70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın bayanlar hayırlı sabahlar hepinize :) ben dünkimenüme rağmn kilo almamış olmanın mutluluğu ve sözlümle akşam yapmış olduğum kavganın hırsı ile güne başladım. kahvaltımda 1 kase lahana çorbası içtim sadece.. şimdide gidip sporumu yapıcam sonra dersanem başlıyor. ilk günlerden nefret ediyorum hep sıkıntılı geçiyor yaa birşey olsa hep 2. 3. günden başlasak olmazmı ya...
neyse uzatmayayım yeni gelen arkadaşlar çarptı gözüme topicte tam okuyamadım ama hoşgeldiler :) bende ortanca sayılırım henüz eski değilim :) hepinize bol bol kilo kayıpları sağlıklı dinç dinamik güzel fıstık gibi vücutlar diliyorum :) bugün akşam 9 a kadar dışarıda olacağım için bakamayacağım kk ya o yüzden hepinizi çok çok öpüyorum...

menum

sabah

1 kase mercımek corbası 1 dılım beyaz ekmek

ara

3 form bskuvı

ogle

1 sımıt ayran

aksam

5 .6 y.k pırasa
1 kase corba
bol salata
yogurt
1 dılım ekmek

su

2 bucuk lıtre

spor

1 bucuk saat

sekerler menume yorumlarınızı beklemekteyım

canım menün gayet güzel yalnız öğlen yemeğini geçiştirmişsin akşam sebze ağırlıklı beslendiğinde öğlen protein almayı ihmal etme ok metobolizmamızı sürekli canlı tutmamız lazım dimi..sana söylüyorum ama bende böyle bazen geçiştiri veriyorum besin gruplarına dikkat edersek aslında dah hızlı kilo veririz
bende menümü paylaşayım
sabah(9:00): domatesli peynirli fırında ekmek 2 dilim
1 porsiyon kıymalı yumurta:18::18:
domates salatalık çay

öğlen13:30)1 tabak kabak yemeği
1kase cacık
1 dilim kepek ekmeği(sabah proteine yüklenince öğlen ve akşamı sebzeyle kapattım)

ara:1 fincan türk kahvesi şekerli içtim onun için yazıyorum
akşam(21:00) salata
1 kase sebzeli çorba
2 dilim fırında yaptığım domatesli peynirli kanepe tarzında ekmek
ara:2 kuru incir+2 ceviz
gün içinde 1 bardak yeşil çey içebildim 2 lt ye yakında su içmişimdir sanırım menüme yorumlarınız bekliyorum kızlar biraz dengesiz oldu ama idare ediverin

cok severım o yemekte oldugun ekmeklerı
ımmhh nasılda canım cektı
kepek yada cavdar oldugunu dusunmekteyım
ama yınede fazla gıbı geldı gozume
ben sabhları kahvaltıda kendıme sınır koymam yerım hersey
ama aksamları dıkkat etmeye calısıyorum

suzi canım benim inşlaah bende kapanmayı düünüyorum rabbim nasip eder inşallah
tamamıyle kendimi hazır hissedeyim inşallah rabbim tamamıyla bütünüyle nasip etsin
ınsallahhh canımm cok mululuk verıcııı bırsey tesettur,ınsl..bır an once ılham e ıstek gelırde kapanırsın...ıstersen yardımcııı olurumm

tabi canımm ne demek yaaa,hos geLdınnhayırlı evlat olsunn ınsl..bebelerınnn
tamam cnmda suu sozlunu dovmek gerekkneden morlaını bozuyorkı hıhhhsen dersannene gıt gel cnmbende dıyorum bu kıs nıe erkenden kalktı dıee hehehhe demek derhanen baslamıssss bu haftayıda guselkapatacagız tmm mmıııı:13:

ekmek cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkhayır en cok 2-3 dılım yaaaaaaaaaaaaaaaaafaslası zarar cnmtmmmmııı onun dısında gusele bensıyor menunnnnnnnnn ne yersen ne ıcersen yazacaksın cnm turk kahvesını sekrrlıı de ıcmee unut sekerı pıss ogg :)seker un tuz unut bunları heheheh 3 beyaza karsıı dırenclıolmalıyıss hanmlrrrrrrrr

nasılsınız hanmlar ben coksukur ıyyımmm dun ve bgn leslıe yapmadımyapmıcamdaaa gercı fıkrınızı soyleyın sızdee bende suan sadece karın var yanı aızıcıkk gobıss bacaklarım cokınce zatenn kollarımda ölee gogus ve azgobek oldgu ıcın leslıyı haftada 2-3 sefe ryapmayı dusunuyorumm ne dersınız karın ve gogus ıcnde mekık,makas,karın mekıkk(yüzme antronoru ark.ddıgıbı ısmı aklıma gelmedıde)pedal ve sırt mekık, yapmayı dusunuyormm onların sayılarını arttırdımm sbh kahvaltıdan sonra tesmlıgı fılan yapıncaa yaptıklarım;

mekık 40
karın mekık 25
petal 100
makas 60
vb.aksamda aynısı bı yapmayı dusunuyorrmmm leslıe yıde carsamba ve persembeee ve baska dıgerbırgun yapmayı dusunuyormm ne dersınızzz sızce olumluolurmu cnku bacaklarım cok ınce olunca ck komık oluyormmm hehehe burdan sonra verdıgım kg lerın karından gıtmesını ıstıyorumdaaaa ve gogus den tabii:)bılgınızı paylasırsanız cok sevınıyrımmm kıslarrrrrr bırda bu hafta pek gırmeyı dusunmuyorumm cunku hafta sonu kpss vrr kaynımlarlafull deneme cozcez ınsl..o yusdnn pc acmakıstemıyroumm bırazz kpss ye odakmalnıyımm son gunlerdede olsaa eee kac sendır sınava fılan gırmıyorumdaaaaaa arada ugrara bakr gıderım saece ınsl...

tmm ınsl..cok optum hepınızıı 17:00 gıbı tekrar ugrarrr mm ınsl...

Bugun lahana diyetine son verdim cunku sabah babaannemlere geldik ve babaanne evi demek tika basa yemek demek :26: yuz kizartici menumu yaziyorum:

sabah: 2 cevizli kurabiye (aceleyle evden cikmamiz gerekti)
ogle:
-yarim ekmek doner
ara:
-beyaz cikolatali magnum
-misir unu ve kamaktan yapilan 1 adet gevrek
-domates
-peynir
arada yine burgerdan dondurma yedim
aksam:
-1 kepce mercimek corbasi
-1 parca et
-1 y.k bulgur pilavi

:26: :26: :26:

Sabah
domates salatalık
1 parça peynir
4 zeytin
çay

Öğlen
yarım dilim kek
1 şeftali
1 fincan yeşil çay

Ara
2 kuru incir

Akşam
2 yk ayşekadın
2 dilim kep.ekmeği
salata
1 paçaga böreği olmasa iyiydi)

Son düzenleme:
kızlar bugünki menüm:

sabah:
1 kase lahana çorbası

ara: (saat 13:00 gibi)
1/2 şeftali

öğlen (saat 16:30 17:00 gibi)
kaşarlı tost
1 çilek karpuzlu soda

dersanedeydim yiyecek birşey yoktu ve mecbur kaldım

akşam saat 20:45 21:00 gibi)
1.5 salkım üzüm
salata
1 kase lahana çorbası
3-4 yemek kaşığıyla mantı

spor:
30 dakika leslie
30 dakika koşu bandı

su:
1.5 litre

şimdide yeşilçay yada 5in1 içeceğim kızlar nasıl sizce???

suzancımmm mesajını alıntı yapmadım çok uzundu bulamadım kendiminkini çorba ettim mesajını :) teşekkür ederim canım bugün başladı dersanem evet :) eğlenceli geçiyor çok şükür :) banada iyi geliyor dışarıda olmak :)

Ben yeniyim :) Boyum 1.60 kilom 75. Benim sorunum uyku bozukluğu nedeniyle kullandığım ilacın ağzıma çok acı bir tat bırakması nedenilye geceleri atıştırmak. Son bir kaç gündür dikkat ediyorum. Metabolizmamın günlük ortalama 1500 kalori yaktığını tahmin ederek 1000 kalori civarında bir diyet planladım. Ne yersem yiyeyim günlük 1000 kaloriyi geçmiyor ayrıca 10 gr dan fazla yağ almıyorum. Protein karbonhidrat düzeni günden güne değişiyor. Çalıştığım için sürekli kendim yemek hazırlama lüksüm yok Bacağımdaki sakatlık geçer geçmez hafif egzersizlerede başlayacağım. 5 kiloluk kayıptan sonra kardiyo ağırlıklı spor programı düşünüyorum. Bakalım nasıl gidecek :) Henüz tartılmadım. Diyette 3. ve 4. günüm menüm şöyleydi;

DÜN
Kahvaltı 3 adet salatalık 1 fincan kahve
ara: bir adet muz bir adet armut
akşam tonbalığı ve 2 dilim kepek ekmeği + yaseminli yeşilçay
Gece 4 adet şeftali + biraz leblebi
10 bardak su

BUGÜN
kahvaltı light mısır gevreği
akşam: ızgara tavuklu salata ve 2 dilim kepek ekmeği + yaseminli yeşilçay
8 bardak su
Gece light süt ve light mısır gevreği ile biraz leblebi planlıyorum acıkırsam ki yukarıdak, malum nedenden ötürü isteyeceğim biliyorum

normalinde arada birşeyler yemeliydim ama canım hiç bir şey istemedi. Aralar için leblebi tavsiye ederim. Hem tok tutuyor hemde basıtıyor mideyi

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. benım boyum 1.62 kılom 79. polıkıstıkver tedavısı yuzunden bır yılda 21 kg aldım. şimdi diyetısyene gidiyorum. bu hafta bır mucıze olarak 2.2 kg vermişim. normalde de çok az yerim ama ameliyatlar tedavıler derken mahvoldum. 6 yıllık sevgılımın annesi ki kendısı 130 kg ama benı kilolu olduğum için istemiyor tek sebep buymuş. şaka gibi. neyse günde 8 öğün yiyorum aralarda meyve ve bisküvi var. ve işin garip tarafı doktorum hiç bir şey yasaklamadı...sabah (8.00)
sabah(08:00)

2dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir yada yumurta
salata domates
varsa 2 tane erik
1 kaşık kaymak yada reçel ( ben hiç sevmem)

2 saat sonra10:00) bir porsiyon meyve

11:00 ; 6badem

öğle yemeği: 3 köfte yada 8 yemek kaşığı baklagil
2 dilim ekmek
salata

15:00 ; bir porsiyon meyve

17:00; 4 bisküvi

akşam. 8 yemek kaşığı sebze salata 2 dilim ekmek

yatmadan evvel: süt yada az dondurma

kurallar: öğlen sebze yendiyse akşam et tüketilecek, börek ikram edildiyse yenecek fakat o gun hiç ekmek tüketilmeyecek ...

Gunaydik kizlar
Batramdan sonra ailemin yaninda kaldim
Tabi pis bogazim yzunden ramazanda verdigim 3 kg bi ayda hop geri geldi
Kadimda kocamin kuzeninin dugunu var ve elbise alicam kislik mont alan alicam..
Pis boazimi tutup bi 10 kg vermem laZim ivedi olarak
2 senedir dogum kglariyla savasmaktan yoruldum bi ileri 2 geri
Ohhdiye kendimi salamadan bi 68 olsaydim iyiydi 78 de e iyi diye bi yildir saldim iyice
Kendimi yordum cok hic yoktan
Tam konsantrasyon yola devam etmem lazim da nasil bi uol izlesem karar da veremiyorum:26:

menün iyi hoş da hiç öğle yemeğin yok !! önemli olan öğünleri atlamaman. öğle yemeği yemediğin için ara öğünlerin fazla ara öğünde 1 armut yediysen yanına muz yeme, onu belki bir saat sonra tercih et. ayrıca akşam da 4 şeftali yazmışın. ara öğünlerde bir orta boy meyve önerilir genelde. yada 5 badem,1 ceviz, veya 5 fındık. gerisi fazla her ne kadar da meyve olsa da. bunların yanında ananaslı activia da tüketebilirsin. tatlı krizlerine de çözüm oluyor hem :)

uzuunca bi aradan sonra dombik olarak sahalara geri döndüm şuanda rezil bir durumdayım 70 kg ile topiğimize merabayın diyor hepinizi selamlıyorum ve lakin bugün kahvaltı menüm çok ciciydi dokuzubiyerdemide aldım içtim amaaan ne berbat bişiy ölee bööööeee ama neyse gülü seven dikenine duduş atar demi sıkıysa atında görek ben yaptıydım he he nese hepinizi çoook öslemişdim bisürüde yeni eleman varmış aramızda sizde hoşgeldiniz geleceğin çıtırları.....

şimdilik baş baş pazartesi bildirimlerimide yapmaya başlıycam öpüldünüz mekanın melekleri

kızlar çok giremiyorum ama bunu paylaşmak istedim.eski ev arkadaşımı 2 gün önce gördüm ve şok oldum 75 lerdeydi ve 61 olmuş.kafasını görmesem bu arkadaşım değil derdim inanın:).1 ay spor yapmış ve şekeri kesmiş ve tabi ki az ve sık yemiş.o kadar hoş olmuş ki anlatamam.istediğin bedene girdiğini görünce zaten yemek yemek içinden gelmiyor diyor.:) bu arada 2 kilo verdim ben kaldı geri 14 :)

Sevgili espiga yanıtın için çok teşekkür ederim. Öğle yemeğimin olmama nedeni sürekli gece vardiyasında çalışmam. Ben kendime gelene kadar zaten öğle oluyor. O yüzden kahvaltı ve öğle yemeği birleşiyor. Akşam yemeklerini aynı saatlerde yemeye özen gösteriyorum. Meyve konusunda haklısın aslında saat olarak yazmamıştım ama meyveleri genelde birer saat aralıklı yerim. Geceye gelince ah o insomnia ilaçları aç olduğumdan değil o acı tadı bastırmaya çalışmaktan ileri geliyor. Bunuda yapay tatlandırıcılı sakızlarla bastırmaya çalışacağım artık. Bugünkü menüme gelirsek;

kahvaltı+öğle yemeği: Bir bardak light süt biraz leblebi
ara bir bardak kahve
akşam yemeği: Zeytinyağlı taze fasulye ve iki dilim kepek ekmeği yemeyi planlıyorum
saat dokuz gibi yine yeşil çayımı içeceğim. Su maratonuna şimdiden başladım :) Maraton diyorum çünkü çok su içen biri değilim genelde. Diyetisyen olması gereken su oranımın yüzde 70 lerde olması gerekirken benim yüzde 20 lerde dolaştığını söylemişti.

Yarın tartılacağım :) bakalım giden bişeyler var mı? :)

Selam kızlar...

Düğün tarihimiz az çok belli oldu. Temmuzun 6 sı olarak kararlaştırdık.2 hafta sonra salon tutulacak.

Vee tabiki benim bu süre zarfında zayıflamam gerek. Gelinlik bakmaya başlamadan kilolarımın çoğunu vermiş olmalıyım..

Yani nisana kadar vaktim var. Vermem gereken bi 19 kilo var. 7 ay vaktim var.

Ayda en az 2 kilo verirsem hedefime ulaşmış oluyorum. Bu yüzden yarından itibaren sağlıklı beslenme düzenine devaaam.

Çıtır bi gelin olmak istiyorum.Elimden geleni yapmam lazım.

Şimdi yarın için kendime menü belirleyeceğim. Yarında sizlerle paylaşacağııım.

Kısacasııııııııııııııı tekrar aranızdayıııııııııııııııııııııım

Haftasonu kpss geçtikten sonra da forumda daha aktif olacağım.

kızlar hepinize merhabaaa :)
bu hafta sonu dershanem vardı ve ben düzenimi oturtamadım
sabah 7 de kalkıp 8 30 da dershanede olmam gerekiyor ve zaten yolum 1 saatten fazla sürüyor şöyle süpürgeyle uçmak istiyorum :) neyse bugünki menümü yazayım sizde beni sopalayın :26:

sabah:
1 tane simit sarayından aldığım haş haşlı patatesli sigara böreği
1 şişe sıkma portakal suyu

öğlen:
1 paket kombo büsküvi ( çikolata kaplı ama mini paket):18:

ara:
5 6 badem

akşam:
1 tabak bezelye yemeği

ara:
üzüm ve 5 badem daha:18:

spor:
1 saat ten fazla karışık seviyelerde ( 4 / 5 / 5.5 / 3.5 / 8 ) yürüyüş
12 dakika plates bacak çalışması
50 mekik

su çok az 1 litre 1.5 litre falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…