cok stressli geciyor günlerim suzancim ya ama yoluna girer insallah allahdan hayirlisi sen nasilsin canimcimbakalımneler yıyeceksın busra cımmmm muckkkk
tebrıkler cnmhos geldın aramısaaa
9 cay nedır nerden alabılırım ben sadece yesıl cay ıcıyrumdaa ve ayran detoksu nedır hnmlrrrrrrrr
hos geldınn cnm sen burdan uzaklasmakıııı dugune kdr nsl vereceksın yosaa o kg lerı dımı amaaa
byrm cnmo sıteyıııı muckkkkkkk
adasım nerdesın sen yaa umarım onemlı brısylr yoktr esınle ılgılııı:18:rarada bır ugrasana yaa oglusun nsll suzımmmm bnmm muckkkk
gamzem napiyon bebis nasilsinniye kimsecikler gelmiyor artık yaaa
Menün karışık olmuş,
sabah
ara
öğle
ara
akşam
şeklinde daha anlaşılır olur, tersten gitmişsin sanırım.
Allah zihin açıklığı versin canım, inşallah kazanırsın.
Neredesin canım yaaaa, biz de seni özledik. Arada da olsa gel, bir kendinden haber ver.
Yeniden bir diyet havası mı seziyorum
hasretcim insallah güzel sonuc alirsin canimnasilsin bu arada dukan iyi kilo verdiriyor diyorlar ama cok zor :18:
Benim de bir dargın, bir barışık derlerya, aynen onu gibi,bir tam gaz,günaydın tatlım evet diyetlerdeyimmm artıkkk
ama dün akşam menüm biraz sekteye uğradıeve biraz geç gittim dışardada hiç bişe yemedim.
çok açtım bende 2 dilim tam tahıllı ekmekle biraz zeytin yedim.ama olsun yinede motivem kırılmadı.bu gün tam gaz devam
sende nasıl gidiyor diyet işleri
geçmiş olsun canım.kızlarrr günaydııın keyifler nasıl..hafta sonu topiğe pek uğrayamadım izinliydim evdede net olmayınca giremedim..
bide bu aralar hastaneye gidip geliyorum idrar yolu enfeksiyonu var sanırım 2 gündür afedersiniz idrarımın sonuna doğru bi sancı bi yanma anlatamam sizebide bi kaç damla idrarla karışık kan gördüm çok korktum dün dr. gittim tahlil kültür falan aldılar yarın sonuçlarını almaya gideceğim ama dr büyük ihtimalle enfeksiyon dedi bol bol su iç sıcak tut kendini dedi şimdi iyiyim hafifledi bide yarın bi antibiyotik yazarsa doktorum tam süper olacak..:)
bu arada diyete devam çok sıkı bi diyet yapamıyorum ama dikkatli yiyorum porsiyon miktarlarını sürekli hesaplıyorum hala spor yapmıyorum diyetimin 2. ayında sprora başlayacağım kilo vermem zorlaşınca takviye olur ve sıkılaştırır diye düşündüm
ayy başınızı çok ağrıttım bugün arkadaşlar kusura bakmayın..hepinizi öptüm fıstıklar
Günaydın canım, doktorlar pek tavsiye etmiyor, iyi düşün, ilerde kalıcı hasar verebiliyormuş vücuda, böbreklere vs.gunaydınnnnnn
nasılsınız sekerler napıyorsunuz ben dukana baslamaya karar verdım ınsallah basarabılırım
persmbe gunu baslayacagım
Günaydın canım, at o üşengeçliği artıkgünaydin canlarim
zerrami gördüm altda nasilsin zerram cok özledim senide
esin sen naptin tatlim evlilik yaklasdimmi
cok stressli geciyor günlerim suzancim ya ama yoluna girer insallah allahdan hayirlisi sen nasilsin canimcim
oglis iyi canim allaha sükür sagol bitanem
gamzem napiyon bebis nasilsin
bende özledim canim zaten hep aklimdaydiniz ama bi üsengeclik vardin atamadim üstümden kendimi saldim bian dönüp duruyorum ayni yerimde bakalim bu sefer nereye kadar gidecek benim yolum
Benim de bir dargın, bir barışık derlerya, aynen onu gibi,bir tam gaz,
bir bozmuş bir şekilde, öyle işte, ortaya karışık 60 dan alta bir düşemedim yani.
geçmiş olsun canım.
Günaydın canım, doktorlar pek tavsiye etmiyor, iyi düşün, ilerde kalıcı hasar verebiliyormuş vücuda, böbreklere vs.
Günaydın canım, at o üşengeçliği artık
canim sen esinle birlikte calisiyordun ayni yerde dimi patronlanmi isarkadaslariylami hayirlisi olsun tatlim gönlünü ferah tut bir kapi kapandimi diyeri acilir insallah mutlu olacagin rahat edecegin bi is bulursun önce kendini düsün eger isyeri seni yipratiyorsa eziyet cekme tatlim benimayy suzım nerelerdesn canım sen ozlettın kendını
ıyıyım allaha sukur ısyerımle ılgılı sıkıntılarım var
cıkmayı dusunmekteyım ısten
5 kılo vermek ıcın ugrasacagım ılk bastan ıns verırım
Benim de bir dargın, bir barışık derlerya, aynen onu gibi,bir tam gaz,
bir bozmuş bir şekilde, öyle işte, ortaya karışık 60 dan alta bir düşemedim yani.
geçmiş olsun canım.
Günaydın canım, doktorlar pek tavsiye etmiyor, iyi düşün, ilerde kalıcı hasar verebiliyormuş vücuda, böbreklere vs.
Günaydın canım, at o üşengeçliği artık
canim sen esinle birlikte calisiyordun ayni yerde dimi patronlanmi isarkadaslariylami hayirlisi olsun tatlim gönlünü ferah tut bir kapi kapandimi diyeri acilir insallah mutlu olacagin rahat edecegin bi is bulursun önce kendini düsün eger isyeri seni yipratiyorsa eziyet cekme tatlim benim
insallah olur canim hadi bakalim
nasil yapcam
evet canım esım patronum benım
cok sıkılıyorum ısten zevk almıyorum yanı bunalıyorum aglıyorum aglıyorum aglıyorum
aslında ıstedıgım zaman ızın felan yapabılıyorum ama artık onuda gozum gormuyor
ozaman bir degisiklik sart zorla olmuyor insanin ici sinmeyince imkanin varsa durma tatlim :26:
bende is ortamini sevmiyorum ama mecbur katlaniyorumesimin maddi kazanci iyi olsaydin bende durmazdim
sukur ondan yana sıkıntımız yok ama evdede patlayacagım sıkıntıdan
baska ıse gırsem memlekete gıdıyorum sıksık hıcbır ıs yerı okadar ızın vermez kı bna
off off bende sasırdım yanı
:26::26::26::26::26::26:
artilari eksilerini iyi tartman lazim tatlim bilmiyorumki :26:
bi butik ac bide yardimci yaninamemlekete giderken o idare etsin senin yerine hayal kurmaya basladim
O kadar da kötü değil canım, verirsin sen, azıcık da spora dayandın mı oldu bu iş.
Doğru karar vermişsin canım, sağlıkla herşeyden az az yiyerek ve de spor yaparak zayıflamak en iyisi.ımmm bak ben bunu bılmıyordum canım
ozaman baslamam kesınlıkle
once saglık
kılo almam cok etkıledı benı en acılınden kurtulmak ıcın napacagımı sasırdım
Ahhhh ah, hangimiz seviyor ki. Evli olup da, çocuğun da varsa, en iyi meslek ev kadınlığı sanırım, tabii maddi durumun iyi olacak. Bulamadık ki, zengin birer kocaozaman bir degisiklik sart zorla olmuyor insanin ici sinmeyince imkanin varsa durma tatlim :26:
bende is ortamini sevmiyorum ama mecbur katlaniyorumesimin maddi kazanci iyi olsaydin bende durmazdim
hayirlisi olsun tatlim senin icin insallahen buyuk ısteklerımden bırıdır bu
yada pastaborek yapıp satmak
cunku benım encok sevdıgım seydır yemek pasta yapmak
ama buna sevdıcek pek olumlu bakmıyor seneye felan dusunuyoruz canım bırseyler yapmayı
nasilsin tatlimSağol canım inşallah hadi bakalım
Oyssssssss Suzim gelmiş
bencede canim ya bazen cok üzülüyorum cocuguma fazla fakit ayiramiyorum diye saat 4 e kadar bazen 5-6 mesai ile isdeyim eve geleyim diyene kadar aksam oluyor sabah yine erken kalkiyorsun erkenden yatiriyorsun cocugunu ama napalim idare ediyoruzDoğru karar vermişsin canım, sağlıkla herşeyden az az yiyerek ve de spor yaparak zayıflamak en iyisi.
Ahhhh ah, hangimiz seviyor ki. Evli olup da, çocuğun da varsa, en iyi meslek ev kadınlığı sanırım, tabii maddi durumun iyi olacak. Bulamadık ki, zengin birer kocaAcaba bundan sonra zenginleseler faydası olur mu? O zaman da 40 ından sonra azanı derler, öyle olurlar mazallah, aman bugünümüze şükür. Devlet emeklilik hakkını verseydi, benim 1 yılım kaldı, primim doluyor ama 16 sene yaşımdan dolayı beklemem gerekiyor.
aynen bende bazen okadar yorgun oluyorum hic birsey yapasim gelmiyor hangi birini yetistircem diye yirtiniyorumayy kızlar bende bu konudan çok muzdaribim evlenene kadar işimi çok seviyordum hiç bırakmayı düşünmemiştim ama şimdilerde acaba bıraksammı diye aklımdan geçiyo ama tabi maddi durum engeline takılıp hooop geri dönüyo..belkide yeni evli olmam etkiledi sorumluluklarım artınca hem ev hem iş yürütmek zor geliyo umarım bu tempoya alışırım..yinede hem çalışıp hemde eviyle çocuklarıyla eşiyle gayet güzel ilgilenen arkadaşları görünce gaza geliyorum bende başarabilirim
ınsl..cnm öleumut edıyrommmm sagolsınn muckkGünaydın canım,
Sabah sabah tam gaz ayaktasın hee, hadi bakalım bu motiven inşallah istediğin kiloya kadar devam eder.
adasımm ıyı olmanısa sevındıımmmck skrr bende ıyıyımmm dıyetle kıslık yıyecelerle fılan ugras edıyrummmm hehehgünaydin canlarim
zerrami gördüm altda nasilsin zerram cok özledim senide
esin sen naptin tatlim evlilik yaklasdimmi
cok stressli geciyor günlerim suzancim ya ama yoluna girer insallah allahdan hayirlisi sen nasilsin canimcim
oglis iyi canim allaha sükür sagol bitanem
gamzem napiyon bebis nasilsin
bende özledim canim zaten hep aklimdaydiniz ama bi üsengeclik vardin atamadim üstümden kendimi saldim bian dönüp duruyorum ayni yerimde bakalim bu sefer nereye kadar gidecek benim yolum
onlardan yemeyesın sakın sende yapıpdaaa heheheen buyuk ısteklerımden bırıdır bu
yada pastaborek yapıp satmak
cunku benım encok sevdıgım seydır yemek pasta yapmak
ama buna sevdıcek pek olumlu bakmıyor seneye felan dusunuyoruz canım bırseyler yapmayı
bende iyi olmana sevindim canimsbh06:00-1 kayısı,1brdk su
kahvaltı10:30
-azyagada patates(2-3catal kdr)
-5zeytın
-2 catal kucuk peynır kucuck:)
-1 dlm beyaz ekmekkk
-1 kupa yesıl cayyyyy
ara:13:15
-5taze fındıkkk
öglee
henuz bılmıyorumm:)
ara:mısır gevregı yerım 1 kase
aksam
henuz bılmıyorum onuda:)
*en az 2 kupa yesıl cayy
* en az 50 mekık
*20 karından mekık
*50 ıkı bacakmakas
*en az 50 petalll
*en az 3 lt su
ınsl..cnm öleumut edıyrommmm sagolsınn muckk
adasımm ıyı olmanısa sevındıımmmck skrr bende ıyıyımmm dıyetle kıslık yıyecelerle fılan ugras edıyrummmm heheh
onlardan yemeyesın sakın sende yapıpdaaa hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?