70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamm dobiççç kızçelerimmmmmm

kürkçü dükkanıymış dediler burası araya taraya bir haftada anca buldum burasını

ama gördümkii bir haftada hiç çene yapmamışsınız sizz yaaaa

bu ne durgunluk böyle nazar değdi topiğe

sadece 50 sayfa birikmiş ,ben 100 -200 sayfa olmuştur diodum :18:

bana gelince tıkınıp duruom iştee göbiş fırladı depresif bir hal aldımm iyice

hergün sabah bugün başlıyorum deyip kalkıyorum ama sonra akşam hoooppp neler neler gidio mideye

bu cuma tartıldım 66,7 ehhhh iyi gibiii en azından 66 rakamıyla bu sıralar epey can ciğer kuzu sarması olduk

bakk cümlede sarma geçti canım sarma çekti,kuzu dedim kavurma çektiii,, ciğeri sevmem onu canım çekmediii

iştee böyle bir hal aldım desem size yeterlimi beni anlatmaya

ACİLEN TOPARLANMALIYIM

sizlerde ne var ne yok eskiler dönüş yaptımı, özledim ya sizleri onu bunu boşverinde,kilo bahane maksat muhabbet

slm kizlar dunden beri bilgisayarim acilmadi dun oglenden sonra kendiliginden kapandi artik umudu kesmisti ama daha yeni bilgisayar niye boyle oldu anlamadi hata acilmaz diye tv den noraya zar zor bildirim yaptim kumandayla yazmak iskence neyse biraz once bir daha deneyeyim dedim actim neyse kendisi problemi buldu ve cozdu.. herhalde vurus girmis anlamadimya....
kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum
kilo bildirimi!
baslangic:79.8
gecen hafta:79.8
bu hafta:78.2
giden:1600gr
toplam giden:1600gr
hedef:60

Bayramdan sonra bir saldımki kendimi 2-3 kilo aldım geri Burası olmadan olmayacak ve ben geri geldimmmmmmmmmmmm. Eşimle iddiaya girdik 28 şubata kadar (kızımın ilk doğum günü olacak) 60 kilo olucam dedim, o da olamazsın, sen iradessizsin, başlamıştın bıraktın yine dedi. Çok fena hırslandım. 5 ayda olabilirm inş 60 kg.

öZLEDİM SİZİİİİİİİİİİİİ. Ne var ne yok? yeni gelenler hoşgelmişsinz acaba eskilerden kimler var?

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR İYİ PAZARLAR OLSUN KAÇAMAKSIZ Bİ PAZAR DİLİYORUM HERKESE
mMİRAYHAN HOŞ GELDN CANIM NERELERDEYDİN BÖYLE KİLO ALMANA ÜZÜLDM AMA SEN TEKRAR BAŞLADINMI İRADELİSİN AZİMLİSİN İNŞ HEP BARABER KURTULACAĞIZ BU KİLOLARDAN
. BENİMDE OĞLUŞUN DOĞUM GÜNÜ 3 MART HADİ BERABER ZAYIFLAYALIM CNM YİNE YEMEK RESİMLERİNİ BEKLİYORM ÖPÜLDÜN CNM

günaydınnnnnnnnnnn
ya kızlarrr bişi sorucamm
ben dün sabah tartıldım 69,9 çıkmıştım
dün karbonhidrat diyeti uyquladım kendime..
şimdi sabah tartılınca 67,8 çıktım bu nedir kii acaba tartı mı bozuldu
qidip qelip 5 kere tartıldım pillerini değiştirdim ne yaptıysam aynı tartıyor
tam 67,8 karbonhidrat diyeti bana çok hızlı kilo verdirdiğini biliorum da
bu kadarını beklemiodum belkide dün yanlış tartmıştır dimi
reglim bitmek üzere zaten belkide vücut ödem attı ama o rakam beni öyle mutlu etti ki anlatamam
yanlış da olsa 67,8'i qörmek qüzel yarın tartılınca daha iyi anlaşılcak doğru mu yanlış mı

qünaydın canım kaç kilosun ki şuanda?

Selam kızlar

kürkçü dükkanına bayramdan sonra 2 kılo alıp gerı donmek ısteyenlerden de bırı benım....
Suan hanımelı bıskuvılerım ve kolamla cok mutluyum ama yarın dıyete baslama gunu...kurban bayramına kadar 6 kılo vermem gerekıyor .reglıde bıttı.bundan sonra hedef 60 kılo..bayrama kadar dıyorum cunku bayramda kavurma yıyecegım....:27

not:reklamlarda su kamu spotlarında kılo endenksınden bahsedıyor boldum carptım tam sınırdayım sanırım..harekete gec ıclal sloganıyla yarın dıyet gunu heyyyy heyyyyyyy......

hoşbuldum suzancım bende 23 yaşındayım 5 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var ev hanımıyım ve doğumdan kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum
ınsll cnm hep beraberr ben bu hafat spor hıc yapmadıgım ve boll yedım regll ustuyumm cunku 5 gunum vr hehehbebıs ıstyrmm belkı vardır dıe spor yapmadımcnmda ıstemdı gercııı:)
haydı cekelım besmemelerıı cnm bende esıme ddmm kurbana kdr 65 olucamm deıdmmm oda aralıka kdr bıle olmassın dedııbende kurbana olucamm bebek olmassa dedımtmmıııııııııııııı:18::18:sıkııı dıeeetttıstyrmmm uleynnnnnnnnnn

evt hepp beraberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gusel kg vermıssın cnm hedefımızz aynııı sennle sen ck ondesın bende tabıııı

cleopatraaa karbonat dıetınn hakkın da bılgı verırmısın uyarsa bende yapımmm cnm:18:

canım selam

benım sındıkı kg 67 çizelgeyı duzeltmedım bayramdan oncekı kg 65,1 ıdı.fazla sayılmaz 3 kg aslında ama onemlı olan dıyet moduna gırmek.yarın hafıften baslarım sen benı yetısırsın.umarım hepımız guzel kılolar verırız...

slmalr,hafta sonu pc ye pek giremiyorum ben hemen menülerimi paylaşayım
dünkü menüm:
sabah:domates,salatalık,peynir
öğle:1 kase mercimek çorbası
ara:yoğurt
ara:1 elma
akşam:2 dilim kek
4 lt su

bugünkü menüm
sabah:domates ,salatalık,peynir,1 adet kuru kayısı
ara:1/2 armut,1 incir,1/2 elma
ara:2 lokma beyaz peynir
öğle-ikindi arası:1 kase domates çorbası kaşarlı,2 yk pilav,3 yk türlü,7-8 minik yaprak sarma
ara:1/4 haşlanmış mısır.
4 lt su
a kupa form çayı.

misafirlikteydik bugün yemeden olmadı.

selam kızlar menümü yazayım dedim :) dövün beni sövün bana :) ama dersane engelim var mazur görün nooooluuuurrr

sabah:
2 bardak su

1 saat sonra:
1 adet kıymalı sigara böreği

öğlen:
1 çikolata
1 bardak nane limonlu yeşilçay

ara:
1 böğürtlenli bkool

ara:
5 erik

akşam:
1 kase lahana çorbası

ara:
biraz çerez ( badem, fındık ve antep fıstığı)

spor: 30 dakika yürüyüş
bacaklarımda biberiye var çok yaktı yürüyemedim

su:
1.5 lt.:18::18::18:

Selamlar :)

Bugünkü menüm:

kahvaltı: kellogs + light süt + yeşil çay
ara bir adet armut + bir fincan kahve
akşam: beyaz peynir, domates ve biberli kepekli sandviç + yeşil çay

yanıma yiyecek almayı unutmuşum gece acısı çıkacak. en ufak zararla kurtulsam bari :)

qünaydın canım kaç kilosun ki şuanda?

78.1 ile başladım 74.3 e kadar düştüm şu an 76.9 falanım

evettttttttt gözterelim onlara günlerini

Bende bugün aranıza katılmaya karar verdim...71.6 kg çıktım ve moralim sıfır bu sabah itibariyle de lahana çorbasına başladım tadı bıraz kötü ama olsun gerekirse ölüm orucu tutacağım vereceğim bu kiloları....beni de aranıza kabul edermisiniz?

Herkese günaydınlarrr,
Listemiz yine yok, inanmıyorummmm, bu listesizlik motivemi kırıyor benim, eminim herkes de öyledir, ama nasıl çözüm bulunacak bilemiyorum.

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm,bende yeniyim,biraz kendinden bahsetsene

Günaydın milleeetttttt
haftaya bomba gibi başladım
cmt nete giremedim bildirimde yapamadım norada listeyi yapmamış zaten
kabul olursa diye ben yinede yapayım olmazsada haftaya artık

Başlangıç : 77.3
Geçen Hafta : 72
Bu Hafta : 71
Giden : 1
Toplam giden : 6.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…