slm suzan iyiyim cnm sen nasılsın sayfaları okuyodum senin kilo vermene hayranım senin kadar bende verebilirmiyim acaba okadar çok sıkıldım ki artyık eşimin ailesinden kilo sözü duymaktan gına geldi 1 ay oldu gitmiyorum kayınvalidem başka şehirde diğer bütün akrabaları burda bende gtmiyorum şöyle iyice zayıflayana kadar....AMA GRAM GRAM GİDİYO 2 HAFTADIR 77 DEYİM YAAAAAAAA
canım öğlen menün güzel kahvedede yanlışını nalamışsoın ama sana tavsiyem şu kahve yerine çay hatta bitki çayları tüket çünkü kahve selilüt yapıyor içeriğindeki kafeinden dolayı zayıflarken selilütlerin olsun istemezsin heralde :):18: birde acıkmışsın belliki tost yemişsin tostunu yine ye ama öğün olarak say ana öğün yani. mesela akşam yemeğinin yerine sabah kahvaltıda yada öğlen yemeğinde. diyetteyiz diye güzelim tosttan mahrum kalamayız ya :)ve kaşarla değil beyaz peynirle beyaz ekmekle değil çavdar buğday ekmeğiyle hazırla. içerisine yiyebiliyorsan dereotu maydanozda koy ki hazmın kolay olsun :) birde yarım ekmek değil 1 2 dilim olsun mutlaka buna dikkat et. ve yağ kullanma.. eğer canın illa birşeyler yemek istiyorsa tost değilde meyve ye özellikle elma tavsiye ediyorum :) acayip tokluk yaratıyor. yok ben meyve yiyemem diyorsan yağsız bir şekilde çorba yap çorba iç :) kızma bana ama üzülüyorsun belli ki zayıflamak isteyipte karar almışsın ancak dayanmakta sorun yaşıyorsun o yüzden bir kaç tüyo bunlar.. dikkat edersen bir kaç gün sonrası kendiliğinden geliyor.. artık beyaz ekmeğe kaşara uzanmıyor elin.. emin olabilirsin.. bende aynı sorunları yaşadım çünkü :)
e yapsan bana nsl yapacaksın cnm olculerımımı yazıcamm sanaaarkadaşlar sizin için faydalı olacağını düşündüğüm önerilerim var
ben 1 yıl önce sürekli havuzda yüzerken (meslek icabı) hiç abartmıyorum yemin ederimki günde kahvaltı hariç 3 kere burger kebap yerdim ıvır zıvır ..bana işyerinde sinir olurlardı bu kadar yiyip nasıl zayıf kalıyorsun die ..cevabım 'spor' tabikide...ama şimdi 1 yıllık evliyim 20 kilo aldım birden ve ekmek yemiyorum dikkat ediyorum ama malesef kilo alıyorum..bunları neden anlatıyorum
söyleyeyim...
Forumda hep yemek istiyorrum..yemiyorum ama zayıflayamıyorum diyenleri gördüm..inanın sporsuz bir diyet yaparsanız hem vaktinizi hem sabrınızı boşa harcarsınız sadece yememekle olmaz..mutlaka bişeyler yapın benim evim bursada ve çok tepedeyiz yürüyüş vs. Spor alanlarına çok uzak o yüzden eşimi kandırdım ve eve spor kondisyon aleti aldırdım..ve bu kış bu kilolardan kurtulmakla beraber almamaya çalışıcam...sizlerede önerim şu spora fırsat yaratın isteyenler olursa spor listesi bile yaparım sizelere günlük haftalık olmak üzere yanlış anlamayın kendim yüzme antrenörlüğü yaptım ve fitness bilgimde var az çok ben kendime bir program yapıcam ve uygulucam
program deyince korkmayın diyet listesi gibi bişey değil :) sadece yavaş yavaş artan bir program faydasını görürsünüz mutlakaşimdiden hepimize kolay gelsin başarıcaz biliyorum
e yapsan bana nsl yapacaksın cnm olculerımımı yazıcamm sanaa
hayır hayır ..ölçülerinizi kendiniz yazın takip edin devamlı siz bana yapabileceiğiniz..mesela ben yürüyüş yapabilirim yada evde yapabilirim gibi sölerseniz daha kolay olur herkesin imkanları farklı beraber takip ederiz zaten mutlaka yürüyüş şart ısınmak için..
TABİ AYRICA BİRDE HANGİ BÖLGEYE AĞIRLIK VERİCEĞİMİZDE ÖNEMLİ TABİ GÖBEK KALÇA BASEN VS.
bunu dr. Mu verdi canım4 sıyah erıkkk+1 yesıl elma nasıl???
canım lahana çorbanı pişirirken ,çerisine baharatlardan ve tavuk suyuda ekle kaynadıktan ve yumuşadıktan sorna önce bi tabağa koy bak bakalım öyle yiyebilecekmisin öyle. eğer öyle tüketemiyorsan tane taneyken blanderdan çek. ben blanderdan çekip yiyorum annem normal taneli yiyor yani :)
ben yaklasık 3 haftadır olcumm yapıyorummm mezura ılaa ve gogus ve gobektennn muzdarıbımmm cnm ne yapabılırımmm evde leslıe ve mekık cekıyorumm sonra makas hareketlerı ve yatarak patal yapıyorumm sencee hangısı dogru yanlıs?*cunku bacak ve kalcam ck ınceeeeeeee:)) karakatur gıbıyımdee
hayır hayır ..ölçülerinizi kendiniz yazın takip edin devamlı siz bana yapabileceiğiniz..mesela ben yürüyüş yapabilirim yada evde yapabilirim gibi sölerseniz daha kolay olur herkesin imkanları farklı beraber takip ederiz zaten mutlaka yürüyüş şart ısınmak için..
TABİ AYRICA BİRDE HANGİ BÖLGEYE AĞIRLIK VERİCEĞİMİZDE ÖNEMLİ TABİ GÖBEK KALÇA BASEN VS.
slmlar kızlarrrrrya topikteki yazılar çok dikkatimi çekiyo ama hiç vaktim yokk bugünkü menümü yazayım bana biraz kızında aklım başıma gelsin
sabah:
2 3 çatal patates kızartması
1 biber kızartması
1 çatal domates soldurması
1 dilim yalancı su böreği
3 ince dilim beyaz ekmek
yarım çay bardağı şekersiz çay
(misafir vardı neyi nasıl yediğimi bilmedim)
ara:
150gr dondurma
1 maden suyu
öğle:
1 yemek tabağı dolusu taze börülce(yeşil/loğlaz)
5 ince dilim beyaz ekmek(dilimler çok ince lavaşın biraz kalını)
ara:
2 tane kuru pasta(biri tatlı biri tuzlu)
1 bardak meyve suyu
akşam:
5 dilim beyaz ekmek
bir kase dolusu börülce
5 siyah zeytin
1 kk tulum peyniri
1 dilim yaş pasta
bir avuç çerez
bayada yemişim
.
hyr öglende patates salatsı bırazda cıss yedım oyusdenn ceza verıyorum kendımeeebunu dr. Mu verdi canım
göğüs ve göbek için yüzme süper olurdu :) mesela plates hiç denedinmi mesela bir sürü video var internette bakıp sadece göğüs olanları yapabilrisn ..çok zor değil zamanla alışırsın..göbek içinde alt karın ve üst karın ayrı çalış nasılmı yere uzan ayaklarını kapat ve dizlerini karnına çek indiriken yere paralel yere değmeden tekrar dizleri karna çek bu hareketi sayı olarak 5 ile başla hergün 2 şer arttır :) örgü tarifi gibi oldu :)üst karın için özel bişey yapmana çok gerk yok çünkü en zor eriyen alt karındır
merhaba.. Ben bikac ay once almistim olculerimi oradan takip ediyorum incelip incelmedigimi. Bana da yardimci olursaniz sevinirim :) kalca ve bacaklarimi inceltmek istiyorum cok yaglilarben yuruyus yapiyorum imkan var burada. Ancak ptesi okullar aciliyor nasil yapacagim bilmiyorum.. 11.siinifa baslayacagim sinava da simdiden calismam gerek.
hyr öglende patates salatsı bırazda cıss yedım oyusdenn ceza verıyorum kendımeee3 parca cıps,1 kurabıye,20 de fındık yemıstımde :)ondan aksamda böleyprımm ceza bana buuu
plateı denemdım ebru sanlıdan ama cazıp gelmedıı cnm yaa her yerımkasıldıı ck agrıdıı yaaaa gobek ıcındeee mıdem ck yok yanı yıyınce cıkıyor bıraz,,ama alt karınn yıların yagsıymıs gıbı oturdu kaldıı ordaa alt karın ıcınse denıycemm gee yatmadan ınsl..fasa fasla yaparım sagolasınnnn
erken kalkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkbugünkü menüm:
geç uyandığım için kahvaltıyı öğlen yaptım aslında :97::97:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusundan az dil peyniri
1 kiraz saplı çay şekersiz
1 domates
1 salatalık
ara:
şeftali
akşam
fasülyeli, az zeytinyağlı piyaz+ayran
iki çatal mozaik pasta
bu saatten sonra birşey yememeye dikkat edicem
guselmenu cnm tebrıkler cnmLahana corbasi diyetinde 3.gun.
Sabah: 1 kepce lahana corbasi, yarim tabak patlican salatasi, 2 dilim domates, 2 kupa sekersiz cay
ara: 1 kutu light seftalili ice tea (sekersiz)
aksam: 1 kepce lahana corbasi, 1 tabak barbunya pilaki, patlican salatasi ve bikac catal salata (annem yag katmisti biraz)
ara:yesilcay
birazdan yuruyuse cikicam gelirken meyve yerim yesilcay icerim
yanlarıda makashareketı yetmesmııı bu arada cezammnslll bu arad bnmyanlarımda yok sadece gobekkkkkkkkbirde düz memik çekme hep yanlarıda çalıştır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?