70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese selamlarrr,
Ben yine artıdayım bu hafta, kaza oruçlarımı tutuyordum akşamları kaçırdım ipin ucunu. Toparlanmam gerek, akşam hafif geçiştireyim bari.
Noraa, Melojjj, ve diğer yeni gelenlerrrr hoşgeldiniz.
Kız nora ben sana inanmıyom artıkım, hep gelip gelip kaçıyosun, bir istikrar tutturamadın gitti.
Noraaaa kaçar, noraaa kaçar dicem artık sana heh heh

Ah o ortama uymalar yok mu, ben de içtim hem de 2 bardak. Sabahına da şap diye artılar yüzüme çarptııı:18: :18:

kısceler eger ılgılenen varsa dıye soyuluyorum
zıraat bankasının sınavları var
bır dusunun derım 3 bın gıbı bır alım var
noram sen kpss yuede hazırlanıyordun sanırım bunada bır goz at bence

bebeğim beni hayat şartları böyle kaçak yaptı

Ama düzene girdim gibi sanki , pc başına oturamadım ki buraya geleyim ama burdayım artık hoppa hoppa çiki çiki

herkes artılarda anam hiç mi kilo veren yok suzan dışında
vay dobiçler

hasretim ben okudum onu pazarlama fln diyolar , ben sınava bu hafta giriyorum önlisanstan ama ziraat bankası hiç ilgimi çekmiyor.
Hem zaten memur da olmuyorsun işçi pozisyonunda sözleşmeli oluyorsun bilmiyorum işkence resmen ya :26:

bılıyorum canım bende gırıyorum kpss ye basarılı oluruz ıns ben pek calısamadım ama
benım hep bankacılıkta gozum vardı fırsat dogdu benım ıcın dıyebılırım kı ıns
ama pazarlama sartı felan yok yanı onlısans olması yeterlı bolum farketmıyor bebısım
selam kızlar ben geldim

hosgeldın canım

evet tatlım ama onlar pazarlama yaptırcakları elemanlar alıyolar

memnunum bebeğim fotoğrafçılık yapıyorum studyoda gelin damat çekiyoruz

rahat işim hem ben seviyorum fotoğrafçlığı iyi gidiyor yani sen neler yapıyorsun ?

ahh ne guzel ya en buyuk ıstegımdır fotografcı dukkanım olsun
bayılırım foto cekmeye
dugun cekımlerıne sana gelelım en ıyısı

kızlar
vaktim yok geçmişi okuyamadım
kim var kim yok
ne durumda topiğimiz
accık uluorta dedikodu yapalım yahu

Suuuzzii mineee sizde kilo aldınız mı kızlar biz gene dobiç olmuşuz

aldımda geldim bacım
62-64 arasıyım sanırım
bu sabah başladım tekrar
şuana kadar kaçamağım yok
ama Cappuccino içmemek için zor tutuyorum kendimi

benden olmaz ya...

topiğe bak zaten herkes salmıs kendını

bende yedım koftemı ustune supanglemı ohh :S

sauna esfmanı aldım guyaa

durdugum yerde duruop kılo veremeyınce saldım yıne kendımı zaten bıse deısmıyor dıye devam....

su ay sonu gelsın paracıkları gotrcvem dıyetısyenee yoksa ben yapamıycam kendımde o eskı benı gıoremıyorum

Ah o ortama uymalar yok mu, ben de içtim hem de 2 bardak. Sabahına da şap diye artılar yüzüme çarptııı:18: :18:

Evet kötü etkiliyo işte ortamlar Ben zaten başladığım noktadayım.

tekrar geçmiş olsun canım dediğim gibi çok zorlama hafif bi 20dklık yürüyüşte iyi gelebilir

Saol şeker. Öyle yapıcam artık. Günlük hayatım öncekine göre daha hareketli dengelicez artık böyle böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…