70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar
özledim sizi uzun süre girmedim isyerinde isler karisikdin evde de öyle ama aklim hep sizdeydin yeme icmeyi gectim güzel sohbetlerinizi sizi özledim
eskisi gibi sIk giremem belki ama yinede sizden kopmak istemiyorum arkadaslarim insallah hepiniz iyisinizdir

günaaydıınn :) menünüde inceledim alıntılamadımda güzele benziyor bakalım ben bugün neler yiyeceğim :)
bakalımneler yıyeceksın busra cımmmm muckkkk

tebrıkler cnmhos geldın aramısaaa

9 cay nedır nerden alabılırım ben sadece yesıl cay ıcıyrumdaa ve ayran detoksu nedır hnmlrrrrrrrr

hos geldınn cnm sen burdan uzaklasmakıııı dugune kdr nsl vereceksın yosaa o kg lerı dımı amaaa

byrm cnmo sıteyıııı muckkkkkkk
adasım nerdesın sen yaa umarım onemlı brısylr yoktr esınle ılgılııı:18:rarada bır ugrasana yaa oglusun nsll suzımmmm bnmm muckkkk

canım ben İstanbul da nerede satılır bilmiyorum ancak evkurda var onu biliyorum benimkinin aynısından bulabilirsin. iş yerinde lahana çorbasını içemezsin çok sıkıntı yaratır ısıtman lazım ki soğuk içince kusturur seni :)

bakalım neler yıyeceksın busra cımmmm muckkkk

byrm cnmo sıteyıııı muckkkkkkk

canım sabahtan beri
2 bardak yeşil çay
6 badem
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk keçi peyniri
2 zeytin
domates ve salatalık
1 parça bitter çikolata yedim

bu yediklerim 216.8 kalori :) şimdi lazanya yaptım :) fırında :) 1 dilimi 417 kalori :) onuda yiyip akşama meyve ile kapanışı yapıcam :) lazanyadan sonra birde güzelce sporumu yaparımki değmeyin keyfime :) sen spor yapamayacaksın anladığım kadarıyla ama bugün dikkat et fazlasıyla yediklerine :)

dunden kalan yorgunumlugumlaa spor fılan yapasımyokher kasım agrıyrrrrrrrrrrrr

sbh 07:00-
-1brdk su,
-1 kayısı,
-1 armut
-15-20 tane antep fıstıgı

12:00
ara:
-2domates

ögle00
-1tavuk but+kanat bol baharalı kendı suyunda sogusss,cok az uzum ve su

ara30
-1 kucuk kase mısır geveregı ve yesıl cay

aksam:18:30
-2-3 y.k bezlye yemegı yada uzum sadeceee(cnm ıstmyr hıc yorgunluktan kıslrrrya)

su:3 lt yakınnnnn
y.cay.2 kupaaa
mekık ,makas,karın mekık yapmaya calısacagımınsl..yaparımmm ama her kasımm agrıyrrrrrrrr

bende bakıyım su kalorı lıstesıne cnmmm bu arad cn bırse ıstmyr zaten bak lıstemeeee bırr

bu gün ilk gün ve ben hala sakıncalı birşey yemedim
gwnazcımmmm

bende bakıyım su kalorı lıstesıne cnmmm bu arad cn bırse ıstmyr zaten bak lıstemeeee bırr

gwnazcımmmm

baktım canım yorgunluktan çiğnemeyecek kadar halsizsin belliki.. bende şimdi yedikelrimi ertimek için sporumu yapmaya gidicem ama benimde evde canım sıkıldı ve birşey yapmak istemiyorum lazanya yedim şimdi 1 dilim ancak pişti :) önce alıp sonra yakmak için uğraşıyrum allahım yaa ben varya ben :18:

Akşama da bir derisiz tavuk butu ve yanında yoğurt / ayran. Belki 1 dilim ekmek yiyebilirim. Yemekten sonra 1 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
-------Öğle----
Yürüyüş 10 dak
Ayran 300 ml
Etsiz dürüm Çiğ Köfte
----Ara---
Palamut 2 dilim
Sütlü Kahve (light süt ile) 1 FİNCAN
Aerobik 20 dak
---Kahvaltı---- saat 11.00
Domates 1 ADET
Beyaz Peynir 1 kibrit kutusu
siyah zeytin 2 adet
Yeşil Zeytin 1 adet
Ekmek 1 DİLİM
light süt 200 ml

Kahvaltı (13:00) : 2 küçük parça peynirli börek,2 zeytin

Ara (15:00) : Türk kahvesi, Bi dilim kavun

Öğle (16:30) : 4yk nohut yemeği,2yk yoğurt,Bi dilim ekmek

Ara (18:00) : elma

Akşam (19:30) : Yine nohut yemeği,Bi dilim ekmek,Soğan

Bugün böyle biraz saçma oldu gibi. İlk gün artık olcak o kadar

Herkese selaaaam
burada 3 diyette 6. günüm :) Bugünkü menüm

Kahvaltı + öğle yemeği: light süt 3 kaşık yulaf + bir fincen yeşil çay
ara: bir adet muz bir fincan kahve
akşam: ızgara tavuk + 2 kaşık bulgur pilavı salata
ara: armut yiyeceğim ve yeşil çay içeceğim

Gece yememeye kararlıyım :) :) :) Henüz tartılmadım ama 40 beden pantolun fermuarını çekmenin beni ne denli mutlu ettiğini anlatamam :) yarın kesin tartılacağım

Son düzenleme:
gunaydınlar hnmlarrdun 11,5 da uyudugumıcın sbh 5,5da zan sesıne uyandım ve uyku tutmadııı ve bende5,5 da 1 bardak su ve 1 kayısı ıle motımu uyandırdım ne edıyımmm ben ayaktaykene o uykusuna devammı etsın cnmmmmmmmmmmmmm gn spor yapcagım ınsl..gercı du n yatmadannn

30 mekık,
5 karınmekık,
50 kusur petal
50 kusur yan makas yaptımda yattımm e bu haftda kg vereyımdımı ınsl...... optum hepınızıııııı

Günaydın canım,
Sabah sabah tam gaz ayaktasın hee, hadi bakalım bu motiven inşallah istediğin kiloya kadar devam eder.

Kıyafetlerin küçülmesinin mutlu ettiği kadar hiçbirşey mutlu edemez biziYaşasın 38 bedenler

O kadar da kötü değil canım, verirsin sen, azıcık da spora dayandın mı oldu bu iş.

Menün karışık olmuş,
sabah
ara
öğle
ara
akşam
şeklinde daha anlaşılır olur, tersten gitmişsin sanırım.
kızlar merhaba tekrardan
topıge cok gıremıyorum ders calısıyorum sureklı banka sınavları var
ders calısmaktan bırhaller oldu bna
haberdar olmadıgım bır suru guncel olaylar varmıs meger
Allah zihin açıklığı versin canım, inşallah kazanırsın.

Neredesin canım yaaaa, biz de seni özledik. Arada da olsa gel, bir kendinden haber ver.
bu gün ilk gün ve ben hala sakıncalı birşey yemedim
Yeniden bir diyet havası mı seziyorum

günaydın tatlım evet diyetlerdeyimmm artıkkk
ama dün akşam menüm biraz sekteye uğradı eve biraz geç gittim dışardada hiç bişe yemedim.
çok açtım bende 2 dilim tam tahıllı ekmekle biraz zeytin yedim.ama olsun yinede motivem kırılmadı.bu gün tam gaz devam
sende nasıl gidiyor diyet işleri

kızlarrr günaydııın keyifler nasıl..hafta sonu topiğe pek uğrayamadım izinliydim evdede net olmayınca giremedim..
bide bu aralar hastaneye gidip geliyorum idrar yolu enfeksiyonu var sanırım 2 gündür afedersiniz idrarımın sonuna doğru bi sancı bi yanma anlatamam size bide bi kaç damla idrarla karışık kan gördüm çok korktum dün dr. gittim tahlil kültür falan aldılar yarın sonuçlarını almaya gideceğim ama dr büyük ihtimalle enfeksiyon dedi bol bol su iç sıcak tut kendini dedi şimdi iyiyim hafifledi bide yarın bi antibiyotik yazarsa doktorum tam süper olacak..:)
bu arada diyete devam çok sıkı bi diyet yapamıyorum ama dikkatli yiyorum porsiyon miktarlarını sürekli hesaplıyorum hala spor yapmıyorum diyetimin 2. ayında sprora başlayacağım kilo vermem zorlaşınca takviye olur ve sıkılaştırır diye düşündüm
ayy başınızı çok ağrıttım bugün arkadaşlar kusura bakmayın..hepinizi öptüm fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…