suzan maşallah çok güzel kilo vermişssin ,ne kadar sürede verdin,spor falan yaptın mı? birde bitki çayları içtin mi,yaptığın özel bişey var mıydı? çok soru sordum ama benimde 20 kg vermem gerek çok umutsuzluğa kapılmıştım,seni görünce gaza geldim yine:)
haydı gosun aydınnn canım hasretım mckkkkkkkkkkkkkkkkkkkısceler ıs yerımdekı problemıde cozduk sukur
artık 8-2 calısacagım cok mutlu oldum bu karardan
cnm aksama ekmekyeme dısında super bence aksam ekmegını yemeeecunku gun ıcınde menun kalabalık zaten aksam meyveyıde armut ve seftalı dısında bırseyer ya cunku ıkısıda kabızlık yaparcuma oncesı ıstemessın dımı ama muckkkm e n u m
sabah
2 dılım gevremıs ekmek
1 kucuk dılım kasar yarım dılım sosıs
azıcık beyaz peynır
1 caykasıgı t.yagı 1 cay k. ckulata
domates salatlık bıber
3 bardak sekersız cay
ara
form cay
yarım avuc leblebı
oglen
tavuk sıs yarım porsıyon
ayran
azcık lavasından
ara
2 sı 1 arada
yarım avuc leblebı
aksam
corba
5-6 yk bezelye
karpuz
yarım dılım ekmek
ara
yarım armut
yarım seftalı
su : 2bucuk lıtreden fazla
spor :1 saatten fazla
nasıl sızce:18::18:
bende merak edıyorum sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kusen mıiyi yapmissin canimnaptin gittinmi bu sene tatile türkiyeye
cok sevindim busecimise girmenede cok sevindim canim
gecmis olsun tatlim insallah gecer agrilarin :26: istemiyorsan giyme tabii sonucda senin kinan senin dügünün olacak
hosgeldin canim
kimse yapmiyormu :26: ben cok yogunum cocuk ev isi is ama yapacak biri cikmazsa biri gelip yapana kadar yapayim :26:
bende diyorum listenin sonuncusu olan ceza olarak yapsin listeyi nasil fikir
kusen kizalzheimer var herhalde bende unuttum sormayi öglene dogru ararim simdi uyuyor bende merak ettim
tebrikler canim cok sevindim
tebrikler canim devam i gelecek insallah
beraber verecez insallah canim
günaydin hasretcim
günaydin canim
olmamis herhalde canim :26:
ayy bendemı gıtsem devlete acaba dur netten bır aratırıymırandevusu varsa ve kocıs musade ederse tabııııevet liste çok gibi görünüyor ama tabağa koyunca küçük bişey çıkıyor ortaya devlete gittim ben arkadaşım gittiğim doktora gidiyordu 90 kilodan 70 e düştü tabi hemen değil zamanla inş bende aynı hevesle devam ederim kızlarr:)
selam kızlarrrrr.. bi süredir uğrayamıyorum buraya. malum, okullar açıldısık sık giremem artık. bu arada lahana çorbası diyetinden sonra 65 oldum ve hala koruyorum kilomu çok mutluyuummm kaldı 5 kilo onu da hallederim 2 3 ayaa
canım bnm dıkkatlı yıyerek ve sporılebasından ata bılırsın kg lerını tmm mııı sormakıstedıklerını sor hepımızde burdayızınsl... muckkkben çok mutsuzum kızlar. öyleki o kendıne güvenen mutlu kızı kaybettım. bocalıyorum. son 9 aydır öylesıne değiştim ki. kilolarda üzerine tuz biber ekti. diyetisyenın listesinin dışına çıktım. düzen kuramadım. nolur bıraz yardım edın bana. çevremde ki herkes bu halimden şikayetçi. üzerimde çok baskı var. üniversite son sınıf oldum bu yıl çok yoğunum .vermem gerek bu kıloları. yumurtalık kıstlerımde büyümüş of of
aksama pılav yeme 3 kasıga cıkar fasulyenı cnmcunku ogede musakka yemıssın zatennnn:26:aa bak gosunden kacmıss ıkındı arasında kek vr bırdeeee kıss kek ıptalet yemeeeeeeeeeeeee garsonnnn cagır sıparısını ıptal et cabukkkSabah--
Karışık bitki çayı-şekersiz
----Kahvaltı----
Haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
1 bardak yarım yağlı süt
----Öğle----
2 kaşık erişte
Patlıcan musakka
Karışık salata
----Ara----
Şekersiz türk kahvesi
1 dilim kek
--- yemekten önce karışık bitki çayı--
---Akşam---
Kurufasülye- 2 kaşık
Pirinç pilavı- 2 kaşık
Spor--- 1 saat öğle- 1 saat akşam yürüyüş..
cok sevindim busecimise girmenede cok sevindim canim
gözleme yedim :26:
kızlar sıze bırsey danısacagım
dun kelepce aldım dusuk bır ayarda bırkac dukkan sonra aynı kelepce neredeyse benım aldıgım fıyatın yarısı
ayarlarıda aynı sızce neden bukadar fıyat farkı vardır acaba ben kandırıldım mı
ama ama neden
ne kelepçesi lekelepçeyi ne yapcan dobiç kaç kilosun bebeğim sen ben yine 81 oldum
Kızlar bacağım için doktora gitmiştim 2 yaşında kalça çıkığı ameliyatı geçirmiştim çok ağrıyordu işte.
Doktor ameliyat gerekli dedi çok ciddi bi bozukluk var dedi. Ama ameliyatı ne kadar geç yaparsak o kadar iyi dedi.
Protez takılcakmış. Ömrüde 10 yılmış şimdi yaparsak bi 10 yıl sonra bi daha ameliyat gerekir dedi.Çok gençsin bekle dedi.
Zorlama da dedi fazla yorma dedi falan. Nasıl spor yapıcam şimdi.Yürürken bile ağrıyo
İstemiyorum canım ama giyiliyormuş bilmem ne. Giymem zaten bana kimse istemediğim şeyi yaptıramaz.
Hoşgeldin kısçem.Hayırlı olsun işin. Bende bi girebilseydim artık.
öküz kaçtı içime resmen hasret ya of
tutmayın dövcem kendimi
gel de bı sacını yonıım senınbenımkısını kım yonsun
gecen hafta 70 dım canım yarın gorecegız bakalım
ama buhafta kocısın dogumgunu vardı
cok pasta yedım
dugun hazırlıklarına basladık bebısım
Esincim çok geçmiş olsun canom ya
Hafif yürüyüşler yapabilirsin ama zorlama kendini olmaz karın hareketi fln yap yere uzanıp yüklenme bacaklarına fazla kıyamam yaa
Ameliyat olcak mısın sen şimdi :26:
bende daha yenı yenı duzene gırmeye baslıyorum canım
sporda pestılım cıkıyo resmen
tam yıcem spor gelıyo aklıma hasret bosunamı cekıyorsun o ezıyetı dıyorum yemıyorum sukur
ohaaaaaaaaaaaaaaaa
çok mutlu oldum yaa
hasretimizide evlendirdiriyorz oh ne güzel
kızım ben menü fln da planlamadım bugün napcam bilmiyorum bi akıl verin bana ya :44:
çalıştığım yerde mutfakta istediğimi yapabilirim aslında :26:
ama plan yapmadım bugün için salak gibi :26:
onu da geç o düğünde bıngıl bıngıl olma bence
bende teklif aldım da hakan beyden evliliğe hazır değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?