70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim hadi hayırlısı inşallah.. bu hafta sonuna kadar kendini ayarla dengeli beslenmene bak ki kpss de rahat edesin sonrasında sıkı bir diyet şart malum o güzelim gelinlikle kuğu gibi süzülmen lazım :) darısı başıma inşallah :) bende mezuniyete kadar vericem bi 16 kilo :) azar azar sağlıklı sağlıklı olucak en güzeli :)

Amiiiin canım isteyen herkese Allah yardım etsin

Ama mezuniyette önemli sıkı bi program şart. Tabi ki yavaş yavaş sağlıklıca vereceğiz kiloları.

Bu hafta bende belki bi düzene koyamam ama kpss den sonra kesinlikle toparlanıyorum.

Bugünkü Menüm

Uyanınca 1 büyük bardak limonlu su

Sabah:
1 avuç sarı leblebi ( uyuya kaldığım için başka bişe yiyemedim )
1 kupa çilekli yeşil çay

Ara:
1 elma

Öğle:
3-4 yk. kıymalı patlıcan yemeği
3-4 yk. yoğurt

Ara:
1 elma

Akşam:
3-4 yk. kıymalı patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
salata

Ara:
1 salkım üzüm

sağlıklı sağlıklı kurtulalım şu kilocuklardan bir güzel bende listemi hazırladım dün gece bugünden itibaren uygulamaya koyuyorum :)

hayatım gel ozamn beraber ısın ucunu sıkı tutalım bızde kararlastırdık
1 _8 hazıran olcak
yarın dugun salonu bakmaya gıdıyoruz benımde en acılınden 10 kılo vermem gerek
ahhh ınsallah yaaa
Herkese Günaydınnnnnnnnn

gunaydınnnnn

Günaydın cnm tarih belli olunca dahada bi heycan arttı demi
panik yapma ama uzuuuunnn bi zaman var önünde.sporada başladın ne güzel
çok rahat verirsin inş o 10 kiloyuda

merhabalar kızlar haftanın ılk gununde moda gırmısınız ne guzel... Ben cok yorucu bır hafta sonu gecırdım ve cumadan bu yana 700 gr verısım Ama odemdır herhalde ınsalah yakında yaglarımda gıder zaten hedefım ayda 2-3 kılo vermmek daha saglık olac.... Bu arada kılo bıldırılerı ve lıste yapılıyor mu?

Son düzenleme:
sabah ac karinla su ve birtane pekmezli incir yedim
kavaltim
1 yumurta
2 dilimm koy peyniri
salatalik dommates
2-3 dal yesil nane
ceyrek yesil biber
1 dilim malesef beyaz ekmek
1 sekersiz cay
hedefim aksama kadar 3 litre su icmmek 2 tane yesil cay
ama oglen ve aksam yemeklerii pilanlamadim aslinda kalgip bir ercimekli corba koysam mi?:44::44::44::44::44:

Günaydın kızlaaar

Tamam tatlım zaten destek olmadan olmuyoo.

Hayırlısı olsun canım. Zamanımız var inşallah veririz

Merhaba :) Tebrik ederim 700gr defetmişsin. Aslında kilo bildirimi yapılıyor cumaları ama liste yapan kimseyi bulamadık.

Bu aralar biraz sıkıntılı liste konusu.

tesekurler canim evet kovaladik 700 grmi bakalim diger 19 kiloyu nasil kovacam
liste iside oneli degil aslinda onemli olan burda birbiriizi motive etmek iradeli olmak zaten bildirim yapiliyorsa gerisi bizim irademize kalmiz yeterki kendimize guvenelim.......

selammmm benide alın aranıza nolursunuz durumum fena valla 74 kiloyum durumumu kısaca özetleyeyim 2.5 yaşında bir kızım var hamilelikte 22 kilo aldım ve gidemedi gerçi hazirandan bu yana 10 kilo verdim ama gerisi gelmiyor bide işe başladım haziranda ve hep oturuyorum şimdi eğer bu ay hamile değilsem ocağa kadar en az 10 kilo vermem lazım akşam spora başlıyorum eşim spor hocası ama bana karı pek olmadı bu zamana kadar bundan sonra olmak zorunda artık. bide arada metabolizma çayları ve detokslarla bu işi götürmek zorundayım ayran detoksunu duydunuzmu bilmiyorum ama ödemi sökmek ve vücudu şoklamak için çok iyi bu detoksla ve metabolizma çayları ile arkadaşlarım süper kilolar verdi bende bugün 9 lu çay var ya ona başladım bakalım vermem lazım inşallah

slm arkadaşlar bende dün bayağı biii kaçırdım .çıslaardannnnnn hemen baskül + ları göstermeye başladı 1 kilo
bende bugünden başladım kararlı ve istikrarlı olmayaaaaa çünkü vermem gerken 17 kilo varrrr buşekilde ipin ucunu bi kaçırırsam böyl e devam eder
sabah:aç karnına suuuuuu
1 elma yedim ara yeşil çay
öğle 3 kaşık yoğurt semizotu salatası yarım poğaca
ara kayısılı form
şuana kadar 2 lt suuuuu
akşamda ne yesem bilmiyorum ama hiçde yemek yapasım yiyesim yoook
YENİ GELN ARKADIŞM HOŞGELDNZ
ESİN GÖZÜN AYDIN CNM ALLAH UTANDIRMASIN ALĞINIZ KARARA SEVİNDİM EVET AZİMLİ OLALIMDA SEN KUĞU OL DÜĞÜNÜNDE
BENDE EŞİMİN AİLESİNİN GÖZÜNDE ZAYIF LAMIŞ OLARAK ÇIKAYIMDA ŞOOOK EDEYİM BENDE TEMMZ GB FCEM İZNE SENEYE
AMA 15 TATİLDE GÖRÜMCEM GELECEK OZAMANA KADARDA 7 8 KLO VERBİLSEMMMMMM NE GÜZEL OLUR

kızlar kalori hesabı yaparak kilo veren varmı aranızda?? ben yeni başladım yani henüz başlamadım ama kendimi tutmak yememek için güzel bir yöntem gibi düşünüyorum :) kalori sepeti diye bir site var oradan üyelik le bakabilir menünüzü günlük yediğiniz şeyleri gram adet olarak hesaplayabilirsiniz. üstelik ürünler marka marka yer alıyor :) yediğiniz çikolatanın falan hangi markadan olduğunun bile önemi var yani :) sporunda size ne kadar enerji kaybettirdiği kalori yaktırdığı yazıyor :) gayet güzelmiş :) tavsiye ederim hepinize :)

kızlar ben döndüm tatilden beni dövün duzenım bozudlu 74.6 ları gordum yıne dun tartıda su lahana dıyetımı neydı onu yapmak ıstıyorum canım kacıncı sayfadaYDI O YA DA BANA ozelden yazabılır mısın o dıyetı yapıcam ıs yerınde nasıl olcak ayrı konu oda ....bıde su sauna esfmanını nerden alabılırm ınternet dısında ?istanbuldayı ben

Selam kizlar uzun bi aradan sonra tekrardan butopikte takilmaya karar verdim ilk geldigimde 82 kilo ile baslamistim tam 70 kiloya kadar zayifladim fakat 1 aydir biraktim ve sanirim 73 kilo falanim bugüntekrar diyete girdim ve spora baslicam inss kilolargitsin huzur gelsin :) 60 kiloyadüsmek istiyorum ins 13 kilodaha vermem lazim yani hepimize kolay gelsin menümü de paylasayim

Sabah kalkinca;
5 i biyerde ve yesilçay
Kahvalti;
İki kibrit kutusu kadar peynir bol salatalik ve domates bir buçuk diliim kepek ekmegi
Yesilčay

Ara;
İki ceviz ve çeyrek yesil elma

Öğle;
7 kaşıt etli nohut yemegi ve bir bardak ayran
1,5 dilim kepek ekmegi

Akşamı da yazarim inşallah

Hizla aldigim kilolarimi verip kaldigimyerden devam edebilirim :) hepinize kolay gelsin arkadaslar aksam görüsruz...

kızlar merhaba tekrardan
topıge cok gıremıyorum ders calısıyorum sureklı banka sınavları var
ders calısmaktan bırhaller oldu bna
haberdar olmadıgım bır suru guncel olaylar varmıs meger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…