malesef aksilikler oldu ama bundan sonra güzel listelerimiz olacak umarimkaç zamandır giriyorum liste liste diyorsunuz bi ilk başlarda gördüm sonra hiç olmadı.
neyse ben kendi bildirimimi bugün 4 gibi randevu sonrası yaparım artık. sizde bu arada karar vermiiş olursunuz sanırsam
affiyet olsun canim güzel sonuc alirsin insallahpazar günü listem:
sabah:
yağsız peynir
domates,yeşillik sınırsız
EKMEK YOK
ÖĞLE:
tavuk göğüslü salata
EKMEKSİZ
akşam:
tavuk göğüslü salata
EKMEKSİZ
gece: 1 elma
bu şok protein diyeti. bunu iki günden fazla kesinlikle uygulamamız gerekiyormuş. bunu iki gün yaptım. cumartesi günü de bunun salataları ton balıklı yedim. değişiklik olsun diye.
ınsll cnm bnmm yaaaaacanım selam
benım sındıkı kg 67 çizelgeyı duzeltmedım bayramdan oncekı kg 65,1 ıdı.fazla sayılmaz 3 kg aslında ama onemlı olan dıyet moduna gırmek.yarın hafıften baslarım sen benı yetısırsın.umarım hepımız guzel kılolar verırız...
haydııı gosterelımmadara edelım kocıslerıııııııı heheyttttttttttttttttt78.1 ile başladım 74.3 e kadar düştüm şu an 76.9 falanım
evettttttttt gözterelim onlara günlerini
buyr dunbıle cnm hos geldınn muckkBende bugün aranıza katılmaya karar verdim...71.6 kg çıktım ve moralim sıfır bu sabah itibariyle de lahana çorbasına başladım tadı bıraz kötü ama olsun gerekirse ölüm orucu tutacağım vereceğim bu kiloları....beni de aranıza kabul edermisiniz?
gunayın vet busee mesgullkııı gelemedııı caduuuuuuuuuHerkese günaydınlarrr,
Listemiz yine yok, inanmıyorummmm, bu listesizlik motivemi kırıyor benim, eminim herkes de öyledir, ama nasıl çözüm bulunacak bilemiyorum.
ama bnm ofısprogramımm yok ne olacak o vakıt yoksa ben her vakıt yaparım bayb lerrrrgünaydın canım,
Topikçe ortak karar verelim, bence uyar. Herkes fikrini söylesin, ona göre kararlaştıralım.
ınsllbebegım gelırde kg lerı def ederımbasımdann he heytttttttttttt dua edın kıslarr da hamıskalayım ben bu ay yaaaaaaaaaa
cnm sende ınsll oglusuna kardes verısınnn en hayırlısındannbende bu ay hap kulaniyorum adetim düzensiz geldigi icin ben suana kadar hic kendiligimden hamile kalmadim ama doktor bu haplari kulanirsan hamisde kalma ihtimalli olabilir dedi olursa olur bakalim oglise bi kardesama bu hormon haplari beni sisirecek diye de cok korkuyorum :18:
insallah hamis kalirsin suzisim
mecbur almam lazim canim cok düzensiz bazen aylar gelmiyorcnm sende ınsll oglusuna kardes verısınnn en hayırlısındannhorman ılaclarına gelınce dırek kg yapıyor cunku ben 3 sedır kulandm ve en son 83 gorunce dur kullanmcm sorund ayok ne gerek var dedımm kısmete bıraktımm artıkk ınsll amıs haberlerımız peşş peşe gelırrrrr yuppii...........
slm canim iyiki almamissin ben burdan ayrilinca en az 1-2 kilo arti ile geri dönüyorummerhaba
yazamıyorum...:2:
1 ay olucak başlıyalı diyette felan giden çok bişey yok allahtan almadığıma seviniyorum
sizler nasılsınız?
birseyler yapalim ki yine motive olalim önce liste konusunda anlasalim sonrada sonuncuya bi ceza bulalim ama öyle mekik falan olmaz cünkü gercekden yapacagi birsey olsun mesela kaybettigi bütün hafta herkesi alintaliyip bu hafta kilo alan benidim diyebilirSELAM KIZLAR...
anladığım kadarıyla hepimizin motivasyona ihtiyacı var
neolur bişeyler yapalım artık
şiştikçe şişiyorum ben
bugün dikkat etmeye çalıştım ama menümü yazayım bakalım ne diyeceksiniz
sabah:
1 küçük dilim ekmek
domates
salatalık
1kk beyaz peynir
1 çay kaşığı tereyağlı bal
ara
2 mürdüm eriği
öğlen
yarım pizza (4lü paketler oluyor yaa markette, onun 1 tanesinin yarısı :26:
ara
1 fincan türk kahvesi
ara
1 elma
akşam
6 yemek kaşığı etli yemek (neyapacağıma karar vermedim)
yoğurt
salata
insan duymak da ister tabii güzel seylermerhabalarr....diyetee başlayalı 3 hafta oldu ve ben 3 kilo verdim. bugün okulum açıldı ve nerdeyse kimse kilo verdiğimi fark etmedi, açıkçası moralim bozuldu. ufacık bir söz bile insanı mutlu ediyor özellikle konu kiloysaa... pes etmem bu gibi durumlar yüzünden ama motivasyonum kırılıyor, kendimi iyi hissetmiyorum. belim incecik kaldı ama basenlerim olduğu gibi duruyor. belkide bu yüzdendirr.. belkide kendimi avutuyorum..arkadaşlar basenlerin zayıflığı için neleri önerirsiniz?? ne tür de yiyecekler?? yiyecek olmasa bile spor olarak neyi önerirsnz?? önceden sabahları yürüşe çıkardım ama artık havalar soğudu çıkamıyorum. evde ne gibi egzersizler yapabilirm?
bugün ac kalmmissin bebegim menüde hic birsey yokki :26:bugünkü menüm
Sabah:
2 büyük bardak su
1 avuç sarı leblebi
Ara:
1 elma
Öğle:
1 ad. hazır çorba
1 galeta
Ara:
2 küçük armut
Akşam:
1 kase mercimek çorba
Salata
Yoğurt
Ara:
2 küçük armut
Sabah uyuyakaldığım için dandik bi kahvaltı oldu
bugün ac kalmmissin bebegim menüde hic birsey yokki :26:
elma armut yiyip duruyorum işte suzim uyuyakalmasam bugün proteine başlıcaktım
armut da seker orani biraz daha fazla canim ac karnina armut wc ye götürüyorama öbür türlü fazla yeme bence bebis :26:
haklısın suzim sabahtan beri 1 elma 2 armut yedim ozaman akşam yemeğinden sonra sadece çay içerim artık :44:
birseyler yapalim ki yine motive olalim önce liste konusunda anlasalim sonrada sonuncuya bi ceza bulalim ama öyle mekik falan olmaz cünkü gercekden yapacagi birsey olsun mesela kaybettigi bütün hafta herkesi alintaliyip bu hafta kilo alan benidim diyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?