erken kalkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmotıveıınde vucudun ıcınde ckk gusel olur en gec 9,5-10 da kahvaltını yapppppppppp
Guselmenu cnm tebrıkler cnm
yanlarıda makashareketı yetmesmııı bu arada cezammnslll bu arad bnmyanlarımda yok sadece gobekkkkkkkk
merhaba.. Ben bikac ay once almistim olculerimi oradan takip ediyorum incelip incelmedigimi. Bana da yardimci olursaniz sevinirim :) kalca ve bacaklarimi inceltmek istiyorum cok yaglilarben yuruyus yapiyorum imkan var burada. Ancak ptesi okullar aciliyor nasil yapacagim bilmiyorum.. 11.siinifa baslayacagim sinava da simdiden calismam gerek.
merhaba.. Ben bikac ay once almistim olculerimi oradan takip ediyorum incelip incelmedigimi. Bana da yardimci olursaniz sevinirim :) kalca ve bacaklarimi inceltmek istiyorum cok yaglilarben yuruyus yapiyorum imkan var burada. Ancak ptesi okullar aciliyor nasil yapacagim bilmiyorum.. 11.siinifa baslayacagim sinava da simdiden calismam gerek.
ooo hemen bende sıraya giriyim önümüzdeki haftalar için spor listemi alayım hemenarkadaşlar sizin için faydalı olacağını düşündüğüm önerilerim var
ben 1 yıl önce sürekli havuzda yüzerken (meslek icabı) hiç abartmıyorum yemin ederimki günde kahvaltı hariç 3 kere burger kebap yerdim ıvır zıvır ..bana işyerinde sinir olurlardı bu kadar yiyip nasıl zayıf kalıyorsun die ..cevabım 'spor' tabikide...ama şimdi 1 yıllık evliyim 20 kilo aldım birden ve ekmek yemiyorum dikkat ediyorum ama malesef kilo alıyorum..bunları neden anlatıyorum
söyleyeyim...
Forumda hep yemek istiyorrum..yemiyorum ama zayıflayamıyorum diyenleri gördüm..inanın sporsuz bir diyet yaparsanız hem vaktinizi hem sabrınızı boşa harcarsınız sadece yememekle olmaz..mutlaka bişeyler yapın benim evim bursada ve çok tepedeyiz yürüyüş vs. Spor alanlarına çok uzak o yüzden eşimi kandırdım ve eve spor kondisyon aleti aldırdım..ve bu kış bu kilolardan kurtulmakla beraber almamaya çalışıcam...sizlerede önerim şu spora fırsat yaratın isteyenler olursa spor listesi bile yaparım sizelere günlük haftalık olmak üzere yanlış anlamayın kendim yüzme antrenörlüğü yaptım ve fitness bilgimde var az çok ben kendime bir program yapıcam ve uygulucam
program deyince korkmayın diyet listesi gibi bişey değil :) sadece yavaş yavaş artan bir program faydasını görürsünüz mutlakaşimdiden hepimize kolay gelsin başarıcaz biliyorum
ben lahana diyetine karşıyım şahsen sağlıklı beslenerek zayıflamak en mantıklısı ,tamam biraz geç zayıflıyoruz öle olunca ama olsun sonuçta hepten kurtulalımda yeterki geç olsunCanım sabahtan beri yiyorum o çorbayı ve tabii meyve de yiryorum; bir de sanki normalden fazla su içtim bugün çok susadım nedense. Ama çorbayı , gerçi çorba denmez yemeği o kadar zorla çiğniyor ve ytuyorum ki daha ne kadar devam ettirebilirim bunu bilmiyorumvalla galiba sevmediğimiz şeyleri yiyerek zayıflayacağız başka yolu yok
ooo hemen bende sıraya giriyim önümüzdeki haftalar için spor listemi alayım hemen
üst kol: 30 cm
göğüs:90cm
bel:78cm
göbek:94cm
basen:105cm
üst bacak:60 cm
diz kısmı :40cm
alt bacak: 36 cm
ayak bileği :24cm
şahsen heryerimden mutsuzum ama en çok da bacaklarımın kalınlığından dolayı hiç elbise giyemiyorum diz kısmına doğru aşırı yağlanma var zaten ölçülerdende görüosunuzdur
sınavdan önce ki dönemde geceleri 50 mekik , 50 bisiklet ,50 ayakta yanlara eğilme ,50 tane duvara ellerimi koyup ileri geri yapıodumki arkadaki hafif kamburlukda iyileşsin diye :18: 50 tane makas hareketi sağ sol olarak, 50 iç bacak hareketi sağlı sollu ,100 tane ayakta backalrımı sağlı sollu yukarı çekiodum
bunları 15 dak . Bitiriodum böle yapınca
nasıl sizce kendim sürekli egzersiz hareketlerine bakarak bunları aklımda tuttum ve hep yapmaya çalışıyorum
ekleemem gereken bişi varmı ki :18:
Bu arada sizin ve birde diyetisyen yanında çalışan bir arkadaşımız var butopikte (adı aklıma gelmedi )bence ikinizde bu topiğe çok faydalı olucaksınız ,çünkü biriniz spor mesleği ile ilgili bilgiler veriri ,birinizde diyetisyen doktorlarından birebir bizim için sorular sorabilir ve diyet menüler hakkında bilgiler verebilir bu yönden topik çok şanslı olmaya başladı
Ben lahana diyetine karşıyım şahsen sağlıklı beslenerek zayıflamak en mantıklısı ,tamam biraz geç zayıflıyoruz öle olunca ama olsun sonuçta hepten kurtulalımda yeterki geç olsun
tmm cnmmbende ellerımı yana koyupp yapıyordumm tmm karnıma koyar yaparım sekerımmm:)sagolasın bu arada 25 tane yaptım onerdıgın harekettenbak ayaklarını karnına çek bir sağa bir sola çekiceksin önemli not: Ellerin kafanın altında değil ellerini çapraz yap göğsünün üstüne koy memik çekerken eğer boynun ağrıyorsa yanlış yapıyorsundur. Gücünü karnından al :)
ıyı gıyorunda spor varmı sporrrrrrr bırdeee menunu ogun ogun alt altta ve st beraber yazarsan super olacakkkablalarım,yaşıtlarım
bu akşam
5 köfte bır parça ekmek ve soğanlı,domatesli,yeşil biberli salata yedim
annem kofteyi yağda kızartmıs ama annemde cok yağlı yemez.salata zeytin yağlıydı üst kısımlardan yemeye gayret ettim nasıl iyi gidiyormuyum ???
tmm cnmmbende ellerımı yana koyupp yapıyordumm tmm karnıma koyar yaparım sekerımmm:)sagolasın bu arada 25 tane yaptım onerdıgın hareketten
ıyı gıyorunda spor varmı sporrrrrrr bırdeee menunu ogun ogun alt altta ve st beraber yazarsan super olacakkk
hmm tmm cnm sagollleller karına değil çapraz yaparak sağ elin sol omzuna ..sol elini sağ omzuna koyar gibi ok
aman bir daha kahve içersem ne olayım.heryerlerim çatlak dolu ya kırmızı kırmızı.belim bacaklarımın arası kalçalarım,heryerimde yeterince selülit var...
bacaklarım hele yağ torbası...tobe tobe
neyse moralimi bozmucam,girdik bir yola cıkmak yok devam
arkadaşlar sizin için faydalı olacağını düşündüğüm önerilerim var
ben 1 yıl önce sürekli havuzda yüzerken (meslek icabı) hiç abartmıyorum yemin ederimki günde kahvaltı hariç 3 kere burger kebap yerdim ıvır zıvır ..bana işyerinde sinir olurlardı bu kadar yiyip nasıl zayıf kalıyorsun die ..cevabım 'spor' tabikide...ama şimdi 1 yıllık evliyim 20 kilo aldım birden ve ekmek yemiyorum dikkat ediyorum ama malesef kilo alıyorum..bunları neden anlatıyorum
söyleyeyim...
Forumda hep yemek istiyorrum..yemiyorum ama zayıflayamıyorum diyenleri gördüm..inanın sporsuz bir diyet yaparsanız hem vaktinizi hem sabrınızı boşa harcarsınız sadece yememekle olmaz..mutlaka bişeyler yapın benim evim bursada ve çok tepedeyiz yürüyüş vs. Spor alanlarına çok uzak o yüzden eşimi kandırdım ve eve spor kondisyon aleti aldırdım..ve bu kış bu kilolardan kurtulmakla beraber almamaya çalışıcam...sizlerede önerim şu spora fırsat yaratın isteyenler olursa spor listesi bile yaparım sizelere günlük haftalık olmak üzere yanlış anlamayın kendim yüzme antrenörlüğü yaptım ve fitness bilgimde var az çok ben kendime bir program yapıcam ve uygulucam
program deyince korkmayın diyet listesi gibi bişey değil :) sadece yavaş yavaş artan bir program faydasını görürsünüz mutlakaşimdiden hepimize kolay gelsin başarıcaz biliyorum
Canım sabahtan beri yiyorum o çorbayı ve tabii meyve de yiryorum; bir de sanki normalden fazla su içtim bugün çok susadım nedense. Ama çorbayı , gerçi çorba denmez yemeği o kadar zorla çiğniyor ve ytuyorum ki daha ne kadar devam ettirebilirim bunu bilmiyorumvalla galiba sevmediğimiz şeyleri yiyerek zayıflayacağız başka yolu yok
SANA ÇOK GÜZEL BİR ÖNERİM VAR CANIM ..SINAVINDA BAŞARILAR..DERSLERİNİ ÇOK SIKI ÇALIŞ VE HERGÜN KENDİNE 1 SAATİNİ AYIR KULAĞINA MÜZİĞİNİ TAK VE YÜRÜ İLK GÜN 20DK YÜRÜ SENDE BUNU HERGÜN 5 ER DK YÜKSELT..EMİN OL SPORA VAKİT AYIRIRSAN HEM KAFAN DAĞILIR SINAVINA FAYDASI OLACAĞINA %100 EMİNİM..YRÜYÜŞTEN SONRADA 1 KG DAMBILIN VARSA ONLA YOKDA KÜÇÜK SU ŞİŞELERİNİ AL ELİNE HER ELİNE BİR TANE BACAKALRINI OMUZ GENİŞLİĞİNDE AÇ VE DİZLERİNİ BÜKEREK ARKADA OTURUR GİBİ YAPICAKSIN BU HAREKETİN ADI squat HAREKETİ DOĞRU YAPMAK İÇİN İNTERNETTEN BAK BUNU HERGÜN 10 KERE YAP UMARIM FAYDASI OLUR KENDİNE VAKİT AYIR KAFAN ÇOK RAHAT EDİCEK EMİN OL BAŞARILAR TEKRARDAN
canım birşey eklemeyi unuttum sen gelişme çağında olduğun için faydalı besinleri ihmal etme oldumu yoksa hafızan kötüleşir..sağlığın için güzel beslen aç bırakma kendini aç kaldıkça kilo alırsın sporu ihmal etme :)
Canım bende bu sene 12nci sınıfım.ygsye şimdiden hazırlan.dershaneye gittim bende ama evden aç videoları çalış.neyse konu bu değil
aynı bende kalçamı ve bacaklarımı inceltmek istiyorum.göbekte tabi.bende çatlaklar var sende de varmı ?
leslie yap ben bugün yaptım.bacaklarımın gerildiğini hissettim.sana başka nerden ulaşabilirim.çünkü yapımız çok benziyor :)
aaaa çok sevindim ya ben ankarada yaptım keçiören etlik olimpik havuzda :)) burada hiç yapmadım yıldırım mesken tarafında oturuyorum ay bende havuz arıyodum seni buldummmmmmbu neeee:) çok şirin ve bir o kadar kaloriliii :)
aynen öyle sakın şaşma yolundan :) benimde problem bacaklarımda ama aşılacak inşallah hepsi :) gidecek yağlar falan en sonunda milletin imrenerek bakacağı incecik fizikli bayanlar olacağız :)
hoşgeldin :) bursa'da nerede oturuyorsun ve nerede yaptın antrenörlük?? bende yaptım yüzme antrenörlüğü :) hala yüzmeye devam ediyorum ramazan öncesinde bıraktım ama yarın yine gidicem :) evde koşu bandım mekik aletim twister ım masaj aletim plates topum ve interneti bağlayacak spor yapacak bir bilgisayarım var üstelik boş bir odamda var :) elimden geldiğince günde en az 1 saat yapıyorum sporumu :)
biraz öyle olacak canım ama benim için problem yaratmadı bayıldım çorbaya.. deneyenlerin % 90 ı sevmemiş tadını gayet normal yani seninde sevmemen :)
sen bilirsin hiç önemli değil zamanı sadece yap yeter ama akşam yemekten 1 saat sonra daha iyi gibi bence öle yap akşam yap :) öbür türlü zoraki gibi olur ben rahatlamak için yapmanı istiyorum daha çok :)coook tesekkur ederim. Her gun okuldan 4te eve donuyorum sizce 1 saat dinlenip 5te mi yuruyuse cikayim yoksa aksam yemekten 1 saat sonra mi? Dambillarim 3er kg.ben de pet siseyle idare ederim artik..
bu p.tesinden itibaren evde annemin yaptiklarindan az az yemeye calisicam, haftada bir kere odullendiririm kendimi. Kakaoya da alerjim var o yuzden cikolata turu seyleri yiyemiyorum, sevmiyorum da. Abur cuburu da biraktim yeterli mi?
aaaa çok sevindim ya ben ankarada yaptım keçiören etlik olimpik havuzda :)) burada hiç yapmadım yıldırım mesken tarafında oturuyorum ay bende havuz arıyodum seni buldummmmmmçok mutlu oldum bende eve aldım şimdi kışın yapıcam valla sen nerde oturuyosun nerde çalışıyosun :)
tmm cnmmbende ellerımı yana koyupp yapıyordumm tmm karnıma koyar yaparım sekerımmm:)sagolasın bu arada 25 tane yaptım onerdıgın hareketten
ıyı gıyorunda spor varmı sporrrrrrr bırdeee menunu ogun ogun alt altta ve st beraber yazarsan super olacakkk
dersaneyi 2.donem gitmeyi dusunuyorum cunku o zaman ygsye calismaya basliyolarmis. Evet maalesef bende de catlaklar var belimdekiler cok belirginmesajdan ulasabilirsin ordan konusalim istersen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?