aa gitmiş ben çalışanları bahçeye çıkınca anladım zordur ama kendinizi ne kadar hafif hissedeceyinizi sölim ben öle hissedeiyom ve dinç tuhaf ama öle çok yiyince bayılcak gibi halsiz hissediyom geçen sene 73 lere düşünce böyle bir hafiflemiş hissetmiştimki öyle sonrada 67 gördüm ama birgün gördüm sadece sonra 68 sonra 79 en son ama bu sefer sizlerin sayesinde bozmicem veremesem de almim yeterki
herkese merhaba sedacım doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara sağlık ve afiyetle
canım nerelerdesin sen...nasılsın iyimisin
saol canım iyiyim
ama sayfalara çok zor ulaşabiliyorum kk da yada bende sorun var
sen neler yapıyosun güzel gidiyo sanırım detoks
secilsecil sobe kız nerelerdesin pek gelmiyon
saol canım iyiyim
ama sayfalara çok zor ulaşabiliyorum kk da yada bende sorun var
sen neler yapıyosun güzel gidiyo sanırım detoks
merabalar.uzun süredir giremiyorum internete.ev taşıyoruz.aman ne zormuş ev taşımak .onunla uğraşıyorum.bütün mutfak eşyalarını yıkıyorum.konsolun içindekileri falanda.çamaşır makineside hiç durmuyo tabi.yorgunum bu aralar.diyette yapamıyorum sporda benneyaptımki cuma tartıda durum ortaya çıkıcak.umarım kilo almamışımdır .aldıysam oklavalar banaklava: ayran çorbasından bahsediyodunuz topik olarak.nasıl yapılıyo.evi düzene soktuktan sonra bende mi yapsam acaba
kızlar 3 yeni foto ekledim başka ekleyemedim olmadı sonra yine denicem bakmak isteyenler bakabilir
bursefa+ kız fıstık naber resimler süper KİRAZCIM iyi gidiyo 17 de içcem çorbamı bekliyom sonra flim izlim diyom zaman geçsin uyumak istemiyomki erken yatim akşam 3 litre suyumuda bitirdim 15 30 dan önce bakalım yarını merak ediyom
kızlar 3 yeni foto ekledim başka ekleyemedim olmadı sonra yine denicem bakmak isteyenler bakabilir
resimler süper Seda'cım... oğluşunda pek tatlı... kilo falan göremedim ben resminde sen bize moral için girip yzıyorsun başka yolu yok bunun...
teşekkürler canım... çalışıyoruz işte.. arada fırsat bulursak hemen topiğe bakıyorum.. bazen dalıyorum işe açık kalıyor... sende süper gidiyorsun maşallahın var bu hafta... spor, diyet çok güzel.. kupalar kirazla sana gelecek sanırım bu hafta...
sedacım oğlunda sende çok şekersiniz...facedeki resimlerinede baktım...canım sen gayet fitsin...kilo falan göremedim ben...bencede bize moral olsun diye burdasın
tekrardan hoşgeldin tatlım bir daha gitmemen dileklerimle....heyyy slm kızlar ben geldim ama kısme yok artıkım yanınzdayım benıde alın aranıza benım dıyetler gumbutuye gıttı sızlerde ne var yok neyse yarın bol bol konusruz neler oluyor anlatırım hadın öpt hepinzi by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?