akraba dugunune gıdecek sen dılmıydın cnm yaaaaaaa:44:suzan slm vnm ben evliyim 4 yaşında oğlum var karıştırdın sanırım ama önemli değil canım nansılsın buarada
pılavda cıkarsaaa hayatından dahada gusel bır menu olacakcnmm pılavı cıss sayıyorummm:)dietimin ilk günü
sabah:domtes salatalık 4 zeytn 1 haşlanmış yumurta sekersiz çay
ar erik
öğle patlıcan tava salata
ara:erik
akşam:fırında etli patetes 2 kaşık 1 kaşık piernç pilav 3 kaşık cacık
2 bardak form çay 3 lt geçgin suuuuuu
acayip suuu içtim kızlar bugün
SİZCE MENÜM NASIL ARKADAŞALR YORUMLARINIZA AÇIĞIM 17 KİLO VERMELİYİM VERECEEEEEEEEEEM
canımbusraagıt gel sen sevdıcegının yanınaaaa gorsuruz muck muckkkkkızlarrr... öncelikle şunu söyleyeyim yarın sevdiğimin yanına gidiyorum cuma günü geç yapabilirim bildirim.. olmazsa ben arkadaşıma mesaj atarım o girip yazar benim kilomuorada internet yok cumaya kadarda açılacağını sanmıyorum. yinede girip yazmaya çalışırım :)
hemen menümü yazayım bugün ki :
sabah:
1 bardak yeşil çay (0 kalori)
domates salatalık (6.25 kalori)
3 erik (24 kalori)
ara:
1/2 pingui (92.4 kalori)
öğlen:
çipura balık 1 tane (360 kalori)
mevsim salata (45 kalori)
ara:
2 erik (16 kalori)
akşam:
1 porsiyon kuzu şiş (295 kalori)
3 y.k. pirinç pilavı (163 kalori)
ara:
10 adet badem (57 kalori)
spor:
öğlen alışveriş için 1.5 saat kadar yürüdüm ancak duraksadığım için 1 saat sayıyorum (303 kalori)
koşu bandı ile karışık tempoda 30 dakika (184 kalori / koşu bandında 450 gösteriyordu:44::44: )
mekik 50 tane (31 kalori)
çeşitli spor hareketleri 15 dakika (100 kalori)
toplamda kalan: (439 kalori)
kız bogazlıyanın neresındennn bende bogazlıyanlıyımmm hadıı bırazdaha zorlarsak senı bızımgelın ılannn edecegımmmmmiyiyim sagol esincimcadaloz kaynanan senlen ugrasiyormu halen :26:
bende bugün tartildim 74.4 yani ayni sayiliriz ben seni geceyim de gör yaramzpisigaza getireyim biraz seni
bogazliyan canimhadi yaa taze fasulyenin yaglamasina diyorlar canim
hosgeldin canim
günaydin canim
günaydin gamzem
hos geldınn canım her gunmenunu yazarak ve ve spor ıleee baslayabılırısın umarımspra vaktın vardırMerhaba herkese,
23 yasinda 73 kilo olarak bende araniza katilmak istiyorum, benide kabul edermisiniz?? Ben daha bugun basladim yaklasik 10-12 kilo vermem gerekiyor. Lutfen yardim edin,,
iyiyim sagol esincimcadaloz kaynanan senlen ugrasiyormu halen :26:
bende bugün tartildim 74.4 yani ayni sayiliriz ben seni geceyim de gör yaramzpisigaza getireyim biraz seni
hosgeldin canim
günaydin canim
günaydin gamzem
hosgeldin canimMerhaba herkese,
23 yasinda 73 kilo olarak bende araniza katilmak istiyorum, benide kabul edermisiniz?? Ben daha bugun basladim yaklasik 10-12 kilo vermem gerekiyor. Lutfen yardim edin,,
hadi ya esimin akrabasi cikiyormussunakraba dugunune gıdecek sen dılmıydın cnm yaaaaaaa:44:
pılavda cıkarsaaa hayatından dahada gusel bır menu olacakcnmm pılavı cıss sayıyorummm:)
canımbusraagıt gel sen sevdıcegının yanınaaaa gorsuruz muck muckkkk
kız bogazlıyanın neresındennn bende bogazlıyanlıyımmm hadıı bırazdaha zorlarsak senı bızımgelın ılannn edecegımmmmm
hos geldınn canım her gunmenunu yazarak ve ve spor ıleee baslayabılırısın umarımspra vaktın vardır
o disiplin eksikligi bende de var önceden bende inat ederdim ama noldu bilmiyorum yaslandimmi neyok ya ben kendı kendıme dısıplıne olamıyoum dıyetısyene gıdıcem ayın sonunda olmıcak boyle cıkolata hıssımın onune gecemıyorum ya ben cok dısıplınlı bırıydım unıde sporumu hıc eksık etmezdım yedıklerıme dıkkat ederım 58 59 kılo gezerdım max 63-65 e cıkmstım cıldırmıstım o zaman bıle sımdı 70 altını goremıyorum ya sınır oldum :S medıcana fatmagul hn a gıden namını duyan var mı cok ıyı bır dıyetısyenmıs kızlar ucret konsuunda bılgınız var mı? benım 60 a dusmem gerek
yaramaz pısıı merhablarrrrrrrrrrrrrrrrrr nbr cnm
yok ya ben kendı kendıme dısıplıne olamıyoum dıyetısyene gıdıcem ayın sonunda olmıcak boyle cıkolata hıssımın onune gecemıyorum ya ben cok dısıplınlı bırıydım unıde sporumu hıc eksık etmezdım yedıklerıme dıkkat ederım 58 59 kılo gezerdım max 63-65 e cıkmstım cıldırmıstım o zaman bıle sımdı 70 altını goremıyorum ya sınır oldum :S medıcana fatmagul hn a gıden namını duyan var mı cok ıyı bır dıyetısyenmıs kızlar ucret konsuunda bılgınız var mı? benım 60 a dusmem gerek
fruttaremmmmmmm
iyiyim sagol esincimcadaloz kaynanan senlen ugrasiyormu halen :26:
hosgeldin canim
günaydin canim
günaydin gamzem
hmm hadıı bakalımbende kayserıdeyımbu arada hehehe bak gene yolustune cıktımkıssssshosgeldin canim
hadi ya esimin akrabasi cikiyormussunben hic gitmedim canim esimin annesi o kücükken ölmüs 13-14 yasindaymis kayseriye gitmis amcasinin yanina sonradanda babasi buralara getirmis esime bugün sorayim neresinden diye
o disiplin eksikligi bende de var önceden bende inat ederdim ama noldu bilmiyorum yaslandimmi necikolatayi aramam ama yemege cok düskün oldum babam gecenlerde diyor önceden patlican yemesdin sogan yemezdin cogu seye burun kivirirdin simdi cok sükür herseyi yiyorsun diyor dedim kalibima baksana herseyi yedigimden bu hale geldim zaten eskisi gibi secici olsam keske yine migdem genisleyince seciciligi birakdi dedim
o zmmn gıt cnm yaa hatta banada dyrlarr dıyetısyene gıt daha gusel verısın dıe ama dr lafıı benııı sınır edyr kadın dogum ıcn ck gttm cunkuuumerhaba canım ıyyım sen nasılsın ? ya ebn yıllardır dıyet yapıyorum dıyetısyene gıtmedıgım kendı kendıme dıkkt ettıgım zaman 5 6 ayda 7 kılo verıyorum ama dıyetısyene gıttıgımde aylık 4 -5 kılo gıbı kaybım oluyor en son aralk ayında gıtmstm subata kadr 76 dan 69 a dusmustum sonra dıyetısyene gıtmeyı bırakınca gerı yukseldım hamılelık falan derken 78 lerı gordum en son burada ramazandan once basladıgım dıyetle 72.6 yı gordum sımdı yıne74 lerdeyım cıldırıcam yanı ıyıyım adetten dıyorum evde eskı lıstelerımd uruyor ay ay hem de 76 kıloma uygun lıstem 72 ye gore olan lıstem 69 a gore olan lıstem hepsı dosyada takılı...ama uygulayamıyorum canım cıkolarta ıstıyor sürekli :S açlık kan sekerımde yuksek cok yakındım galıba ama sınır oluyorum benım gıbı bırıne yakıstıramıyorum ben bıseye karar verırsem sonuclandırırım bu ıs yılan hıkayesıne dondu
kıs dıyetttdıyoruz senn fruttare dıyonn delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:131::131::131:
havalarda sogudu yaz gelsin frutarre acilisi yapalim
hmm hadıı bakalımbende kayserıdeyımbu arada hehehe bak gene yolustune cıktımkısssss
o zmmn gıt cnm yaa hatta banada dyrlarr dıyetısyene gıt daha gusel verısın dıe ama dr lafıı benııı sınır edyr kadın dogum ıcn ck gttm cunkuuu
kıs dıyetttdıyoruz senn fruttare dıyonn delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
benim zamanimda bindalli yokdun yeni moda olduGünaydın kızlar
Yok şekercim pek uğraşmıyo. Şimdide kına gecesi kavgasındayız. Bindallı giyip giymeme muhabetti.
Ben giymek istemiyorum o olurmu 10 dk giycen diyo falan. Bakalım nasıl çözülür bilemem.
haha kiz esimin cousinlerinden falan olmahmm hadıı bakalımbende kayserıdeyımbu arada hehehe bak gene yolustune cıktımkısssss
o zmmn gıt cnm yaa hatta banada dyrlarr dıyetısyene gıt daha gusel verısın dıe ama dr lafıı benııı sınır edyr kadın dogum ıcn ck gttm cunkuuu
kıs dıyetttdıyoruz senn fruttare dıyonn delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
slm canimmerhabalar kizlar iki gundur menume hic dikat edeedim dun cok yoruldum bide ustune regl oldum amma cok abur cubur yedim yinede cummaya az kaldi ne oldu kilomm acaba ama ne yapayim regl oldummmu duzenim cok bozuluyor....
hadi kizlar cumaya az kaldi gitsin yaglar gitsin......
sporu biraktinmi canin istemez bence bencede birakma derim ben izinden geleli nerdeyse 1 ay i gecti spor salonuna gidemiyorum üsendigimden bi yapsam devami gelcek ama rayina otuturamadim dahamerhaba kızlar hastaneden geldim diyetisyenden bana liste verdi 1 ay bu listeye uy ama spor yapmadan dedi. sporsuz bünyen ne şekilde kilo veriyor görelim dedi 2. gelişinde yapman gereken spor uygulamasını vericem sana dedi.ama ben spor yapmadan boşuna 1 ay geçirmek istemiyorum diyet listem hazır varken sporuda yapsam daha iyi değilmi ya
şaştım kaldım :S :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?