aklima ne geldi ay cok kötüyümmüstakbel kaynanana deki senin bindallin olsa giymek isterdim ama senin zamaninda yoktun zaten o yüzden hic gerek yok de yok saka yapiyom deme sakin iyice cildirir
insallah güzel sonuclar alirsin canim spor iyidir hem insani dinc tutuyorbirde ben baslasam
ayy yirim sagol canim
esim bana diyor yaslandin diye de sanki kendi genc kaldiben senden genc görünüyorum diyorum bende
icime bakmiycan ama
HAHAHAY bncede kayınvaldene oyle de
tüstüm ozamanbananeeeeeeeeee 1,5 st emıslık tempoluu + 20 dk leslıe veeee zumbaaaa heheyttttttttttttttttttttttt
vete cnm her gunn en az 30 dkkdr yaptım ddıı mgıbı beledıyenın spor aletlerıı evde leslıe den netten yenıı fılann öle sporlar yoksa salon fıln yokbende esım ıstemyr evde yap ne yaprasan dıe bende fırsat bulamassam dısarıdan ıcn evde yapıyorumm leslıeee denn fılannnn 23/03/2012 de basladım dıyetıme cnm 6 ay olucakk ınsl...
HAHAHAY bncede kayınvaldene oyle de
kiz yok kiz deme zaten cadoloz köpürür bakSöylerim vala söyliyim mi
kk ya giremedim ben kaciyorum ufak ufak mesaim bitti bitiyor
tüstüm ozamaninsan adasi spor yapmadiginda hic spor yaparmissmis
anam 3 kere yazmissin hahayy ahada esinde söylim mi diyo
kiz yok kiz deme zaten cadoloz köpürür bak
hosgeldin melojcum nerelerdesin en son ameliyat olacakdin merak ettim seni :26:
napim canım yaaabende seni özledim minemarada facede görüyordum ama orayada fazla giremiyorum iyi diyelim iyi olalim tatlim ya sen naptin nasilsin avatarin degismis basda acaba minemi diye icimden gecti ya sen ya kizin oluyordun genelde
Mineee, Gamzeeee, Suzziii , Hasreeett o alınan kilolar verilcek tamam mı kızlar, yarın menüleri görelim tamam mı dobiçlerim
Mine sen 2-3 kilo almışsın sana çok yüklenmicemama diğer dobiçleri yaktım valla önce kendimi sonra onları
iyi akşamlar kızlarrr bi bakayım dedim ama kimsecikler yok
genelde bu saatlerde çok yoğun olurdu topiik neysee toparlanırız herhal yavaş yavaş
ben platesimi yapayım yatmadan önce yine bakarım
bu arada platesii tekrar tekrar herkese tavsisye ediorum
1 haftada heryerimden 2 cm inceldim sadece göbek 1 cm gitti
Bebekler o zaman cumartesi günü bildirim yapalım ben her pazar sabah size fıstık gibi liste yaparım
eğer herkes okeylerse ben varım
toparlanın len ben 2013 te de dobiç olmak istemiyorum olm
ohh ohh ne guzel sen almis basini gitmisin ben nasil yetisecem kiz sana ustune birde regliyim her halde ben yerimde sayiyorumdur ama olsun sen verde bende arkanda geleyim... geliyorum tutmayin beni ....:66:SLM NORA
bende 2013 dopiç girmek istemmmmmmmmmmmiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorum
girmiyecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmde MARATON BAŞLASIN ARTIKIN YETER YAAA BİAAN ÖNCE KURTULALIM BU KİLOLARDANDA KORUMAYA GEÇELİM
BU ARAD DADAYANAMIYACAĞIM YARINI BEKLEYEMİYORUM SABAH TARTILDIM 76.5GELDİMMMMMMMMM OLEY YAŞASIN YUPİ DAHA NE SÖYLENİRKİ SEVİNCİM ADINA BİLMİYORUM AMA DOĞUMDAN SONRA YENİ YENİ İNİYOR KİLOLARIM ALLAHIM 70 Bİ DÜŞSAM EKİM SONUNA KADAR DAHA NE İSTERİ SONRAD GELSİN 6 LI RAKAMLAR
selam
hoşgeldin
beni hatırladınmı bilmiyorum
geldiğim ilk zamanlar vardın sonra gelmez oldun
iyi kilo vermiştin
yine vereceğine inanıyorum
çok azimliydin
platesi bi ben yapamadım valla
süper keşke yapabilsem
bu arada kızlar tartı günü halaa cuma günleri mi ona göre tartılayım yarın
ben normalde çarşambaları tartılıorum da :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?