70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet 20+20 yan makas+leslie 1 km+zumba yaptım.
.........sabah.......
3 5 tane sucuk(yumurtalıydı ve çeyrek bolunmustu en fazla bır tekerlek eder)
yarım kup sekersiz cay
2 dilim tahıllı ekmek
salatalık
1 dilim beyaz peynir
2 tane zeytin
.....öğlen.....
1 domates
2 dilim tahıllı ekmek
.....akşamüstü.......
tutamadım kendımı
kocaman yarım ekmek tost yedim
.......akşam.......
5 tane kofte
1dilim tahıllı ekmek
soğanlı domatesli y.biberli salata
.

dersaneyi 2.donem gitmeyi dusunuyorum cunku o zaman ygsye calismaya basliyolarmis. Evet maalesef bende de catlaklar var belimdekiler cok belirgin mesajdan ulasabilirsin ordan konusalim istersen canim

mesaj sayım yetmediği için mesaj atamıyorum canım

aaaa bende gaziden cankurtaranlık almıştım ama ankarada olmana üzüldümmm arkadaş buldum die sevinmişitim.yeşilyayla mezarlığından yukarı çıkınca bizim ev :) havuzlara baktımda dolu felan die geçiştirdiler uğraşmadım bende gazide bir sürü arkadaşım var bir sıkıntın olursa söle

:) şimdilik bir sıkıntı yok gölbaşında olmam haricinde :) okul bitince geri döneceğiz bursaya nasipse ben atanırsam dönemeyeceğimde atanmazsam öyle olacak. geldiğimde seve seve eşlik ederim sana :)

:) şimdilik bir sıkıntı yok gölbaşında olmam haricinde :) okul bitince geri döneceğiz bursaya nasipse ben atanırsam dönemeyeceğimde atanmazsam öyle olacak. geldiğimde seve seve eşlik ederim sana :)

besyodamısın yoksa başka bir bölüm mü okuyorsun ankarada nerdesin semt olarak bende ankarada doğdum büyüdüm senden bana sorabilirsin

Son düzenleme:
Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;:18::18:
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,1 kg
bu hafta kilo :61,6 kg
gelen:1600 gr.
toplamda giden :8,9 kg.
hedef kilo : 55 kg
Anlaşıldı ben böyle 60-61 kg. hep gezecem, o kadar abartılacak bişey de yemedim, reglin sonuçları diye avutayım bari kendimi. Çok dikkat etmem gerekiyor, hemen alıyorum yoksa. Neyse kızlar inşallah haftaya bu fazlalıklarım gitsin de başka bişey istemiyom.

Son düzenleme:
Liste yapan olmadığına göre herkes bi öncekinin bildirimini alıntı yaparak gitsin bari de, ordan topluca görelim, kim ne almış, kim ne vermiş.

gunaydınlar

baslangıc :87.7
gecen hafta:69 sanırım
bu hafta :70.2
gelen :1.2
toplam gıden :17.5

nasıl moralm bozuldu nasıl motıwem kırıldı anltamam
gecen hafta yaptıgım tatılden dolayı tekrar yenıden 7 lerı gordum
cok fenayım suan
aglamk ıstıyorum delıler gıbı yememelıydım

gunaydınlar

baslangıc :87.7
gecen hafta:69 sanırım
bu hafta :70.2
gelen :1.2
toplam gıden :17.5
Alıntı yaparak gidelim arkadaşlar.

Açılışı iki mağdure yaptık Hasretcim, bakalım millet ne durumda? Suzanı merak ediyorum, çok azimliydi. Üzülme artık olan olmuş, önümüze bakalım. Menü yazmakla başlasak iyi olacak sanırım, yoksa olmayacak bu iş.

Moral bozmak yok, önümüzde koskocaman bir kış var, ve biz istediğimiz kiloya geleceğiz. Hadi bakalım topla kendini, marş marş, spor ve düzenli beslenmeye geçelim. Öncelikle haftalık menünü planla, ve sporunu da. Sonrası bir şekilde gelir.

cok haklısın
hemen menumu yazıyorum

sabah

1 kupa cay 1 dılım cavdar ekmegı
domates salatlık bıber
1 tk. cklata
1 dılım kasar
1 zeytın

ara :
yesılcay
uzum

oglen

3 kofte
1 dılm cavdar ekmegı
salata
ayran

ara

uzum

aksam

4.5 yk pırasa
1 kase corba
salata
yogurt

ara

1 dılım karpuz
form cay

spor

1 saatten fazla

su

3 lıtre

canım yolll arkadaşlarım hepinize günaydınlar bool iradeli günler
HASRET CNM ÜZÜLECEK NE VAR 17 KİLO VERMİŞ HATUNSUN 1 KİLO ALMAK SENİ ÜZMEMELİ buda nazarlığın olsun daha çok azim seni beklesin inşallah hepimizi keşke bende okdar kilo versem inna çoçuk sevindirecem şimdi üzülme üzülünce insan yemeğe vurur kendini sen kilo almadın YOLA DEVAM ÖPÜLDÜN

Dünkü menüm:
Sabah aç karnına 2 bardak suu
elma yedim annemlere gttim
ara yeşil çay şeftali
öğle: Kısır salata (6 7 kaşık )
ara şeftali
ikindi annem lokma tatlısı yapmış kçük 5 6 yedim
yemeği bıraktım yatana kadarda 3 lt geçgin suuuu
mısır püsküllü çay içtim
lesli 40 yapptm duş aldm su içtim yattım sizce nasıl kızlar

ck tesekkur ederım canım benım

cokda karısık bır menu olmus canım ya
ama hep spor ve suda boyle devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…