- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
Selam kızlar...
Düğün tarihimiz az çok belli oldu. Temmuzun 6 sı olarak kararlaştırdık.2 hafta sonra salon tutulacak.
Vee tabiki benim bu süre zarfında zayıflamam gerek. Gelinlik bakmaya başlamadan kilolarımın çoğunu vermiş olmalıyım..
Yani nisana kadar vaktim var. Vermem gereken bi 19 kilo var. 7 ay vaktim var.
Ayda en az 2 kilo verirsem hedefime ulaşmış oluyorum. Bu yüzden yarından itibaren sağlıklı beslenme düzenine devaaam.
Çıtır bi gelin olmak istiyorum.Elimden geleni yapmam lazım.
Şimdi yarın için kendime menü belirleyeceğim. Yarında sizlerle paylaşacağııım.
Kısacasııııııııııııııı tekrar aranızdayıııııııııııııııııııııım
Haftasonu kpss geçtikten sonra da forumda daha aktif olacağım.
canım benim hadi hayırlısı inşallah.. bu hafta sonuna kadar kendini ayarla dengeli beslenmene bak ki kpss de rahat edesinsonrasında sıkı bir diyet şart malum o güzelim gelinlikle kuğu gibi süzülmen lazım :) darısı başıma inşallah :) bende mezuniyete kadar vericem bi 16 kilo :) azar azar sağlıklı sağlıklı olucak en güzeli :)
Amiiiin canım isteyen herkese Allah yardım etsin
Ama mezuniyette önemli sıkı bi program şart. Tabi ki yavaş yavaş sağlıklıca vereceğiz kiloları.
Bu hafta bende belki bi düzene koyamam ama kpss den sonra kesinlikle toparlanıyorum.
Herkese Günaydınnnnnnnnn
günaaydıınn :) menünüde inceledim alıntılamadımda güzele benziyorbakalım ben bugün neler yiyeceğim :)
hayatım gel ozamn beraber ısın ucunu sıkı tutalım bızde kararlastırdıkSelam kızlar...
Düğün tarihimiz az çok belli oldu. Temmuzun 6 sı olarak kararlaştırdık.2 hafta sonra salon tutulacak.
Vee tabiki benim bu süre zarfında zayıflamam gerek. Gelinlik bakmaya başlamadan kilolarımın çoğunu vermiş olmalıyım..
Yani nisana kadar vaktim var. Vermem gereken bi 19 kilo var. 7 ay vaktim var.
Ayda en az 2 kilo verirsem hedefime ulaşmış oluyorum. Bu yüzden yarından itibaren sağlıklı beslenme düzenine devaaam.
Çıtır bi gelin olmak istiyorum.Elimden geleni yapmam lazım.
Şimdi yarın için kendime menü belirleyeceğim. Yarında sizlerle paylaşacağııım.
Kısacasııııııııııııııı tekrar aranızdayıııııııııııııııııııııım
Haftasonu kpss geçtikten sonra da forumda daha aktif olacağım.
Herkese Günaydınnnnnnnnn
hayatım gel ozamn beraber ısın ucunu sıkı tutalım bızde kararlastırdık
1 _8 hazıran olcak
yarın dugun salonu bakmaya gıdıyoruz benımde en acılınden 10 kılo vermem gerek
ahhh ınsallah yaaa
gunaydınnnnn
hayatım gel ozamn beraber ısın ucunu sıkı tutalım bızde kararlastırdık
1 _8 hazıran olcak
yarın dugun salonu bakmaya gıdıyoruz benımde en acılınden 10 kılo vermem gerek
ahhh ınsallah yaaa
gunaydınnnnn
merhabalar kızlar haftanın ılk gununde moda gırmısınız ne guzel... Ben cok yorucu bır hafta sonu gecırdım ve cumadan bu yana 700 gr verısımAma odemdır herhalde ınsalah yakında yaglarımda gıder zaten hedefım ayda 2-3 kılo vermmek daha saglık olac.... Bu arada kılo bıldırılerı ve lıste yapılıyor mu?
Günaydın kızlaaar
Tamam tatlım zaten destek olmadan olmuyoo.
Hayırlısı olsun canım. Zamanımız var inşallah veririz
Merhaba :) Tebrik ederim 700gr defetmişsin. Aslında kilo bildirimi yapılıyor cumaları ama liste yapan kimseyi bulamadık.
Bu aralar biraz sıkıntılı liste konusu.
kızlar kalori hesabı yaparak kilo veren varmı aranızda?? ben yeni başladım yani henüz başlamadım ama kendimi tutmak yememek için güzel bir yöntem gibi düşünüyorum :)kalori sepeti diye bir site var oradan üyelik le bakabilir menünüzü günlük yediğiniz şeyleri gram adet olarak hesaplayabilirsiniz. üstelik ürünler marka marka yer alıyor :) yediğiniz çikolatanın falan hangi markadan olduğunun bile önemi var yani :) sporunda size ne kadar enerji kaybettirdiği kalori yaktırdığı yazıyor :) gayet güzelmiş :) tavsiye ederim hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?