70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm suzan iyiyim cnm sen nasılsın sayfaları okuyodum senin kilo vermene hayranım senin kadar bende verebilirmiyim acaba okadar çok sıkıldım ki artyık eşimin ailesinden kilo sözü duymaktan gına geldi 1 ay oldu gitmiyorum kayınvalidem başka şehirde diğer bütün akrabaları burda bende gtmiyorum şöyle iyice zayıflayana kadar....AMA GRAM GRAM GİDİYO 2 HAFTADIR 77 DEYİM YAAAAAAAA

anlıyorum senıı cnm;spor yapıyormusunn ve ısmın ndr cnm bnm ısmımm suzan öle hıtap etmk ıstyrm daaa

aman bir daha kahve içersem ne olayım.heryerlerim çatlak dolu ya kırmızı kırmızı.belim bacaklarımın arası kalçalarım,heryerimde yeterince selülit var...
bacaklarım hele yağ torbası...tobe tobe
neyse moralimi bozmucam,girdik bir yola cıkmak yok devam

Son düzenleme:
arkadaşlar sizin için faydalı olacağını düşündüğüm önerilerim var
ben 1 yıl önce sürekli havuzda yüzerken (meslek icabı) hiç abartmıyorum yemin ederimki günde kahvaltı hariç 3 kere burger kebap yerdim ıvır zıvır ..bana işyerinde sinir olurlardı bu kadar yiyip nasıl zayıf kalıyorsun die ..cevabım 'spor' tabikide...ama şimdi 1 yıllık evliyim 20 kilo aldım birden ve ekmek yemiyorum dikkat ediyorum ama malesef kilo alıyorum..bunları neden anlatıyorum
söyleyeyim...
Forumda hep yemek istiyorrum..yemiyorum ama zayıflayamıyorum diyenleri gördüm..inanın sporsuz bir diyet yaparsanız hem vaktinizi hem sabrınızı boşa harcarsınız sadece yememekle olmaz..mutlaka bişeyler yapın benim evim bursada ve çok tepedeyiz yürüyüş vs. Spor alanlarına çok uzak o yüzden eşimi kandırdım ve eve spor kondisyon aleti aldırdım..ve bu kış bu kilolardan kurtulmakla beraber almamaya çalışıcam...sizlerede önerim şu spora fırsat yaratın isteyenler olursa spor listesi bile yaparım sizelere günlük haftalık olmak üzere yanlış anlamayın kendim yüzme antrenörlüğü yaptım ve fitness bilgimde var az çok ben kendime bir program yapıcam ve uygulucam
program deyince korkmayın diyet listesi gibi bişey değil :) sadece yavaş yavaş artan bir program faydasını görürsünüz mutlaka şimdiden hepimize kolay gelsin başarıcaz biliyorum

e yapsan bana nsl yapacaksın cnm olculerımımı yazıcamm sanaa

e yapsan bana nsl yapacaksın cnm olculerımımı yazıcamm sanaa

hayır hayır ..ölçülerinizi kendiniz yazın takip edin devamlı siz bana yapabileceiğiniz..mesela ben yürüyüş yapabilirim yada evde yapabilirim gibi sölerseniz daha kolay olur herkesin imkanları farklı beraber takip ederiz zaten mutlaka yürüyüş şart ısınmak için..
TABİ AYRICA BİRDE HANGİ BÖLGEYE AĞIRLIK VERİCEĞİMİZDE ÖNEMLİ TABİ GÖBEK KALÇA BASEN VS.

Son düzenleme:

ben yaklasık 3 haftadır olcumm yapıyorummm mezura ılaa ve gogus ve gobektennn muzdarıbımmm cnm ne yapabılırımmm evde leslıe ve mekık cekıyorumm sonra makas hareketlerı ve yatarak patal yapıyorumm sencee hangısı dogru yanlıs?*cunku bacak ve kalcam ck ınceeeeeeee:)) karakatur gıbıyımdee

Canım sabahtan beri yiyorum o çorbayı ve tabii meyve de yiryorum; bir de sanki normalden fazla su içtim bugün çok susadım nedense. Ama çorbayı , gerçi çorba denmez yemeği o kadar zorla çiğniyor ve ytuyorum ki daha ne kadar devam ettirebilirim bunu bilmiyorum valla galiba sevmediğimiz şeyleri yiyerek zayıflayacağız başka yolu yok

göğüs ve göbek için yüzme süper olurdu :) mesela plates hiç denedinmi mesela bir sürü video var internette bakıp sadece göğüs olanları yapabilrisn ..çok zor değil zamanla alışırsın..göbek içinde alt karın ve üst karın ayrı çalış nasılmı yere uzan ayaklarını kapat ve dizlerini karnına çek indiriken yere paralel yere değmeden tekrar dizleri karna çek bu hareketi sayı olarak 5 ile başla hergün 2 şer arttır :) örgü tarifi gibi oldu :)üst karın için özel bişey yapmana çok gerk yok çünkü en zor eriyen alt karındır

merhaba.. Ben bikac ay once almistim olculerimi oradan takip ediyorum incelip incelmedigimi. Bana da yardimci olursaniz sevinirim :) kalca ve bacaklarimi inceltmek istiyorum cok yaglilar ben yuruyus yapiyorum imkan var burada. Ancak ptesi okullar aciliyor nasil yapacagim bilmiyorum.. 11.siinifa baslayacagim sinava da simdiden calismam gerek.

vallahi eskiden bende bundan farksız beslenmezdim aslında ekmekler hariç tabi. en çok dikkatimi çeken şey ekmek oldu. neredeyse her öğünde 5 dilim ekmek nedirrrr öğle ve akşam yemeklerinden 1 yada iki dilim o da mümkünse tam tahıllı tüket derim ben.
bende tatlıyı severim ama madem zayıflamaya niyetin var, kaçamak da yap ama bir gün içinde hem tatlı tuzlu pasta hem yaş pasta hem dondurma görüyorummm çerezler de cabası

sen gerçekten 2 haftalık kaçamağını bir günde yapmışın. çok mu konuştum ne bilemiyorum ama alınmaca yok sen demişin kızın diye.
işin en kötü yanı da tüm bunları yedikten sonra hepimizi saran deli gibi pişmalık.

bende bugün iki çatal mozaik pasta yedim :26: şimdi kendime kızgınım

bunu dr. Mu verdi canım
hyr öglende patates salatsı bırazda cıss yedım oyusdenn ceza verıyorum kendımeee 3 parca cıps,1 kurabıye,20 de fındık yemıstımde :)ondan aksamda böleyprımm ceza bana buuu

plateı denemdım ebru sanlıdan ama cazıp gelmedıı cnm yaa her yerımkasıldıı ck agrıdıı yaaaa gobek ıcındeee mıdem ck yok yanı yıyınce cıkıyor bıraz,,ama alt karınn yıların yagsıymıs gıbı oturdu kaldıı ordaa alt karın ıcınse denıycemm gee yatmadan ınsl..fasa fasla yaparım sagolasınnnn

bugünkü menüm:
geç uyandığım için kahvaltıyı öğlen yaptım aslında :97::97:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusundan az dil peyniri
1 kiraz saplı çay şekersiz
1 domates
1 salatalık

ara:
şeftali

akşam
fasülyeli, az zeytinyağlı piyaz+ayran

iki çatal mozaik pasta

bu saatten sonra birşey yememeye dikkat edicem

Lahana corbasi diyetinde 3.gun.

Sabah: 1 kepce lahana corbasi, yarim tabak patlican salatasi, 2 dilim domates, 2 kupa sekersiz cay
ara: 1 kutu light seftalili ice tea (sekersiz)
aksam: 1 kepce lahana corbasi, 1 tabak barbunya pilaki, patlican salatasi ve bikac catal salata (annem yag katmisti biraz)
ara:yesilcay

birazdan yuruyuse cikicam gelirken meyve yerim yesilcay icerim

SANA ÇOK GÜZEL BİR ÖNERİM VAR CANIM ..SINAVINDA BAŞARILAR..DERSLERİNİ ÇOK SIKI ÇALIŞ VE HERGÜN KENDİNE 1 SAATİNİ AYIR KULAĞINA MÜZİĞİNİ TAK VE YÜRÜ İLK GÜN 20DK YÜRÜ SENDE BUNU HERGÜN 5 ER DK YÜKSELT..EMİN OL SPORA VAKİT AYIRIRSAN HEM KAFAN DAĞILIR SINAVINA FAYDASI OLACAĞINA %100 EMİNİM..YRÜYÜŞTEN SONRADA 1 KG DAMBILIN VARSA ONLA YOKDA KÜÇÜK SU ŞİŞELERİNİ AL ELİNE HER ELİNE BİR TANE BACAKALRINI OMUZ GENİŞLİĞİNDE AÇ VE DİZLERİNİ BÜKEREK ARKADA OTURUR GİBİ YAPICAKSIN BU HAREKETİN ADI squat HAREKETİ DOĞRU YAPMAK İÇİN İNTERNETTEN BAK BUNU HERGÜN 10 KERE YAP UMARIM FAYDASI OLUR KENDİNE VAKİT AYIR KAFAN ÇOK RAHAT EDİCEK EMİN OL BAŞARILAR TEKRARDAN

birde düz memik çekme hep yanlarıda çalıştır :)

erken kalkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmotıveıınde vucudun ıcınde ckk gusel olur en gec 9,5-10 da kahvaltını yapppppppppp

guselmenu cnm tebrıkler cnm

birde düz memik çekme hep yanlarıda çalıştır :)
yanlarıda makashareketı yetmesmııı bu arada cezammnslll bu arad bnmyanlarımda yok sadece gobekkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…