başlangıç kilo: 83
geçen hafta kilo: 71,4
bu hafta kilo :70,3
giden:1,100 gr
toplamda giden :12,700
hedef kilo:60
spor:
-leslıe:220 dk
-mekık:181 tane
-yan mekık:100 tane
-yatarak pedal:170tane
-karın mekık(dun ogrendım):25 tane
nasılımmmmmmmmmmmmm ıyımı sızceeee
hos geldın canm....gene verecegını umuyorum ınslll ama spor sartttslm kizlar ben daha once bu topikle beraber 83 kilodan 66 ya dustum yalniz zamanla geri aldim yeniden baslamak istiyorum bakalim haftaya kadar duzene girebilecekmiyim suanki kilom79.8 hedefim haftada 500 gr vermek...
umarim sizlerle beraber bu fazlaliklarin hakindan gelirim....
canım süper gidiyorsun tebrikler herkesler liste halinde yazmış kiloları ben yazmıştım ama sayfaları okuyunca senin ddiğin gibi liste yapim dedim
başlangıç kilom:73,4
geçen hafta:73,4 (zaten 1haftadır başladım diyete)
hedef kilom:55
toplam giden kilo:800 grcık
ilk başta yaptığımda çok ağrıyor canım ama sonraki günlerde mesela hep 50 yaptığım sayıyı arttırmazssam acımıyor hiçbir yerim ama ben arttırıyorum tabi o sayıyıcanım baya bir hareket yapıyorsun ama galiba çok hızlı yapıyorsun bak hareketi ne kadar doğru yaptığında önemli eğer doğru yapıyorsan her yerin ağrımalı yanmalı hatta ertesi gün ağrılar olur..bunlar bölgesel çalışmalar yani biraz da kardiyo çalışmalısın yani bol yürüyüş ve tempolu yürüyüş şart bacakları ancak böle zayıplatabiliriz..yürüyüşten sonra yaptığın hareketleri yaparsan hem esnersin hemde sıkılaşırsın yüzme biliyorsan ve imkanın varsa haftada 1 de yüzebilirsin..
büşraaaaa aramızda 100 gr var kızzzzzzzzzzzzzzz
ilk başta yaptığımda çok ağrıyor canım ama sonraki günlerde mesela hep 50 yaptığım sayıyı arttırmazssam acımıyor hiçbir yerim ama ben arttırıyorum tabi o sayıyıyürüyüşe gelince canım yaşadığım şehir dolayısı ile buna pek imkanım yok +zaten kociş çalışıo eee öle yalnız dışarı çıkmamada pek izin vermez ,arkadaş çevremde yok pek burda işte bir sizler varsınız topiğim öle evde pc başında takılıyorum o yüzden bana ev sporu şart ,ama bu sporun içinde en çok bacakları çalıştıran hareket gerek ,
ayrıca tatile gittiğimde dediği gibi bol bol yürüüyş yapmıştık eşimle onun çok faydası oldu ki o kadar çok yemek yememe rağmen benim beden ölçülerim geldiğimde 1-2 cm incelmişti ,o yüzzden spor her zaman en gğüzeli ama benim için evde yapılanı daha makul şu an için
hos geldın canm....gene verecegını umuyorum ınslll ama spor sarttt
tebrıkler cnm ck gsl vermıssın hemde sporszz lemiiiiiiiiiiiiii
ilk başta yaptığımda çok ağrıyor canım ama sonraki günlerde mesela hep 50 yaptığım sayıyı arttırmazssam acımıyor hiçbir yerim ama ben arttırıyorum tabi o sayıyıyürüyüşe gelince canım yaşadığım şehir dolayısı ile buna pek imkanım yok +zaten kociş çalışıo eee öle yalnız dışarı çıkmamada pek izin vermez ,arkadaş çevremde yok pek burda işte bir sizler varsınız topiğim öle evde pc başında takılıyorum o yüzden bana ev sporu şart ,ama bu sporun içinde en çok bacakları çalıştıran hareket gerek ,
ayrıca tatile gittiğimde dediği gibi bol bol yürüüyş yapmıştık eşimle onun çok faydası oldu ki o kadar çok yemek yememe rağmen benim beden ölçülerim geldiğimde 1-2 cm incelmişti ,o yüzzden spor her zaman en gğüzeli ama benim için evde yapılanı daha makul şu an için
canım kendinden farketmişsin yürüyüşün faydasını..ama malesef yürümeden evde yapılan hareketler fazla inceltmeyebilir..dans etmeyi yada evde aerobik yapmayı dene yürüyüşle eş değer sayılabilir hatta daha iyi :d
deesene bundan sonra daha çok açıp müziğin sesini göbek atıcaz heyooooooo
hoş normalde içime kapanık biriyimdir ama müzik olunca kendi başıma ehh fıkır fıkır oluverio insan
Bundan sonra müzik ve dans zamanı benm için hadiyin gençlerrrrrrr dansaaaaaaaaaaaaaa:124::124::124:
insalah sizlerle beraber kurtuluruz pis yaglarimizdan
buda ben bayramdakı halımm 71 kusurlerdeeee
Eki Görüntüle 509954 nasılımmmmmmmmm ayrıcaaarka plandada yozgat/sefaatlı ılcemıs yanı eşimin ilçesı benımde yenı ılcem varrrr:)
buda ben bayramdakı halımm 71 kusurlerdeeee
Eki Görüntüle 509954 nasılımmmmmmmmm ayrıcaaarka plandada yozgat/sefaatlı ılcemıs yanı eşimin ilçesı benımde yenı ılcem varrrr:)
Tabiii canım, ne demek, gel aramıza, hoşgeldin.Merhaba kızlar
Benide aranıza alırmısınız ?
79.6 ile başlamıştımkilo verme serüvenime.. Şuan 73.5 im. Ama kilo vermem durdu. 3 çocuğum var ikiz kızlarım 6 yaşındalar bu yılokula başladılar. Birde 5 aylık bebeğim. Yeni doğum yaptım sayılır.. Burda çok tatlı tatlı konuşuyorsunuz. Benimde canım çekti
ahh ne guzl masallah ya ama ben yapamıyorum o dıyetı corbadan soguyorum yoksaMerhaba herkese, bugun lahana diyetimin 4.gunu ve sabah tartida 65 ciktimama yagdan mi gitti anlayamiyorum ust bedenim inceldi sanki biraz alt taraf duruyor menumu yazayiim:
sabah:
-1 kepce lahana corbasi
-yarim tabak barbunya pilaki
-1 kupa sekersiz cay
ara:
-1 erik
-1 bardak muzlu sut (bugun muz ve light sut serbestti)
aksam:
-1 tabak pirasa
-1 kepce lahana corbasi
-yagsiz tuzsuz salata
gun icerisinde 2 kupa yesilcay, 2 lt su
aksam yuruyuse cikacagim gelince meyve yerim
bende cok ıstemıstım ama bır turlu hazır hıssedemedım kendımı ne guzel masallahsuzi canım benim inşlaah bende kapanmayı düünüyorum rabbim nasip eder inşallah
tamamıyle kendimi hazır hissedeyim inşallah rabbim tamamıyla bütünüyle nasip etsin
tabıkı tabıkı gelebılırsın aramızdasın bıleMerhaba kızlar
Benide aranıza alırmısınız ?
79.6 ile başlamıştımkilo verme serüvenime.. Şuan 73.5 im. Ama kilo vermem durdu. 3 çocuğum var ikiz kızlarım 6 yaşındalar bu yılokula başladılar. Birde 5 aylık bebeğim. Yeni doğum yaptım sayılır.. Burda çok tatlı tatlı konuşuyorsunuz. Benimde canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?