valla süpersin canım bikini fotoğraf istioz o zaman ohhhhh bende her sene bikini alırım seneye inşallah küçük beden alıcam :))))gece bekçisi geldi kızlar saat 8 de dis ağrısı bir tutdu tam 1 saat kafamı duvara vuracaktım sabah ilk is disçiye gidecem tatile az kalmısken olmaz ki ama ağrı kesicilerin sayesinde biraz dindi simdi,bikinimide aldım kahverengi yıllardan sonra giyecem kaydirigubbakcemile5 38 beden etek aldım kaydirigubbakcemile2 eskiden kalma kıyafetleriminde bir çogunu giyebiliyorum artık benden mutlusu yok valla 5 kg daha verirsem bu is tamamdır hepinize tatlı rüyalar
kıymetcim süpersin bende başlıcam ama fırsat olmadı hafaya yaparım artık senin 2 günde ne kadar gidicek bakalım bekliom kim kaç kilo vericek die inşallah 2 kilo verirsin toplamda süper motive eder insanı valla :)SEDACIM minna benden önce davranmış canım nice senelere en güzel en sağlıklı günler senin olsun ailenle sevdiklerinle beraber a.s.a.s.kızlar 1 kilo gitti tam:dance: dünden beri dün 80 .300 bugün 79 .300 nasıl mutlıyum anlatamam ve demeğin oturmamış kilodur diye perşembe sabahı evden çıktım kankim ve çocuklarımız açık büfe kahvaltıyla başladık ve eve cumartesi gecesi geldim yani sürekli beykozda ve yedimde yedim kankimde kaldım perşembe tereyağ gelmiş köyden yok böle bişey ne kadar ekmekle yedim hatırlamıtom ertesi gün cuma arkadaşıma gittim aslında kuzen ordada akşamüstüğdü benim en sevdiğim yemek patlıcan oturma kıymalı ertesi gün kahvaltı onlarda simitler poçalar akşamüstü makarna kolaları saymıyom daha sizlere çaylar nescafeler ordan görümceme çıktım akşam ve soslu kızartma balkonda çayla ne kadar yedim bilmiyom artık yani kendimi kaybediyom o zamanlar gece eve geliş ee ertesi gün pazar kahvaltı yine uçtum ve eşim akşamüstü et sote yaptıki çok güzel yapar herhal yarım ekmekle yedim onuda yani bunları niye anlatıyom bir benim ne kadar pis boğaz oldumu bilin tutamam iki
harbi yedimki su değil 1 kilo almam perşembeden bu zaman o gün 79 net pazartesi 80 net ve ikiside aç karnına wc ye gidilmiş kıyafetsiz wc yi hafife almayın-tatlicadiarzu-
magrenta..kıymet kızlar günaydın
bende bugün ayranlı detoksa başladım
kahvaltımı 1 dilim uno lıght
1 haşlanmış yumurta
küçük bi peynir
salatalık,domates
2 yeşil biber ve marulla yaptım
kilom da 74,700 bakalım cumaya ne kadar gidecek
sedacıgım dogum gunun kutlu olsun,yenı yasın sana saglık mutluluk,aılenle bırlıkte huzurlu gunler getırsın.
gunaydın kızlar.benım dıyet mevta oldu,dun moral bozukluguyla bır yedım bır yedım sormayın,bugun sabah da 3 tost yedım,yıne sısırdım mıdeyı,ne zaman toparlanıp ne zaman baslıycam bılmıyorum.sızı okumak moral verıyor bana,onla yetınıyorum sımdılık...mafoldumben
Evet canımcım ayran çorbası idi harfiyen uydum zaten 500 gr. kadar ödemim vardı onu aldı götürdü bugünü geçireyim bende devam edeceğim gündüz acıkma oldu ama gece hiçç acıkmadım şaştım bende normalde geceleri çok acıkırım tv syrederken mutlaka kahve içerim dondurma yerim ama hiççç aramadım iyi geldi bu çorba bana aslında sanırım biraz daha fazla verdim çünkü ben yüzüğümden anlıyorum bu ara bayağı bol geliyor önüne başka yüzük takmasam düşecek ama tartım hala 66 gösteriyor alışveriş merkezinde büyük digitalde tartıldım onda 63 çıktım üstelik vucüt yağ oranımda normalin ortalarına gelmiş eskiden tam sınırdaydı bayaa sevindim ama yinede ben evdeki tartımı baz alıyorum oğluş iyi bugün bütün günümü ona adayacağım şimdi uyuyor uyansın bayağı yorucu bir gün olacak onun için bizim burda özdilek alışveriş merkezi var hem orada bir arkadaşımı ziyaret edeceğim hemde oğlumu oyuncaklara bindireceğim pamuk şeker alacağım yaniii koca gün bende onunla çocuklaar gibi eğleneceğim sanırım en güzel doğumgünümü geçireceğim aslında anlasa bi de sinema yaparız ama şimdi daha anlamıyor hemen sıkılıyor filmden.....sedaozer+ günaydın doğumgünü kızı oğluşun nasıl öp benim içinde onu .şeker çok mutluyum ben bunu ramazana kadar daha 2 kere yapcam .pazartesi tekrar yapcam şu anda 5 li çayımı içtim 9 oldu saat kahvaltımı yapim akşama kadar çorba ayran acaip tıkıyo yarında dayanabilirsem yapcam senin dün yaptığın ayran çorbasımıydı birde birebir uydunmu ben hiç kaçırmadım ve 2 saat arayla içtim en son 22.10 içtiğim zaten 11 30 da uyudum ve gece kaltım 4 .15. açlık hissetmedim sonra 8 de kaltım ve çok dinç hissediyom kendimi bu sıcakta hep halsiz hissederdim
SEDACIM minna benden önce davranmış canım nice senelere en güzel en sağlıklı günler senin olsun ailenle sevdiklerinle beraber a.s.a.s.kızlar 1 kilo gitti tam:dance: dünden beri dün 80 .300 bugün 79 .300 nasıl mutlıyum anlatamam ve demeğin oturmamış kilodur diye perşembe sabahı evden çıktım kankim ve çocuklarımız açık büfe kahvaltıyla başladık ve eve cumartesi gecesi geldim yani sürekli beykozda ve yedimde yedim kankimde kaldım perşembe tereyağ gelmiş köyden yok böle bişey ne kadar ekmekle yedim hatırlamıtom ertesi gün cuma arkadaşıma gittim aslında kuzen ordada akşamüstüğdü benim en sevdiğim yemek patlıcan oturma kıymalı ertesi gün kahvaltı onlarda simitler poçalar akşamüstü makarna kolaları saymıyom daha sizlere çaylar nescafeler ordan görümceme çıktım akşam ve soslu kızartma balkonda çayla ne kadar yedim bilmiyom artık yani kendimi kaybediyom o zamanlar gece eve geliş ee ertesi gün pazar kahvaltı yine uçtum ve eşim akşamüstü et sote yaptıki çok güzel yapar herhal yarım ekmekle yedim onuda yani bunları niye anlatıyom bir benim ne kadar pis boğaz oldumu bilin tutamam iki
harbi yedimki su değil 1 kilo almam perşembeden bu zaman o gün 79 net pazartesi 80 net ve ikiside aç karnına wc ye gidilmiş kıyafetsiz wc yi hafife almayın-tatlicadiarzu-
sedacım doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu ailenle birlikte nice mutlu yıllara
günaydın fıstıklar
sedacım canım benim doğum günün kutlu olsun....sevdiğinle,oğluşunla birlikte hep mutlu olun inşallah
Canım arkadaşlarım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim daha annem aramadan kociş kutlamada sizler kutladınız iyi ki varsınızsedacıgım dogum gunun kutlu olsun,yenı yasın sana saglık mutluluk,aılenle bırlıkte huzurlu gunler getırsın.
gunaydın kızlar.benım dıyet mevta oldu,dun moral bozukluguyla bır yedım bır yedım sormayın,bugun sabah da 3 tost yedım,yıne sısırdım mıdeyı,ne zaman toparlanıp ne zaman baslıycam bılmıyorum.sızı okumak moral verıyor bana,onla yetınıyorum sımdılık...mafoldumben
Canım ya naptın keşke bozmasaydınn moralini ne kadar versen gene iyidi neyse boşver ama bugün o 3 tostu nasıl yedin ben sabah bir gevrek yedim şuan çatlıyorum biraz yediklerimizi azaltmamız lazım moralini bozma toparlan bakiym neyseki sabah yemişin öğlen akşam az ye hareketli bir gün geçir canım sıkma canını bak ben tatilde aldığım kiloları daha veremedim hiç üzülüyormuyum
canımcım bozma moralini benim gibi girmişin detox sonrası kırizine bende lahanadan sonra olurdum ama sıkma canını o bir iki günlük bişey oluyo sen topiği bırakma birde sen tadınımı sevmedin yoksa veremedinmi diyemi ama zaten ertesi gün pek belli olmaya bilir ben pazerteside karpuz dieti yaptım ertesi gün 300 gram almış görünüyodum bu arada eski yazımda 81 300 yazmışım karpuz sonrası 80 300 olcak doğrusu ben eminimki perşembede yapmasam normal rejim yapsam cumaya belli olur tam verdiğim. tadını sevdiğisen tekrar yap aç tartıl sabah önce sonra yap 2 gün sonra bak hadi yarın ve cuma yap bak hepimiz heveslendik çok.. birde toplamı 2 litre olsun 2 litre ayranın içine değil o zaman sulu olur yoğurdunu bol koy hadi canım bekliyoz senide işlerin varsa pazartesi yap ama bence yarın tek günde olsa yap
canım arkadaslarım benım.sız olmasanız kım toparlayacak benı.kım kolumdan cekıp dıyetı bırakmak yok hadiii dıyecekkaydirigubbakcemiletamam tamam kendıme gelıyorum artık,,gecen gun hasladıgım nohutlar duruyor dolapta onlarla corba mı yapsam yoksa sadece ayran mı ıcsem aksama kadar ne dersınız,bence nohut sısırdı benı,onu katmak ıstemıyorum pek bugun boyle yarım yamalak yapayım yarın tam yaparım olmazsa.kıymetcım benım ayran cok sulu oldu bırazda ondan sevmedım tadını ve de doyurmadı bu sefer dedıgın gıbı yapıcamkaydirigubbakcemile5
SEDA'cım nice yıllara canım...
Ailenle nice mutlu, huzurlu bir yaşam sürmen dileğiyle... çokkk öpüyorum canım.... Oğluişunla güzel vakit geçirmen dileğiyle...
nasıl verdınız kıloları dıyet falan mı yaptıız[/Q
ocak ayından beri rejim yapıyorum spor yapıyorum son ay meksika biberi ilaç kullandım hızlandı kilo vermem tabiki ilaç bitti artık içmiyorum rejime devam 5 kg daha verecem çünkü :lepi:
valla süpersin canım ama çok fazla yapma bu detoks ayda bir kere yapılıyor diye hatırlıyorum dikkatli ol bence bi araştır ondan sonra yap devamını bencemagrenta canım acaip motive oldum ben ve denemediğim detokslar kalmamıştı bunda açıkmadım ve oğluma yemek yedirirken bir lokma dahi almadım lahanadan bööh gelmişti zamanında bu hem yazın serin serin hemde tıkıyo yapın kızlar beni kesmedi yarında yapcam mutlaka pazartesi tekrar sonra bir tane daha yaparım ramazana kadar 72 olabilsem süper benim için ramazandada korusam değmeğin keyfime
bugün yediklerine dikkat et sonra tam yaparsın bence yılmak yok bir şekilde vericez bu kiloları valla herkes detoks yapıyor acayip kıskandım bende başlamak için sabırsızlanıyorum ama bu hafta yapamıcam yaa offffffff bu hafta kilo veremicem malesef herkes ne güzel vericekcanım arkadaslarım benım.sız olmasanız kım toparlayacak benı.kım kolumdan cekıp dıyetı bırakmak yok hadiii dıyecekkaydirigubbakcemiletamam tamam kendıme gelıyorum artık,,gecen gun hasladıgım nohutlar duruyor dolapta onlarla corba mı yapsam yoksa sadece ayran mı ıcsem aksama kadar ne dersınız,bence nohut sısırdı benı,onu katmak ıstemıyorum pek bugun boyle yarım yamalak yapayım yarın tam yaparım olmazsa.kıymetcım benım ayran cok sulu oldu bırazda ondan sevmedım tadını ve de doyurmadı bu sefer dedıgın gıbı yapıcamkaydirigubbakcemile5
oooo şahane valla darısı başıma :)günaydın arkadaşlar...
şu %100 detoksla 1 kilo verdim ve 73.500 oldum cumaya kadarda 500 gr. dan kurtulursam
benim açımdan çok iyi olacak :teytey:
canım sen başlamışın benim bu hafta yaşlan oldu haftaya yapıcam artık bakalım ne kadar vericeksin merakla bekliyorum sonuçları :)2,çorbamıda içtim saat 1 de...acıkmadan içtim valla...acayip tok tutuyo
kıymetcim benim çorbam öyle sulu olmadı...taneli taneli oldu....çok ta hoşuma gitti böyle....güzel sonuç alırsam ayda 2 kere yaparım
kıymetcim süpersin demişmiydim ben valla maşallah sakın bırakma aynen devam :))kızlar 2 kilo suyumuda içtim 2 km yürüdüm titreşim bandıda taktım 10 dakkadan 50 dakka kremlendimde ama yorgun değilim birazdan bahçede oğlumla oynicem daha ne olsun
hepiniz süpersiniz detoks çok güzel işe yaramış benimde bugün 2. günüm ama ilk günden sonra tartılmadım sürpriz olsun verdiysem diye lülülülülülü en son 73.6ydım bakalım nolcakkk hihoyyyt
teşekkür edrim canım...sedacım nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun.
günaydın arkadaşlar...
şu %100 detoksla 1 kilo verdim ve 73.500 oldum cumaya kadarda 500 gr. dan kurtulursam
benim açımdan çok iyi olacak :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?