70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pazar günü listem:

sabah:
yağsız peynir
domates,yeşillik sınırsız
EKMEK YOK

ÖĞLE:
tavuk göğüslü salata
EKMEKSİZ

akşam:
tavuk göğüslü salata
EKMEKSİZ

gece: 1 elma

bu şok protein diyeti. bunu iki günden fazla kesinlikle uygulamamız gerekiyormuş. bunu iki gün yaptım. cumartesi günü de bunun salataları ton balıklı yedim. değişiklik olsun diye.

kaç zamandır giriyorum liste liste diyorsunuz bi ilk başlarda gördüm sonra hiç olmadı.
neyse ben kendi bildirimimi bugün 4 gibi randevu sonrası yaparım artık. sizde bu arada karar vermiiş olursunuz sanırsam
malesef aksilikler oldu ama bundan sonra güzel listelerimiz olacak umarim
affiyet olsun canim güzel sonuc alirsin insallah

ınsll cnm bnmm yaaaaa
78.1 ile başladım 74.3 e kadar düştüm şu an 76.9 falanım

evettttttttt gözterelim onlara günlerini
haydııı gosterelımmadara edelım kocıslerıııııııı heheyttttttttttttttttt

buyr dunbıle cnm hos geldınn muckk
Herkese günaydınlarrr,
Listemiz yine yok, inanmıyorummmm, bu listesizlik motivemi kırıyor benim, eminim herkes de öyledir, ama nasıl çözüm bulunacak bilemiyorum.
gunayın vet busee mesgullkııı gelemedııı caduuuuuuuuu
günaydın canım,
Topikçe ortak karar verelim, bence uyar. Herkes fikrini söylesin, ona göre kararlaştıralım.
ama bnm ofısprogramımm yok ne olacak o vakıt yoksa ben her vakıt yaparım bayb lerrrr

ınsllbebegım gelırde kg lerı def ederımbasımdann he heytttttttttttt dua edın kıslarr da hamıskalayım ben bu ay yaaaaaaaaaa

ınsllbebegım gelırde kg lerı def ederımbasımdann he heytttttttttttt dua edın kıslarr da hamıskalayım ben bu ay yaaaaaaaaaa

bende bu ay hap kulaniyorum adetim düzensiz geldigi icin ben suana kadar hic kendiligimden hamile kalmadim ama doktor bu haplari kulanirsan hamisde kalma ihtimalli olabilir dedi olursa olur bakalim oglise bi kardes ama bu hormon haplari beni sisirecek diye de cok korkuyorum :18:
insallah hamis kalirsin suzisim

cnm sende ınsll oglusuna kardes verısınnn en hayırlısındann horman ılaclarına gelınce dırek kg yapıyor cunku ben 3 sedır kulandm ve en son 83 gorunce dur kullanmcm sorund ayok ne gerek var dedımm kısmete bıraktımm artıkk ınsll amıs haberlerımız peşş peşe gelırrrrr yuppii...........

merhaba
yazamıyorum...:2:
1 ay olucak başlıyalı diyette felan giden çok bişey yok allahtan almadığıma seviniyorum

sizler nasılsınız?

SELAM KIZLAR...
anladığım kadarıyla hepimizin motivasyona ihtiyacı var
neolur bişeyler yapalım artık
şiştikçe şişiyorum ben

bugün dikkat etmeye çalıştım ama menümü yazayım bakalım ne diyeceksiniz

sabah:
1 küçük dilim ekmek
domates
salatalık
1kk beyaz peynir
1 çay kaşığı tereyağlı bal

ara
2 mürdüm eriği

öğlen
yarım pizza (4lü paketler oluyor yaa markette, onun 1 tanesinin yarısı :26:

ara
1 fincan türk kahvesi

ara
1 elma

akşam
6 yemek kaşığı etli yemek (neyapacağıma karar vermedim)
yoğurt
salata

merhabalarr....diyetee başlayalı 3 hafta oldu ve ben 3 kilo verdim. bugün okulum açıldı ve nerdeyse kimse kilo verdiğimi fark etmedi, açıkçası moralim bozuldu. ufacık bir söz bile insanı mutlu ediyor özellikle konu kiloysaa... pes etmem bu gibi durumlar yüzünden ama motivasyonum kırılıyor, kendimi iyi hissetmiyorum. belim incecik kaldı ama basenlerim olduğu gibi duruyor. belkide bu yüzdendirr.. belkide kendimi avutuyorum..arkadaşlar basenlerin zayıflığı için neleri önerirsiniz?? ne tür de yiyecekler?? yiyecek olmasa bile spor olarak neyi önerirsnz?? önceden sabahları yürüşe çıkardım ama artık havalar soğudu çıkamıyorum. evde ne gibi egzersizler yapabilirm?

mecbur almam lazim canim cok düzensiz bazen aylar gelmiyor üff ya ama dikkat etsen almazsin herhalde dimi ya hem kilo hemde hamis olursam ben hamileyken 96 kiloydum ayni hattaya düsmek istemiyorum
merhaba
yazamıyorum...:2:
1 ay olucak başlıyalı diyette felan giden çok bişey yok allahtan almadığıma seviniyorum

sizler nasılsınız?
slm canim iyiki almamissin ben burdan ayrilinca en az 1-2 kilo arti ile geri dönüyorum
birseyler yapalim ki yine motive olalim önce liste konusunda anlasalim sonrada sonuncuya bi ceza bulalim ama öyle mekik falan olmaz cünkü gercekden yapacagi birsey olsun mesela kaybettigi bütün hafta herkesi alintaliyip bu hafta kilo alan benidim diyebilir
insan duymak da ister tabii güzel seyler yada gördüler ve söylemek istemediler

bugünkü menüm

Sabah:
2 büyük bardak su
1 avuç sarı leblebi

Ara:
1 elma

Öğle:
1 ad. hazır çorba
1 galeta

Ara:
2 küçük armut

Akşam:
1 kase mercimek çorba
Salata
Yoğurt

Ara:
2 küçük armut

Sabah uyuyakaldığım için dandik bi kahvaltı oldu

bugün ac kalmmissin bebegim menüde hic birsey yokki :26:

bence süper olur canım
sonuçta mekik cezası veriliyor ama yapılıyormu kimbilir
böyle yapıldığını görürüz en azından
hatta sonuncu olana değil kilo alanlara toplu ceza verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…