70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım süper gidiyorsun tebrikler herkesler liste halinde yazmış kiloları ben yazmıştım ama sayfaları okuyunca senin ddiğin gibi liste yapim dedim

başlangıç kilom:73,4
geçen hafta:73,4 (zaten 1haftadır başladım diyete)
hedef kilom:55
toplam giden kilo:800 grcık

hos geldın canm....gene verecegını umuyorum ınslll ama spor sarttt

tebrıkler cnm ck gsl vermıssın hemde sporszz lemiiiiiiiiiiiiii

ilk başta yaptığımda çok ağrıyor canım ama sonraki günlerde mesela hep 50 yaptığım sayıyı arttırmazssam acımıyor hiçbir yerim ama ben arttırıyorum tabi o sayıyı yürüyüşe gelince canım yaşadığım şehir dolayısı ile buna pek imkanım yok +zaten kociş çalışıo eee öle yalnız dışarı çıkmamada pek izin vermez ,arkadaş çevremde yok pek burda işte bir sizler varsınız topiğim öle evde pc başında takılıyorum o yüzden bana ev sporu şart ,ama bu sporun içinde en çok bacakları çalıştıran hareket gerek ,

ayrıca tatile gittiğimde dediği gibi bol bol yürüüyş yapmıştık eşimle onun çok faydası oldu ki o kadar çok yemek yememe rağmen benim beden ölçülerim geldiğimde 1-2 cm incelmişti ,o yüzzden spor her zaman en gğüzeli ama benim için evde yapılanı daha makul şu an için

hasretim fotonda o kadar kilolu durmuosun canım benim ,topik şimdi eski halini alınca zaten toparlarız merak etme zaten bugün menünde gayet güzel toparlamışsın bile kendini darısı başıma

suzanım emeğinin karşılığını almışsın canım ,umarım bizde senin gibi bu kadar azimli olabiliriz

bu arada benn bugün cuma olduğunu unuttum ve tartılmayıda unuttum dolayısı ile :18::18:

büşraaaaa aramızda 100 gr var kızzzzzzzzzzzzzzz

evet canım :) yarına artık nasipse ben 6 lı ları görürüm diye hesap ediyorum ama yüzme işi yattı benim bugün amcamlar gelcek diye annemle tartıştık göndermiyor beni moralim bozuldu evde oturuyorum o hırsla biraz helva yedim birde bugün sabahtan patates kızartması gibi 1 tatlı kaşığı zeytin yağında baharatlı patates kavurması yedimdi.. onları eriticem evde millet var nasıl spor yapıcam ben yaa off.. yarına bırkmamam lazım onları

canım internetten workout sporlardan yapabilirsin :) leslie jillian zumba falan dene :) hem evde yaparsın hemde müthiş eğlenceli oluyorlar :) özellikle leslie i tavsiye ediyorum :)

Merhaba herkese, bugun lahana diyetimin 4.gunu ve sabah tartida 65 ciktim ama yagdan mi gitti anlayamiyorum ust bedenim inceldi sanki biraz alt taraf duruyor menumu yazayiim:
sabah:
-1 kepce lahana corbasi
-yarim tabak barbunya pilaki
-1 kupa sekersiz cay
ara:
-1 erik
-1 bardak muzlu sut (bugun muz ve light sut serbestti)
aksam:
-1 tabak pirasa
-1 kepce lahana corbasi
-yagsiz tuzsuz salata

gun icerisinde 2 kupa yesilcay, 2 lt su
aksam yuruyuse cikacagim gelince meyve yerim

canım kendinden farketmişsin yürüyüşün faydasını..ama malesef yürümeden evde yapılan hareketler fazla inceltmeyebilir..dans etmeyi yada evde aerobik yapmayı dene yürüyüşle eş değer sayılabilir hatta daha iyi

deesene bundan sonra daha çok açıp müziğin sesini göbek atıcaz heyooooooo
hoş normalde içime kapanık biriyimdir ama müzik olunca kendi başıma ehh fıkır fıkır oluverio insan

Bundan sonra müzik ve dans zamanı benm için hadiyin gençlerrrrrrr dansaaaaaaaaaaaaaa:124::124::124:

birde tüyo PARMAK UCUNDA OYNAMAYA ÇALIŞ ilk zamanlar ağrılar olur zamanla alışıyo çok yormadan aerobik daha iyi olur :))

buda ben bayramdakı halımm 71 kusurlerdeeee
Eki Görüntüle 509954 nasılımmmmmmmmm ayrıcaaarka plandada yozgat/sefaatlı ılcemıs yanı eşimin ilçesı benımde yenı ılcem varrrr:)

suzi canım benim inşlaah bende kapanmayı düünüyorum rabbim nasip eder inşallah
tamamıyle kendimi hazır hissedeyim inşallah rabbim tamamıyla bütünüyle nasip etsin

buda ben bayramdakı halımm 71 kusurlerdeeee
Eki Görüntüle 509954 nasılımmmmmmmmm ayrıcaaarka plandada yozgat/sefaatlı ılcemıs yanı eşimin ilçesı benımde yenı ılcem varrrr:)

tamamıyle kendimi hazır hissedeyim inşallah rabbim tamamıyla bütünüyle nasip etsin

selam kızlar. buraya arada uğruyorum arada şeytana uyuyorum napıcam bilemiyorum. ama bugün de iradeli bir gün geçirdim menümü yazmaya geldim :)

Sabah
1 domates
1 parça peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yarım yağlı süt
1 dilim kep.ekmeği

Öğlen
3 kuru incir
1 form çayı

Akşam
patatesli köfte yemeği
2 kaşık makarna
3 soğan halkası
bol salata
1 dilim kep.ekmeği

Ara
1 erik

1 saat yürüyüş

Cuma günüydü, ve ben tartılamadım bile. çok suçluyum. her haftaya umutla başlıyorum ama ipin ucu hep kaçıyor. eski günlerdeki hırsımdan eser kalmadı. istek hala azalmadı ama hırs ve enerji kalmadı. spor yapmaya bile halim yok sanki.

selam kızlar. buraya arada uğruyorum arada şeytana uyuyorum napıcam bilemiyorum. ama bugün de iradeli bir gün geçirdim menümü yazmaya geldim :)

Sabah
1 domates
1 parça peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yarım yağlı süt
1 dilim kep.ekmeği

Öğlen
3 kuru incir
1 form çayı

Akşam
patatesli köfte yemeği
2 kaşık makarna
3 soğan halkası
bol salata
1 dilim kep.ekmeği

Ara
1 erik

1 saat yürüyüş

Cuma günüydü, ve ben tartılamadım bile. çok suçluyum. her haftaya umutla başlıyorum ama ipin ucu hep kaçıyor. eski günlerdeki hırsımdan eser kalmadı. istek hala azalmadı ama hırs ve enerji kalmadı. spor yapmaya bile halim yok sanki.

Merhaba kızlar
Benide aranıza alırmısınız ?

79.6 ile başlamıştımkilo verme serüvenime.. Şuan 73.5 im. Ama kilo vermem durdu. 3 çocuğum var ikiz kızlarım 6 yaşındalar bu yılokula başladılar. Birde 5 aylık bebeğim. Yeni doğum yaptım sayılır.. Burda çok tatlı tatlı konuşuyorsunuz. Benimde canım çekti

Tabiii canım, ne demek, gel aramıza, hoşgeldin.

ahh ne guzl masallah ya ama ben yapamıyorum o dıyetı corbadan soguyorum yoksa
bende cok ıstemıstım ama bır turlu hazır hıssedemedım kendımı ne guzel masallah
tabıkı tabıkı gelebılırsın aramızdasın bıle
hosgeldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…