70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sedacıgım dogum gunun kutlu olsun,yenı yasın sana saglık mutluluk,aılenle bırlıkte huzurlu gunler getırsın.

gunaydın kızlar.benım dıyet mevta oldu,dun moral bozukluguyla bır yedım bır yedım sormayın,bugun sabah da 3 tost yedım,yıne sısırdım mıdeyı,ne zaman toparlanıp ne zaman baslıycam bılmıyorum.sızı okumak moral verıyor bana,onla yetınıyorum sımdılık...mafoldumben

valla süpersin canım bikini fotoğraf istioz o zaman ohhhhh bende her sene bikini alırım seneye inşallah küçük beden alıcam :))))
kıymetcim süpersin bende başlıcam ama fırsat olmadı hafaya yaparım artık senin 2 günde ne kadar gidicek bakalım bekliom kim kaç kilo vericek die inşallah 2 kilo verirsin toplamda süper motive eder insanı valla :)

günaydın canım hadi bakalım sende başladın benim yarın düğün var malesef gene yattı cuma cmrt doğum günü kutlaması yapıcaz arkadaşlarla gene yattı kilo almayımda haftaya yapıcam diyeti

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar dün pasta yedim bu sabah gevrek peynir ohhh götürüom gerçi lahanadan sonrada ben yiyodum almadım kilo tatil hariç keşke tekrar yapabilseydim ama nerde haftaya kısmetse detoksla vericem birazını
görüşürüzzz

Canım ya naptın keşke bozmasaydınn moralini ne kadar versen gene iyidi neyse boşver ama bugün o 3 tostu nasıl yedin ben sabah bir gevrek yedim şuan çatlıyorum biraz yediklerimizi azaltmamız lazım moralini bozma toparlan bakiym neyseki sabah yemişin öğlen akşam az ye hareketli bir gün geçir canım sıkma canını bak ben tatilde aldığım kiloları daha veremedim hiç üzülüyormuyum

Evet canımcım ayran çorbası idi harfiyen uydum zaten 500 gr. kadar ödemim vardı onu aldı götürdü bugünü geçireyim bende devam edeceğim gündüz acıkma oldu ama gece hiçç acıkmadım şaştım bende normalde geceleri çok acıkırım tv syrederken mutlaka kahve içerim dondurma yerim ama hiççç aramadım iyi geldi bu çorba bana aslında sanırım biraz daha fazla verdim çünkü ben yüzüğümden anlıyorum bu ara bayağı bol geliyor önüne başka yüzük takmasam düşecek ama tartım hala 66 gösteriyor alışveriş merkezinde büyük digitalde tartıldım onda 63 çıktım üstelik vucüt yağ oranımda normalin ortalarına gelmiş eskiden tam sınırdaydı bayaa sevindim ama yinede ben evdeki tartımı baz alıyorum oğluş iyi bugün bütün günümü ona adayacağım şimdi uyuyor uyansın bayağı yorucu bir gün olacak onun için bizim burda özdilek alışveriş merkezi var hem orada bir arkadaşımı ziyaret edeceğim hemde oğlumu oyuncaklara bindireceğim pamuk şeker alacağım yaniii koca gün bende onunla çocuklaar gibi eğleneceğim sanırım en güzel doğumgünümü geçireceğim aslında anlasa bi de sinema yaparız ama şimdi daha anlamıyor hemen sıkılıyor filmden.....

sedacım doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu ailenle birlikte nice mutlu yıllara

günaydın fıstıklar

sedacım canım benim doğum günün kutlu olsun....sevdiğinle,oğluşunla birlikte hep mutlu olun inşallah

Canım arkadaşlarım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim daha annem aramadan kociş kutlamada sizler kutladınız iyi ki varsınız
KİM DEMİŞSE YALAN DEMİŞ SANAL ALEMDE DOSTLUK OLMAZ DİYE BENİM BİR SÜRÜ BİR SÜRÜ DOSTUM VAAAR....
BUNLAR DA BENDEN SİZE a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s......

magrenta canım acaip motive oldum ben ve denemediğim detokslar kalmamıştı bunda açıkmadım ve oğluma yemek yedirirken bir lokma dahi almadım lahanadan bööh gelmişti zamanında bu hem yazın serin serin hemde tıkıyo yapın kızlar beni kesmedi yarında yapcam mutlaka pazartesi tekrar sonra bir tane daha yaparım ramazana kadar 72 olabilsem süper benim için ramazandada korusam değmeğin keyfime

canımcım bozma moralini benim gibi girmişin detox sonrası kırizine bende lahanadan sonra olurdum ama sıkma canını o bir iki günlük bişey oluyo sen topiği bırakma birde sen tadınımı sevmedin yoksa veremedinmi diyemi ama zaten ertesi gün pek belli olmaya bilir ben pazerteside karpuz dieti yaptım ertesi gün 300 gram almış görünüyodum bu arada eski yazımda 81 300 yazmışım karpuz sonrası 80 300 olcak doğrusu ben eminimki perşembede yapmasam normal rejim yapsam cumaya belli olur tam verdiğim. tadını sevdiğisen tekrar yap aç tartıl sabah önce sonra yap 2 gün sonra bak hadi yarın ve cuma yap bak hepimiz heveslendik çok.. birde toplamı 2 litre olsun 2 litre ayranın içine değil o zaman sulu olur yoğurdunu bol koy hadi canım bekliyoz senide işlerin varsa pazartesi yap ama bence yarın tek günde olsa yap

canım arkadaslarım benım.sız olmasanız kım toparlayacak benı.kım kolumdan cekıp dıyetı bırakmak yok hadiii dıyecekkaydirigubbakcemiletamam tamam kendıme gelıyorum artık,,gecen gun hasladıgım nohutlar duruyor dolapta onlarla corba mı yapsam yoksa sadece ayran mı ıcsem aksama kadar ne dersınız,bence nohut sısırdı benı,onu katmak ıstemıyorum pek bugun boyle yarım yamalak yapayım yarın tam yaparım olmazsa.kıymetcım benım ayran cok sulu oldu bırazda ondan sevmedım tadını ve de doyurmadı bu sefer dedıgın gıbı yapıcamkaydirigubbakcemile5

SEDA'cım nice yıllara canım...

Ailenle nice mutlu, huzurlu bir yaşam sürmen dileğiyle... çokkk öpüyorum canım.... Oğluişunla güzel vakit geçirmen dileğiyle...

Merhaba kızlar ben işlerden anca fırsat bulupda yazabiliyorum... ne güzel eskisi gibi paylaşımlar çoğaldı... sayfalar dolmaya başladı... motivemizde artıyor... kim tutar bizi bu saaatten sonra....

Süpersin canım he şöyle... yediysen yedin afiyet olsun.. bundan sonra biraz dikkat ettinmi birazda hareket edince verirsin inşallah... yemeyincede olmuyor... bana iyi geliyor bağırsaklarım daha güzel çalışıyor.. bizde bu motive olduktan sonra yakarız hepsini...

günaydın kızlar,,
bende bu sabah 30 dakika fazla uyumak için kahvaltı etmedim, ama sirkeli ballı su içtim. 2 tek de etiform tedim. saat 10,30 da bi meyva yedim...

günaydın arkadaşlar...
şu %100 detoksla 1 kilo verdim ve 73.500 oldum cumaya kadarda 500 gr. dan kurtulursam
benim açımdan çok iyi olacak :teytey:

2,çorbamıda içtim saat 1 de...acıkmadan içtim valla...acayip tok tutuyo

kıymetcim benim çorbam öyle sulu olmadı...taneli taneli oldu....çok ta hoşuma gitti böyle....güzel sonuç alırsam ayda 2 kere yaparım

kızlar 2 kilo suyumuda içtim 2 km yürüdüm titreşim bandıda taktım 10 dakkadan 50 dakka kremlendimde ama yorgun değilim birazdan bahçede oğlumla oynicem daha ne olsun

hepiniz süpersiniz detoks çok güzel işe yaramış benimde bugün 2. günüm ama ilk günden sonra tartılmadım sürpriz olsun verdiysem diye lülülülülülü en son 73.6ydım bakalım nolcakkk hihoyyyt

valla süpersin canım ama çok fazla yapma bu detoks ayda bir kere yapılıyor diye hatırlıyorum dikkatli ol bence bi araştır ondan sonra yap devamını bence
bugün yediklerine dikkat et sonra tam yaparsın bence yılmak yok bir şekilde vericez bu kiloları valla herkes detoks yapıyor acayip kıskandım bende başlamak için sabırsızlanıyorum ama bu hafta yapamıcam yaa offffffff bu hafta kilo veremicem malesef herkes ne güzel vericek
günaydın arkadaşlar...
şu %100 detoksla 1 kilo verdim ve 73.500 oldum cumaya kadarda 500 gr. dan kurtulursam
oooo şahane valla darısı başıma :)
canım sen başlamışın benim bu hafta yaşlan oldu haftaya yapıcam artık bakalım ne kadar vericeksin merakla bekliyorum sonuçları :)
kızlar 2 kilo suyumuda içtim 2 km yürüdüm titreşim bandıda taktım 10 dakkadan 50 dakka kremlendimde ama yorgun değilim birazdan bahçede oğlumla oynicem daha ne olsun
kıymetcim süpersin demişmiydim ben valla maşallah sakın bırakma aynen devam :))
hepiniz süpersiniz detoks çok güzel işe yaramış benimde bugün 2. günüm ama ilk günden sonra tartılmadım sürpriz olsun verdiysem diye lülülülülülü en son 73.6ydım bakalım nolcakkk hihoyyyt

hadi bakalımne kadar kilo vermişin merak ettim bende yaa herkes detoks yapıo acayip kıskandımmm ama yaa offf pzt başlıom bende napiymmm yaa off düğün kına doğumgünü derken yalan oldu benim detoks

sedacım nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun.
teşekkür edrim canım...
günaydın arkadaşlar...

canım sana da dün teşekkür edemedim yoğunluktan kusura bakma olur mu teşekkür ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…