- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
tsk ederım kızlar
dısım kırılmıstı zaten hıc uyusturmadan cektı agzım burnm bır tarafa gıttı
2 tane daha cekılecek allah yardımcım olsun
sbh 7 de-1 cy kasıgı corek otu bal+1kyısı
sbh 09:30
-1 dılım cavdar ekmegi
-1 domates
-1 patates rendesı ıle bol baharatlııı az zeytın yagındaaaa kavurmasııı
ara
12:30
-4 sıyah erık
ögle
15:00
-tavuk tavlanması(kendı yagında gene bol baharatlııı ölcusu bellı dıllll et gunum bgnn )
-su
ara
17:00
-4 erık daha
aksam
-2-3 y.ktaze fasulye
-2-3 y.k. coban salatasııı
spor
-55 dk leslıe ıle 4 ml
-en az 25 mekık
-50 petal
-en az 25 yan makasss
su&cay
-en az3lt
-en az2 kupa yesıl cayyy
nasıl kıslarr tartıdaa kac gorurumm sızceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebu hafta hep böle yaptımmdaaa
menun guselcnm da kalo selulutmu ypyr kısss
hemen pılates yapma benceee leslıe yapp busra nın ddgı gıbıı yaa ben bır kac gun denedımde her tarafım tutulduu pılates ıle
sende saccc bass kalmayacakkk hemde cuma gunune ramak klaaaaaaaaaa ne yapmıssın sen yaaaaaaaaaaaaa bu arada kg cızelgenı yap bakımdee g lerını gorelım sekerrr goggle tıcker factory yaz ordann bul yap sunu tmm mıı ayrıcaa bgn oglendeee corbaa aksamada sadece salata yıyeceksınkı yarına duselesın bırazzzzzzzzzz tmm mııı maverıck
evet ben dıyetın basından berı yapyrmm sımdıdeee p.tesıden berı her gun 4ml ypyrmm seker cumaya 70 olmak ıstıyoreeeeeeeeeeeeeee
e burda spor yok vee ck yıyecek vr beeeeeeeeeeeeeeeee ben bunlrı yersem tıka basa doyarımkıııııı
aynen seker...
guaydınlrr cnmmmmmmmm lıste ısı evt yaa ck ıyı oluyrduuu sana mesaj atanlarıı koyalayıp excell dekı tablona eklıceksın ama bnm ofıs prog.yokk yoksa seve seve yapacagımmm excell de eskısı gıbı tablo olurturablrmısınn cnm yardımcı olurummm
evt bırakmada cnm musaıt oldugunda bıs burdayız ınsl...
menun gusell cnm cukulata da gosden kacmıyr dıll yaneeee aksamkı menune bayıldıımm balıgı ck svrmm ama burda pek yokcarsıda vr bır oda en az otobuslee20 dk yaaaaa kım gıdecekkkk uffffffff bnmyerımede yeeeeeeeeeeeeeeee
hasretcımm ck gecmısolsunnnnn
esıncımm buyuk bır badıre atlatmıssın yaaaa ıyıce manyadı bu toplum yaa saldırackkk yer arıyrr pıslıklerrrrr
noracım ınsl...ılletı ıcmemıssındırrr ınsl...........................
bole gıder ve sporunuda arttırısan verırsın emın oll cnm kaamaksızz ınsl..haftada bır gun ızın gunn olsunnn ondada cnının ıstedıgınden ck olmamak sartııle yee ınslll vereceksınn bole olursaanncanım ben belli diyet listelerine uyamıyorum sıkılıyorum herşeyden az az ama dengeli yemeyi planlıyorum sporuda azar azar yapıp sonra çoğaltmayı düşündüm sence bu şekilde kilo verirmiyim ?? 2gündür biberli ıspanak yiyorum birlikte çalıştığım diyetisyen arkadaş metobolizmamım yavaş olduğunu bunla hızlandıracağımı söyledi birazdan öğle yemeğimde ıspanak yoğurt ve 1dilim kepek ekmeği yiyecem yarın tekrar düzenli yemeye başlıyorum inşll kilo veririm şöyle 5-6 ayda kurtulsamda ideal kiloma varsam inşll..
ınsl................. cnm sagoll motıven ıcınnnncanım bence bu menüye bir hafta hiç kaçamak yapmadan uyduysan tahminimce 1-1,5 kilo vermişsindir inşll normal olanıda bu haftada 500 gr veya 1kilo vermek ideal bence
gusel cnm sucuk yemıssınya ekmegı 1 dlıme dusurebılıdın ama genede gusel menuu cunku yumurta proteın ekmekde öleemerhaba bugün sabah yediğim kahvaltıyı yazayım buraya.dengeli mi değil mi bir yardım alayım.
3-5 tane sucuk (ama annem yumurtalı yapmıştı.o yüzden sucuklar çeyrekti,küçüktü)
yarım bardak şekersiz çay
2 dilim tahıllı ekmek
salatalık
1dilim b.peynir
2 tane zeytin
(ayrıca günlük tutuyorum bugün ne yersem yazıcam )
Burdaki yaşıtlarıma ablalarıma herkese kocaman alkış
gelbacım gell buyurrr aramıza gırdın bıleee verırsın dıkkatlıyeme ve spor ılee tbıkıııııııııııkızlar ya benımde vermem gereken 10 kılom var şuan 78-79 kılodayım ve motivasyonum sıfır dogum kılolarım yapıstı gıtmıyor benıde bu topıge alın(
ınsl...cnmbunu ck ıstyrmmmmmahh çok kötü canım yaabenimde dişim kırılmıştı ameliyatla aldılar çok fena olmuştu 8 tane morfin bi halta yaramadı bende ağlaya ağlaya aldırttım 8 parçada çıakrttılar ölüm gibi geldi şimdi yerinde diş yok implant istiyorumda oda 1.5 milyara falan denk geliyor çok pahalı yaa yapamam o kadar duruyor öyle durdurğu yerde bellide olmuyor banada bir sıkıntısı yok şükür :):26::18::18::18:
suzaaaannn menün çok güzel canım inşallah 1 ve üzeri - göreceksin tartıda inanıyorum :)
leslie ile 1km yaptım.şimdi de zumba
anammmmmmmmm kaç kilo aldınn kızzzzz vallahi canına okurum gel bakem azcık sarılak özledim ben seniKızlar ben kaçıyorum kendimi toparlamaya çalışıcam , keşke bende 1 kilo almış olsam ve ona ağlasam
ooooo bu menüyü görmem güzeloldu alışveriş için fikir oluooo banabu hafta uygulamam gereken diyet listesini sizlerle paylaşayım.
menü alternatifli olarak hazırlandı. çalışanlar için uygulaması daha kolay yani.
tabi bu yazdığım bana özel bir diyet sadece bir fikriniz olsun diye yazıyI
KAHVALTI:
1.SEÇENEK
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
1 DİLİM EKMEK(ÇOK TAHILLI)
DOMATES, YEŞİLLİK
YEŞİL ÇAY
2.SEÇENEK
2 YK LOR PEYNİRİ/ 1KK DİL PEYNİRİ
BOL YEŞİLLİK
2 ZEYTİN
2 DİLİM EKMEK(ÇOK TAHILLI)
ÖĞLEN:
1.SEÇENEK
SOĞUK SANDVİÇ
2.SEÇENEK
5 YK ZEYTİNYAĞLI SEBZE YEMEĞİ
2 DİLİM EKMEK(ÇOK TAHILLI)
YAĞSIZ YOĞURT
AKŞAM
1.SEÇENEK
BALIK/TAVUK +SALATA
2.SEÇENEK
BAKLAGİLLİ PİYAZ+AYRAN
3.SEÇENEK
ETLİ SEBZE YEMEĞİ+SALATA
1 DİLİM EKMEK
ARA ÖĞÜN OLARAK, ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİNDEN SONRA TOPLAMDA BİR GÜNE YAYACAK ŞEKİLDE 2 ADET MEYVE VE 5 ADET BADEM VAR. BUNU KEYFİ OLARAK GÜN İÇİNE YAYIYORUZ.
TABİ BU ARADA ÇAYLAR ŞEKERSİZ. MÜMKÜNSE YEŞİL ÇAY BOL BOL.
DÜNDEN BERİ MENÜME SADIK BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUM. BAKALIM SONUÇLAR NE OLACAK. TABİKİ BU MENÜYÜ HERHANGİ BİR SAĞLIK PROBLEMİ OLAN KESİNLİKLE UYGULAMAMALI.
slmlar kızlarrrrrya topikteki yazılar çok dikkatimi çekiyo ama hiç vaktim yokk bugünkü menümü yazayım bana biraz kızında aklım başıma gelsin
sabah:
2 3 çatal patates kızartması
1 biber kızartması
1 çatal domates soldurması
1 dilim yalancı su böreği
3 ince dilim beyaz ekmek
yarım çay bardağı şekersiz çay
(misafir vardı neyi nasıl yediğimi bilmedim)
ara:
150gr dondurma
1 maden suyu
öğle:
1 yemek tabağı dolusu taze börülce(yeşil/loğlaz)
5 ince dilim beyaz ekmek(dilimler çok ince lavaşın biraz kalını)
ara:
2 tane kuru pasta(biri tatlı biri tuzlu)
1 bardak meyve suyu
akşam:
5 dilim beyaz ekmek
bir kase dolusu börülce
5 siyah zeytin
1 kk tulum peyniri
1 dilim yaş pasta
bir avuç çerez
bayada yemişim
.
hani nerde liste dicektimki aşağıda paylaşmışsın şekerHadise 1.5 ayda 68 kilodan 55 kiloya dusmus :O yaptigi diyet programini buldum, ayrica her sabah yuruyus yapiyormus ve pilates de yapiyormus
alışveriş listem için bu da örenek teşkil etti çok saolasın canım paylaşımın içinIste Hadisenin uyguladıgı diyet listesi...
Sabah
Aç karnına 2 bardak sıcak su
3-4 adet kuru kayısı (güneşte kurutulmuş)
Bir bardak yarım yağlı süt
2 dilim ekmek arası sandeviç
(Domates, marulla yapılacak)
4-5 Adet Zeytin
Veya
Aç karnına 2 bardak sıcak su
3-4 adet kuru kayısı (güneşte kurutulmuş)
Bir bardak şekersiz çay
Bir adet yumurta (haşlama)
3 Adet ceviz (Altı Parça)
Ara Öğün : 1 Meyve ( Muz, karpuz, üzüm, dut,
kavun hariç)
Öğle
Bir kase çorba
Sekiz - on kaşık sebze yemeği (susuz ve etsiz
hergün farklı sebzeler)
Bir su bardağı yoğurt
Salata (yağsız istenildiği kadar)
Bir buçuk iki dilim ekmek
Veya
Bir kase çorba
Üç köfte büyüklüğünde et
(Tavuk, balık, Kırmızı et pişmiş
100 gr civarı olacak. 3.Gün balık, 2.gün
tavuk, 2.gün kırmızı et olabilir)
Bir su bardağı yoğurt
Salata (yağsız istenildiği kadar)
Ara Öğün : Bir meyve yada 2 adet galeta, bir
bardak yağsız süt yada, 10 adet çiğ bağdem
Akşam
Sekiz - on kaşık sebze yemeği
Bir bardak yoğurt
Bol salata (domates, salatalık, söğüş)
Veya
100 gr. pişmiş et(Balık, et, tavuk)
Salata (sınırsız)
Bir su bardağı yoğurt
Ara öğün : 1 Adet meyve ve salatalık
(salatalık istediğiniz kadar yiyebilirsiniz)
NOTLAR:
* Öğlen et bölümünden bir menü yemişseniz
akşam mutlaka sebze menüsü seçin yada
öğle sebze yediyseniz akşam mutlaka et
menüsü seçin.
* Ekmek olarak mutlaka çavdar, tam buğday,
tam tahıllı ekmekler tercih edilmelidir.
* Hiç bir öğünü çok geç saatlere
bırakmamalıyız.
Diyette Önemli Uyarılar:
1- Diyet boyunca her gün en az 2,5 litre su
içmeliyiz.
2- Diyette yeşil çay çok önemlidir. Bolca
tüketilmelidir.
3- Yoğurt çok iyi yağ yakıcıdır. İki öğün
mutlaka yenmelidir.
4- Diyette nane, dereotu, maydonoz önemli
faktörlerdendir. Salatalarda mutlaka
tüketilmelidir.
5- Asitli içecek ve meyve suları tüketmeyelim.
şöle biraz geçmişe baktım şekerde şu an topikte en düzenli beslenen sen varsın ve spor yapanda sensin sanırım eeeeee bu hafta bu emeğin karşılığını kesinlikle alıcaksın biliyorum bennnsbh 7 de-1 cy kasıgı corek otu bal+1kyısı
sbh 09:30
-1 dılım cavdar ekmegi
-1 domates
-1 patates rendesı ıle bol baharatlııı az zeytın yagındaaaa kavurmasııı
ara
12:30
-4 sıyah erık
ögle
15:00
-tavuk tavlanması(kendı yagında gene bol baharatlııı ölcusu bellı dıllll et gunum bgnn )
-su
ara
17:00
-4 erık daha
aksam
-2-3 y.ktaze fasulye
-2-3 y.k. coban salatasııı
spor
-55 dk leslıe ıle 4 ml
-en az 25 mekık
-50 petal
-en az 25 yan makasss
su&cay
-en az3lt
-en az2 kupa yesıl cayyy
nasıl kıslarr tartıdaa kac gorurumm sızceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebu hafta hep böle yaptımmdaaa
bu kadar şeyi yersem ben bir günde ertesi gün - 2 değil +5 kilo ile gelirim karşınızaçok fazla geldi gözüme seçeneklerden seçtim yaptımda şöyle ufak bi liste kendimce..
ozellikle ekmekler cok gibi
kızlarr leslıe 4ml (55 dk) ve 55 mekık cektım geldımm sımdı gıdıyorum aksam ugrarımm cunku esımkurtlar vadısıne bakar bende gelırımm buraya ara olrak1golden elma yadımm aksamdaa bır elma daha yerım yarına fıtt olmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 509505 kızlar bende gelim 76 kiloyum ve bu kış hedefim 15 kilo vermek hadi bakalım..bugün eşimle resimde gördüğünüzü aldırdım zayıflamazsam beni oyarçok çalışmam lazım çokkkkk :13:
bende eşime koşu bandı aldırmaya çalışıyorum ama asla ikna olmuyor o yüzen sen eşini ikna edip aldırmışsın eşinin yüzünü kara çıkarma canım hergün yap sporunu güzel güzel yapmazsan kafaya şaplakk varrrrrrrrrrrrr büyük zevkle atılırrr
öğlen 1 domates ve 2 dilim tahıllı ekmek yedim.
1 saat kadar geçince 3 5 yudum şekerli nescafe içtim.sonra yanlış yaptıgımı anladım doktum.
sonra aldımdometesi elime kabuklarıyla yedim.
nasıl çok kotu olmus mu :26::26::26:
off ya daha baslayalı diyete ne kadar oldu.naptım biliyormusunuz kocaman yarım ekmek tost yedim.
bir şeyler yemeden duramıyorum ya
tabiki de yapıcammmmm zaten yüzme antrenörüyüm spor geçmişim var :) aradada havuza girerim :) inş vericem bu kilolarıııı
merhaba arkidişler
ben bir türlü başlıyamadım 3 haftadaır bu hafta bu hafta diye diye, erteleyip duruyorum bir başlasam olacakta, sorun başlamakta, bu haftada yedimde yedim
misafirlerim vardı, kızımda hasta 3 gündür, yavrum yutkunamıyor bile, bide hastalandı ya anne demeye başladı :)) babası bu duruma biraz bozulmuş gibi
neden bayb kow gıtsın suu agırlıkları kıssstamam canım mesaj atarsın bekliyorum.. bende 2 mile yaptım leslie ile ardındadna yarım saat koşu bandı yaptım bugün üstümde bi ağırlık var havada güzel ama sebebini çözemedim ağırlığın.. istemiyor canım birşey yapmak
bendee ıstıyorum ama koyacak yerde yok yaaa benm odamda sadece bebgıme yer vr suanda hhe oda olursaaa ee kayın valıdelerle oturunca böle oluyor yoksaa yerımolur yanıııı ama esım d almıyor zaten bende hemen alacakmıs gıbı yer aradım hıhhhbende eşime koşu bandı aldırmaya çalışıyorum ama asla ikna olmuyor o yüzen sen eşini ikna edip aldırmışsın eşinin yüzünü kara çıkarma canım hergün yap sporunu güzel güzel yapmazsan kafaya şaplakk varrrrrrrrrrrrr büyük zevkle atılırrr
wayy supersın sen o vakıt cnm hos geldınntabiki de yapıcammmmm zaten yüzme antrenörüyüm spor geçmişim var :) aradada havuza girerim :) inş vericem bu kilolarıııı
oncelıkle gecmıs olsun kızın ıcın cnm bnmmm ve baslma konusundada besmeleyı cek ve gel topıgımızeeeemerhaba arkidişler
ben bir türlü başlıyamadım 3 haftadaır bu hafta bu hafta diye diye, erteleyip duruyorum bir başlasam olacakta, sorun başlamakta, bu haftada yedimde yedim
misafirlerim vardı, kızımda hasta 3 gündür, yavrum yutkunamıyor bile, bide hastalandı ya anne demeye başladı :)) babası bu duruma biraz bozulmuş gibi
oooo şeker sen o zaman daha çabuk zayıflarsınnnnn burada yenisin galibaeğer öyleyse hoşgeldin canım ,uzun zamandır ben topiği takip edemiyorum o yüzden bilgim yok ,ama yüzme antrenörü olarak senin vücudun zaten çok çabuk kilo veren bir yapıya aittir diye düşünüyorum,çünkü ortaokul yıllarında korkarak gittiğim yüzme kursunda bayaa kilo vermiştimki o yılarda da yine şişmandım ,aslında ben kendimi bildim bileli şişmanım diyebilirim ,neyse işte o yıl ben havuzdan çok korktuğum için basit hareketler öğretmişti hocamız ,o hareketleri yapmakla dahi +ceza hareketi olarak havuzun etrafında koşu hareketini yapmakla bile göbiş gitmişti benim
ayyyy o kurs aklıma geldikçe içim bir tuhaf oluyor ,hala yüzmeyi öğrenemedim ve korkuyorum sudan
çok konuştum sanırım ama yüzme antrenörü deyince anılar aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?