gecmis olsun canim ya :26:tmm dır sen o sekılde verebılıyorsann bende dılımlerımı fazlalastırırımmm hehehe gun dogdu banadaaaaaaaaaa
bosver bacımmm onla yanlıs ılan versınlerr zararın nersınden donersen karr bosver yenı ılanlara yollac ınsl..hayılrısı cıka karsınaaaaaaaaaaa muckkkkkkk
ayy hamıs olupdaa as veresımmgeldı ancak o vakıt kızmassınız bana dımı:):):):)gamzeeeeeeeeeee
hos geldın cnm
ınsll da korkuyorum bu hafta hıc spor yok rdeyse regl yakın dıede boll ıstahh varr anammm busrda gelmıssssssssssss:18::18::18::18:
busrammmmmmmmmmmmmmm canım hos geldınn sevgı borulcemmmmmmmm muhammett enıste nsll bakalımmmmmm bende wv ye cıkıp tartılmayı planlıyorum ama korkudayım yaaa + gorecegımmuhtemelen ufff ne gusel 69 ları gorectım buhaftaaaaaaaaa regl yaklasmasınınn yerımıydıı yaaaaaaa
bu arada dun evımı su bastıhemde 7.katta yımmm ve pc de baozulduuuuuuuuuu uffffffffffff
hosgeldin cleopatra tekrardanGünaydııııııınnnnnnnnnnn
ßeni kimsecikler tanımaz da şimdi :26:
çok ara verdim çokkk
güzel sonuc alirsin insallah gecmis olsun hasrettcimgunaydınlar
sınavdan cıktım ancak gelebıldım
o matematık tarıh neydı ya
neyse sabah kahvaltı yaptım tartılmam gerektıgını hatırladım
yanı tartılamadım haftaya kaldı sekerler
sen yine verirsin zerramHerkese bol kilo vermeler......
Bende kilo verme sürecimin ikinci bölümüne başladım
Yavaşça olsa bu sene sonuna hedefime ulasicam insalllah
Minecim hadi bu sefer hedefimize ulaşalım canım
Bu sabah itibarıyla kilom 62.8
Çizelgemi değiştirdim başlangıç kilomu su anki kilo olarak aldım
Daha önceki çizelgelerin verdigim 18 kilo sanırım beni şımarttı
Bende yeniden başlamış saydım kendimi
Hepinize sağlıklı kilo vermeler
hic sevmedim halende sevmem su mathematigiahh kızlar keske calıssaydım kpss ye yaa nasıl pısman oldum sımdı
bakmaya calısıyorum dogrularıma yanlısım cıkmadı sımdıye kadar ama matematık yıkar benı((
insallah hamis olursun suzisbu hafta regl yakın oldugu ıcın bırde bebıs ıstedıgım ıcınn yumos gunlerım oldugu ıcn spor yapmadım cnmda ıstemedı yanı veee yarayacak yıceklerde yedımm kıslarrr,,fındık cv.gıbı yanıı ondanda kg gelmıstır sanırım yaaee herseybebıs ıstemek ugrunaydı yanııı yoksa ben sporsuzzzzz yapmammmm bılırsınızdımmıııı:18::18::18:
hosgeldin canim aramizamrb kızlar bende aranıza yeni katıldım..yardımınıza ihtiyacım var önce hayatımı kısaca anlatım ona göre yardım edin..ben geçen sene eylülde evlendim..evlendiğimde 53 kiloydum zaten 58.den yukarı hiç çıkmadım..ama yemem az zaten..evlendikten sonra hemen hamile kaldım ve gebeliğim 24 haftalıkken sonlandırıldı..bebeğime spina bifida(açık omurilik) teşhisi konuldu nisan 2 de. 5 ay oldu ve bunun sebebinin sadece folik asit olduğunu söylüyorlar doğıum yapmadan tartıya çıktım 68 dim doğum yaptım 64 edüştüm..şimdi ise 70 kiloyum yemem hala değişmedi az yiyorum ama kilo alıyorum bu arada 3.5 aydır folikasit ve kan ilacı kulanıyorum yani vitamin..benim herşeyden yemem lazımmış o yüzden yememi kesemiyorum çünkü tekrar hamile kalmak istiyorum..ama en azından 60.a düşşsem yeter ama nasıl oturarak çalışan bir insanım spora gitmeyi düşünüyorum ama evimin yanında var ekimde başlayacak ..ve ben kasım ve aralık gibi hamile kalmayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar bayağı bir tecrübelisiniz...şimdiden tşkler..
hosgeldin tekrardan canimselamm dobiççç kızçelerimmmmmm
kürkçü dükkanıymış dediler burası araya taraya bir haftada anca buldum burasını
ama gördümkii bir haftada hiç çene yapmamışsınız sizz yaaaa
bu ne durgunluk böyle nazar değdi topiğe
sadece 50 sayfa birikmiş ,ben 100 -200 sayfa olmuştur diodum :18:
bana gelince tıkınıp duruom iştee göbiş fırladı depresif bir hal aldımm iyice
hergün sabah bugün başlıyorum deyip kalkıyorum ama sonra akşam hoooppp neler neler gidio mideye
bu cuma tartıldım 66,7 ehhhh iyi gibiii en azından 66 rakamıyla bu sıralar epey can ciğer kuzu sarması olduk
bakk cümlede sarma geçti canım sarma çekti,kuzu dedim kavurma çektiii,, ciğeri sevmem onu canım çekmediii
iştee böyle bir hal aldım desem size yeterlimi beni anlatmaya
ACİLEN TOPARLANMALIYIM
sizlerde ne var ne yok eskiler dönüş yaptımı, özledim ya sizleri onu bunu boşverinde,kilo bahane maksat muhabbet
hosgeldin canim tekrarBayramdan sonra bir saldımki kendimi 2-3 kilo aldım geriBurası olmadan olmayacak ve ben geri geldimmmmmmmmmmmm. Eşimle iddiaya girdik 28 şubata kadar (kızımın ilk doğum günü olacak) 60 kilo olucam dedim, o da olamazsın, sen iradessizsin, başlamıştın bıraktın yine dedi. Çok fena hırslandım. 5 ayda olabilirm inş 60 kg.
öZLEDİM SİZİİİİİİİİİİİİ. Ne var ne yok? yeni gelenler hoşgelmişsinz acaba eskilerden kimler var?
ohhh ne güzelgünaydınnnnnnnnnnn
ya kızlarrr bişi sorucamm
ben dün sabah tartıldım 69,9 çıkmıştım
dün karbonhidrat diyeti uyquladım kendime..
şimdi sabah tartılınca 67,8 çıktım bu nedir kii acaba tartı mı bozuldu
qidip qelip 5 kere tartıldım pillerini değiştirdim ne yaptıysam aynı tartıyor
tam 67,8karbonhidrat diyeti bana çok hızlı kilo verdirdiğini biliorum da
bu kadarını beklemiodum belkide dün yanlış tartmıştır dimi
reglim bitmek üzere zaten belkide vücut ödem attı ama o rakam beni öyle mutlu etti ki anlatamam
yanlış da olsa 67,8'i qörmek qüzelyarın tartılınca daha iyi anlaşılcak doğru mu yanlış mı
Selam kızlar
kürkçü dükkanına bayramdan sonra 2 kılo alıp gerı donmek ısteyenlerden de bırı benım....
Suan hanımelı bıskuvılerım ve kolamla cok mutluyumama yarın dıyete baslama gunu...kurban bayramına kadar 6 kılo vermem gerekıyor .reglıde bıttı.bundan sonra hedef 60 kılo..bayrama kadar dıyorum cunku bayramda kavurma yıyecegım.... :27
not:reklamlarda su kamu spotlarında kılo endenksınden bahsedıyor boldum carptım tam sınırdayım sanırım..harekete gec ıclal sloganıyla yarın dıyet gunu heyyyy heyyyyyyy......
giremedimmi acaba gelememis :26:Buseeeeeeeeeeeeeeeeee hani liste yapcaktın şeker seeen
hosgeldin canimBende bugün aranıza katılmaya karar verdim...71.6 kg çıktım ve moralim sıfır bu sabah itibariyle de lahana çorbasına başladım tadı bıraz kötü ama olsun gerekirse ölüm orucu tutacağım vereceğim bu kiloları....beni de aranıza kabul edermisiniz?
Herkese günaydınlarrr,
Listemiz yine yok, inanmıyorummmm, bu listesizlik motivemi kırıyor benim, eminim herkes de öyledir, ama nasıl çözüm bulunacak bilemiyorum.
giremedi herhalde buse :26: ben yazdim ortada buldugum kilo bildirimlerini bu hafta ben yapayim olmazsa
ama benim dedigimi yapalim derim:26: herzamanda buse yapmazsin yazik