70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaayyy amaaann offff yaa kızlar regl oluyorum canım cok pis tatlı bişeyler çekiyo... bide dün akşam misafirlerim geldi pasta börek bişeyler kaçırdım moralim çok bozuk göbişde zaten davul gibi birazdan patlıycam ooofff offf ama çok pişmanım

yok tatlı no tatlı
tarçınlı süt yap kendine anında geçer tatlı isteğin cnm

ne güzel insan spor yapınca kendini daha bi hafif hissediyor demi bnmde evde koşu bandı var.
yürüyorum onda.bide ek olarak jillian mı yapsam diye düşünüyorum
:44:

evet cpor cıkısında felan cok ıyı hıssedıyorum kendımı
bence yuruyusten sonra mekık felanda cekebılırsın

insallah bebegim insallah
gıttıgım spor salonunda cok zayıflayan var kızlar masallh ya
bır bayan 1 ayda 10 kılo bır bayda 2 ayda 17 kılo vermıs
benim isarkadasinin komsusu hic üsenmeden hergün spor yapmis ve en az 20 kilo vermis bense daha kapisinin önünden gecemedim daha
suzım almanyada cok boyle calısma sartları var ya
ama sanırım ucretlerı dusuk
bakalım ıns bundanda sıkılmam
eger bu seferde sıkılırsam kesın sevdıcek ısten atar benı
sen almanyadamiydin canim bak onca zaman yazisiyoruz ben seni türkiyede yasiyor saniyorum
tamam o zaman cumartesi herkes bildirimlerini yapıcak pazar sabahı ben listeyi yayınlayacağım
tamamdir kaptan
hem adasiz hem kocisimin hemsosu ciktin suzis nezaman dogdun onuda söyle belki dogum tarihlerimizde aynidir

Son düzenleme:
yok canım turkıyedeyım ben
ama aılemın yarısı orada dıyebılırım
ondan bılıyorum yanı
daha tam alışamadım spora biraz daha disipline olup öyle bişeyler ekliycem yoksa çabuk soğuyorum

evet oda var

bende seni özledim minem arada facede görüyordum ama orayada fazla giremiyorum iyi diyelim iyi olalim tatlim ya sen naptin nasilsin avatarin degismis basda acaba minemi diye icimden gecti ya sen ya kizin oluyordun genelde
sen yeme bana gönder bu iyiligimide unutma senin icin kendimi feda ediyorum
gamzenin dedigi gibi sütlü tarcin ic canim birde ben gecenlerde tarcin karanfilli cay aldim dogadan yeni gelmis buralara oda tatli istegini kesiyor kizlar tarcin sevenlere duyrulur
ZUMBA - CAIPIRINHA - FITNESS FIESTA - YouTube

coss coss kopp koppppppppppp

zumbaaa zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben isyerindeyim yapamiyorum bakamiyorum bensiz spor mor yapmayin üleeeennnn

Süpersin Suzişim yaa. Kesinlikle hayıır

Bebekler o zaman cumartesi günü bildirim yapalım ben her pazar sabah size fıstık gibi liste yaparım

eğer herkes okeylerse ben varım

toparlanın len ben 2013 te de dobiç olmak istemiyorum olm

Bence mantıklı değişiklik olur hem.

ekimde bende bir spor kulübüne yazılmayı düşünüyorum gerçekten çok faydası oluyor daha önce gitmiştim çok faydasını gördüm bide uzman hocalar varsa sana program hazırlıyorlar çok daha iyi oluyor..geçen sene gitmiştim ama diyet yapmıyordum o zamanlar baya sıkılaşıp zayıfladım keşke boğazımıda tutaydım tam süper olacaktı amaa bu sefer kararlıyım 3 aylık programa yazılcam havuzu saunası herşeyi var tamamen stres atıyorsun

sen gıbı arkıdıse can gurban
ben size diyorum bende alzheimer var diye de inanmiyorsunuz hatirladim karpuz falan gönderip ticaret yapacakdik seninle ailem almanyada onlarda istiyor demisdin

ahh bende sen gıbıyım yaa
yaslandık gec yasta

gunaydınn suzımmm evet olmadı ammaaan yapmıcam
bilgilerini yazarsan ben yaparım sana cnm
çok sağol,mesaj kutuma bakıyorum hemen,sileyim,kaç ayda verdin bu kiloları,birde spor yaptın mı hiç?
hahahhaayyyy oldum gulmekten yaaa

bak bu Eki Görüntüle 514086
çok güzelmiş,iyi günlerde kullan
ayyy altta bırsuru uyeler goruyorum gelın bacılarım gelın
zayıflatıyor burası sureklı gelıııınnnnnn
ahh keşkkee
hoşbulduk

tamam o zaman cumartesi herkes bildirimlerini yapıcak pazar sabahı ben listeyi yayınlayacağım
cumartesi benim girmem zor olur,hafta sonları eşim evde ama cuma gecesi kilo mu yazarım bende

Süpersin Suzişim yaa. Kesinlikle hayıır

Bence mantıklı değişiklik olur hem.
aklima ne geldi ay cok kötüyüm müstakbel kaynanana deki senin bindallin olsa giymek isterdim ama senin zamaninda yoktun zaten o yüzden hic gerek yok de yok saka yapiyom deme sakin iyice cildirir
insallah güzel sonuclar alirsin canim spor iyidir hem insani dinc tutuyor birde ben baslasam

sen gıbı arkıdıse can gurban

ahh bende sen gıbıyım yaa
yaslandık gec yasta
ayy yirim sagol canim
esim bana diyor yaslandin diye de sanki kendi genc kaldi ben senden genc görünüyorum diyorum bende
icime bakmiycan ama

HAHAHAY bncede kayınvaldene oyle de

bananeeeeeeeeee 1,5 st emıslık tempoluu + 20 dk leslıe veeee zumbaaaa heheyttttttttttttttttttttttt

vete cnm her gunn en az 30 dkkdr yaptım ddıı mgıbı beledıyenın spor aletlerıı evde leslıe den netten yenıı fılann öle sporlar yoksa salon fıln yokbende esım ıstemyr evde yap ne yaprasan dıe bende fırsat bulamassam dısarıdan ıcn evde yapıyorumm leslıeee denn fılannnn 23/03/2012 de basladım dıyetıme cnm 6 ay olucakk ınsl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…