70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak ayaklarını karnına çek bir sağa bir sola çekiceksin önemli not: Ellerin kafanın altında değil ellerini çapraz yap göğsünün üstüne koy memik çekerken eğer boynun ağrıyorsa yanlış yapıyorsundur. Gücünü karnından al :)

ablalarım,yaşıtlarım
bu akşam
5 köfte bır parça ekmek ve soğanlı,domatesli,yeşil biberli salata yedim
annem kofteyi yağda kızartmıs ama annemde cok yağlı yemez.salata zeytin yağlıydı üst kısımlardan yemeye gayret ettim nasıl iyi gidiyormuyum ???

Son düzenleme:

canım birşey eklemeyi unuttum sen gelişme çağında olduğun için faydalı besinleri ihmal etme oldumu yoksa hafızan kötüleşir..sağlığın için güzel beslen aç bırakma kendini aç kaldıkça kilo alırsın sporu ihmal etme :)

Canım bende bu sene 12nci sınıfım.ygsye şimdiden hazırlan.dershaneye gittim bende ama evden aç videoları çalış.neyse konu bu değil

aynı bende kalçamı ve bacaklarımı inceltmek istiyorum.göbekte tabi.bende çatlaklar var sende de varmı ?
leslie yap ben bugün yaptım.bacaklarımın gerildiğini hissettim.sana başka nerden ulaşabilirim.çünkü yapımız çok benziyor :)

ooo hemen bende sıraya giriyim önümüzdeki haftalar için spor listemi alayım hemen

üst kol: 30 cm
göğüs:90cm
bel:78cm
göbek:94cm
basen:105cm
üst bacak:60 cm
diz kısmı :40cm
alt bacak: 36 cm
ayak bileği :24cm

şahsen heryerimden mutsuzum ama en çok da bacaklarımın kalınlığından dolayı hiç elbise giyemiyorum diz kısmına doğru aşırı yağlanma var zaten ölçülerdende görüosunuzdur
sınavdan önce ki dönemde geceleri 50 mekik , 50 bisiklet ,50 ayakta yanlara eğilme ,50 tane duvara ellerimi koyup ileri geri yapıodumki arkadaki hafif kamburlukda iyileşsin diye :18: 50 tane makas hareketi sağ sol olarak, 50 iç bacak hareketi sağlı sollu ,100 tane ayakta backalrımı sağlı sollu yukarı çekiodum
bunları 15 dak . bitiriodum böle yapınca
nasıl sizce kendim sürekli egzersiz hareketlerine bakarak bunları aklımda tuttum ve hep yapmaya çalışıyorum

ekleemem gereken bişi varmı ki :18:

bu arada sizin ve birde diyetisyen yanında çalışan bir arkadaşımız var butopikte (adı aklıma gelmedi )bence ikinizde bu topiğe çok faydalı olucaksınız ,çünkü biriniz spor mesleği ile ilgili bilgiler veriri ,birinizde diyetisyen doktorlarından birebir bizim için sorular sorabilir ve diyet menüler hakkında bilgiler verebilir bu yönden topik çok şanslı olmaya başladı

ben lahana diyetine karşıyım şahsen sağlıklı beslenerek zayıflamak en mantıklısı ,tamam biraz geç zayıflıyoruz öle olunca ama olsun sonuçta hepten kurtulalımda yeterki geç olsun

canım baya bir hareket yapıyorsun ama galiba çok hızlı yapıyorsun bak hareketi ne kadar doğru yaptığında önemli eğer doğru yapıyorsan her yerin ağrımalı yanmalı hatta ertesi gün ağrılar olur..bunlar bölgesel çalışmalar yani biraz da kardiyo çalışmalısın yani bol yürüyüş ve tempolu yürüyüş şart bacakları ancak böle zayıplatabiliriz..yürüyüşten sonra yaptığın hareketleri yaparsan hem esnersin hemde sıkılaşırsın yüzme biliyorsan ve imkanın varsa haftada 1 de yüzebilirsin..

arkadaşlar squat hareketini internetten inceleyip yapmanızı öneririm burdan anlatınca yanlış yapabilirsiniz die anlatmıyorum sakatlanma yaşamamanız için.. Ve bir tane tera bant veya plates bandı da denir alıp bacaklarımızı çalıştırabiliriz nasıl olduğunu ilerki günlerde anlatırım herkes görmüş olur lastiği aldık dersiniz

tmm cnmmbende ellerımı yana koyupp yapıyordumm tmm karnıma koyar yaparım sekerımmm:)sagolasın bu arada 25 tane yaptım onerdıgın hareketten

ıyı gıyorunda spor varmı sporrrrrrr bırdeee menunu ogun ogun alt altta ve st beraber yazarsan super olacakkk

öncelıkle yarın cuma kg bıldırımlerınızı su sekılde topıge yazarsanız herkez acısndan kolay olur;

baslangıç kg:
gecen haftaki kg:
bu haftakı kg:
verılen/alınan kg:
toplam verılen kg:
hedef:

menünüzüde yazarken şu sekılde yazmanız yorum acısındanda kolay olur!!!;(saatlerıyle bırlıkte lutfen)
sabahsaat)
-
-
-
arasaat)
-
öglesaat)
-
-
-
-
arasaat)
-
aksamsaat)
-
-
-
-
sporkacdk toplamda)
-
-
-
bıtkı cayı vs.
-
-
-
su
-

böyle yapmanızz hepımızın yorumlaması acısında kolay olur yarın sbh tan ıtıbaren dıkkat edersek sevınırımm katkıda bulunduysam ne mutlu bana:44::44:

eller karına değil çapraz yaparak sağ elin sol omzuna ..sol elini sağ omzuna koyar gibi ok

bu neeee:) çok şirin ve bir o kadar kaloriliii :)

aynen öyle sakın şaşma yolundan :) benimde problem bacaklarımda ama aşılacak inşallah hepsi :) gidecek yağlar falan en sonunda milletin imrenerek bakacağı incecik fizikli bayanlar olacağız :)

hoşgeldin :) bursa'da nerede oturuyorsun ve nerede yaptın antrenörlük?? bende yaptım yüzme antrenörlüğü :) hala yüzmeye devam ediyorum ramazan öncesinde bıraktım ama yarın yine gidicem :) evde koşu bandım mekik aletim twister ım masaj aletim plates topum ve interneti bağlayacak spor yapacak bir bilgisayarım var üstelik boş bir odamda var :) elimden geldiğince günde en az 1 saat yapıyorum sporumu :)

biraz öyle olacak canım ama benim için problem yaratmadı bayıldım çorbaya.. deneyenlerin % 90 ı sevmemiş tadını gayet normal yani seninde sevmemen :)

coook tesekkur ederim. Her gun okuldan 4te eve donuyorum sizce 1 saat dinlenip 5te mi yuruyuse cikayim yoksa aksam yemekten 1 saat sonra mi? Dambillarim 3er kg.ben de pet siseyle idare ederim artik..

bu p.tesinden itibaren evde annemin yaptiklarindan az az yemeye calisicam, haftada bir kere odullendiririm kendimi. Kakaoya da alerjim var o yuzden cikolata turu seyleri yiyemiyorum, sevmiyorum da. Abur cuburu da biraktim yeterli mi?

bayanlar bugünki menüm:

---sabah---
1/2 yeşil elma
1 bardak 5i1yerde

---kahvaltı---
1 kase lahana çorbası çok azıcık tadımlık keçi peyniri

---ara---
1 şeftali

---öğlen---
1 kase lahana çorbası

---ara---
1 tane siyah taze incir

---akşam---
1 kase lahana çorbası

---ara---
15 20 tane yer fıstığı kabuklu ve tuzsuz

spor:
30 dakika leslie
30 dakika koşu bandında yürüyüş

su:
1.5 yada 2 litre kadar

yarın yüzmeye gidicem uzun ara vermişim yaa ramazandan önce bıraktım devam edeyim :) önce bi kuaför yolu gözüküyor tabi bana :):18::18::18::18:

dersaneyi 2.donem gitmeyi dusunuyorum cunku o zaman ygsye calismaya basliyolarmis. Evet maalesef bende de catlaklar var belimdekiler cok belirgin mesajdan ulasabilirsin ordan konusalim istersen canim

aaaa çok sevindim ya ben ankarada yaptım keçiören etlik olimpik havuzda :)) burada hiç yapmadım yıldırım mesken tarafında oturuyorum ay bende havuz arıyodum seni buldummmmmm çok mutlu oldum bende eve aldım şimdi kışın yapıcam valla sen nerde oturuyosun nerde çalışıyosun :)

coook tesekkur ederim. Her gun okuldan 4te eve donuyorum sizce 1 saat dinlenip 5te mi yuruyuse cikayim yoksa aksam yemekten 1 saat sonra mi? Dambillarim 3er kg.ben de pet siseyle idare ederim artik..
sen bilirsin hiç önemli değil zamanı sadece yap yeter ama akşam yemekten 1 saat sonra daha iyi gibi bence öle yap akşam yap :) öbür türlü zoraki gibi olur ben rahatlamak için yapmanı istiyorum daha çok :)

bu p.tesinden itibaren evde annemin yaptiklarindan az az yemeye calisicam, haftada bir kere odullendiririm kendimi. Kakaoya da alerjim var o yuzden cikolata turu seyleri yiyemiyorum, sevmiyorum da. Abur cuburu da biraktim yeterli mi?

tabikide yeterli sana tavsiyem balık yağı tüket zihnini açar yoğurt ye meyve ye ara öğünlerde çok önemli :)

ben ankarada oturuyorum şuanda tesadüfe bak :) öğrenciyim ben nilüfer belediyesinde yaptım antrenörlük ama okul buraya çıkınca mecbur bıraktım burada da gazi de yüzüyorum ancak sözlüm takım olayına izin vermedi bende kendim spor olsun stress atayım diye yüzüyorum:) mesken tarafında ertuğrul gazi ve teleferik minibüslerinin yollarının ayrıldığı kavşak varya şaypa vardı orada hala varmı bilmiyorum :) oradan şaypayı arkana al ve ilerle yatay tarafa doğru :) yukarıya ıkma ileride yıldırım belediyesinin havuzu vardı. ama halka açıkmı hala bilmiyorum :) birde fakülteden ( yüksek ihtisas hastanesi) oradan aşağıya inerken yıldırım belediyesinin yine havuzu var :) fakülteye yürüme mesafesinde :) ben oraları çok çok çok iyi bilirim 15 yılım geçti az değil :) bursada 18 yıl geçirdim karış karış anlatırım nereye gideceksen yazman yeterli :) meskende neredesin? huzur evinin orada oturdum ben 15 yıl :)

evet 20+20 yan makas+leslie 1 km+zumba yaptım.
.........sabah.......
3 5 tane sucuk(yumurtalıydı ve çeyrek bolunmustu en fazla bır tekerlek eder)
yarım kup sekersiz cay
2 dilim tahıllı ekmek
salatalık
1 dilim beyaz peynir
2 tane zeytin
.....öğlen.....
1 domates
2 dilim tahıllı ekmek
.....akşamüstü.......
tutamadım kendımı
kocaman yarım ekmek tost yedim
.......akşam.......
5 tane kofte
1dilim tahıllı ekmek
soğanlı domatesli y.biberli salata
.

dersaneyi 2.donem gitmeyi dusunuyorum cunku o zaman ygsye calismaya basliyolarmis. Evet maalesef bende de catlaklar var belimdekiler cok belirgin mesajdan ulasabilirsin ordan konusalim istersen canim

mesaj sayım yetmediği için mesaj atamıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…