70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suzan maşallah çok güzel kilo vermişssin ,ne kadar sürede verdin,spor falan yaptın mı? birde bitki çayları içtin mi,yaptığın özel bişey var mıydı? çok soru sordum ama benimde 20 kg vermem gerek çok umutsuzluğa kapılmıştım,seni görünce gaza geldim yine:)

evet liste çok gibi görünüyor ama tabağa koyunca küçük bişey çıkıyor ortaya devlete gittim ben arkadaşım gittiğim doktora gidiyordu 90 kilodan 70 e düştü tabi hemen değil zamanla inş bende aynı hevesle devam ederim kızlarr:)

selam kızlarrrrr.. bi süredir uğrayamıyorum buraya. malum, okullar açıldı sık sık giremem artık. bu arada lahana çorbası diyetinden sonra 65 oldum ve hala koruyorum kilomu çok mutluyuummm kaldı 5 kilo onu da hallederim 2 3 ayaa

as hoşgeldin,lahana çorbası diyetini nasıl yaptın kaç gün,5 kg süper vermişssin .

çokkk sağol cnm
bennde bu listeye benzer yani dkkat etmeye çalışıyorum
beyaz ekmek ve şeker hayatımdan çıkardımda
çook yavaş veriyorum mesala 2 haftadır aynı kilo aynı gramdayım sevgiler

önemli değil canım nedemek bende hiç şeker kullanmıyorum bende çabuk kilo veremiyorum
ama üstüne eklemektense yavaşta olsa vereyim diye düşünüyorum

Sağol canım benim. Haklısın tabiki beterin beteri var. Şükürler olsun o kadar vahim değil.

Günlük hayatımı aksattığı için sıkıntılıyım

selamlar
Diyetimin birinci haftasının tamamlamak üzereyken iştahımın yerlebir olduğunu fark etmeye başladım. Çok zorlasamda kahvaltı yapamıyorum ki oldum olası sevmem akşam yemeklerinde ise yediklerim kuş kadar kalıyor. İŞtahımın kapalı olması harika ama bedenimin kıtlı alarmı vermesini istemiyorum. O yüzden bu gidişata dur demek için yarın daha düzenli bir menü ile devam edeceğim. Bugün kü rezil menüm ise :)

kahvaltı: kahve
öğle: biraz elma dilim patates kızartması (10 tane civaarı oda zorla)
akşam: birazdan ızgara tavuklu salata yiyeceğim ve sonrasındada yeşil çay içeceğim
ara planım: bir armut + bir şeftali

Bugün sonunda tartıldım ve 2 kilo gitmiiiiiiiiş :) Bu beni çok mutlu etti

canim cuma gunu tartilirim sanirim ben 79 falanim... 1-2 kilo fark o kadar onemli degil hem sana yetismek icin biraz hirs yaparim belki ....

Son düzenleme:
ben çok mutsuzum kızlar. öyleki o kendıne güvenen mutlu kızı kaybettım. bocalıyorum. son 9 aydır öylesıne değiştim ki. kilolarda üzerine tuz biber ekti. diyetisyenın listesinin dışına çıktım. düzen kuramadım. nolur bıraz yardım edın bana. çevremde ki herkes bu halimden şikayetçi. üzerimde çok baskı var. üniversite son sınıf oldum bu yıl çok yoğunum .vermem gerek bu kıloları. yumurtalık kıstlerımde büyümüş of of

Sabah--
Karışık bitki çayı-şekersiz

----Kahvaltı----
Haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
1 bardak yarım yağlı süt

----Öğle----
2 kaşık erişte
Patlıcan musakka
Karışık salata

----Ara----
Şekersiz türk kahvesi
1 dilim kek

--- yemekten önce karışık bitki çayı--

---Akşam---
Kurufasülye- 2 kaşık
Pirinç pilavı- 2 kaşık

Spor--- 1 saat öğle- 1 saat akşam yürüyüş..

gunaydnnnnnnnnnnnn sekerler
noram gelmıs hosgelmıs
nasılsın hayatıum nasılsınız kısceler

canim kilo alarak yeniden geldim yine aranizdayim...
canim kilolarimiz ayni varmisin yarisalim ama tatli bir ayaris olsun....:44::44::44::44:
iyi yapmissin canim naptin gittinmi bu sene tatile türkiyeye
Kızlar bende menülerimle burdayım artık , işe de girdim çok şükür herşey güzel gidiyor , ben bi geçmişe gideyim
cok sevindim busecim ise girmenede cok sevindim canim
gecmis olsun tatlim insallah gecer agrilarin :26: istemiyorsan giyme tabii sonucda senin kinan senin dügünün olacak
hosgeldin canim
kızlar listeyi kim yapacak bu hafta hala yokmu bi talipli
kimse yapmiyormu :26: ben cok yogunum cocuk ev isi is ama yapacak biri cikmazsa biri gelip yapana kadar yapayim :26:
bende diyorum listenin sonuncusu olan ceza olarak yapsin listeyi nasil fikir
kusen kiz alzheimer var herhalde bende unuttum sormayi öglene dogru ararim simdi uyuyor bende merak ettim

bu arada arkadaşlarım çok zayıflamışsın deyip duruyolarrrrrrr benden mutlusu yook
tebrikler canim cok sevindim
tebrikler canim devam i gelecek insallah
beraber verecez insallah canim
gunaydnnnnnnnnnnnn sekerler
noram gelmıs hosgelmıs
nasılsın hayatıum nasılsınız kısceler
günaydin hasretcim
olmazsa bilgilerini özelden mesaj at ben sana yapar linki yollarım.

günaydın
günaydin canim
kılo cızelgemı yaptım ama ıns basarmısımdır
olmamis herhalde canim :26:

gunaydınn suzımmm evet olmadı ammaaan yapmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…