70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menum

sabah

2 dılım gevremıs ekmek
1 kucuk dılım kasar yarım dılım sosıs
azıcık beyaz peynır
1 caykasıgı t.yagı 1 cay k. ckulata
domates salatlık bıber
3 bardak sekersız cay

ara

form cay
yarım avuc leblebı

oglen

tavuk sıs yarım porsıyon
ayran
azcık lavasından

ara

2 sı 1 arada
yarım avuc leblebı

aksam

corba
5-6 yk bezelye
karpuz
yarım dılım ekmek
ara

yarım armut
yarım seftalı

su : 2bucuk lıtreden fazla
spor :1 saatten fazla

nasıl sızce:18::18:

kısceler ıs yerımdekı problemıde cozduk sukur
artık 8-2 calısacagım cok mutlu oldum bu karardan

günaydın kızlar
kahvaltı:şekersiz çay 2ince dilim kepekli ekmek peynir ve domates, salatalık yendi.
koşu bandında yarım saat tempolu yürüyüşte yapıldı ohhh rahatladım :)

canım ben de bu topık ılee basladım yolumaa ılkdıyetımm gunluk yuruyus ve spor yaptım,(beledıyenın spor aletlerı ve yuruyus evde ıse leslıe sansanı,mekık,makar hareketlerı fılann)kızartmalar prınc pılavları makarnalarr hamus ısler khepsını cıkardım hayatımdannn haftada 1 gun ızın gunu yaptımm cok az canım ne ıstedıyse yedımm genelde tartıldıgım gunu yaptımkı ödul olsun dıeee,cay olarakda sekrsız olarak gunluk 2 kupa yesıl cay ıcıyorummm cayları fılan sekersız ıcıyorumheppp tatlıda yok yanı hayatımdaa yanı cnmcok cok ısterse turk kahvaesı yanında 1 parca bıtter yıyorumm kahvede sekersz tabiii böle ıstee gene sormakıstersen buyur canım....

kısceler ıs yerımdekı problemıde cozduk sukur
artık 8-2 calısacagım cok mutlu oldum bu karardan
haydı gosun aydınnn canım hasretım mckkkkkkkkkkkkkkkkkk

cnm aksama ekmekyeme dısında super bence aksam ekmegını yemeeecunku gun ıcınde menun kalabalık zaten aksam meyveyıde armut ve seftalı dısında bırseyer ya cunku ıkısıda kabızlık yaparcuma oncesı ıstemessın dımı ama muckkk

bende merak edıyorum sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kusen mı hehehehheh

ayy bendemı gıtsem devlete acaba dur netten bır aratırıymırandevusu varsa ve kocıs musade ederse tabıııı
cnm haydııı yuruu kım tutr senıı lıselııııııııııııııııııııı genc!!!!!!!!!!!!!!!!
canım bnm dıkkatlı yıyerek ve sporılebasından ata bılırsın kg lerını tmm mııı sormakıstedıklerını sor hepımızde burdayızınsl... muckkk
aksama pılav yeme 3 kasıga cıkar fasulyenı cnmcunku ogede musakka yemıssın zatennnn:26:aa bak gosunden kacmıss ıkındı arasında kek vr bırdeeee kıss kek ıptalet yemeeeeeeeeeeeee garsonnnn cagır sıparısını ıptal et cabukkk

Son düzenleme:
kızlar sıze bırsey danısacagım
dun kelepce aldım dusuk bır ayarda bırkac dukkan sonra aynı kelepce neredeyse benım aldıgım fıyatın yarısı
ayarlarıda aynı sızce neden bukadar fıyat farkı vardır acaba ben kandırıldım mı

ne kelepçesi le kelepçeyi ne yapcan dobiç kaç kilosun bebeğim sen ben yine 81 oldum

ne kelepçesi le kelepçeyi ne yapcan dobiç kaç kilosun bebeğim sen ben yine 81 oldum

gel de bı sacını yonıım senın benımkısını kım yonsun
gecen hafta 70 dım canım yarın gorecegız bakalım
ama buhafta kocısın dogumgunu vardı
cok pasta yedım
dugun hazırlıklarına basladık bebısım

Esincim çok geçmiş olsun canom ya

Hafif yürüyüşler yapabilirsin ama zorlama kendini olmaz karın hareketi fln yap yere uzanıp yüklenme bacaklarına fazla kıyamam yaa
Ameliyat olcak mısın sen şimdi
:26:

öküz kaçtı içime resmen hasret ya of

tutmayın dövcem kendimi

bende daha yenı yenı duzene gırmeye baslıyorum canım
sporda pestılım cıkıyo resmen
tam yıcem spor gelıyo aklıma hasret bosunamı cekıyorsun o ezıyetı dıyorum yemıyorum sukur

ohaaaaaaaaaaaaaaaa

çok mutlu oldum yaa

hasretimizide evlendirdiriyorz oh ne güzel

kızım ben menü fln da planlamadım bugün napcam bilmiyorum bi akıl verin bana ya :44:

çalıştığım yerde mutfakta istediğimi yapabilirim aslında :26:

ama plan yapmadım bugün için salak gibi :26:

Esincim çok geçmiş olsun canom ya

Hafif yürüyüşler yapabilirsin ama zorlama kendini olmaz karın hareketi fln yap yere uzanıp yüklenme bacaklarına fazla kıyamam yaa
Ameliyat olcak mısın sen şimdi
:26:

bende sımdı gordum esıncım yazıyı cok cok gezmıs olsun allah sıfa versın bebısım

bende daha yenı yenı duzene gırmeye baslıyorum canım
sporda pestılım cıkıyo resmen
tam yıcem spor gelıyo aklıma hasret bosunamı cekıyorsun o ezıyetı dıyorum yemıyorum sukur

onu da geç o düğünde bıngıl bıngıl olma bence

bende teklif aldım da hakan beyden evliliğe hazır değilim

evet canım darısı tum bekarlara ıns
nıkah olduk zaten bılırsın bır dugun kaldı ıns

gıt bıyerden domates yumurta al menemen yap
ohh mıs gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…