- 28 Mayıs 2009
- 103
- 0
- 116
tmm cnmmbende ellerımı yana koyupp yapıyordumm tmm karnıma koyar yaparım sekerımmm:)sagolasın bu arada 25 tane yaptım onerdıgın hareketten
ıyı gıyorunda spor varmı sporrrrrrr bırdeee menunu ogun ogun alt altta ve st beraber yazarsan super olacakkk
dersaneyi 2.donem gitmeyi dusunuyorum cunku o zaman ygsye calismaya basliyolarmis. Evet maalesef bende de catlaklar var belimdekiler cok belirginmesajdan ulasabilirsin ordan konusalim istersen canim
ben ankarada oturuyorum şuanda tesadüfe bak :) öğrenciyim ben nilüfer belediyesinde yaptım antrenörlük ama okul buraya çıkınca mecbur bıraktım burada da gazi de yüzüyorum ancak sözlüm takım olayına izin vermedi bende kendim spor olsun stress atayım diye yüzüyorum:) mesken tarafında ertuğrul gazi ve teleferik minibüslerinin yollarının ayrıldığı kavşak varya şaypa vardı orada hala varmı bilmiyorum :) oradan şaypayı arkana al ve ilerle yatay tarafa doğru :) yukarıya ıkmaileride yıldırım belediyesinin havuzu vardı. ama halka açıkmı hala bilmiyorum :) birde fakülteden ( yüksek ihtisas hastanesi) oradan aşağıya inerken yıldırım belediyesinin yine havuzu var :) fakülteye yürüme mesafesinde :) ben oraları çok çok çok iyi bilirim 15 yılım geçti az değil :) bursada 18 yıl geçirdim karış karış anlatırım nereye gideceksen yazman yeterli :) meskende neredesin? huzur evinin orada oturdum ben 15 yıl :)
aaaa bende gaziden cankurtaranlık almıştımama ankarada olmana üzüldümmm arkadaş buldum die sevinmişitim.yeşilyayla mezarlığından yukarı çıkınca bizim ev :) havuzlara baktımda dolu felan die geçiştirdiler uğraşmadım bende gazide bir sürü arkadaşım var bir sıkıntın olursa söle
:) şimdilik bir sıkıntı yok gölbaşında olmam haricinde :)okul bitince geri döneceğiz bursaya nasipse ben atanırsam dönemeyeceğimde atanmazsam öyle olacak. geldiğimde seve seve eşlik ederim sana :)
besyodamısın yoksa başka bir bölüm mü okuyorsun ankarada nerdesin semt olarak bende ankarada doğdum büyüdüm senden bana sorabilirsin
Sağol kısçem öyle oldu valla. Olayların tam ortasında buluyorum kendimi
Tabi kola selülit yapıyor canımcım. Asitli ve bol şekerli bir içecek
Hasretciiiiiiiiiim geçmiş olsun canım.
Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;:18::18:
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,1 kg
bu hafta kilo :61,6 kg
gelen:1600 gr.
toplamda giden :8,9 kg.
hedef kilo : 55 kg
Anlaşıldı ben böyle 60-61 kg. hep gezecem, o kadar abartılacak bişey de yemedim, reglin sonuçları diye avutayım bari kendimi. Çok dikkat etmem gerekiyor, hemen alıyorum yoksa. Neyse kızlar inşallah haftaya bu fazlalıklarım gitsin de başka bişey istemiyom.
Alıntı yaparak gidelim arkadaşlar.gunaydınlar
baslangıc :87.7
gecen hafta:69 sanırım
bu hafta :70.2
gelen :1.2
toplam gıden :17.5
Moral bozmak yok, önümüzde koskocaman bir kış var, ve biz istediğimiz kiloya geleceğiz. Hadi bakalım topla kendini, marş marş, spor ve düzenli beslenmeye geçelim. Öncelikle haftalık menünü planla, ve sporunu da. Sonrası bir şekilde gelir.nasıl moralm bozuldu nasıl motıwem kırıldı anltamam
gecen hafta yaptıgım tatılden dolayı tekrar yenıden 7 lerı gordum
cok fenayım suan
aglamk ıstıyorum delıler gıbı yememelıydım
Açılışı iki mağdure yaptık Hasretcim, bakalım millet ne durumda? Suzanı merak ediyorum, çok azimliydi. Üzülme artık olan olmuş, önümüze bakalım. Menü yazmakla başlasak iyi olacak sanırım, yoksa olmayacak bu iş.
Moral bozmak yok, önümüzde koskocaman bir kış var, ve biz istediğimiz kiloya geleceğiz. Hadi bakalım topla kendini, marş marş, spor ve düzenli beslenmeye geçelim. Öncelikle haftalık menünü planla, ve sporunu da. Sonrası bir şekilde gelir.
nasıl moralm bozuldu nasıl motıwem kırıldı anltamam
gecen hafta yaptıgım tatılden dolayı tekrar yenıden 7 lerı gordum
cok fenayım suan
aglamk ıstıyorum delıler gıbı yememelıydım
gunaydınlar
baslangıc :87.7
gecen hafta:69 sanırım
bu hafta :70.2
Gelen :1.2
Toplam gıden :17.5
ck tesekkur ederım canım benımcanım yolll arkadaşlarım hepinize günaydınlar bool iradeli günler
HASRET CNM ÜZÜLECEK NE VAR 17 KİLO VERMİŞ HATUNSUN 1 KİLO ALMAK SENİ ÜZMEMELİ buda nazarlığın olsun daha çok azim seni beklesin inşallah hepimizi keşke bende okdar kilo versem inna çoçuk sevindirecem şimdi üzülme üzülünce insan yemeğe vurur kendini sen kilo almadın YOLA DEVAM ÖPÜLDÜN
Dünkü menüm:
Sabah aç karnına 2 bardak suu
elma yedim annemlere gttim
ara yeşil çay şeftali
öğle: Kısır salata (6 7 kaşık )
ara şeftali
ikindi annem lokma tatlısı yapmış kçük 5 6 yedim
yemeği bıraktım yatana kadarda 3 lt geçgin suuuu
mısır püsküllü çay içtim
lesli 40 yapptm duş aldm su içtim yattım sizce nasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?