bakalımneler yıyeceksın busra cımmmm muckkkkgünaaydıınn :) menünüde inceledim alıntılamadımda güzele benziyorbakalım ben bugün neler yiyeceğim :)
tebrıkler cnmhos geldın aramısaaamerhabalar kızlar haftanın ılk gununde moda gırmısınız ne guzel... Ben cok yorucu bır hafta sonu gecırdım ve cumadan bu yana 700 gr verısımAma odemdır herhalde ınsalah yakında yaglarımda gıder zaten hedefım ayda 2-3 kılo vermmek daha saglık olac.... Bu arada kılo bıldırılerı ve lıste yapılıyor mu?
9 cay nedır nerden alabılırım ben sadece yesıl cay ıcıyrumdaa ve ayran detoksu nedır hnmlrrrrrrrrselammmm benide alın aranıza nolursunuz durumum fena valla 74 kiloyumdurumumu kısaca özetleyeyim 2.5 yaşında bir kızım var hamilelikte 22 kilo aldım ve gidemedi gerçi hazirandan bu yana 10 kilo verdim ama gerisi gelmiyor bide işe başladım haziranda ve hep oturuyorum şimdi eğer bu ay hamile değilsem ocağa kadar en az 10 kilo vermem lazım akşam spora başlıyorum eşim spor hocası ama bana karı pek olmadı bu zamana kadar bundan sonra olmak zorunda artık. bide arada metabolizma çayları ve detokslarla bu işi götürmek zorundayım ayran detoksunu duydunuzmu bilmiyorum ama ödemi sökmek ve vücudu şoklamak için çok iyi bu detoksla ve metabolizma çayları ile arkadaşlarım süper kilolar verdi bende bugün 9 lu çay var ya ona başladım bakalım vermem lazım inşallah
hos geldınn cnm sen burdan uzaklasmakıııı dugune kdr nsl vereceksın yosaa o kg lerı dımı amaaaslm arkadaşlar bende dün bayağı biii kaçırdım .çıslaardannnnnn hemen baskül + ları göstermeye başladı 1 kilo
bende bugünden başladım kararlı ve istikrarlı olmayaaaaa çünkü vermem gerken 17 kilo varrrr buşekilde ipin ucunu bi kaçırırsam böyl e devam eder
sabah:aç karnına suuuuuu
1 elma yedim ara yeşil çay
öğle 3 kaşık yoğurt semizotu salatası yarım poğaca
ara kayısılı form
şuana kadar 2 lt suuuuu
akşamda ne yesem bilmiyorum ama hiçde yemek yapasım yiyesim yoook
YENİ GELN ARKADIŞM HOŞGELDNZ
ESİN GÖZÜN AYDIN CNM ALLAH UTANDIRMASIN ALĞINIZ KARARA SEVİNDİM EVET AZİMLİ OLALIMDA SEN KUĞU OL DÜĞÜNÜNDE
BENDE EŞİMİN AİLESİNİN GÖZÜNDE ZAYIF LAMIŞ OLARAK ÇIKAYIMDA ŞOOOK EDEYİM BENDE TEMMZ GB FCEM İZNE SENEYE
AMA 15 TATİLDE GÖRÜMCEM GELECEK OZAMANA KADARDA 7 8 KLO VERBİLSEMMMMMM NE GÜZEL OLUR
byrm cnmo sıteyıııı muckkkkkkkkızlar kalori hesabı yaparak kilo veren varmı aranızda?? ben yeni başladım yani henüz başlamadım ama kendimi tutmak yememek için güzel bir yöntem gibi düşünüyorum :)kalori sepeti diye bir site var oradan üyelik le bakabilir menünüzü günlük yediğiniz şeyleri gram adet olarak hesaplayabilirsiniz. üstelik ürünler marka marka yer alıyor :) yediğiniz çikolatanın falan hangi markadan olduğunun bile önemi var yani :) sporunda size ne kadar enerji kaybettirdiği kalori yaktırdığı yazıyor :) gayet güzelmiş :) tavsiye ederim hepinize :)
adasım nerdesın sen yaa umarım onemlı brısylr yoktr esınle ılgılııı:18:rarada bır ugrasana yaa oglusun nsll suzımmmm bnmm muckkkkslm kizlar
özledim sizi uzun süre girmedim isyerinde isler karisikdin evde de öyle ama aklim hep sizdeydin yeme icmeyi gectim güzel sohbetlerinizi sizi özledim
eskisi gibi sIk giremem belki ama yinede sizden kopmak istemiyorum arkadaslariminsallah hepiniz iyisinizdir
kızlar ben döndüm tatilden beni dövün duzenım bozudlu 74.6 ları gordum yıne dun tartıda su lahana dıyetımı neydı onu yapmak ıstıyorum canım kacıncı sayfadaYDI O YA DA BANA ozelden yazabılır mısın o dıyetı yapıcam ıs yerınde nasıl olcak ayrı konu oda ....bıde su sauna esfmanını nerden alabılırm ınternet dısında ?istanbuldayı ben
bakalım neler yıyeceksın busra cımmmm muckkkk
byrm cnmo sıteyıııı muckkkkkkk
bende bakıyım su kalorı lıstesıne cnmmm bu arad cn bırse ıstmyr zaten bak lıstemeeee bırrcanım ben İstanbul da nerede satılır bilmiyorum ancak evkurda var onu biliyorum benimkinin aynısından bulabilirsin. iş yerinde lahana çorbasını içemezsin çok sıkıntı yaratır ısıtman lazım ki soğuk içince kusturur seni :)
canım sabahtan beri
2 bardak yeşil çay
6 badem
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk keçi peyniri
2 zeytin
domates ve salatalık
1 parça bitter çikolata yedim
bu yediklerim 216.8 kalori :) şimdi lazanya yaptım :) fırında :) 1 dilimi 417 kalori :) onuda yiyip akşama meyve ile kapanışı yapıcam :) lazanyadan sonra birde güzelce sporumu yaparımki değmeyin keyfime :) sen spor yapamayacaksın anladığım kadarıylaama bugün dikkat et fazlasıyla yediklerine :)
bu gün ilk gün ve ben hala sakıncalı birşey yemedim
bende bakıyım su kalorı lıstesıne cnmmm bu arad cn bırse ıstmyr zaten bak lıstemeeee bırr
gwnazcımmmm
bu gün ilk gün ve ben hala sakıncalı birşey yemedim
Günaydın canım,gunaydınlar hnmlarrdun 11,5 da uyudugumıcın sbh 5,5da zan sesıne uyandım ve uyku tutmadııı ve bende5,5 da 1 bardak su ve 1 kayısı ıle motımu uyandırdım ne edıyımmm ben ayaktaykene o uykusuna devammı etsın cnmmmmmmmmmmmmm gn spor yapcagım ınsl..gercı du n yatmadannn
30 mekık,
5 karınmekık,
50 kusur petal
50 kusur yan makas yaptımda yattımm e bu haftda kg vereyımdımı ınsl...... optum hepınızıııııı
Herkese selaaaam
burada 3 diyette 6. günüm :) Bugünkü menüm
Kahvaltı + öğle yemeği: light süt 3 kaşık yulaf + bir fincen yeşil çay
ara: bir adet muz bir fincan kahve
akşam: ızgara tavuk + 2 kaşık bulgur pilavı salata
ara: armut yiyeceğim ve yeşil çay içeceğim
Gece yememeye kararlıyım :) :) :) Henüz tartılmadım ama 40 beden pantolun fermuarını çekmenin beni ne denli mutlu ettiğini anlatamam :) yarın kesin tartılacağım
O kadar da kötü değil canım, verirsin sen, azıcık da spora dayandın mı oldu bu iş.
Kahvaltı (13:00) : 2 küçük parça peynirli börek,2 zeytin
Ara (15:00) : Türk kahvesi, Bi dilim kavun
Öğle (16:30) : 4yk nohut yemeği,2yk yoğurt,Bi dilim ekmek
Ara (18:00) : elma
Akşam (19:30) : Yine nohut yemeği,Bi dilim ekmek,Soğan
Bugün böyle biraz saçma oldu gibi. İlk gün artık olcak o kadar
Menün karışık olmuş,Akşama da bir derisiz tavuk butu ve yanında yoğurt / ayran. Belki 1 dilim ekmek yiyebilirim. Yemekten sonra 1 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
-------Öğle----
Yürüyüş 10 dak
Ayran 300 ml
Etsiz dürüm Çiğ Köfte
----Ara---
Palamut 2 dilim
Sütlü Kahve (light süt ile) 1 FİNCAN
Aerobik 20 dak
---Kahvaltı---- saat 11.00
Domates 1 ADET
Beyaz Peynir 1 kibrit kutusu
siyah zeytin 2 adet
Yeşil Zeytin 1 adet
Ekmek 1 DİLİM
light süt 200 ml
Allah zihin açıklığı versin canım, inşallah kazanırsın.kızlar merhaba tekrardan
topıge cok gıremıyorum ders calısıyorum sureklı banka sınavları var
ders calısmaktan bırhaller oldu bna
haberdar olmadıgım bır suru guncel olaylar varmıs meger
Neredesin canım yaaaa, biz de seni özledik. Arada da olsa gel, bir kendinden haber ver.slm kizlar
özledim sizi uzun süre girmedim isyerinde isler karisikdin evde de öyle ama aklim hep sizdeydin yeme icmeyi gectim güzel sohbetlerinizi sizi özledim
eskisi gibi sIk giremem belki ama yinede sizden kopmak istemiyorum arkadaslariminsallah hepiniz iyisinizdir
Yeniden bir diyet havası mı seziyorumbu gün ilk gün ve ben hala sakıncalı birşey yemedim
Menün karışık olmuş,
sabah
ara
öğle
ara
akşam
şeklinde daha anlaşılır olur, tersten gitmişsin sanırım.
Allah zihin açıklığı versin canım, inşallah kazanırsın.
Neredesin canım yaaaa, biz de seni özledik. Arada da olsa gel, bir kendinden haber ver.
Yeniden bir diyet havası mı seziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?