70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar maşallah süper bir tablo bizlerde verebilir miyiz acaba...

Günaydın cnm hoşgeldin aramıza
bnm için berbat bi tablo 63 e mkadar düşmüşken geri bu rakamlara yükseldim

olsun yine de azimlisin ... bende lahana çorbasına başladım bugün ama çok kötü şimdiden baş ağrısı oldu bakalım nasıl olacak...

olsun yine de azimlisin ... bende lahana çorbasına başladım bugün ama çok kötü şimdiden baş ağrısı oldu bakalım nasıl olacak...

beni dinlersen hiç öyle lahana çorbasına falan kafa yorma.biz genelde 3 ana 3 ara öğün yapıyoruz.
makarna, hamur işi tatlı ve tuzlu tüketmiyoruz.hergün en az 2,5 lt. su içiyoruz.ve fırsat buldukça spor yapıyoruz.
yavaş kilo veriyoruz ama kalıcı oluyor.sadece lahana çorbasıyla beslenerek değilde çeşitli beslenerek çok daha rahat kilo verebilirsin

yok olmuyor ben yapamıyorum bir ara lida kullandım yaklaşık 5 yıl önce süper kilo verdim inanamadım kendime ama maalesef geri aldım evlendikten sonra

yok olmuyor ben yapamıyorum bir ara lida kullandım yaklaşık 5 yıl önce süper kilo verdim inanamadım kendime ama maalesef geri aldım evlendikten sonra

niye yapamayasınki yapamasam ben yapamazdım. 21 yaşındayım ve bu güne kadar hiç diyet yapmamıştım.
nasıl yapılır bilmiyodum bile.ama zamanla öğrendim.kilo verdikçe heveslendim.bence sende başarabilirsin.önce kendine inan tatlım

zaten diyet kelimesi bile geriyor insanı yani nasıl olacak bilmiyorum ben 30 yaşındayım ve artık kilo vermek daha zorlaşıyor

uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi aslında ama yeni yazmaya başladım.Antalya da yaşıyorum evliyim 30 yaşındayım ve şişkoyum daha ne diyebilirim ki

canım öncelikle aramıza hoşgeldin buarayı takip edip yemeğe dikkat edip 3 ana 3 ara güzel beslenme şkleini oturdurursan kendine aralarda meyve yoğrt yeşil çay ve suyunu boll içersen inan verilo ben geçen sene 71 idim bu sene buraya 82 ile döndüm şuan 76 oldum yeterki inanalım ağzımızı tutalım bişey önülne konduğu zaman cıssssları kibarca reddedebilmeli...
allah hepimizin yardımcısı olsun boool iradeli günler olsun HEPİMİZE TÜM KK ÜYELERİNE

zaten diyet kelimesi bile geriyor insanı yani nasıl olacak bilmiyorum ben 30 yaşındayım ve artık kilo vermek daha zorlaşıyor

öncelikle aramıza hoş geldin :) yaş olarak büyüksün abla desem mi demesem mi kararsız kaldım :) lahana diyetiyle bende kilo verdim halada kullanıyorum. her ne kadar hafta sonu dershanem olduğu için kilo veremesem de hafta içi verdiğim kiloyu hafta sonu korumaya çalışıyorum. hedefim 55 ve altı olmak. ancak ben lahana diyetini şöyle yapıyorum sanada tavsiye ederim :) sabah kalktığımda 1 kase içiyorum öğlen 1 kase akşam 1 kase yada canım ne zaman isterse yine kahvaltımı yapıyorum güzelce peynir zeytin ekmekle akşam yemeğimi yiyorum ama öğlende meyve yemeye ve sadece lahana çorbası içmeye gayret ediyorum. geçen hafta misafirlerim vardı hafta sonu dershanem hafta başında da 3 günlüğüne nişanlımın yanına gittim afyona kilo verdirmemek için elinden geleni yaptı döndüm yine dershanem başladı o yüzden hafta içi kilo verip hafta sonu sabit tutmaya çalışıyorum sen daha rahat uygulaya bilirsin. lahana çorbasını istediğin zaman tüket bir müddet zorlanırsın ancak sonrasında bünyen gayet güzel alışıyor :) kilo yine veriyorsun sağlıklı bir şekilde gidiyor üstelik :) hızlıca verip sonra sarkan yerlerini toparlamaya da ihtiyacın olmaz :) hem suyunu hemde sporunu asla eksik etmemeye bak :) neyse çok yazdım çok konuştum kusura bakma bol bol sağlıklı kilo vermelerrr.....

dünkü menüm
sabah kalkınca ballı limonu ılık su
domte salatalık peynir karıştırdm yedim yeşilçay yanına
ara:armut
öğle:kısır yarım kase dom saltalık boll marul
ara şekersiz kahve boll çay 2 küçük kurabiye
akşam :2 çatal sade makarna yedim oğluma yedirirken başka yemedim
3 lt geçgin suuuuuuu form çay

hoşbulduk valla bu lahana çorbası berbat birşey sanıyorum yapamayacağım olmadı 1 hafta ölüm orucu tuta sonra da düzenli yemek yemeyle birşeyler yaparım ama en kısa sürede 2-3 kilo vermeliyim ki motivasyon olsun bana

bende antepliyim bekarım bende oturarak çalışıyorum ve hatta şu anda göbeğimi masanın altına saklamaya çalışıyorum
Bu kilo çok pis bişe
Inş hepimiz bi an önce kurtuluruz

oooo antepin yemekleride güzel olur :) hemde ne alırken farkına varmıyorsun verirken canın çıkıyor

canım benim özden de bana :) tadı çok kötü ama acaba az tuz limon mu eklesem diyorum :) birde zorunlu kılıyorum ya kendime bu daha zor oluyor ilk günüm ama sen diyorsun ki yanında yoğurt meyve sebze ye diyorsun öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…