70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyim canım benim. Sen nasılsın ?

O EMEKLILIK ISINI COK SACMA BULUYORUM yaa
heheheh demekkı sadece ben boyle degılmısım zor gercekten zor hem ev hem ıs allah bayanlara cok ayrı guc vermıs gercekten

henuz bılemedıklerın ıcın yorum yapamadım

ayy kesın yerım valla aynasıl olmus dıye dıye bakmısım kı bıtmıs

dün sauna eşofmanı aldım ve 35 dk spor yaptım su ıcınde kaldım bı ay tartılmayı dusunmuyorum bı ay sonunda yazıcam buraya yanı kurbana

bulabildinmi? nerden aldın? ve gerçekten etki ediyor inanıyorum ben çok memnunum yani :) ancak bir kaç gündür onla yapmıyorum sporumu taytla yapıyorum :) :) belki bugün giyinirim :) ama terleyince fenalık basıyor bana birde uyarı yada öneri adına ne dersen artık :) sauna eşofmanla kaybettiğin sudan daha fazlasını vücuduna geri koymalısın.. buda demek oluyor ki 2 litre + eşofmanlarla kaybettiğin termiktarının fazlası kadar su iç yoksa kas kaybı yaşarsın ki çok tehlikeli bir durum buda...:18::18::18:

arkidişler bugünki menüüümmm
sabah (8:00):1kaşarlı omlet
domates-sivri biber-maydanoz-nane
1dilim kepek ekmeği
ara (10:30) 1 elma
öğle(13:15): 2küçük boy kıymalı biber dolma
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
1dilim kavun
ara:-(öğlen kavun yediğim için ara öğündeki meyvemi atlıyorum)
akşam30: henüz yemedim ama kuvvetle muhtemel taze fasülye salata ve yoğurt yiyeceğim
ara öğünde 1 ceviz ve kuru incir yiyip yeme faslımı kapatmayı düşünüyorum sizce menüm nasıl kızlar yorumlarsanız sevinirim:18::18::18:

biliyorum canım okudum zararları ve yararlarını ben ıcıme atlet gıyıyorum terı emen yoksa cıkan toksınler gerı emılıyormus vucut tarafından artı bıtrr bıtrmez dusa gırıyorum terı atmak ıcın...ustelık bol bol su ıcıyor meyve yıyorum spor dan sornada bunu yapardım sımdı sauna esfmanı gerckten ıyı terletıyor ve halsızlestım dun hemen su ıctım meyve yedım zaten onerılen sey sauna esfmanı ıle spordan sonra bol mıktarda salata yıyın dıye yanı kocaman kase salata ama ben aksam yemegınden sonra yapabıldıgım ıcın arksndan su ıcıp meyve yıyorum zaten 68 e dusuıyım bırakıcm onu saglklı yolsan spora devam :)

suzıcım senıg ecmedım su an benım tartı tok karnına 74.5 u gosterıyo tatılde aldım kıloları ya ben dıyete uysam hemen verıyorumda lısteme uyamıyorum al ıste az on cede ıs yerınde halsızlestım aclık sekerım yuksek benım...gıttım bıskuvı aldım hemen :2::2:

bu arada bi avm de spor magazasından 59.90 a aldım york fıtness markası

öglen 2-3 y.k tazefasulye nel kdr yufkaaa v e yarımmısır yedımmmm

aksamadaaa hamsı tava yapcammm bayılıyormmm balıgaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

neresınden cnm esınnn yosgatınnn yaglı bölce ne be??bende bılmıyorumkı hehehe
busra cım nasılsın daha toparlıyaamadım benkendımı yaaa hıc halımyokkkkkkkkkk

Bugünkü menüm :)

-----Sabah-----
1 Siyah zeytin
1 Domates
Yarım dilim çavdar ekmeği
1 k.k. peynir
1 bardak light süt

-----Öğle----
Frambuazlı çikolatalı porsiyon pasta
Şekersiz Çay

---Akşam----
Yarım porsiyon (yağı alınmış:) biber-kabak kızartması
1 tane Derisiz tavuk
2 kaşık light yoğurt

Spor-- Yürüyüş - 125 kcal

Bugünkü Net kcal : 1068 kcal
-------------------------

Birkaç saat sonra yürüyüş yaparım, gelince de bir elma yer günü tamamlarım
Kalorileri "Kaloricetveli" adlı siteden hesapladım bu arada arkadaşlar, sizlere de öneririm. Bugün biraz abarttım en sağlıksız ne varsa yedim farkındayım:) İyi akşamlar

suzan slm vnm ben evliyim 4 yaşında oğlum var karıştırdın sanırım ama önemli değil canım nansılsın buarada

dietimin ilk günü
sabah:domtes salatalık 4 zeytn 1 haşlanmış yumurta sekersiz çay
ar erik
öğle patlıcan tava salata
ara:erik
akşam:fırında etli patetes 2 kaşık 1 kaşık piernç pilav 3 kaşık cacık
2 bardak form çay 3 lt geçgin suuuuuu
acayip suuu içtim kızlar bugün
SİZCE MENÜM NASIL ARKADAŞALR YORUMLARINIZA AÇIĞIM 17 KİLO VERMELİYİM VERECEEEEEEEEEEM

Herkese selam
Bugün diyetimin 7.günü. Bu arada bana destek olan arkadaşlara çok teşekkür ederim forum yanıtları yoğun olduğu için alıntılayamadım :) Bugün benim için biraz kötü bir gündü. Uykumu alamadım ve sabah evde kahvaltı edebileceğim hiçbir şey yoktu. menümde;

kahvaltı: yapamadım
ara bir adet muz bir fincan kahve
1 saat sonra bir adet armut
akşam: mercimek çorbası 2 dilim kepek ekmeği
ara: yeşil çay içeceğim. Midem küçüldü sanırım artık çok acıkmıyorum yesemde fazla gitmiyor. Tartım olmadığı için bir türlü gidip tartılamadım. Meraktan ölüyorum

Son düzenleme:
Bir hafta boyunca her gün 1100 kalori daha az alındığında haftada 1 kilo verilir. Haftada 1 kilo almak için de günde 1100 kalori fazladan almak gereklidir. Fakat günlük 1200 kaloriden daha az kalori almak önerilmemektedir ve aynı şekilde haftada 1 kilodan fazla kilo kaybı da önerilmemektedir.
Daha dengeli bir yaklaşım izleyerek haftada yaklaşık yarım kilo (1 pound) kaybetmek için, aktivite seviyenizi arttırın. Günde 250 kalori daha az alarak ve bir 250 kaloriyi de egzersiz ile yakarak haftada yaklaşık yarım kilo (450gr.) verebilirsiniz. Bu yaklaşım metabolizma hızınızın düşmesini önler ve yağsız kas gelişimini destekler.

kızlarrr... öncelikle şunu söyleyeyim yarın sevdiğimin yanına gidiyorum cuma günü geç yapabilirim bildirim.. olmazsa ben arkadaşıma mesaj atarım o girip yazar benim kilomu orada internet yok cumaya kadarda açılacağını sanmıyorum. yinede girip yazmaya çalışırım :)
hemen menümü yazayım bugün ki :

sabah:
1 bardak yeşil çay (0 kalori)
domates salatalık (6.25 kalori)
3 erik (24 kalori)

ara:
1/2 pingui (92.4 kalori)

öğlen:
çipura balık 1 tane (360 kalori)
mevsim salata (45 kalori)

ara:
2 erik (16 kalori)

akşam:
1 porsiyon kuzu şiş (295 kalori)
3 y.k. pirinç pilavı (163 kalori)

ara:
10 adet badem (57 kalori)

spor:
öğlen alışveriş için 1.5 saat kadar yürüdüm ancak duraksadığım için 1 saat sayıyorum (303 kalori)
koşu bandı ile karışık tempoda 30 dakika (184 kalori / koşu bandında 450 gösteriyordu:44::44: )
mekik 50 tane (31 kalori)
çeşitli spor hareketleri 15 dakika (100 kalori)

toplamda kalan: (439 kalori)

Kahvaltı (13:00) : Peynir,2 zeytin,domates,salatalık,2 çatal marmelat

Öğle (16:30) : 4yk nohut yemeği,Çok az ekmek,Bi dilim kavun

Akşam (18:30) : Tavukburger menü

Ara : Sundie dondurma

Yine akşam(22:00) : Makarna,Salata

Bugün menüm berbat. Dışardaydım Öğle yemeğinden sonra :26:

bugünkü menüm

Sabah:
2 dilim tam tahıllı ekmek 10 ad. zeytin, 1 ad. yumurta, şekersiz çay

Ara:
1 elma, yeşil çay

Öğle:
3 yk. yulaf ezmesi
1 kase yoğurt

Ara:
1 elma, yeşil çay

Akşam:
bilmiyorum

İyim canım benim. Sen nasılsın ?
iyiyim sagol esincim cadaloz kaynanan senlen ugrasiyormu halen :26:
bende bugün tartildim 74.4 yani ayni sayiliriz ben seni geceyim de gör yaramzpisi gaza getireyim biraz seni
bogazliyan canim hadi yaa taze fasulyenin yaglamasina diyorlar canim
merhabalar ben aranızda yeniyim. yazılarınızı okudukça motive oluyorum inşallah bundan sonra sizlerleyim...
hosgeldin canim
Herkese günaydınlarrr,
günaydin canim
günaydın milleeeeeeetttttttt

günaydin gamzem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…