sedacım bizim içimizi açıyosun verdiğin mesajlarla canım teşekkürler
hiç unutmadık ki hatırlayalım oğluş iyidir inşallah geçmiş olsun cenım öp benim yerime onu tmm listeye eklerim 73 müsün....selam kızlar
beni hatırlayanınız var mı bilmiyorum delikafadulden
birbuçuk iki aydır giremiyorum nete sekiz aylık oğlum geçen ay fıtık ameliyatı ve sünneti aynı anda oldu tam iyileşiyor derken dişlerini çıkarmaya başladı
düğünler hastalıklar hepsi aynı zamanlara denk geldi ve koşuşturmacadan bilgisayarı bile açamadım
umarım hepiniz iyisinizdir
beni bu haftadan itibaren listeye alırsanız sevinirim
kendi çapımda dikkat etmeye çalıştım ne kilo verebildim nede aldım bundan sonra vermeye devam etmek istiyorum herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
loxandra, samyeli26, sevilcan+, whitehall+, xzeyna toplanmışız kızlar loxandra canım nasıl oldu oğlun
sevilcan kız unuttum terazi olduğunu , biliyodum ama ben kararsız gibi görünsemde en iyisi için çok düşünürüm kıyafet alırken bile çok yerlere bakarım bak şimdi ütüm bozuldu mesala bakmadığım kalmadı bide sizlerden alim yorum hangi ütüyü kullanıyosunuz ve nasıl memnunmusunuz bilgilendirin[/QUOTE
canım valla benım ütüm tefalın ayarlarını kedı yapıyomus ya ondan ama hiç alakası yok kumasa göre ayalıyormus ya o dedıne ben sait omadım ama guzel yapıyor ütüyü bırazda tuzlu arkadasım 200 le 300 arası bişi ama memnunum buharı falan super yınede aklına gırmeyım ben
selam kızlar
beni hatırlayanınız var mı bilmiyorum delikafadulden
birbuçuk iki aydır giremiyorum nete sekiz aylık oğlum geçen ay fıtık ameliyatı ve sünneti aynı anda oldu tam iyileşiyor derken dişlerini çıkarmaya başladı
düğünler hastalıklar hepsi aynı zamanlara denk geldi ve koşuşturmacadan bilgisayarı bile açamadım
umarım hepiniz iyisinizdir
beni bu haftadan itibaren listeye alırsanız sevinirim
kendi çapımda dikkat etmeye çalıştım ne kilo verebildim nede aldım bundan sonra vermeye devam etmek istiyorum herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
canım senı nasıl unuturuz bak ben senden önce yazdım mesada tekrar hosgelmısın bende yenı geldım arnıza hadın işlalah eskısı gıbı oluruz yıne dılegım canım cok gecmıs olsun bebegınede elıne bence bısler ve set böle yıyecek iyi gelıyormus dıye bılıyom cabuk cıkarıyormus işallah sorunsuz atlatır canım bebegını öp benım için kızlar ben gecen berı sadec 2 sat uymusum bıraz kestırıcem basım agrı yapıstı uykusuzluktan dusunmekten neyı nasıl yapcam dıye kafayı arıttım valla neyse kızlar ben destirmeye didiyom mirmirmirmir :bbo: opuyorumnanaktan
valla hersabah tartılıyordum, ama akşam karar aldım haftaya perşembe tartılcam, moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?