70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydınnnnnn

nasılsınız sekerler napıyorsunuz ben dukana baslamaya karar verdım ınsallah basarabılırım
persmbe gunu baslayacagım

günaydin canlarim

zerrami gördüm altda nasilsin zerram cok özledim senide
esin sen naptin tatlim evlilik yaklasdimmi

cok stressli geciyor günlerim suzancim ya ama yoluna girer insallah allahdan hayirlisi sen nasilsin canimcim
oglis iyi canim allaha sükür sagol bitanem
niye kimsecikler gelmiyor artık yaaa
gamzem napiyon bebis nasilsin
bende özledim canim zaten hep aklimdaydiniz ama bi üsengeclik vardin atamadim üstümden kendimi saldim bian dönüp duruyorum ayni yerimde bakalim bu sefer nereye kadar gidecek benim yolum

hasretcim insallah güzel sonuc alirsin canim nasilsin bu arada dukan iyi kilo verdiriyor diyorlar ama cok zor :18:

ayy suzım nerelerdesn canım sen ozlettın kendını
ıyıyım allaha sukur ısyerımle ılgılı sıkıntılarım var
cıkmayı dusunmekteyım ısten
5 kılo vermek ıcın ugrasacagım ılk bastan ıns verırım

Benim de bir dargın, bir barışık derlerya, aynen onu gibi,bir tam gaz,
bir bozmuş bir şekilde, öyle işte, ortaya karışık 60 dan alta bir düşemedim yani.

geçmiş olsun canım.
gunaydınnnnnn

nasılsınız sekerler napıyorsunuz ben dukana baslamaya karar verdım ınsallah basarabılırım
persmbe gunu baslayacagım
Günaydın canım, doktorlar pek tavsiye etmiyor, iyi düşün, ilerde kalıcı hasar verebiliyormuş vücuda, böbreklere vs.
Günaydın canım, at o üşengeçliği artık

ımmm bak ben bunu bılmıyordum canım
ozaman baslamam kesınlıkle
once saglık
kılo almam cok etkıledı benı en acılınden kurtulmak ıcın napacagımı sasırdım

canim sen esinle birlikte calisiyordun ayni yerde dimi patronlanmi isarkadaslariylami hayirlisi olsun tatlim gönlünü ferah tut bir kapi kapandimi diyeri acilir insallah mutlu olacagin rahat edecegin bi is bulursun önce kendini düsün eger isyeri seni yipratiyorsa eziyet cekme tatlim benim
insallah olur canim hadi bakalim
nasil yapcam

evet canım esım patronum benım
cok sıkılıyorum ısten zevk almıyorum yanı bunalıyorum aglıyorum aglıyorum aglıyorum
aslında ıstedıgım zaman ızın felan yapabılıyorum ama artık onuda gozum gormuyor

ozaman bir degisiklik sart zorla olmuyor insanin ici sinmeyince imkanin varsa durma tatlim :26:
bende is ortamini sevmiyorum ama mecbur katlaniyorum esimin maddi kazanci iyi olsaydin bende durmazdim

ozaman bir degisiklik sart zorla olmuyor insanin ici sinmeyince imkanin varsa durma tatlim :26:
bende is ortamini sevmiyorum ama mecbur katlaniyorum esimin maddi kazanci iyi olsaydin bende durmazdim

sukur ondan yana sıkıntımız yok ama evdede patlayacagım sıkıntıdan
baska ıse gırsem memlekete gıdıyorum sıksık hıcbır ıs yerı okadar ızın vermez kı bna
off off bende sasırdım yanı
:26::26::26::26::26::26:

artilari eksilerini iyi tartman lazim tatlim bilmiyorumki :26:
bi butik ac bide yardimci yanina memlekete giderken o idare etsin senin yerine hayal kurmaya basladim

artilari eksilerini iyi tartman lazim tatlim bilmiyorumki :26:
bi butik ac bide yardimci yanina memlekete giderken o idare etsin senin yerine hayal kurmaya basladim

en buyuk ısteklerımden bırıdır bu
yada pastaborek yapıp satmak
cunku benım encok sevdıgım seydır yemek pasta yapmak
ama buna sevdıcek pek olumlu bakmıyor seneye felan dusunuyoruz canım bırseyler yapmayı

ımmm bak ben bunu bılmıyordum canım
ozaman baslamam kesınlıkle
once saglık
kılo almam cok etkıledı benı en acılınden kurtulmak ıcın napacagımı sasırdım
Doğru karar vermişsin canım, sağlıkla herşeyden az az yiyerek ve de spor yaparak zayıflamak en iyisi.

Ahhhh ah, hangimiz seviyor ki. Evli olup da, çocuğun da varsa, en iyi meslek ev kadınlığı sanırım, tabii maddi durumun iyi olacak. Bulamadık ki, zengin birer koca Acaba bundan sonra zenginleseler faydası olur mu? O zaman da 40 ından sonra azanı derler, öyle olurlar mazallah, aman bugünümüze şükür. Devlet emeklilik hakkını verseydi, benim 1 yılım kaldı, primim doluyor ama 16 sene yaşımdan dolayı beklemem gerekiyor.

ayy kızlar bende bu konudan çok muzdaribim evlenene kadar işimi çok seviyordum hiç bırakmayı düşünmemiştim ama şimdilerde acaba bıraksammı diye aklımdan geçiyo ama tabi maddi durum engeline takılıp hooop geri dönüyo..belkide yeni evli olmam etkiledi sorumluluklarım artınca hem ev hem iş yürütmek zor geliyo umarım bu tempoya alışırım..yinede hem çalışıp hemde eviyle çocuklarıyla eşiyle gayet güzel ilgilenen arkadaşları görünce gaza geliyorum bende başarabilirim

hayirlisi olsun tatlim senin icin insallah
Sağol canım inşallah hadi bakalım

Oyssssssss Suzim gelmiş
nasilsin tatlim
bencede canim ya bazen cok üzülüyorum cocuguma fazla fakit ayiramiyorum diye saat 4 e kadar bazen 5-6 mesai ile isdeyim eve geleyim diyene kadar aksam oluyor sabah yine erken kalkiyorsun erkenden yatiriyorsun cocugunu ama napalim idare ediyoruz
simdiden erken ekmekliligi düsünmeye basladim :111:ama yapmazlarki
aynen bende bazen okadar yorgun oluyorum hic birsey yapasim gelmiyor hangi birini yetistircem diye yirtiniyorum
birazda maddiyatada bagli sanirsam ordan rahatlayinca kit kanagat gecinmek zorunda kalmazsan acaba daha mi iyi olurdun :26:
neyse allah bize saglik versin geriside gelir düzelir zamanla insallah

sbh06:00-1 kayısı,1brdk su

kahvaltı10:30
-azyagada patates(2-3catal kdr)
-5zeytın
-2 catal kucuk peynır kucuck:)
-1 dlm beyaz ekmekkk
-1 kupa yesıl cayyyyy

ara:13:15
-5taze fındıkkk

öglee

henuz bılmıyorumm:)

ara:mısır gevregı yerım 1 kase

aksam
henuz bılmıyorum onuda:)

*en az 2 kupa yesıl cayy
* en az 50 mekık
*20 karından mekık
*50 ıkı bacakmakas
*en az 50 petalll

*en az 3 lt su

Günaydın canım,
Sabah sabah tam gaz ayaktasın hee, hadi bakalım bu motiven inşallah istediğin kiloya kadar devam eder.
ınsl..cnm öleumut edıyrommmm sagolsınn muckk

adasımm ıyı olmanısa sevındıımmmck skrr bende ıyıyımmm dıyetle kıslık yıyecelerle fılan ugras edıyrummmm heheh
en buyuk ısteklerımden bırıdır bu
yada pastaborek yapıp satmak
cunku benım encok sevdıgım seydır yemek pasta yapmak
ama buna sevdıcek pek olumlu bakmıyor seneye felan dusunuyoruz canım bırseyler yapmayı
onlardan yemeyesın sakın sende yapıpdaaa hehehe

bende iyi olmana sevindim canim kolay gelsin canimcim bizde gecen hafta viyana disindan fasulye toplamaya gitmisdik annemlen fasulye yemegi yaptik sende yozgatliydin dimi benim esimde yozgatli yagli bölce yaptik getireyimmi dedim oda ne dedi bizim yozgatda yagli bölce demezler dedi bazen aramizdaki konusmalar komik hal aliyor

dün sauna eşofmanı aldım ve 35 dk spor yaptım su ıcınde kaldım bı ay tartılmayı dusunmuyorum bı ay sonunda yazıcam buraya yanı kurbana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…