cnmgecmıs olaa e bende yarın amaaa hıc calısmadımm hehe,,,ahh kızlar keske calıssaydım kpss ye yaa nasıl pısman oldum sımdı
bakmaya calısıyorum dogrularıma yanlısım cıkmadı sımdıye kadar ama matematık yıkar benı((
sacımızdakı tel tokaları bıle cıkarttırdılar canımcnmgecmıs olaa e bende yarın amaaa hıc calısmadımm hehe,,,
bu arada araba ıle gıtsem anahtar sorun olurmu yada otobus bılet kartı fılann yada para sorunolurmukıı
evet yaa ben de 4 tanecık yapoabldımGünaydın ben hatırladım seni. Tekrar hoşgeldin
Öyleymiş sevdicekte girdi sınava. Zordu matematik diyo kendisi de normalde çok iyi matematik yapar yani.
bu hafta regl yakın oldugu ıcın bırde bebıs ıstedıgım ıcınn yumos gunlerım oldugu ıcn spor yapmadım cnmda ıstemedı yanı veee yarayacak yıceklerde yedımm kıslarrr,,fındık cv.gıbı yanıı ondanda kg gelmıstır sanırım yaabaslangıc:83
gecen hafta:71,3
bu hafta:70,9
gelen:+600 gr:18:
t.verılenn:12,100 gr
hedef:60
üf ya saclarım dokuluyorr fasla cekmeyın olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seytan dıyorkıı bugunn kusana kdr yee(pardon ama) sonra azına bırseyy surmeeeeeeeee
sacımızdakı tel tokaları bıle cıkarttırdılar canım
hıc bır sey ıstemıyorlar sadece su kımlıgın sınava gırıs belgen kalemını felan herseyını oradan verıyorlar
evet yaa ben de 4 tanecık yapoabldım
günaydın
bende dünkü menümü yazayım hemen
sabah:2 salatalık,1 bardak yoğurt
ara:2 ufak kurabiye tuzlu(anca 1 tane eder,şu şekilli olanlardan)
ara:100 gr dondurma
öğle:1 elma
akşam:3 ü bir arada nescafe(komşudaydım bişey yiyenedim)
4 lt ye yakın su içtim,spor yok.
eşim uyuyo kalkınca tartılıp kilomu yazarım.
Günaydın ben hatırladım seni. Tekrar hoşgeldin
Öyleymiş sevdicekte girdi sınava. Zordu matematik diyo kendisi de normalde çok iyi matematik yapar yani.
bende cok severım ne zmandır yapcam unutuyorum soyle etlı ohh mıs mıs
ay kızlar oglene ızgara sıparısı vermıstım yanında gelen bulgurplavı bozuktu resmen ya kokuyodu öööüüüüü
ben sımdı orayı arayıp saydırayım mı napayım
yeme işte bulgur pilavını bu da sana bir işaret olsun bozuk oluşu. bende tavuk söylediğimde yanına ekmek pilav hiç bir şey eklemeyin sadece salata diyorum.
kızlar bırsey danısmak ıstıyorum
ben 2 bucuk 3 gıbı oglen yemegımı yedıgım ıcın
aksama kadar acıkmıyorum 7 gıbı spordan gelıyorum
gelence 1 porsıyon meyve yıyorum sızce aksam yemegı yemememın bana zararı olur mu ne dersınız
cleopatra hosgelmıssın canım
hatırlıyorum senı
bende sen gıbı uzun bır ara verdım tekrardan basladım
65 den 70 cıktım
tekrar zayıflama zamanı
hadı bakalım kolay gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?