70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Suzan ben ayşe günaydın hayırlı cumalar inşallah
senden ricam denk geldiğin sürece menülerime yorum yaparmısın bu kadar kilo verdiğin için banada ön ayak olursun olmazmı tabiii istersen sevgiler

çokkk mutluyummm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tartıımmm cokgusellllllllllllllllllllll sıkı bır kahvaltı yapıp gelıyorumm bgn odull bugunnn olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu guselcee yıyecegım abartmadannnnnnnnnnnnnnn:13:busraaaa super yaaaaaaaaaaaa:13:

ne guzel ne guzl darısı basımıza ınsallah

alıntı yaparak gidelim demiştik ama nasıl olacak bilemedim.

gunaydınlar

baslangıc :87.7
gecen hafta:69 sanırım
bu hafta :70.2
gelen :1.2
toplam gıden :17.5

başlangıç:83
geçen hafta:77.7
bu hfta:77.5
giden:200gr
toplamda giden:6 kilo
allahım inşallah 17 kiloyuda verseydim

Günaydın herkese hayırlı cumalar
Hey gidi heyyyyyy.........
Eskiden cumaları topik cosardi

Fadimecim napiyosun gecen yazmissin cevap veremedim
Annemlerin yanindaydim 1.5 ay
Herzaman olduğu gibi 3 kilo artiyla dondüm
Bende klasik oldu artık uç günde üç ayda tatile gitsem üç kilo artı oluyorum
Suzi nerelerde haberin varmi canım
Öpüyorum

REGL DEN DIR yawruu bu durumm takma cunku sen cok azımlısınnn
gunaydınlar

oncebır sac cekımı veeee cnm bnmm tatıle cıktın daaa geldıgınde keske spora fasla agırlık verseydınnn de bu kdr + gormeseydın cunku sen aylarınn kg verenınsınn dımı amaaa ama saglık olsun verırsınnn muckkk

Suzan ben ayşe günaydın hayırlı cumalar inşallah
senden ricam denk geldiğin sürece menülerime yorum yaparmısın bu kadar kilo verdiğin için banada ön ayak olursun olmazmı tabiii istersen sevgiler
tebrıkler cnm benımmmm nasılsınn ck skr ben bombaaa gıbıyımmmm memnun oldunn cnm bu arada menude lokma tatlısı varr tmm aksam yemegı yememıssın ama keske ogelde onu ya-eseydın de vucudun ıslev halındeykenee onuda araya katıp erıtseydı cnm ınsl..gıtmıstırr afıyet olsunnn gusel gıdıyorsunn ck skr vermesıın kg lerıııı ama dun tatlı olmasydı bır -100 gr da ha gorurudun artıdaaa emın ol yanııı bu arada sen haftada bır gun ızın gunu yapıyormusunnnn

ne guzel ne guzl darısı basımıza ınsallah
ınslll cnm bnmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa ama sen daha ıyısın bendee

gunaydınlar

başlangıç kilo: 83
geçen hafta kilo: 71,4
bu hafta kilo :70,3
giden:1,100 gr
toplamda giden :12,700
hedef kilo:60

spor:
-leslıe:220 dk
-mekık:181 tane
-yan mekık:100 tane
-yatarak pedal:170tane
-karın mekık(dun ogrendım):25 tane

nasılımmmmmmmmmmmmm ıyımı sızceeee

İyiyim canım, ne yapayım aynen devam. Ne güzel sadece +3 almış olman da güzel, baksana bana azıcık bıraktım mı hemen geliyor kg.lar.
Suzi bir ara Türkiye'ye geldi, tatilini yaptı gitti. İşe dönmüştü, bikaç gün geldi, bayaaa azimliydi, sonra gelmez oldu. Şimdi ne yapıyor bilmem.

tebriklerrr, azmin sonuçları

canım benim çok güzel kilo vermişsin maşallah :) o kadar kaçamağa rağmen böyle devam et lütfen çok mutlu oldum :) ben bugün topiclere fazla bakamayacağım dışarıda olacağım birde bursadan misafirim geliyor o yüzden birşey olursa sen idare edersin benim yerime :) mesajlaşırız canım :)

canlar bugün nette fazla vakit geçiremeyeceğim dışarıya gideceğim o yüzden hemen kilo bildirimi yapayım istedim :)

başlangıç: 72 kg
şuanki kilom: 70.2 kg
toplam giden: 1.8 kg
hedef: 55 kg

ayrıca simitlerden 3 cm
basenden 3 cm
göğüs üstünden 2 cm
göğüs altından 3 cm
bacaklardan 1er cm incelme var.. :) sporun faydaları :) bugünde yüzmeye gidiyorum 1 buçuk 2 saat kalırım :) sizleri seviyorum şekerler gece girebilirsem girerim misafirlerden sanmıyorum ama yinede fırsat yaratacağım:) görüşürüüüüzzz

evtt bende cok mutluuu oldummsormaaaaaa cnm yaaaaaaaaaa

tebrıkler cnm sende ck gsl verdınnn:13:beraberce basardık bunu bılıyorsunnnn tmm onemlı bırsey olursa mesaj atarımmm sker tabıı yedıklerımıdee hehhe

sabah:07:00-
-1 cay kasıgı corek otubal
-1 kayısı
sabah00
-3 catal ınce cıtır patates kızartması
-1 bıber az yagda tavlanmıs
-1dılımcvdr ekmegı
-1 kupa yesılcay

ara15
-3sıyah erık

ögle 15:00
-dunkı tavuk hakkıımı kullanacagımmm

ara00
-erık yada seftalı

aksam 18:30
-2-3 y.k. etlı kuru fasulye
-aztursu olabılır(belkııı)

spor:
-leslıe ıle 4 ml
-50 mekık
-50 bacak makas
-25 karınn mekık
-50 pedal

su%bıtkı cayı
-en az 3 lt su
-en az 2 kupa yesıl cay

nasıl hnmlarrmenummmm

slm kizlar ben daha once bu topikle beraber 83 kilodan 66 ya dustum yalniz zamanla geri aldim yeniden baslamak istiyorum bakalim haftaya kadar duzene girebilecekmiyim suanki kilom79.8 hedefim haftada 500 gr vermek...
umarim sizlerle beraber bu fazlaliklarin hakindan gelirim....

kızlaaaarrr ben geldiiim biraz geç oldu ama kusura bakmayın işler buğün yoğundu ancak fırsat buldum sabah aç olarak tartıldım 72,6 çıktım 1 hafta önce aynı şekilde tartıldığımda 73,4 çıkmıştım yani sonuç 1 haftada 800 gr metobolizmamın ağır oluşu ve hiç spor yapmayışımı hesaba katarsak sizce sonuç nasıl:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…