aaayyy amaaann offff yaa kızlar regl oluyorum canım cok pis tatlı bişeyler çekiyo...bide dün akşam misafirlerim geldi pasta börek bişeyler kaçırdım moralim çok bozuk göbişde zaten davul gibi birazdan patlıycam ooofff offf ama çok pişmanım
ne güzel insan spor yapınca kendini daha bi hafif hissediyor demibnmde evde koşu bandı var.
yürüyorum onda.bide ek olarak jillian mı yapsam diye düşünüyorum :44:
insallah bebegim insallahayyy ne güzelll yaaa bende istiyomm fotoğrafçı olmak yaaa
bendede aynı durumlar aynı iş aynı yalnızlık ve aynı dobiçliktek değişen büyüyen göbeğim şimdi
bnmde açık öğretim sınavlarım vardı çok stres yapmıştım hiç birşeyi gözüm görmedi yedim valla önüme ne geldiyse
ama artık bitti kaldığım yerden aynen devammmm
yine 6 lı rakamları görücem inş suzim çok değil 2 hafta sonra görücem inşşş
benim isarkadasinin komsusu hic üsenmeden hergün spor yapmis ve en az 20 kilo vermis bense daha kapisinin önünden gecemedim dahagıttıgım spor salonunda cok zayıflayan var kızlar masallh ya
bır bayan 1 ayda 10 kılo bır bayda 2 ayda 17 kılo vermıs
sen almanyadamiydin canimsuzım almanyada cok boyle calısma sartları var ya
ama sanırım ucretlerı dusuk
bakalım ıns bundanda sıkılmam
eger bu seferde sıkılırsam kesın sevdıcek ısten atar benı
tamamdir kaptantamam o zaman cumartesi herkes bildirimlerini yapıcak pazar sabahı ben listeyi yayınlayacağım
:18::18::18:ay kıslar dıyorumya ıcıme bırseykactıı 13 dogru rakammmhehe lahana zayıflatır ıcndekıde boll sebze ve az prınc alt tarafı yaa nıe bu kaa kızıyorsunuzkı dımı amamaaaaaa tamammm cnmda lahandan sonra emınmısınn vercegıneee ama kasam corba yada salata yıcemsadeceee
olur sperolur cnm c.tesı olsun kg gunuuuuuuuuuuuuuuu bıldırırızsana mesaj cekerızzzzz ama her gırennn yazsınkıı yenı gelenler fılan gordunnn dımı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yalandır onlar yalanndır ncm saglıklı dgll o kdr kg vermekk 1 aydaaa en yısı 4 kg aydaaaa
hehehehe bulgur yasak dll cnm yararlııııııııııııııııı tabıı abartmadannnn yersennn
suzımmm yakın bana senn kocısnın koyusuukızz genede hemseyuz heheheheh
evet cpor cıkısında felan cok ıyı hıssedıyorum kendımı
bence yuruyusten sonra mekık felanda cekebılırsın
yok tatlı no tatlı
tarçınlı süt yap kendine anında geçer tatlı isteğin cnm[/QUOT
şu an iş yerindeyim öğlen yemeğinde şöbiyet çıktı almadım nefsimle mücadelemi yendim ve şöbiyeti yemedimama şimdi öyle canım çektiki sanırım biraz sakin sakin oturup isteğimin geçmesini beklemeliyim sanki bu hafta kilo vermedim gibi tartılmak için yarını bekliyorum inş. biraz vermişimdir şevkimin kırılmasını istemiyorum aaa pardon şimdi okudum nora pazar günleri listeyi oluşturacakmış ozaman bende tartılmak için cumartesini bekleyeceğim demektir
insallah bebegim insallah
benim isarkadasinin komsusu hic üsenmeden hergün spor yapmis ve en az 20 kilo vermis bense daha kapisinin önünden gecemedim daha
sen almanyadamiydin canimbak onca zaman yazisiyoruz ben seni türkiyede yasiyor saniyorum
tamamdir kaptan
hem adasiz hem kocisimin hemsosu ciktin suzis nezaman dogdun onuda söyle belki dogum tarihlerimizde aynidir
daha tam alışamadım spora biraz daha disipline olup öyle bişeyler ekliycem yoksa çabuk soğuyorum
yok tatlı no tatlı
tarçınlı süt yap kendine anında geçer tatlı isteğin cnm[/QUOT
şu an iş yerindeyim öğlen yemeğinde şöbiyet çıktı almadım nefsimle mücadelemi yendim ve şöbiyeti yemedimama şimdi öyle canım çektiki sanırım biraz sakin sakin oturup isteğimin geçmesini beklemeliyim sanki bu hafta kilo vermedim gibi tartılmak için yarını bekliyorum inş. biraz vermişimdir şevkimin kırılmasını istemiyorum aaa pardon şimdi okudum nora pazar günleri listeyi oluşturacakmış ozaman bende tartılmak için cumartesini bekleyeceğim demektir
soda varsa onu içebilirsin cnm oda yoksa türk kahve iç.
evet artık cmt günleri tartı günü olsun bende harici tartılmıycam motivem kırılıyor çünkü
bende seni özledim minem
hoşbulduk
iyiyim diyemiycem
kilo olayından dolayı canım sıkkın
ama bişey yaptığımda yok
senden naber?
özledim suzim seniii
nasılsın tatlım?
bence iyi fikir diyecektim ama nora yapacakmış
daha iyi oldu valla sağolsun
paket cappicinolar varya onlardan
şekerli sanırım :26:
içmedim ama daha fanası oldu
bizide gaza getir canım yaa
yeter valla nehale geldik
bütün çabamız boşa gitti
o türk kahvesi canım
ayy kızlar ben azonce lavı sıkayet ıcın aramıstım ya
sımdı oranın sahıbı geldı bana ve sevdıcege kunefe getırmıss
nasıl ozurdılıyo amahahahay smdık bunu kım yıyecek
gamzenin dedigi gibi sütlü tarcin ic canimaaayyy amaaann offff yaa kızlar regl oluyorum canım cok pis tatlı bişeyler çekiyo...bide dün akşam misafirlerim geldi pasta börek bişeyler kaçırdım moralim çok bozuk göbişde zaten davul gibi birazdan patlıycam ooofff offf ama çok pişmanım
ben isyerindeyim yapamiyorum bakamiyorum bensiz spor mor yapmayin üleeeennnnZUMBA - CAIPIRINHA - FITNESS FIESTA - YouTube
coss coss kopp koppppppppppp
zumbaaa zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kacsin ki bak merak ettim simdi
cok sükür canimya öyle calissam keske bende saatleri iyi bence
simdi telefon actimyogunhisar mis canim
güle güle kulan canim
niye :26: sordum soruya bak
iyilik bebegim nolsun sen nasilsin busecimseni gördümmü kumbir aklima geliyor yemeden buralara döndüm icimde kaldi tugbanin kelebeginide yiyemedim tugbayi da merak ettim bak simdi napti acaba ya :26:
ayy muhabette bayildim
evlenme daha bosver biraz daha gez dolas
bende de energy icecegi bagimliligi var sanirim
gamzem ya negüzel 6li rakamlardaydin ama artik bitti gitti dikkat edecez hedefimize ulasacagiz insallah :128:
bindalliya HAYIR
hosgeldin melojcum nerelerdesin en son ameliyat olacakdin merak ettim seni :26:
allah kabul etsin canim
amannenennnnn minede gelmis
hic sorma ayni döngü icindeyim bendegisen birsey yok
busecim gamze dediki liste yapacak kimse yokmus bende zorlanirim cocuk var es var :26: sen yapamazmissin acaba :26:
birde kizlar istersen söyle yapalim kim liste sonuncusu olursa o yapsin listeyi ceza olarak olmazmi :26:
Bebekler o zaman cumartesi günü bildirim yapalım ben her pazar sabah size fıstık gibi liste yaparım
eğer herkes okeylerse ben varım
toparlanın len ben 2013 te de dobiç olmak istemiyorum olm
yok canım turkıyedeyım ben
ama aılemın yarısı orada dıyebılırım
ondan bılıyorum yanı
evet oda var
bende seni özledim minemarada facede görüyordum ama orayada fazla giremiyorum iyi diyelim iyi olalim tatlim ya sen naptin nasilsin avatarin degismis basda acaba minemi diye icimden gecti ya sen ya kizin oluyordun genelde
sen yeme bana gönder bu iyiligimide unutma senin icin kendimi feda ediyorum
:
ben size diyorum bende alzheimer var diye de inanmiyorsunuzhatirladim karpuz falan gönderip ticaret yapacakdik seninle ailem almanyada onlarda istiyor demisdin
bilgilerini yazarsan ben yaparım sana cnmgunaydınn suzımmm evet olmadı ammaaan yapmıcam
çok sağol,mesaj kutuma bakıyorum hemen,sileyim,kaç ayda verdin bu kiloları,birde spor yaptın mı hiç?canım ben de bu topık ılee basladım yolumaa ılkdıyetımm gunluk yuruyus ve spor yaptım,(beledıyenın spor aletlerı ve yuruyus evde ıse leslıe sansanı,mekık,makar hareketlerı fılann)kızartmalar prınc pılavları makarnalarr hamus ısler khepsını cıkardım hayatımdannn haftada 1 gun ızın gunu yaptımm cok az canım ne ıstedıyse yedımm genelde tartıldıgım gunu yaptımkı ödul olsun dıeee,cay olarakda sekrsız olarak gunluk 2 kupa yesıl cay ıcıyorummm cayları fılan sekersız ıcıyorumheppp tatlıda yok yanı hayatımdaa yanı cnmcok cok ısterse turk kahvaesı yanında 1 parca bıtter yıyorumm kahvede sekersz tabiii böle ıstee gene sormakıstersen buyur canım....
çok güzelmiş,iyi günlerde kullan
ahh keşkkeeayyy altta bırsuru uyeler goruyorum gelın bacılarım gelın
zayıflatıyor burası sureklı gelıııınnnnnn
hoşbuldukHerkese selamlarrr,
Ben yine artıdayım bu hafta, kaza oruçlarımı tutuyordum akşamları kaçırdım ipin ucunu. Toparlanmam gerek, akşam hafif geçiştireyim bari.
Noraa, Melojjj, ve diğer yeni gelenlerrrr hoşgeldiniz.
Kız nora ben sana inanmıyom artıkım, hep gelip gelip kaçıyosun, bir istikrar tutturamadın gitti.
Noraaaa kaçar, noraaa kaçar dicem artık sana heh heh
cumartesi benim girmem zor olur,hafta sonları eşim evde ama cuma gecesi kilo mu yazarım bendetamam o zaman cumartesi herkes bildirimlerini yapıcak pazar sabahı ben listeyi yayınlayacağım
aklima ne geldi ay cok kötüyümSüpersin Suzişim yaa. Kesinlikle hayıır
Bence mantıklı değişiklik olur hem.
insallah güzel sonuclar alirsin canim spor iyidir hem insani dinc tutuyorekimde bende bir spor kulübüne yazılmayı düşünüyorum gerçekten çok faydası oluyor daha önce gitmiştim çok faydasını gördüm bide uzman hocalar varsa sana program hazırlıyorlar çok daha iyi oluyor..geçen sene gitmiştim ama diyet yapmıyordum o zamanlar baya sıkılaşıp zayıfladım keşke boğazımıda tutaydım tam süper olacaktı amaa bu sefer kararlıyım 3 aylık programa yazılcam havuzu saunası herşeyi var tamamen stres atıyorsun
ayy yirim sagol canim
sen gıbı arkıdıse can gurban
ahh bende sen gıbıyım yaa
yaslandık gec yasta
aklima ne geldi ay cok kötüyümmüstakbel kaynanana deki senin bindallin olsa giymek isterdim ama senin zamaninda yoktun zaten o yüzden hic gerek yok de yok saka yapiyom deme sakin iyice cildirir
insallah güzel sonuclar alirsin canim spor iyidir hem insani dinc tutuyorbirde ben baslasam
ayy yirim sagol canim
esim bana diyor yaslandin diye de sanki kendi genc kaldiben senden genc görünüyorum diyorum bende
icime bakmiycan ama
aklima ne geldi ay cok kötüyümmüstakbel kaynanana deki senin bindallin olsa giymek isterdim ama senin zamaninda yoktun zaten o yüzden hic gerek yok de yok saka yapiyom deme sakin iyice cildirir
insallah güzel sonuclar alirsin canim spor iyidir hem insani dinc tutuyorbirde ben baslasam
ayy yirim sagol canim
esim bana diyor yaslandin diye de sanki kendi genc kaldiben senden genc görünüyorum diyorum bende
icime bakmiycan ama
bananeeeeeeeeee 1,5 st emıslık tempoluu + 20 dk leslıe veeee zumbaaaa heheytttttttttttttttttttttttbende seni özledim minemarada facede görüyordum ama orayada fazla giremiyorum iyi diyelim iyi olalim tatlim ya sen naptin nasilsin avatarin degismis basda acaba minemi diye icimden gecti ya sen ya kizin oluyordun genelde
sen yeme bana gönder bu iyiligimide unutma senin icin kendimi feda ediyorum
gamzenin dedigi gibi sütlü tarcin ic canimbirde ben gecenlerde tarcin karanfilli cay aldim dogadan yeni gelmis buralara oda tatli istegini kesiyor kizlar tarcin sevenlere duyrulur
ben isyerindeyim yapamiyorum bakamiyorum bensiz spor mor yapmayin üleeeennnn
vete cnm her gunn en az 30 dkkdr yaptım ddıı mgıbı beledıyenın spor aletlerıı evde leslıe den netten yenıı fılann öle sporlar yoksa salon fıln yokbende esım ıstemyr evde yap ne yaprasan dıe bende fırsat bulamassam dısarıdan ıcn evde yapıyorumm leslıeee denn fılannnn 23/03/2012 de basladım dıyetıme cnm 6 ay olucakk ınsl...bilgilerini yazarsan ben yaparım sana cnm
çok sağol,mesaj kutuma bakıyorum hemen,sileyim,kaç ayda verdin bu kiloları,birde spor yaptın mı hiç?
çok güzelmiş,iyi günlerde kullan
ahh keşkkee
hoşbulduk
cumartesi benim girmem zor olur,hafta sonları eşim evde ama cuma gecesi kilo mu yazarım bende
ayy yirim sagol canim
icime bakmiycan ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?