slm canimseni gördügüme sevindim canim nasilsin evet tam gaz devam bende reglliyim regldasim
sporu biraktinmi canin istemez bence bencede birakma derim ben izinden geleli nerdeyse 1 ay i gecti spor salonuna gidemiyorum üsendigimden bi yapsam devami gelcek ama rayina otuturamadim daha
merhaba kızlar hastaneden geldim diyetisyenden bana liste verdi 1 ay bu listeye uy ama spor yapmadan dedi. sporsuz bünyen ne şekilde kilo veriyor görelim dedi 2. gelişinde yapman gereken spor uygulamasını vericem sana dedi.ama ben spor yapmadan boşuna 1 ay geçirmek istemiyorum diyet listem hazır varken sporuda yapsam daha iyi değilmi ya
şaştım kaldım :S :S
lafimi olur canim bazen gözden kaciriyoruz cevaplar arada kayniyorbende öyle düşünüyorum daha fazla kilo vermek varken sporu neden keseyim ama değilmi :) spor salonuna gitmiyorum ama koşu bandı aldım inş. çabuk bıkmam yaaaa bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim canım...
güzel canim birde bi yerde okumusdum sabah kahvaltida haslanmis yumurta yedinmi gün boyu tok tutuyormusdietimin 2 günü
sabah :aç karnına suuu uuuuu
yarım haşlamış yumurta ayak ta hemen cnm istemedi
ara :şeftali
öğle:yoğurt yedim üstüne komşum geldi şekersiz kahve
ara yeşil çay 1 armut
5 gb akşam yemeğini yiyorm :yeşil fasuly 3 kaşık yoğurt salata yiyecem
yatana kadarda yersem sadece:1 tane elm ayerim
BU ŞEKİLDE DEVAM ETSEM İNŞALLAH ÇÜNKÜ MİDEM BAYAĞI KÜÇÜLDÜ 3 LT GEÇGİN SU İÇİNÇE İNANAIN ÇIKMIYORUM
HERKESE GÜNÜN HER SAATİ GGRAM GRAM KİLO VERMELER.....
canim kilo alarak yeniden geldim yine aranizdayim...slm canimseni gördügüme sevindim canim nasilsin evet tam gaz devam bende reglliyim regldasim
sporu biraktinmi canin istemez bence bencede birakma derim ben izinden geleli nerdeyse 1 ay i gecti spor salonuna gidemiyorum üsendigimden bi yapsam devami gelcek ama rayina otuturamadim daha
canim kilolarimiz ayni varmisin yarisalim ama tatli bir ayaris olsun....:44::44::44::44:dietimin 2 günü
ara yeşil çay 1 armut
BU ŞEKİLDE DEVAM ETSEM İNŞALLAH ÇÜNKÜ MİDEM BAYAĞI KÜÇÜLDÜ 3 LT GEÇGİN SU İÇİNÇE İNANAIN ÇIKMIYORUM
slm canım sakıncası yoksa doktorunun verdiği listeyi paylaşabilirmisin sevgilerrrr
bu arada kaç kilosun meak ettim boool iradeli günler
benim zamanimda bindalli yokdun yeni moda olduistemiyorsan giyme canim onun zamaninda varmiydin sanki
haha kiz esimin cousinlerinden falan olmafruttare dedik magnum demedik hehe
Kızlar bende menülerimle burdayım artık , işe de girdim çok şükür herşey güzel gidiyor, ben bi geçmişe gideyim
Geçmiş olsun canım, önce sağlık. Yeme düzenine dikkat ederek kilo vereceksin o zaman, yapacak bişey yok. Beterin beteri varmış canım, şükret haline, Allah korusun ya ayağın olmasaydı, bir şekilde idare et bakalım, Allah sabır versin.Kızlar bacağım için doktora gitmiştim 2 yaşında kalça çıkığı ameliyatı geçirmiştim çok ağrıyordu işte.
Doktor ameliyat gerekli dedi çok ciddi bi bozukluk var dedi. Ama ameliyatı ne kadar geç yaparsak o kadar iyi dedi.
Protez takılcakmış. Ömrüde 10 yılmış şimdi yaparsak bi 10 yıl sonra bi daha ameliyat gerekir dedi.Çok gençsin bekle dedi.
Zorlama da dedi fazla yorma dedi falan. Nasıl spor yapıcam şimdi.Yürürken bile ağrıyo
İstemiyorum canım ama giyiliyormuş bilmem ne. Giymem zaten bana kimse istemediğim şeyi yaptıramaz.
Hoşgeldin kısçem.Hayırlı olsun işin. Bende bi girebilseydim artık.
canim kilo alarak yeniden geldim yine aranizdayim...
canim kilolarimiz ayni varmisin yarisalim ama tatli bir ayaris olsun....:44::44::44::44:
merhaba kızlar,aranıza katılmak isterim.2 çocuk annesiyim,şu anda 74 kiloyum, 82 idim bikaç ay öncesine kadar,antidepresan falan kullandım bi anda 15 kilo aldım,zaten doğum kilolarım vardı hedefim 55 olmak,en kısa zamanda başarım umarım.
tabiki paylaşırım canım.
Kahvaltı: Serbest şekersi çay
2 ince dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
haftada 2-3 defa haşlanmış yumurta ,söğüş domates salatalık
kuşluk:1 porsiyon meyve,yarım su bardağı şekersiz süt yada 1 su bardağı ayran
öğle:2-3köfte kadar et(ızgara-haşlama) veya 8-10 yemek kaşığı kurubaklagil
2 yemek kaşığı pilav veya makarna ,1 su bardağı ayran
yağsız salata,2 ince dilim ekmek
ikindi:1 porsiyon meyve,1 kibrit kutusu peynir
akşam:8 yemek kaşığı sebze yemeği,1 küçük kase çorba,yağsız salata 1 bardak ayran,1 ince dilim ekmek
gece:1 su bardağı şekersiz süt yada soda (yatmadan 2 saat önce)
bu arada kilom 76 canım
hoş geldin cnm aramıza
en kısa zamanda vereceğz inşllah bu yağ kütlelerini
yediklerini yazarsan dahada yardımcı oluruz birbirimize
daha önce nasıl verdin kilonu sevgiler
kızlar listeyi kim yapacak bu hafta hala yokmu bi talipli
yok mu şöyle bekar işi gücü fazla olmayan biri?
bekarım ama valla çok yoğunum
bende de 2 çocuk var,3,5 ve 2 yaşında zor biraz hazırlamam,takip edemem sanırım,neyse çıkr bi gönüll,önceden kim yapıyordu.
hmm bırakma sende kızzzgeçmiş olsun canım sıkıntın neyse gıderılmıstır umarım bende son bı yıl ıcınde baya doktora gıttım ama dıyetısyen mantıklı gelıyor sadece para vermekten yoruldum bıde esıme demeye cekınıyorum artık cunku gıdıyorum sonucta alıyorum sonra bozuyorum basa donuyorum kısır bır dongu
cousinlerinden ----bu ne demekkısssss valla ben yamaclı kasabasındanımm orada buyumedım tam olarak sıtanbulda yasadım ama bılırım kabasamııı koyumu uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn esıne sor bakım nereındemısssbenim zamanimda bindalli yokdun yeni moda olduistemiyorsan giyme canim onun zamaninda varmiydin sanki
haha kiz esimin cousinlerinden falan olmafruttare dedik magnum demedik hehe
cnm bu lıste benı cok cokk doyurur yaaaaaaaaamerhaba kızlar hastaneden geldim diyetisyenden bana liste verdi 1 ay bu listeye uy ama spor yapmadan dedi. sporsuz bünyen ne şekilde kilo veriyor görelim dedi 2. gelişinde yapman gereken spor uygulamasını vericem sana dedi.ama ben spor yapmadan boşuna 1 ay geçirmek istemiyorum diyet listem hazır varken sporuda yapsam daha iyi değilmi ya
şaştım kaldım :S :S
gusel menun cnmevt mdıdee kuculunceee almyr ıkı gr da olsa hehehedietimin 2 günü
ara yeşil çay 1 armut
lıste ne cok mus yaaaaaaa ozelemı gıttın devlete mı cnm ucretı ne kdrr ogreebılırmıyımmmtabiki paylaşırım canım.
kahvaltı: serbest şekersi çay
2 ince dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
haftada 2-3 defa haşlanmış yumurta ,söğüş domates salatalık
kuşluk:1 porsiyon meyve,yarım su bardağı şekersiz süt yada 1 su bardağı ayran
öğle:2-3köfte kadar et(ızgara-haşlama) veya 8-10 yemek kaşığı kurubaklagil
2 yemek kaşığı pilav veya makarna ,1 su bardağı ayran
yağsız salata,2 ince dilim ekmek
ikindi:1 porsiyon meyve,1 kibrit kutusu peynir
akşam:8 yemek kaşığı sebze yemeği,1 küçük kase çorba,yağsız salata 1 bardak ayran,1 ince dilim ekmek
gece:1 su bardağı şekersiz süt yada soda (yatmadan 2 saat önce)
bu arada kilom 76 canım
hos geldınn hayırlı olsunnn yenıısın cnm lıste yapacakk bırısı cıkmadımı halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sırf bunun ıcın ofıs programı ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKızlar bende menülerimle burdayım artık , işe de girdim çok şükür herşey güzel gidiyor, ben bi geçmişe gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?