70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun canim ya :26:
Günaydııııııınnnnnnnnnnn

ßeni kimsecikler tanımaz da şimdi :26:

çok ara verdim çokkk
hosgeldin cleopatra tekrardan ben hatirladim seni
güzel sonuc alirsin insallah gecmis olsun hasrettcim
sen yine verirsin zerram
ahh kızlar keske calıssaydım kpss ye yaa nasıl pısman oldum sımdı
bakmaya calısıyorum dogrularıma yanlısım cıkmadı sımdıye kadar ama matematık yıkar benı ((
hic sevmedim halende sevmem su mathematigi
insallah hamis olursun suzis
hosgeldin canim aramiza
hosgeldin tekrardan canim hamis olma herseyi canim cekiyor diyorsun
hosgeldin canim tekrar güzel menü bildirimlerini bekliyoruz yine
ohhh ne güzel
hosgeldin canim tamam kavurmaya hazirlanalim
Buseeeeeeeeeeeeeeeeee hani liste yapcaktın şeker seeen
giremedimmi acaba gelememis :26:
hosgeldin canim
Herkese günaydınlarrr,
Listemiz yine yok, inanmıyorummmm, bu listesizlik motivemi kırıyor benim, eminim herkes de öyledir, ama nasıl çözüm bulunacak bilemiyorum.

giremedi herhalde buse :26: ben yazdim ortada buldugum kilo bildirimlerini bu hafta ben yapayim olmazsa
ama benim dedigimi yapalim derim:26: herzamanda buse yapmazsin yazik liste sonuncu olan ceza olarak yapsin listeyi hem kilo veremeyenler daha cok azimlenir vereyimde bana kalmasin diye

günaydın canım,
Topikçe ortak karar verelim, bence uyar. Herkes fikrini söylesin, ona göre kararlaştıralım.

gunaydin citir adalari menu bakimindan berbat bir hafta sonu idi ama bugunden itibaren toplamaliyi kendimi
bugunki menum
sabah iki erik

kavalti
1 yumurta
2 dilim koy peyniri
ceyrek domates ve salatalik
4 yesil zeytin
1 dilim tam bugday ekegi
birazdan 1 yesil cay icerim
oglen ve aksama corba salata dusunuyorum
aralarda belki yarimsar elma veye ananas
3 litre su hedef

kizlar topladigim bildirimler:
alaca, GWZNAZ, esinturgay, suzan6638, umay0110, hawar, bsrmhmmt bu kadar ortada yazanlar :26:

istiyorsaniz listeyi bu hafta ben yapayim buse giremedi gelirde yaparmi onuda bilemiyorum :26:öglene kadar bekleyeyimmi nasil yapalim :26:

cnm bence öğleye kadar bekleyelim buseyi.
hatta ben msj atım musaitse gelsin.çünkü ona özel msj atanlar vardır.araya kaynamasınlar

cnm bence öğleye kadar bekleyelim buseyi.
hatta ben msj atım musaitse gelsin.çünkü ona özel msj atanlar vardır.araya kaynamasınlar
tamam bebegim gelir belki ben bugün rahatim o yüzden benim ceneci kocakari yok cok sükür tatile gitti
yoksa zor oluyor yazmasi hesaplamizi hazirlamasi vaktini aliyor o yüzden dedim hani herkesin herzaman vakti olmaya bilir onlan ugrasmaya ama güzel oluyor liste oluncada
buse gelsin konusalim herzaman yapmak istiyormu mesela engelli oldu birsey cikti yapamadi kim yapsin diye düzene sokalim listesiz kalmayalim seneye yaz a kadar da citi piti olalim o hirslan

buse çekimdeymiş cnm bi türlü fırsat bulamamış girmek için.öğleye kadar girer heralde.liste olayında senin dediğin
çok mantıklı.ben cmt günleri çalışmadığım için liste yapmıyorum.evdede nete girmek biraz zor oluyor.ama sonuncu olursam tıpış tıpış yaparım

tamam bebegim sagol evet tatlim sende mesela pazartesi yaparsin ozaman bize listeyi hem o kisiye bi güzel ceza olur oturup ugrassin bize güzel liste yapmak icin verseymis kilo yapmak zorunda kalmazdin bidaha ki haftayada hirs yapar yine ben yapmim diye

tabiki yaparım şeker size kurban olsun liste neki elimiz kiri
yalan söyleyen illaki olacak ama suzimin dediği gibi kendilerini kandırmış olurlar

tabiki yaparım şeker size kurban olsun liste neki elimiz kiri
yalan söyleyen illaki olacak ama suzimin dediği gibi kendilerini kandırmış olurlar

listeyi buse yaparim derse ben yine liste sonuncusuna bi ceza kesilmesinden yanayim hirs yapalim artik mecbur kilo vercez :95: kötü ceza planlari icindeyim kendim de dahil :18: dön dur basim döndü :111:ayni kilonun etrafinda döne döne

kaç zamandır giriyorum liste liste diyorsunuz bi ilk başlarda gördüm sonra hiç olmadı.
neyse ben kendi bildirimimi bugün 4 gibi randevu sonrası yaparım artık. sizde bu arada karar vermiiş olursunuz sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…