeden duramıyorum ya

kızlarr leslıe 4ml (55 dk) ve 55 mekık cektım geldımm sımdı gıdıyorum aksam ugrarımm cunku esımkurtlar vadısıne bakar bende gelırımm buraya ara olrak1golden elma yadımm aksamdaa bır elma daha yerım yarına fıtt olmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ozellikle ekmekler cok gibi

aynen öyle canım. ben birde normal zamanda bile yani diyet yapmıyorken bile neredeyse hiç ekmek yemiyordum.. kahvaltıda bile ekmeği zoraki yiyorum düşün.. birde bu kadar ekmek yersem... kesin dobiş olurum ben :) 150 kiloya çıakrım kilo verceğim yere

tamam canım mesaj atarsın bekliyorum.. bende 2 mile yaptım leslie ile ardındadna yarım saat koşu bandı yaptım bugün üstümde bi ağırlık var havada güzel ama sebebini çözemedim ağırlığın.. istemiyor canım birşey yapmak

bende eşime koşu bandı aldırmaya çalışıyorum ama asla ikna olmuyor o yüzen sen eşini ikna edip aldırmışsın eşinin yüzünü kara çıkarma canım hergün yap sporunu güzel güzel yapmazsan kafaya şaplakk varrrrrrrrrrrrr büyük zevkle atılırrr

tabiki de yapıcammmmm zaten yüzme antrenörüyüm spor geçmişim var :) aradada havuza girerim :) inş vericem bu kilolarıııı

off ya daha baslayalı diyete ne kadar oldu.naptım biliyormusunuz kocaman yarım ekmek tost yedim.

bir şeyler yemeden duramıyorum ya

canım öğlen menün güzel kahvedede yanlışını nalamışsoın ama sana tavsiyem şu kahve yerine çay hatta bitki çayları tüket çünkü kahve selilüt yapıyor içeriğindeki kafeinden dolayı zayıflarken selilütlerin olsun istemezsin heralde :):18: birde acıkmışsın belliki tost yemişsin tostunu yine ye ama öğün olarak say ana öğün yani. mesela akşam yemeğinin yerine sabah kahvaltıda yada öğlen yemeğinde. diyetteyiz diye güzelim tosttan mahrum kalamayız ya :) ve kaşarla değil beyaz peynirle beyaz ekmekle değil çavdar buğday ekmeğiyle hazırla. içerisine yiyebiliyorsan dereotu maydanozda koy ki hazmın kolay olsun :) birde yarım ekmek değil 1 2 dilim olsun mutlaka buna dikkat et. ve yağ kullanma.. eğer canın illa birşeyler yemek istiyorsa tost değilde meyve ye özellikle elma tavsiye ediyorum :) acayip tokluk yaratıyor. yok ben meyve yiyemem diyorsan yağsız bir şekilde çorba yap çorba iç :) kızma bana ama üzülüyorsun belli ki zayıflamak isteyipte karar almışsın ancak dayanmakta sorun yaşıyorsun o yüzden bir kaç tüyo bunlar.. dikkat edersen bir kaç gün sonrası kendiliğinden geliyor.. artık beyaz ekmeğe kaşara uzanmıyor elin.. emin olabilirsin.. bende aynı sorunları yaşadım çünkü :)

merhaba arkidişler

ben bir türlü başlıyamadım 3 haftadaır bu hafta bu hafta diye diye, erteleyip duruyorum bir başlasam olacakta, sorun başlamakta, bu haftada yedimde yedim
misafirlerim vardı, kızımda hasta 3 gündür, yavrum yutkunamıyor bile, bide hastalandı ya anne demeye başladı :)) babası bu duruma biraz bozulmuş gibi

tabiki de yapıcammmmm zaten yüzme antrenörüyüm spor geçmişim var :) aradada havuza girerim :) inş vericem bu kilolarıııı

oooo şeker sen o zaman daha çabuk zayıflarsınnnnn burada yenisin galiba eğer öyleyse hoşgeldin canım ,uzun zamandır ben topiği takip edemiyorum o yüzden bilgim yok ,ama yüzme antrenörü olarak senin vücudun zaten çok çabuk kilo veren bir yapıya aittir diye düşünüyorum,çünkü ortaokul yıllarında korkarak gittiğim yüzme kursunda bayaa kilo vermiştimki o yılarda da yine şişmandım ,aslında ben kendimi bildim bileli şişmanım diyebilirim ,neyse işte o yıl ben havuzdan çok korktuğum için basit hareketler öğretmişti hocamız ,o hareketleri yapmakla dahi +ceza hareketi olarak havuzun etrafında koşu hareketini yapmakla bile göbiş gitmişti benim

ayyyy o kurs aklıma geldikçe içim bir tuhaf oluyor ,hala yüzmeyi öğrenemedim ve korkuyorum sudan

çok konuştum sanırım ama yüzme antrenörü deyince anılar aklıma geldi

ahh kıyamam yavrumaaa... geçmiş olsun canım benim yaa :2: aman dikkat et bebişine çok üzülüyorum ben çocuklar hasta olunca yaa kıyamıyorum bi türlü onlara içim acıyor canım hem buraya hoşgeldin hemde benim açtığım yeni başlayan arkadaşların buluştuğu bir topic var orayada bekleriz :) diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya diye bir topic canım oradanda paylaşımlarda bulunabilir günlüğünü tutabilirsin :)

neden bayb kow gıtsın suu agırlıkları kısss

bendee ıstıyorum ama koyacak yerde yok yaaa benm odamda sadece bebgıme yer vr suanda hhe oda olursaaa ee kayın valıdelerle oturunca böle oluyor yoksaa yerımolur yanıııı ama esım d almıyor zaten bende hemen alacakmıs gıbı yer aradım hıhhh

wayy supersın sen o vakıt cnm hos geldınn
oncelıkle gecmıs olsun kızın ıcın cnm bnmmm ve baslma konusundada besmeleyı cek ve gel topıgımızeeeebeklıyoruzz tmmm mıııı

umudumm naslsnn cnm

evet yüzmek hem zayıflatır sıkılaştırır..inan korkulacak hiç bir şey yok ...demesi kolay demeyin hocanızla aranız iyiyse öğrenilir..evet 1 yıl önce 55 kg.dım. evlendim birden kilo aldım havuzuda bırakmak zorunda kaldım..inşallah vericem kiloları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…