kıymet ayım tsk canım anca net baglattık tekrar dısrdanda cok gırmeye calıstım ama olmadı neyse bundan sonrramıza bakaım oo kızlar supersınz valla sevındım hepınız burdasız canım arkadaslarım benımsevilcan+ kız nerelerdesin sen kayıp aranıyo diye başvurcaktık bizde
sagol kırazım valla avtarına bır el atıcaktım okadar guzel gözukuyorkı gel benı ye dıyor bende sabahtan dıyete baslıyom burdayım ha artık bol bol sohbetlerımız yaparız artık kımler ne sonuclar aldı bılmıyom ama işallah iyi gıtmıstır kg ler yarın haberlerınız beklerım öptum canım sız uyuyorsunz sımdı ne guzel benım gözumde bır grm uyku yokkızlar çorbamı içtim ve çıkıyorum...yarına kadar iyi bakın kendinize
bu arada sevilcanım hoşgeldin canım...özlettin kendini...umarım herşey yolundadır
fıstıklarım benim evet sizlere moral vermek için giriyorum aslında daha öncede yazmıştım 2. bebiş için kilo vermem lazım diye eeee şimdi onu 1 sene erteledik o zamanaa kadar kaç kere 60'a inerim onun için bu andan itibaren sizler için buradayım paylaşım dostluk güzel burada bugün bunu bir kere daha anladım....
ayrıca fotolarada yazdığm gibi 73 ile aranıza katıldım oldum şimdi 66-65 yaniii arada bayaa fark var
supersın seda özerım vallaha tebrık edrım masalah dıyelımd gözumz degmesın allah o ufaklıklardan banada nasıp eder işlalah yakındır kızlar az kaldı neyse canlarım bende cıkıyım yarın konusruz allaha emanetsınz hepınızı öpüyorum siz uyurken yanaklarınızdan tatlı ruyalar canım arkadaslarım
tekrardan hoşgeldin tatlım bir daha gitmemen dileklerimle....
Kimsecikler yoook ben oğlanda anca vakit bulup geldim kaçmış herkes akşam kayınvaldemler vardı canlarım benim pastalarını alıp gelmişler eee burada yanlızım anne yook baba zaten gitti uzaaklara sağolsunlar yanlızlığımı hiççç hissettirmezler.....
Herkese iyigeceler.....tatlı rüyalar görüp mışıl mışıl uyuyun emi sabaha kadar deliksiz....:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
sagol kırazım valla avtarına bır el atıcaktım okadar guzel gözukuyorkı gel benı ye dıyor bende sabahtan dıyete baslıyom burdayım ha artık bol bol sohbetlerımız yaparız artık kımler ne sonuclar aldı bılmıyom ama işallah iyi gıtmıstır kg ler yarın haberlerınız beklerım öptum canım sız uyuyorsunz sımdı ne guzel benım gözumde bır grm uyku yok
a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar günaydın kilom 78 .700 yani 1.600 gitmiş 2 gün için iyidir bugünde yapcam hazırladım bile ama 7 kere içcem çünkü uyuyamadım 5 ten sonra kahvaltımı yapcem ve nescafeyle yapcam kızlar o benim metebolizmayı çalıştırıyo o yüzden pek çıkamadım ben bu detoksta wc ye neyse 5 li çayımı içim kahvaltımı yapim dönerim gerçi kimseler yok ama HEPİNİZİN GÜNÜ AYDIN OLSUN
hoşgeldin canım bizde seni bekliyorduk valla :)heyyy slm kızlar ben geldim ama kısme yok artıkım yanınzdayım benıde alın aranıza benım dıyetler gumbutuye gıttı sızlerde ne var yok neyse yarın bol bol konusruz neler oluyor anlatırım hadın öpt hepinzi by
keşke bozmasaydın canım tam sonucu görürdn neyse artık olan olmuş fark etmez inşallah :)akşama doğru ayranlı çorba çok midemi bulandırdı,yeter bu kadar artık dedim ve akşam normal yemeğimi yedim mafoldumben yarın kilom azalmış olarak görünmezse kafamı yerim valla o kadar çorba içtiğime yanarım
ooo kıymetcim süpersin haftaya bende başlıcam bu detoksa ama arka arkaya yapmak zarar vermesinkızlar günaydın kilom 78 .700 yani 1.600 gitmiş 2 gün için iyidir bugünde yapcam hazırladım bile ama 7 kere içcem çünkü uyuyamadım 5 ten sonra kahvaltımı yapcem ve nescafeyle yapcam kızlar o benim metebolizmayı çalıştırıyo o yüzden pek çıkamadım ben bu detoksta wc ye neyse 5 li çayımı içim kahvaltımı yapim dönerim gerçi kimseler yok ama HEPİNİZİN GÜNÜ AYDIN OLSUN
günaydın canım bakıyorum baya hızlısın aşk konusunda bence biraz yavaşla sonuçta yeni boşandın boşluk doldurmak için olmasın bu ilişki üzülme tekrar diye söylüyorum canım yanlış anlama sakın :)gunaydın çıtırlar seda, kıymet ay, xlondra, buseferda, kirazım, else valla daha cok arkadasım varda ama ismini hatrlayamadım hepinize gnaydın. kızlar ben süperim valla okuluma gidiyom.haytım tam anlamıyla süper sizlerin sayesinde. ve bennnnnnnnnn aşık oldum bir doktora ve bu gidişle evlilik çok yakında kapımda sanki bu sefer yüzüm gülücek hayatta cok iyi bir insan allahım işllah mutlu sona ulastırır. neyse ha şimdi kahvaltımı edicem bır uno kepek ekmek ve birzda kırem peynirle afiyetle yıcem sabah kahvaltım. benden böle sizzler neler yaptınız. ha arada metobolizma cayımı içiyom. öptüm kızlar ben temizlik ve ütü yapıcam arada gelip bakarım. neler yazmıs arkadaslarım. kalın saglıcakla bol kalorisiz bir gün diliyorum.
bugünde ayranlı çorbaya devam kızlar....akşamdan ayranını hazırlamıştım...sabahta malzemeleri karıştırdım....daha tartılmadım ...bakalım yarın büyük gün...umarım herkesin yüzü güler
heyyy slm kızlar ben geldim ama kısme yok artıkım yanınzdayım benıde alın aranıza benım dıyetler gumbutuye gıttı sızlerde ne var yok neyse yarın bol bol konusruz neler oluyor anlatırım hadın öpt hepinzi by
fıstıklarım benim evet sizlere moral vermek için giriyorum aslında daha öncede yazmıştım 2. bebiş için kilo vermem lazım diye eeee şimdi onu 1 sene erteledik o zamanaa kadar kaç kere 60'a inerim onun için bu andan itibaren sizler için buradayım paylaşım dostluk güzel burada bugün bunu bir kere daha anladım....
ayrıca fotolarada yazdığm gibi 73 ile aranıza katıldım oldum şimdi 66-65 yaniii arada bayaa fark var
tekrardan hoşgeldin tatlım bir daha gitmemen dileklerimle....
Kimsecikler yoook ben oğlanda anca vakit bulup geldim kaçmış herkes akşam kayınvaldemler vardı canlarım benim pastalarını alıp gelmişler eee burada yanlızım anne yook baba zaten gitti uzaaklara sağolsunlar yanlızlığımı hiççç hissettirmezler.....
Herkese iyigeceler.....tatlı rüyalar görüp mışıl mışıl uyuyun emi sabaha kadar deliksiz....:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
kızlar günaydın kilom 78 .700 yani 1.600 gitmiş 2 gün için iyidir bugünde yapcam hazırladım bile ama 7 kere içcem çünkü uyuyamadım 5 ten sonra kahvaltımı yapcem ve nescafeyle yapcam kızlar o benim metebolizmayı çalıştırıyo o yüzden pek çıkamadım ben bu detoksta wc ye neyse 5 li çayımı içim kahvaltımı yapim dönerim gerçi kimseler yok ama HEPİNİZİN GÜNÜ AYDIN OLSUN
günaydın fıstıklar
kahvaltımı yapıyorum şu anda bi taraftanda size yazıyorum
1 dilim uno lıght
1 haşlanmış yumurta
birazcık peynir
domates,salatalık
marul,yeşil biber
yeşil çayımıda yapayım...ohhhh mis gibi
kıymetcim valla süpersin...2 günde 1600 gr çok iyi....diyet modunada girdin..gerisi gelir artık canım
sevilcanım tekrar hoşgeldin aramıza...bidaha gitmemen dileğiyle...
sedacım canım benim sende lütfen hep aramızda olsun...gerçekten moral kaynağımız oldun
loxandram seni görüyorum aşağıda ne yaptın kuşum...sen vücudunu tanıyosun artık...sana ne iyi geliyosa onu yap canım...ama moralini bozmadan
bursefam daha ortalıkta yok...tatil dönüşü işleri toparlamak çok zor biliyorum ama benim arkadaşım onunda üstesinden gelir
gunaydın çıtırlar seda, kıymet ay, xlondra, buseferda, kirazım, else valla daha cok arkadasım varda ama ismini hatrlayamadım hepinize gnaydın. kızlar ben süperim valla okuluma gidiyom.haytım tam anlamıyla süper sizlerin sayesinde. ve bennnnnnnnnn aşık oldum bir doktora ve bu gidişle evlilik çok yakında kapımda sanki bu sefer yüzüm gülücek hayatta cok iyi bir insan allahım işllah mutlu sona ulastırır. neyse ha şimdi kahvaltımı edicem bır uno kepek ekmek ve birzda kırem peynirle afiyetle yıcem sabah kahvaltım. benden böle sizzler neler yaptınız. ha arada metobolizma cayımı içiyom. öptüm kızlar ben temizlik ve ütü yapıcam arada gelip bakarım. neler yazmıs arkadaslarım. kalın saglıcakla bol kalorisiz bir gün diliyorum.
gunaydın kızlar nasılsnız,benım keyfım pek yok yıne,oglusum hasta,oksuruyor burnu akıyor dun gece ateslendı de,zor bır gece gecırdık yanı,38.9 a cıkmıstı gece,sabah olctugumde 37.9 du,yıne yuksek,bırazdan dr a goturucem,sımdı uyuyor.
kırazcım valla dıyet falan yapamadım dun de,arkadaslar vardı bızde,onlarla yedık.
ısyerındekı sorunlar devam edıyor,bende moral bozukluguyla hep yemek ıstıyorum valla,bugunlerde kılo almasam ıyı.oglum ıyı olsun da gerısı onemlı degıl,hallederız kıloları zamanla dımı
günaydın fıstıklar
sedacım canım benim sende lütfen hep aramızda olsun...gerçekten moral kaynağımız oldun
r
gunaydın çıtırlar seda, kıymet ay, xlondra, buseferda, kirazım, else valla daha cok arkadasım varda ama ismini hatrlayamadım hepinize gnaydın. kızlar ben süperim valla okuluma gidiyom.haytım tam anlamıyla süper sizlerin sayesinde. ve bennnnnnnnnn aşık oldum bir doktora ve bu gidişle evlilik çok yakında kapımda sanki bu sefer yüzüm gülücek hayatta cok iyi bir insan allahım işllah mutlu sona ulastırır. neyse ha şimdi kahvaltımı edicem bır uno kepek ekmek ve birzda kırem peynirle afiyetle yıcem sabah kahvaltım. benden böle sizzler neler yaptınız. ha arada metobolizma cayımı içiyom. öptüm kızlar ben temizlik ve ütü yapıcam arada gelip bakarım. neler yazmıs arkadaslarım. kalın saglıcakla bol kalorisiz bir gün diliyorum.
çatlarım patlarım valla heheh tartıyla bozdum zaten kafamı sabah akşam taryılıom sanki kilo vericek bişi yapıyomuşum gibi heheh
verdiğin kilolar az değil canım boyunda var kilon süper şu anda... 60 olursan mankenlere taş çıkartırsın artık... moral ve motive kaynağımız olduğun için çoookkk teşekkür ederiz canım.. sağolasın valla nasıl iyi geliyor insana...
?
gunaydın kızlar nasılsnız,benım keyfım pek yok yıne,oglusum hasta,oksuruyor burnu akıyor dun gece ateslendı de,zor bır gece gecırdık yanı,38.9 a cıkmıstı gece,sabah olctugumde 37.9 du,yıne yuksek,bırazdan dr a goturucem,sımdı uyuyor.
kırazcım valla dıyet falan yapamadım dun de,arkadaslar vardı bızde,onlarla yedık.
ısyerındekı sorunlar devam edıyor,bende moral bozukluguyla hep yemek ıstıyorum valla,bugunlerde kılo almasam ıyı.oglum ıyı olsun da gerısı onemlı degıl,hallederız kıloları zamanla dımı
Günaydın kızlar.
Akşam kardeşim ondaki zayıflama kemerini getirdi. kaç dakika kullancaz, göbekle popoya mı uygulayayım?
Çıplak tenemi deysin yoksa tişörtüm olsa olur mu? Bu kemerle ilgili bana bilgi verir misiniz?
canım bende var 2 sene oldu geçen sene zayıflarken çok işime yaradı canım uzun anlatim bendeki vibroshape dediklerinden ben önce yürüme bandında yürüyüp 2 kilometre en az hemen sonra ama dakika geçmedin sıcakken vücudum önce belime göbek tarafıma sıkı bir şekilde takıp başlatıyodum zaten o 10 dakika sürüyo kendiliğinden duruyo ama ben ayakta takıyodumki belime o sırada sanki step yapar gibi bacaklarımıda hareket ettiriyodum yanlara öne arkayaki 10 dakikada bacaklar soğumasın hemen peşinden uzanıyodum önce iç basen sağ bacak titreyen yeri varya orayı iç bacağa getiriyodum sonra öteki bacağımıda onun yanına birleştiriyodumki ikisi aynı anda titriyodu yani iç kısımlar aynı anda oluyodu sonra sağ dış bacak basen bölgesine takıyodum popoya yakın basen tarafı oluyoki benim derdim basenlerimle zaten 10 dakkada orası sonra sol bacağa takıp aynı şekilde yapıyodum yani bacakları çalıştırıken sırt üstü uzan va hafif sana doğru kır çok memnunum ben tekrar başladım ama mutlaka vücudunu ısıtbi şekilde ister yürü ister 20 dakika dans et tempolu ya uzun oldu ama ayrıntılı anlatmak istedim öyle ok işe yarar ha en sonda kalçaya taktığım zamanda ayakta oluyom ve o sırada da göğüs hareketleri yapıyom bide mutlaka çıplak tene uygula offf bitti tamam kızmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?