Bayramdan sonra bir saldımki kendimi 2-3 kilo aldım geriBurası olmadan olmayacak ve ben geri geldimmmmmmmmmmmm. Eşimle iddiaya girdik 28 şubata kadar (kızımın ilk doğum günü olacak) 60 kilo olucam dedim, o da olamazsın, sen iradessizsin, başlamıştın bıraktın yine dedi. Çok fena hırslandım. 5 ayda olabilirm inş 60 kg.
öZLEDİM SİZİİİİİİİİİİİİ. Ne var ne yok? yeni gelenler hoşgelmişsinz acaba eskilerden kimler var?
ınsll cnm hep beraberr ben bu hafat spor hıc yapmadıgım ve boll yedım regll ustuyumm cunku 5 gunum vr hehehbebıs ıstyrmm belkı vardır dıe spor yapmadımcnmda ıstemdı gercııı:)hoşbuldum suzancımbende 23 yaşındayım 5 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var ev hanımıyım ve doğumdan kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum
haydı cekelım besmemelerıı cnm bende esıme ddmm kurbana kdr 65 olucamm deıdmmm oda aralıka kdr bıle olmassın dedııbende kurbana olucamm bebek olmassa dedımtmmıııııııııııııı:18::18:sıkııı dıeeetttıstyrmmm uleynnnnnnnnnnBayramdan sonra bir saldımki kendimi 2-3 kilo aldım geriBurası olmadan olmayacak ve ben geri geldimmmmmmmmmmmm. Eşimle iddiaya girdik 28 şubata kadar (kızımın ilk doğum günü olacak) 60 kilo olucam dedim, o da olamazsın, sen iradessizsin, başlamıştın bıraktın yine dedi. Çok fena hırslandım. 5 ayda olabilirm inş 60 kg.
öZLEDİM SİZİİİİİİİİİİİİ. Ne var ne yok? yeni gelenler hoşgelmişsinz acaba eskilerden kimler var?
evt hepp beraberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrHERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR İYİ PAZARLAR OLSUN KAÇAMAKSIZ Bİ PAZAR DİLİYORUM HERKESE
mMİRAYHAN HOŞ GELDN CANIM NERELERDEYDİN BÖYLE KİLO ALMANA ÜZÜLDM AMA SEN TEKRAR BAŞLADINMI İRADELİSİN AZİMLİSİN İNŞ HEP BARABER KURTULACAĞIZ BU KİLOLARDAN
. BENİMDE OĞLUŞUN DOĞUM GÜNÜ 3 MART HADİ BERABER ZAYIFLAYALIM CNM YİNE YEMEK RESİMLERİNİ BEKLİYORM ÖPÜLDÜN CNM
gusel kg vermıssın cnm hedefımızz aynııı sennle sen ck ondesın bende tabııııSelam kızlar
kürkçü dükkanına bayramdan sonra 2 kılo alıp gerı donmek ısteyenlerden de bırı benım....
Suan hanımelı bıskuvılerım ve kolamla cok mutluyumama yarın dıyete baslama gunu...kurban bayramına kadar 6 kılo vermem gerekıyor .reglıde bıttı.bundan sonra hedef 60 kılo..bayrama kadar dıyorum cunku bayramda kavurma yıyecegım.... :27
not:reklamlarda su kamu spotlarında kılo endenksınden bahsedıyor boldum carptım tam sınırdayım sanırım..harekete gec ıclal sloganıyla yarın dıyet gunu heyyyy heyyyyyyy......
ınsll cnm hep beraberr ben bu hafat spor hıc yapmadıgım ve boll yedım regll ustuyumm cunku 5 gunum vr hehehbebıs ıstyrmm belkı vardır dıe spor yapmadımcnmda ıstemdı gercııı:)
haydı cekelım besmemelerıı cnm bende esıme ddmm kurbana kdr 65 olucamm deıdmmm oda aralıka kdr bıle olmassın dedııbende kurbana olucamm bebek olmassa dedımtmmıııııııııııııı:18::18:sıkııı dıeeetttıstyrmmm uleynnnnnnnnnn
Evt hepp beraberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gusel kg vermıssın cnm hedefımızz aynııı sennle sen ck ondesın bende tabıııı
qünaydın canım kaç kilosun ki şuanda?
haydı cekelım besmemelerıı cnm bende esıme ddmm kurbana kdr 65 olucamm deıdmmm oda aralıka kdr bıle olmassın dedııbende kurbana olucamm bebek olmassa dedımtmmıııııııııııııı:18::18:sıkııı dıeeetttıstyrmmm uleynnnnnnnnnn
Bende bugün aranıza katılmaya karar verdim...71.6 kg çıktım ve moralim sıfır bu sabah itibariyle de lahana çorbasına başladım tadı bıraz kötü ama olsun gerekirse ölüm orucu tutacağım vereceğim bu kiloları....beni de aranıza kabul edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?