70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh kızlar keske calıssaydım kpss ye yaa nasıl pısman oldum sımdı
bakmaya calısıyorum dogrularıma yanlısım cıkmadı sımdıye kadar ama matematık yıkar benı ((
cnmgecmıs olaa e bende yarın amaaa hıc calısmadımm hehe,,,

bu arada araba ıle gıtsem anahtar sorun olurmu yada otobus bılet kartı fılann yada para sorunolurmukıı

Günaydın kızlar hemen bildirim yapıp kaçıyorummm...

Başlangıç: 74
geçen hafta: 74
bu hafta: 73.1
giden: 900
toplam giden: 900
hedef: 70

Geçen hafta bildirim yapmamıştım Noracım istersen yeni üye diye listeye al.

Tartılmıştım geçen hafta bildiremedim

cnmgecmıs olaa e bende yarın amaaa hıc calısmadımm hehe,,,

bu arada araba ıle gıtsem anahtar sorun olurmu yada otobus bılet kartı fılann yada para sorunolurmukıı
sacımızdakı tel tokaları bıle cıkarttırdılar canım
hıc bır sey ıstemıyorlar sadece su kımlıgın sınava gırıs belgen kalemını felan herseyını oradan verıyorlar
Günaydın ben hatırladım seni. Tekrar hoşgeldin

Öyleymiş sevdicekte girdi sınava. Zordu matematik diyo kendisi de normalde çok iyi matematik yapar yani.
evet yaa ben de 4 tanecık yapoabldım

bu hafta regl yakın oldugu ıcın bırde bebıs ıstedıgım ıcınn yumos gunlerım oldugu ıcn spor yapmadım cnmda ıstemedı yanı veee yarayacak yıceklerde yedımm kıslarrr,,fındık cv.gıbı yanıı ondanda kg gelmıstır sanırım yaaee herseybebıs ıstemek ugrunaydı yanııı yoksa ben sporsuzzzzz yapmammmm bılırsınızdımmıııı:18::18::18:

ee ben ne ıle gıdecegımmm oraaya otbus bıletııı yok e paradaa almıyorlar dıyorsunn pekıı kagıt paradamı yasak yaaaaane sacmatkayı ne yapacamıssınız kıı neee bende mat sona bırakacagım ve sallayacagımmm kesınn ılk sozeller turkce ve cozgaya genelkultur sonra tarıhh ve mattt olacak kesınnn hehehe

ama kahvaltı hariç hiç sağlıklı yemekler yememişsin. bunlar yerine öğlen 5 yk sebze yemeği, akşama da balık yada tavuk salata türü şeyler tercih et.
bu şekilde devam edersen yağ kaybından çok kas kaybeder görünüyorsun.

menum

sabah 8:30
yarım bardak meyve suyu
1 dılım cavdar ekmegı
1 tk ckulata
1 tk tereyag
1 kucuk kasar 1 kucuk beyazpeynır
karpuz azcık

ara 12:00
kahve
1 pogaca

oglen 30

1 kase corba
3 adet korfe
yarım dılım ekmek

aksam :
corba
karpuz

su

2 bucuk lıtre
spor
1 saatten fazla

kızlar bırsey danısmak ıstıyorum
ben 2 bucuk 3 gıbı oglen yemegımı yedıgım ıcın
aksama kadar acıkmıyorum 7 gıbı spordan gelıyorum
gelence 1 porsıyon meyve yıyorum sızce aksam yemegı yemememın bana zararı olur mu ne dersınız

cleopatra hosgelmıssın canım
hatırlıyorum senı
bende sen gıbı uzun bır ara verdım tekrardan basladım
65 den 70 cıktım

tekrar zayıflama zamanı
hadı bakalım kolay gele

yeme işte bulgur pilavını bu da sana bir işaret olsun bozuk oluşu. bende tavuk söylediğimde yanına ekmek pilav hiç bir şey eklemeyin sadece salata diyorum.

bende de yaklaşık aynı problem vardı. diyetisyen öğünleri kesinlikle atlama dedi. sadece uyumadan 2 saat öncesine kadar birşey yemesen yeterli dedi. öğün atlayınca metabolizma hızın yavaşlıyor. bu da kilo vermeni yavaşlatıyor.

mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım..yardımınıza ihtiyacım var önce hayatımı kısaca anlatım ona göre yardım edin..ben geçen sene eylülde evlendim..evlendiğimde 53 kiloydum zaten 58.den yukarı hiç çıkmadım..ama yemem az zaten..evlendikten sonra hemen hamile kaldım ve gebeliğim 24 haftalıkken sonlandırıldı..bebeğime spina bifida(açık omurilik) teşhisi konuldu nisan 2 de. 5 ay oldu ve bunun sebebinin sadece folik asit olduğunu söylüyorlar doğıum yapmadan tartıya çıktım 68 dim doğum yaptım 64 edüştüm..şimdi ise 70 kiloyum yemem hala değişmedi az yiyorum ama kilo alıyorum bu arada 3.5 aydır folikasit ve kan ilacı kulanıyorum yani vitamin..benim herşeyden yemem lazımmış o yüzden yememi kesemiyorum çünkü tekrar hamile kalmak istiyorum..ama en azından 60.a düşşsem yeter ama nasıl oturarak çalışan bir insanım spora gitmeyi düşünüyorum ama evimin yanında var ekimde başlayacak ..ve ben kasım ve aralık gibi hamile kalmayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar bayağı bir tecrübelisiniz...şimdiden tşkler..

herkese selam

Dün uğrayamadım buralara bgün erkenden geleyim dedim. Dünkü menüm;

kahvaltı: kellogs cornflakes+light süt
ara: 5 tane çiğ badem+ 5 tane fındık+ çok az kuru üzüm
bir fincan sadede türk kahvesi
akşam: zeytinyağlı limonlu brokoli 2 dilim kepek ekmeği
ara: 1 şeftali + 2 armut

abarttım mı bilmiyorum ama :) akşam yine menümü buraya yazacağım

cleopatra hosgelmıssın canım
hatırlıyorum senı
bende sen gıbı uzun bır ara verdım tekrardan basladım
65 den 70 cıktım

tekrar zayıflama zamanı
hadı bakalım kolay gele

hoşbuldum canımm bende seni hatırladımm
aynen bende şuan 70'im inşallah ideal kilomuza kavuşana kadar burdayızzz

dünkü menüm:
sabah :
1 haşlanmış yumurta
1kk dan az peynir
1 domates,1 salatalık,
1 dilim tam tahıllı ekmek
şekersiz yeşil çay

Öğlen:
domates çorbası+1 bardak ayran

ara:
3-4 badem

akşam:
tavuk ızgara
yağsız salata

gece:
yarım artmut
2 adet frenk inciri ( zayıflamak için çok etkili bir meyveymi) burda da her yerde var annem getirmişti. dikenlerini biri temizlerse yemesi muhteşem.

dün sadece bunları yedim hiç kaçamak yapmadım.
hatta öğle ve akşam yemeklerinde birer dilim tam tahıllı ekmeğim vardı onları da yemedim. son zamanlarda kilo vermem baya yavaşladı çünkü.

bugün de sadece iki günlük uygulayacağım şok diyetim var ama şimdiden açıkmış gibi hissediyorum bilemiyorum belkide psikolojik.

merhabalar:))
bugünkü menüm:
kahvaltı: domates, salatalık, az yağlı bir dilim peynir, 3 zeytin ve bir dilim tambuğday ekmeği
öğle: bulgurlu yeşil mercimek çorbası ve salata
ilk ara: bir paket eti form ve bir bardak süt
akşam: 4 köfte ( büyük) ve salata
son ara: 2 elma

bugün diyetimi bozmadan uygulayabildim hatta sabah 1 saat yürüyüş bile yaptım :) ama öğlen yaptığım bulgurlu yeşil mercimek çorbası biraz kalorisi fazla geldi( öyle hissediyorum). sizce nasıl??

herkese yeniden selam :)
bugünkü menüm;

kahvaltı : kellogs cornflakes +light süt
ara: bir adet muz ve diet kola ( çok severim )
akşam: ızgara tavuklu salata + minik bir kase light yoğurt + 2 dilim kepek ekmeği
ara : 2 adet armut + yeşil çay
bol bol su tabii
ayrıca bugün jillian michaels ile 30 günde incel egzersiz programına yeniden başladım :)

herkese yeniden selam :)
bugünkü menüm;

kahvaltı : kellogs cornflakes +light süt
ara: bir adet muz ve diet kola ( çok severim )
akşam: ızgara tavuklu salata + minik bir kase light yoğurt + 2 dilim kepek ekmeği
ara : 2 adet armut + yeşil çay
bol bol su tabii
ayrıca bugün jillian michaels ile 30 günde incel egzersiz programına yeniden başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…