hmm bırakma sende kızzzcıddı oll kısss haaa sabır dılee ırade dıleee ve ulass hedefıneeeeeeeeeeee
tammmıııı dr ıcın sıkıntımyokda bebıs ıstıyozzz o yusen ckgttmmm cnm ckskr artk gtmyrmm ehe
cousinlerinden ----bu ne demekkısssss valla ben yamaclı kasabasındanımm orada buyumedım tam olarak sıtanbulda yasadım ama bılırım kabasamııı koyumu uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn esıne sor bakım nereındemısss
cnm bu lıste benı cok cokk doyurur yaaaaaaaaa
gusel menun cnmevt mdıdee kuculunceee almyr ıkı gr da olsa hehehe
lıste ne cok mus yaaaaaaa ozelemı gıttın devlete mı cnm ucretı ne kdrr ogreebılırmıyımmm
hos geldınn hayırlı olsunnn yenıısın cnm lıste yapacakk bırısı cıkmadımı halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sırf bunun ıcın ofıs programı ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
as hoşgeldin,lahana çorbası diyetini nasıl yaptın kaç gün,5 kg süper vermişssin .selam kızlarrrrr.. bi süredir uğrayamıyorum buraya. malum, okullar açıldısık sık giremem artık. bu arada lahana çorbası diyetinden sonra 65 oldum ve hala koruyorum kilomu çok mutluyuummm kaldı 5 kilo onu da hallederim 2 3 ayaa
as hoşgeldin,lahana çorbası diyetini nasıl yaptın kaç gün,5 kg süper vermişssin .
çokkk sağol cnm
bennde bu listeye benzer yani dkkat etmeye çalışıyorum
beyaz ekmek ve şeker hayatımdan çıkardımda
çook yavaş veriyorum mesala 2 haftadır aynı kilo aynı gramdayım sevgiler
Geçmiş olsun canım, önce sağlık. Yeme düzenine dikkat ederek kilo vereceksin o zaman, yapacak bişey yok. Beterin beteri varmış canım, şükret haline, Allah korusun ya ayağın olmasaydı, bir şekilde idare et bakalım, Allah sabır versin.
bende de 2 çocuk var,3,5 ve 2 yaşında zor biraz hazırlamam,takip edemem sanırım,neyse çıkr bi gönüll,önceden kim yapıyordu.
kızlar birşey sormak istiyorum şu zayıflama cetvelini nasıl yapıyorsunuz???
tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kİ VARIM CANIM KİLOM AÇ KARNINA 77.7 GELİYO
İNŞALH BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDEREK YEDİKLERİMİZİ SÜREKLİ YAZAMAYA ÇALIŞALIM OK Mİ
AYYYYYYYYYY GALİBA BİZ BU İŞİ BAŞARABİLECEĞİZ BAŞARDIK BİLEEEEEEEEEEEEEEE
olmazsa bilgilerini özelden mesaj at ben sana yapar linki yollarım.canım sağol ama yapamadım sanırım onaylamıyor neyse arada uğraşırım:)
gunaydnnnnnnnnnnnn sekerler
noram gelmıs hosgelmıs
nasılsın hayatıum nasılsınız kısceler
iyi yapmissin canimcanim kilo alarak yeniden geldim yine aranizdayim...
canim kilolarimiz ayni varmisin yarisalim ama tatli bir ayaris olsun....:44::44::44::44:
cok sevindim busecimKızlar bende menülerimle burdayım artık , işe de girdim çok şükür herşey güzel gidiyor, ben bi geçmişe gideyim
gecmis olsun tatlim insallah gecer agrilarin :26: istemiyorsan giyme tabii sonucda senin kinan senin dügünün olacakKızlar bacağım için doktora gitmiştim 2 yaşında kalça çıkığı ameliyatı geçirmiştim çok ağrıyordu işte.
Doktor ameliyat gerekli dedi çok ciddi bi bozukluk var dedi. Ama ameliyatı ne kadar geç yaparsak o kadar iyi dedi.
Protez takılcakmış. Ömrüde 10 yılmış şimdi yaparsak bi 10 yıl sonra bi daha ameliyat gerekir dedi.Çok gençsin bekle dedi.
Zorlama da dedi fazla yorma dedi falan. Nasıl spor yapıcam şimdi.Yürürken bile ağrıyo
İstemiyorum canım ama giyiliyormuş bilmem ne. Giymem zaten bana kimse istemediğim şeyi yaptıramaz.
Hoşgeldin kısçem.Hayırlı olsun işin. Bende bi girebilseydim artık.
hosgeldin canimmerhaba kızlar,aranıza katılmak isterim.2 çocuk annesiyim,şu anda 74 kiloyum, 82 idim bikaç ay öncesine kadar,antidepresan falan kullandım bi anda 15 kilo aldım,zaten doğum kilolarım vardı hedefim 55 olmak,en kısa zamanda başarım umarım.
kimse yapmiyormu :26: ben cok yogunum cocuk ev isi is ama yapacak biri cikmazsa biri gelip yapana kadar yapayim :26:kızlar listeyi kim yapacak bu hafta hala yokmu bi talipli
kusen kizhmm bırakma sende kızzzcıddı oll kısss haaa sabır dılee ırade dıleee ve ulass hedefıneeeeeeeeeeee
tammmıııı dr ıcın sıkıntımyokda bebıs ıstıyozzz o yusen ckgttmmm cnm ckskr artk gtmyrmm ehe
cousinlerinden ----bu ne demekkısssss valla ben yamaclı kasabasındanımm orada buyumedım tam olarak sıtanbulda yasadım ama bılırım kabasamııı koyumu uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn esıne sor bakım nereındemısss
cnm bu lıste benı cok cokk doyurur yaaaaaaaaa
gusel menun cnmevt mdıdee kuculunceee almyr ıkı gr da olsa hehehe
lıste ne cok mus yaaaaaaa ozelemı gıttın devlete mı cnm ucretı ne kdrr ogreebılırmıyımmm
hos geldınn hayırlı olsunnn yenıısın cnm lıste yapacakk bırısı cıkmadımı halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sırf bunun ıcın ofıs programı ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam kızlarrrrr.. bi süredir uğrayamıyorum buraya. malum, okullar açıldısık sık giremem artık. bu arada lahana çorbası diyetinden sonra 65 oldum ve hala koruyorum kilomu çok mutluyuummm kaldı 5 kilo onu da hallederim 2 3 ayaa
tebrikler canim cok sevindimbu arada arkadaşlarım çok zayıflamışsın deyip duruyolarrrrrrr benden mutlusu yook
tebrikler canim devam i gelecek insallahselamlar
Diyetimin birinci haftasının tamamlamak üzereyken iştahımın yerlebir olduğunu fark etmeye başladım. Çok zorlasamda kahvaltı yapamıyorum ki oldum olası sevmem akşam yemeklerinde ise yediklerim kuş kadar kalıyor. İŞtahımın kapalı olması harika ama bedenimin kıtlı alarmı vermesini istemiyorum. O yüzden bu gidişata dur demek için yarın daha düzenli bir menü ile devam edeceğim. Bugün kü rezil menüm ise :)
kahvaltı: kahve
öğle: biraz elma dilim patates kızartması (10 tane civaarı oda zorla)
akşam: birazdan ızgara tavuklu salata yiyeceğim ve sonrasındada yeşil çay içeceğim
ara planım: bir armut + bir şeftali
Bugün sonunda tartıldım ve 2 kilo gitmiiiiiiiiş :) Bu beni çok mutlu etti
beraber verecez insallah canimben çok mutsuzum kızlar. öyleki o kendıne güvenen mutlu kızı kaybettım. bocalıyorum. son 9 aydır öylesıne değiştim ki. kilolarda üzerine tuz biber ekti. diyetisyenın listesinin dışına çıktım. düzen kuramadım. nolur bıraz yardım edın bana. çevremde ki herkes bu halimden şikayetçi. üzerimde çok baskı var. üniversite son sınıf oldum bu yıl çok yoğunum .vermem gerek bu kıloları. yumurtalık kıstlerımde büyümüş of of
günaydin hasretcimgunaydnnnnnnnnnnnn sekerler
noram gelmıs hosgelmıs
nasılsın hayatıum nasılsınız kısceler
günaydin canimolmazsa bilgilerini özelden mesaj at ben sana yapar linki yollarım.
günaydın
olmamis herhalde canim :26:kılo cızelgemı yaptım ama ıns basarmısımdır
kusen kizalzheimer var herhalde bende unuttum sormayi öglene dogru ararim simdi uyuyor bende merak ettim
tebrikler canim cok sevindim
tebrikler canim devam i gelecek insallah
beraber verecez insallah canim
günaydin hasretcim
günaydin canim
olmamis herhalde canim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?