70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kirazcım canım keşke tartılsaydın aç karnına ya çok merak ettim 1 günde bile verdiğin kiloyu bilirdin KIZLAR ayriyetn ben az önce regl oldum ve 3 gün önce oldum bittikten 21 gün sonra olurdu bugün 18 günü ve hiç anlamam ben olcam zaman maşallah ağrıda çekmem acaba diyom karnımın şişliği ve kiloyu fazla veremem ondanmıdırki detoks topiğindeki arkadaş 53 kilolarda falan ve 2 günde 1.900 vermiş bizim daha çok vermemiz gerekmezmi ben 7 .30 kahvaltımı yaptım ama nescafeyle 9 da ve 11 de içtim çorbamı ama tekrar nescafe içtim az önce birde ikindide içcem birde akşam içcem geri kalan hep çorba içcem

herkese günaydınnnn
loksandra geçmiş olsun canım kısa sürede iyi olur inş oğluşun
sabah kahvaltımı gecikmeli olarak yaptım ama hiç iştahım yok 2 kaşık patates çırpma ve çay
bugünlerde bişey yiyemiyorum hep böyle vitamin almasam düşerim herhalde

kıymetcim buralardayım ama pc de sorun var herhalde sürekli geçmiş sayfaları görebiliyorum yeni yazılara ulaşmak için çaba sarfetmem gerekiyor

hay massallah herkez onlıne kıymet ay bende terazıyım canım aynen duyguları yasıyorum cok kararsızım uff bu huyum benı sıkıyor bazen tsk edrım canım cok ilgilisiz allah sızlerın eksıklını göstermsın hepımıze aminnnnnnnnn

viteralım nasılsın denızım senıde yenı göruyorum burda ne zamna geldın bılmıyom bacım ama hosgelmısn ben burda eskılerdenım ama yenıden doguyom kullerımden samyelı sende hosgelmısn zeyna sen nasılsın canım kızlar ısmını bılemdım arkadaslar lutfen darılmasın bana anca kafamı topluyom hım simdi hep beraer yanyana olup kaynatmak vardı neyse allahım o gunlerı gösterır ha bu arada kızlar hemserımden melankolıden haber varmı hamılelıgı nasıl haberınızı beklıyom

loxandra, samyeli26, sevilcan+, whitehall+, xzeyna toplanmışız kızlar loxandra canım nasıl oldu oğlun
sevilcan kız unuttum terazi olduğunu , biliyodum ama ben kararsız gibi görünsemde en iyisi için çok düşünürüm kıyafet alırken bile çok yerlere bakarım bak şimdi ütüm bozuldu mesala bakmadığım kalmadı bide sizlerden alim yorum hangi ütüyü kullanıyosunuz ve nasıl memnunmusunuz bilgilendirin

selam kızlar
beni hatırlayanınız var mı bilmiyorum delikafadulden
birbuçuk iki aydır giremiyorum nete sekiz aylık oğlum geçen ay fıtık ameliyatı ve sünneti aynı anda oldu tam iyileşiyor derken dişlerini çıkarmaya başladı
düğünler hastalıklar hepsi aynı zamanlara denk geldi ve koşuşturmacadan bilgisayarı bile açamadım
umarım hepiniz iyisinizdir
beni bu haftadan itibaren listeye alırsanız sevinirim
kendi çapımda dikkat etmeye çalıştım ne kilo verebildim nede aldım bundan sonra vermeye devam etmek istiyorum herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan

xzeyna ne demek hatırladınızmı kız olunu sordum ya zaten bende nasıl diye haber alanmadık senden
canım sen beni hatırladınmı hani o zaman aynı kilodaydıkta beraber yarışalım dedim ya bende sen kaçtın zannetim bak şimdi

sedacım bizim içimizi açıyosun verdiğin mesajlarla canım teşekkürler

teşekkür ederim canısıyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

hiç unutmadık ki hatırlayalım oğluş iyidir inşallah geçmiş olsun cenım öp benim yerime onu tmm listeye eklerim 73 müsün....

kızlar regliyken 1 kilo oynarmıki ben sevinim hani belki 1.600 değildirde 2 falandır aslında ha
aslında züğürt tesellisi benimkide sabah tartlırken değildim ama 4 saat sonra oldum oynarmıki kilo

valla hersabah tartılıyordum, ama akşam karar aldım haftaya perşembe tartılcam, moralim bozuluyor

samyelı meraba canım canım sende ıkı gunde bır tartıl morel bozamk yok gıtmıyor dıye gıdıyordur ama bellı etmesı için 3 gun gecmesı lazımmıs yanı bugun yedıklerımı vyucuda 3 gun sonra sonuç ortaya cıkıyormus neyse ben cıkıyım yoksa uykusuz kalıcam allaha emanetsınz kızlar bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…