gıt adamlar sor kıssssskızlar sıze bırsey danısacagım
dun kelepce aldım dusuk bır ayarda bırkac dukkan sonra aynı kelepce neredeyse benım aldıgım fıyatın yarısı
ayarlarıda aynı sızce neden bukadar fıyat farkı vardır acaba ben kandırıldım mı
cıss dısında hersey serbestt ama yarınkı tartıyı dusun bebek.....ohaaaaaaaaaaaaaaaa
çok mutlu oldum yaa
hasretimizide evlendirdiriyorz oh ne güzel
kızım ben menü fln da planlamadım bugün napcam bilmiyorum bi akıl verin bana ya :44:
çalıştığım yerde mutfakta istediğimi yapabilirim aslında :26:
ama plan yapmadım bugün için salak gibi :26:
nıe hazır olmucak ne vrkı bebıss bundaaa bak banaa kocısı sevdımm veee 2 ay sonra yusuk tattıkk eee hızlıyız bızz agaonu da geç o düğünde bıngıl bıngıl olma bence
bende teklif aldım da hakan beyden evliliğe hazır değilim
canım esımde aksam suledı ama bas ostusu sorun mu acaba calısm aortamında ona gore basvuracagımben yaaaaaaaaaakısceler eger ılgılenen varsa dıye soyuluyorum
zıraat bankasının sınavları var
bır dusunun derım 3 bın gıbı bır alım var
noram sen kpss yuede hazırlanıyordun sanırım bunada bır goz at bence
ee bekcı bırakırsanız benı bölekgverırımısteee ama bu haftasuhelıyım regl yakın sureklı yemek ıstıyourmmmm bebek....
bebeğim beni hayat şartları böyle kaçak yaptı
Ama düzene girdim gibi sanki , pc başına oturamadım ki buraya geleyim ama burdayım artık hoppa hoppa çiki çiki
herkes artılarda anam hiç mi kilo veren yok suzan dışındavay dobiçler
hos geldınnn canım naıslsınnnnnnnnnnnnselam kızlar ben geldim
kacsin ki bak merak ettim simdigunaydınn suzımmm evet olmadı ammaaan yapmıcam
cok sükür canimkısceler ıs yerımdekı problemıde cozduk sukur
artık 8-2 calısacagım cok mutlu oldum bu karardan
simdi telefon actimhaydı gosun aydınnn canım hasretım mckkkkkkkkkkkkkkkkkk
cnm aksama ekmekyeme dısında super bence aksam ekmegını yemeeecunku gun ıcınde menun kalabalık zaten aksam meyveyıde armut ve seftalı dısında bırseyer ya cunku ıkısıda kabızlık yaparcuma oncesı ıstemessın dımı ama muckkk
bende merak edıyorum sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kusen mıhehehehheh
ayy bendemı gıtsem devlete acaba dur netten bır aratırıymırandevusu varsa ve kocıs musade ederse tabıııı
cnm haydııı yuruu kım tutr senıı lıselııııııııııııııııııııı genc!!!!!!!!!!!!!!!!
canım bnm dıkkatlı yıyerek ve sporılebasından ata bılırsın kg lerını tmm mııı sormakıstedıklerını sor hepımızde burdayızınsl... muckkk
aksama pılav yeme 3 kasıga cıkar fasulyenı cnmcunku ogede musakka yemıssın zatennnn:26:aa bak gosunden kacmıss ıkındı arasında kek vr bırdeeee kıss kek ıptalet yemeeeeeeeeeeeee garsonnnn cagır sıparısını ıptal et cabukkk
güle güle kulan canimkızlar sıze bırsey danısacagım
dun kelepce aldım dusuk bır ayarda bırkac dukkan sonra aynı kelepce neredeyse benım aldıgım fıyatın yarısı
ayarlarıda aynı sızce neden bukadar fıyat farkı vardır acaba ben kandırıldım mı
gözleme yedim :26:
iyilik bebegim nolsun sen nasilsin busecimoyy suziim
Sağol bebeğim sen nasılsın nerelerdesin :26:
ayy muhabette bayildimne kelepçesi lekelepçeyi ne yapcan dobiç kaç kilosun bebeğim sen ben yine 81 oldum
evlenme daha bosver biraz daha gez dolasonu da geç o düğünde bıngıl bıngıl olma bence
bende teklif aldım da hakan beyden evliliğe hazır değilim
bende de energy icecegi bagimliligi var sanirimKızlar ben bi de bu aralar çok fazla fanta ve kola içmeye başladım günde 1 lt içiyorum valla
gamzem ya negüzel 6li rakamlardaydin ama artik bitti gitti dikkat edecez hedefimize ulasacagiz insallah :128:eski günlere dönücez inş tatlım valla ben motive olmuş durumdayım.pzt den beride gayet güzel gidiyorum.
bu arada bende 72 ye çıktım
bindalliya HAYIRGünaydııııııııııın dobiçleriiiiiiiiiim
Dün ben kola içtim çok pişmanım ama dayanamadım ortama katılmak istedim içtim
Sağol Suzişim. Haklısın istemiyorsam giymicem
hosgeldin melojcum nerelerdesin en son ameliyat olacakdin merak ettim seni :26:kıssssllllaaarrrrrr naberrsiiinnzzz ben geldddiimmm
allah kabul etsin canimHerkese selamlarrr,
Ben yine artıdayım bu hafta, kaza oruçlarımı tutuyordum akşamları kaçırdım ipin ucunu. Toparlanmam gerek, akşam hafif geçiştireyim bari.
Noraa, Melojjj, ve diğer yeni gelenlerrrr hoşgeldiniz.
Kız nora ben sana inanmıyom artıkım, hep gelip gelip kaçıyosun, bir istikrar tutturamadın gitti.
Noraaaa kaçar, noraaa kaçar dicem artık sana heh heh
amannenennnnn minede gelmisselam kızlar ben geldim
hic sorma ayni döngü icindeyim benSuuuzzii mineee sizde kilo aldınız mı kızlar biz gene dobiç olmuşuz
aldımda geldim bacım
62-64 arasıyım sanırım
bu sabah başladım tekrar
şuana kadar kaçamağım yok
ama Cappuccino içmemek için zor tutuyorum kendimi
benden olmaz ya...
topiğe bak zaten herkes salmıs kendını
bende yedım koftemı ustune supanglemı ohh :S
sauna esfmanı aldım guyaa
durdugum yerde duruop kılo veremeyınce saldım yıne kendımı zaten bıse deısmıyor dıye devam....
su ay sonu gelsın paracıkları gotrcvem dıyetısyenee yoksa ben yapamıycam kendımde o eskı benı gıoremıyorum
gıt adamlar sor kısssssdenk gelınce uleynnnn de bu fıyt farkıda ndr bulee deeee
cıss dısında hersey serbestt ama yarınkı tartıyı dusun bebek.....
nıe hazır olmucak ne vrkı bebıss bundaaa bak banaa kocısı sevdımm veee 2 ay sonra yusuk tattıkk eee hızlıyız bızz aga
canım esımde aksam suledı ama bas ostusu sorun mu acaba calısm aortamında ona gore basvuracagımben yaaaaaaaaaa
ee bekcı bırakırsanız benı bölekgverırımısteee ama bu haftasuhelıyım regl yakın sureklı yemek ıstıyourmmmm bebek....
hos geldınnn canım naıslsınnnnnnnnnnnn
hic sorma ayni döngü icindeyim bendegisen birsey yok
busecim gamze dediki liste yapacak kimse yokmus bende zorlanirim cocuk var es var :26: sen yapamazmissin acaba :26:
birde kizlar istersen söyle yapalim kim liste sonuncusu olursa o yapsin listeyi ceza olarak olmazmi :26:
gıt adamlar sor kısssssdenk gelınce uleynnnn de bu fıyt farkıda ndr bulee deeee
cıss dısında hersey serbestt ama yarınkı tartıyı dusun bebek.....
nıe hazır olmucak ne vrkı bebıss bundaaa bak banaa kocısı sevdımm veee 2 ay sonra yusuk tattıkk eee hızlıyız bızz aga
canım esımde aksam suledı ama bas ostusu sorun mu acaba calısm aortamında ona gore basvuracagımben yaaaaaaaaaa
hos geldınnn canım naıslsınnnnnnnnnnnn
toparlanıyoruz kızlar haydi yeter artık yedik içtik gezdik dobiç olduk bitti.
HEDEF 2013 ! O TARRİHE KADAR HERKES HEDEFE YAKLAŞACAK KIZLAAAR
soracagım
bas ortusu konusunda hıc bır bılgım yok canım ya
yenı bısıler sart bu gruba motıve olmak ıcın napabılırız acaba
[/FONT]
13 tane lahana sarmasını nasıl yedın be kıscemsbh
07:15
-1 kayısı 2 bardak suuu
09:45
-domates(1) bıber(1)sogus
-3 sıyah zeytın
-1 dılım cavdar ekmegi
-ceyrek kıbrıt kutusu peenır
-ceyrek cevız ıcı
ara
12:00
-ülker 9 kat yarısı(110 kalorı fıln)
ögle
13:15
-13 tane lahana sarması bol acılı ve baharatlııı(bagırsakar ıcın superr)
ara
16:00
-1kase mısır gevregii
aksam
-1 kase corba yada salata
*1,5 st lık full temıslıkk
*leslıe 2 ml
*en az 2 kupa y.cay
*en az 2,5 lt su
ee nasıl kızlarrr temızlıkde bayagı terledım koltuk altları,kapılar,duvar prızler fılan uffffffffffffffff daha mutfak dolaplarım duruyorrrrrrrrrrrrroda yarın yaparımınsl..reglyakın oldugu ıcınn bayagıı ıstah var bende oruc tutuyum dıyorumne dersınız hemde gundus lerı cok sey yememm ne dersınız??????6 gun borcum var yaaaaaaaaaaa
pizza partisi yapsak herkes gelir
bbu akşam herkes mantı yiycek desem 50 kişi olur şurda
yola getircez herkesi , biz kk ordusu olarak zayıflicaz artık
13 tane lahana sarmasını nasıl yedın be kıscem
o kesın sekerım
len lahana sarması yasak değil mi yaao niye yiyo bende yerim o zaman
bende cok severım ne zmandır yapcam unutuyorum soyle etlı ohh mıs mıs
ay kızlar oglene ızgara sıparısı vermıstım yanında gelen bulgurplavı bozuktu resmen ya kokuyodu öööüüüüü
ben sımdı orayı arayıp saydırayım mı napayım
göster onlara devenin bale pabucunu bencene ayıp şey ay
memnunum bebeğim fotoğrafçılık yapıyorum studyoda gelin damat çekiyoruz
rahat işim hem ben seviyorum fotoğrafçlığı iyi gidiyor yanisen neler yapıyorsun ?
kacsin ki bak merak ettim simdi
cok sükür canimya öyle calissam keske bende saatleri iyi bence
simdi telefon actimyogunhisar mis canim
güle güle kulan canim
niye :26: sordum soruya bak
iyilik bebegim nolsun sen nasilsin busecimseni gördümmü kumbir aklima geliyor yemeden buralara döndüm icimde kaldi tugbanin kelebeginide yiyemedim tugbayi da merak ettim bak simdi napti acaba ya :26:
ayy muhabette bayildim
evlenme daha bosver biraz daha gez dolas
bende de energy icecegi bagimliligi var sanirim
gamzem ya negüzel 6li rakamlardaydin ama artik bitti gitti dikkat edecez hedefimize ulasacagiz insallah :128:
bindalliya HAYIR
hosgeldin melojcum nerelerdesin en son ameliyat olacakdin merak ettim seni :26:
allah kabul etsin canim
amannenennnnn minede gelmis
hic sorma ayni döngü icindeyim bendegisen birsey yok
busecim gamze dediki liste yapacak kimse yokmus bende zorlanirim cocuk var es var :26: sen yapamazmissin acaba :26:
birde kizlar istersen söyle yapalim kim liste sonuncusu olursa o yapsin listeyi ceza olarak olmazmi :26:
ben kahvesiz duramam ki :26: hem kahve metoyu calistirmiyormuydun
aldımda geldim bacım
62-64 arasıyım sanırım
bu sabah başladım tekrar
şuana kadar kaçamağım yok
ama Cappuccino içmemek için zor tutuyorum kendimi
yok öyle ben ypamambenden olmaz ya...
topiğe bak zaten herkes salmıs kendını
bende yedım koftemı ustune supanglemı ohh :S
sauna esfmanı aldım guyaa
durdugum yerde duruop kılo veremeyınce saldım yıne kendımı zaten bıse deısmıyor dıye devam....
su ay sonu gelsın paracıkları gotrcvem dıyetısyenee yoksa ben yapamıycam kendımde o eskı benı gıoremıyorum
bende denizanasie ne var ki onda şekerli mi içiyorsun :26:
bende çok kilo aldım yaa of öküz oldum ben
kac yil vartoparlanıyoruz kızlar haydi yeter artık yedik içtik gezdik dobiç olduk bitti.
HEDEF 2013 ! O TARRİHE KADAR HERKES HEDEFE YAKLAŞACAK KIZLAAAR
cok iyi olur bebegim ya liste olmadanda motive olmak zor olurBebekler o zaman cumartesi günü bildirim yapalım ben her pazar sabah size fıstık gibi liste yaparım
eğer herkes okeylerse ben varım
toparlanın len ben 2013 te de dobiç olmak istemiyorum olm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?