menum
sabah
1 kase mercımek corbası 1 dılım beyaz ekmek
ara
3 form bskuvı
ogle
1 sımıt ayran
aksam
5 .6 y.k pırasa
1 kase corba
bol salata
yogurt
1 dılım ekmek
su
2 bucuk lıtre
spor
1 bucuk saat
sekerler menume yorumlarınızı beklemekteyım
canım menün gayet güzel yalnız öğlen yemeğini geçiştirmişsin akşam sebze ağırlıklı beslendiğinde öğlen protein almayı ihmal etme ok metobolizmamızı sürekli canlı tutmamız lazım dimi..sana söylüyorum ama bende böyle bazen geçiştiri veriyorum besin gruplarına dikkat edersek aslında dah hızlı kilo veririz
bende menümü paylaşayım
sabah(9:00): domatesli peynirli fırında ekmek 2 dilim
1 porsiyon kıymalı yumurta:18::18:
domates salatalık çay
öğlen13:30)1 tabak kabak yemeği
1kase cacık
1 dilim kepek ekmeği(sabah proteine yüklenince öğlen ve akşamı sebzeyle kapattım)
ara:1 fincan türk kahvesi şekerli içtim onun için yazıyorum
akşam(21:00) salata
1 kase sebzeli çorba
2 dilim fırında yaptığım domatesli peynirli kanepe tarzında ekmek
ara:2 kuru incir+2 ceviz
gün içinde 1 bardak yeşil çey içebildim 2 lt ye yakında su içmişimdir sanırım menüme yorumlarınız bekliyorum kızlar biraz dengesiz oldu ama idare ediverin
ınsallahhh canımm cok mululuk verıcııı bırsey tesettur,ınsl..bır an once ılham e ıstek gelırde kapanırsın...ıstersen yardımcııı olurummsuzi canım benim inşlaah bende kapanmayı düünüyorum rabbim nasip eder inşallah
tamamıyle kendimi hazır hissedeyim inşallah rabbim tamamıyla bütünüyle nasip etsin
tabi canımm ne demek yaaa,hos geLdınnMerhaba kızlar
Benide aranıza alırmısınız ?
79.6 ile başlamıştımkilo verme serüvenime.. Şuan 73.5 im. Ama kilo vermem durdu. 3 çocuğum var ikiz kızlarım 6 yaşındalar bu yılokula başladılar. Birde 5 aylık bebeğim. Yeni doğum yaptım sayılır.. Burda çok tatlı tatlı konuşuyorsunuz. Benimde canım çekti
tamam cnmda suu sozlunu dovmek gerekkneden morlaını bozuyorkı hıhhhgünaydın bayanlar hayırlı sabahlar hepinize :) ben dünkimenüme rağmn kilo almamış olmanın mutluluğu ve sözlümle akşam yapmış olduğum kavganın hırsı ile güne başladım. kahvaltımda 1 kase lahana çorbası içtim sadece.. şimdide gidip sporumu yapıcam sonra dersanem başlıyor. ilk günlerden nefret ediyorum hep sıkıntılı geçiyor yaabirşey olsa hep 2. 3. günden başlasak olmazmı ya...
neyse uzatmayayımyeni gelen arkadaşlar çarptı gözüme topicte tam okuyamadım ama hoşgeldiler :) bende ortanca sayılırım henüz eski değilim :) hepinize bol bol kilo kayıpları sağlıklı dinç dinamik güzel fıstık gibi vücutlar diliyorum :) bugün akşam 9 a kadar dışarıda olacağım için bakamayacağım kk ya o yüzden hepinizi çok çok öpüyorum...
ekmek cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkcanım menün gayet güzel yalnız öğlen yemeğini geçiştirmişsin akşam sebze ağırlıklı beslendiğinde öğlen protein almayı ihmal etme ok metobolizmamızı sürekli canlı tutmamız lazım dimi..sana söylüyorum ama bende böyle bazen geçiştiri veriyorum besin gruplarına dikkat edersek aslında dah hızlı kilo veririz
bende menümü paylaşayım
sabah(9:00): domatesli peynirli fırında ekmek 2 dilim
1 porsiyon kıymalı yumurta:18::18:
domates salatalık çay
öğlen13:30)1 tabak kabak yemeği
1kase cacık
1 dilim kepek ekmeği(sabah proteine yüklenince öğlen ve akşamı sebzeyle kapattım)
ara:1 fincan türk kahvesi şekerli içtim onun için yazıyorum
akşam(21:00) salata
1 kase sebzeli çorba
2 dilim fırında yaptığım domatesli peynirli kanepe tarzında ekmek
ara:2 kuru incir+2 ceviz
gün içinde 1 bardak yeşil çey içebildim 2 lt ye yakında su içmişimdir sanırım menüme yorumlarınız bekliyorum kızlar biraz dengesiz oldu ama idare ediverin
Ben yeniyim :) Boyum 1.60 kilom 75. Benim sorunum uyku bozukluğu nedeniyle kullandığım ilacın ağzıma çok acı bir tat bırakması nedenilye geceleri atıştırmak. Son bir kaç gündür dikkat ediyorum. Metabolizmamın günlük ortalama 1500 kalori yaktığını tahmin ederek 1000 kalori civarında bir diyet planladım. Ne yersem yiyeyim günlük 1000 kaloriyi geçmiyor ayrıca 10 gr dan fazla yağ almıyorum. Protein karbonhidrat düzeni günden güne değişiyor. Çalıştığım için sürekli kendim yemek hazırlama lüksüm yokBacağımdaki sakatlık geçer geçmez hafif egzersizlerede başlayacağım. 5 kiloluk kayıptan sonra kardiyo ağırlıklı spor programı düşünüyorum. Bakalım nasıl gidecek :) Henüz tartılmadım. Diyette 3. ve 4. günüm menüm şöyleydi;
DÜN
Kahvaltı 3 adet salatalık 1 fincan kahve
ara: bir adet muz bir adet armut
akşam tonbalığı ve 2 dilim kepek ekmeği + yaseminli yeşilçay
Gece 4 adet şeftali + biraz leblebi
10 bardak su
BUGÜN
kahvaltı light mısır gevreği
akşam: ızgara tavuklu salata ve 2 dilim kepek ekmeği + yaseminli yeşilçay
8 bardak su
Gece light süt ve light mısır gevreği ile biraz leblebi planlıyorum acıkırsam ki yukarıdak, malum nedenden ötürü isteyeceğim biliyorum
normalinde arada birşeyler yemeliydim ama canım hiç bir şey istemedi. Aralar için leblebi tavsiye ederim. Hem tok tutuyor hemde basıtıyor mideyi
menün iyi hoş da hiç öğle yemeğin yok !!önemli olan öğünleri atlamaman. öğle yemeği yemediğin için ara öğünlerin fazla ara öğünde 1 armut yediysen yanına muz yeme, onu belki bir saat sonra tercih et. ayrıca akşam da 4 şeftali yazmışın. ara öğünlerde bir orta boy meyve önerilir genelde. yada 5 badem,1 ceviz, veya 5 fındık. gerisi fazla her ne kadar da meyve olsa da. bunların yanında ananaslı activia da tüketebilirsin. tatlı krizlerine de çözüm oluyor hem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?