bende cok severim armutu birde söyle sulu sulu oldumuevet canim yeme aksam meyve bende aksama sütlü tarcin icecem diye seviniyorum
hoşgeldin
nerdeydinnnnn
bence süper olur canım
sonuçta mekik cezası veriliyor ama yapılıyormu kimbilir
böyle yapıldığını görürüz en azından
hatta sonuncu olana değil kilo alanlara toplu ceza verelim
hosbuldk bebısım
dugundeydım edrnede yenı geldım evıme
tartıldım bugun bırazcıkın yuzumu guldurdu tartıcıgım
ohh mutlucuk oldum valla
ne gösterdi hasret merak ettim bizim senle kilolar aynıydı en son
68.8 gosterdı
ayy bu rakama bıle sevındım ayy allahım yaa
bende görsem şimdi o rakamı havalara uçardım cnm
yedık yedık sımdıde pısmanlık duyuyoruz neyse hıc moral bozmayalım
yolumuza devam edelım
ama sekerler az once aksam meyve yemeyın yazmıs bırısı
ben 20 kılo verdım bılıyorsunuz
ama heraksam neredeyse meyve yemısımdır
ben bır zararını gormedım dogrusu
abartmamak şartıyla yenebilir diye düşünüyorum bende.
spor nasıl gidiyor cnm ben hafta sonu hiç bişe yapamadım
evet kizlarla anlasalim iyi fikir minecim önceden mekik cezasi vardin ama bir iki kere yaptim sonrada canim istemedi böylece yazdiklarini bizde görürüz
bence süper olur canım
sonuçta mekik cezası veriliyor ama yapılıyormu kimbilir
böyle yapıldığını görürüz en azından
hatta sonuncu olana değil kilo alanlara toplu ceza verelim
kilolu olmak ne zor yaaa
bende dügüne gidesim var
hosbuldk bebısım
dugundeydım edrnede yenı geldım evıme
tartıldım bugun bırazcıkın yuzumu guldurdu tartıcıgım
ohh mutlucuk oldum valla
cok güzel hasretcimmm68.8 gosterdı
ayy bu rakama bıle sevındım ayy allahım yaa
canim ben yazdim gazetede yazmislardin aksam 16dan sonra meyve yerseniz kilo vermeniz duraklaya bilir diye onlarin yalancisiyimyedık yedık sımdıde pısmanlık duyuyoruz neyse hıc moral bozmayalım
yolumuza devam edelım
ama sekerler az once aksam meyve yemeyın yazmıs bırısı
ben 20 kılo verdım bılıyorsunuz
ama heraksam neredeyse meyve yemısımdır
ben bır zararını gormedım dogrusu
2 gundur gıdemıyorum canım bu aksam gıderız ınsallah
sımdı bırde dans kursuna kayıt olmayı dusunuyorum
oda bır spor nasılolsa
kuzum naptın sen böyleeeeGünaydın milleeetttttt
haftaya bomba gibi başladım
cmt nete giremedim bildirimde yapamadım norada listeyi yapmamış zaten
kabul olursa diye ben yinede yapayım olmazsada haftaya artık
Başlangıç : 77.3
Geçen Hafta : 72
Bu Hafta : 71
Giden : 1
Toplam giden : 6.3
yokk kızzz değilim,daha çok var bizim o evreye , bazen hayal ediyorumda çocuğum olsa nasıl bir hayatım olur açıkçası çok korkutuyor çocuklu bir hayat beni ,öncelik kariyerrr sonra hayatı biraz daha yaşayalım ,ondan sonra çocuk ama buna dahi belki diyorum içimden :18::18:hosgeldin tekrardan canimhamis olma herseyi canim cekiyor diyorsun
ayyyy ne güzel spor salonu imkanın var dans imkanın var canım ohh en güzelinden kilo verirsin
2 gundur gıdemıyorum canım bu aksam gıderız ınsallah
sımdı bırde dans kursuna kayıt olmayı dusunuyorum
oda bır spor nasılolsa
daha gencsin zaten tadini cikart canim ben oglise hamileyken 25 :44: 26 yasindaydim ama benim olmiyordun yoksa cokdan istiyordum cocuk olunca hayatin tabii kisitlaniyor ama keske daha önce olsaymis ki su kücüklük dönemini bana ihtiyac duydugu dönemi atlatsaydim diyorum simdide kardes istiyor yasim oldu 31 o cocukda büyüyeyim diyene kadar olursa oda bakalim allahdan hayirlisi ama hep cocuk istiyordum nasil bir duygu oldugunu anca olunca gercek anlamiyla anladim anne seni cok seviyorum diyince dünyalar zaten benim oluyorkuzum naptın sen böyleeeesen 65 altı rakmalarda değilmiydin hangi ara dere bu kiloyu aldın vallahi pataklamaya gelirim gaziantepee leynnnnnn hatta uçarak geliom bakkkk
yokk kızzz değilim,daha çok var bizim o evreye , bazen hayal ediyorumda çocuğum olsa nasıl bir hayatım olur açıkçası çok korkutuyor çocuklu bir hayat beni ,öncelik kariyerrr sonra hayatı biraz daha yaşayalım ,ondan sonra çocuk ama buna dahi belki diyorum içimden :18::18:
yaa kızçeler neden böyleyim ben nerdeyse evleneli 5 sene olucak 22 yaşına giricem ,ama hala çocuk lafı duuyunca acayip tırsıyorum :18::18:ileriki dönemde bu korku gidermiki benden ,böyle korkum yüzünden Allah gücenicek diye de çok korkuyorum ve sonra çocuk nasip etmezse bana diyorum iiyice tırsıyorum değişik bir hal oldum o konuda :18::18:
ayyyy ne güzel spor salonu imkanın var dans imkanın var canım ohh en güzelinden kilo verirsinkeşke bizimde buralarda öle imkanımız olsa ama maalesefki etkinlik türünde hiçbirşey yok
daha gencsin zaten tadini cikart canim ben oglise hamileyken 25 :44: 26 yasindaydim ama benim olmiyordun yoksa cokdan istiyordum cocuk olunca hayatin tabii kisitlaniyor ama keske daha önce olsaymis ki su kücüklük dönemini bana ihtiyac duydugu dönemi atlatsaydim diyorum simdide kardes istiyor yasim oldu 31 o cocukda büyüyeyim diyene kadar olursa oda bakalim allahdan hayirlisi ama hep cocuk istiyordum nasil bir duygu oldugunu anca olunca gercek anlamiyla anladim anne seni cok seviyorum diyince dünyalar zaten benim oluyoresim hep diyordun su evi dagidan bi cocugumuz olsa diye masallah altda kalmiyor benim oglan 5 dakikada ev savas alanina dönüyor ama bana sarilmasi öpmesi ben onu öpüyorum doymuyorum allahim herkese o duyguyu yasatsin diyorum tarif edilecek degil zor bir hamilelik dönemi gecirdim kanamam oldu 96 kilo oldum seseryanlan aldilar ama iyiki allahim a sükürler olsun simdi bir oglum var birde ben tüpbebek yaptirdim seneler sonra olmuyor diye kendi kendime igneler vuruldum hamile kalayim diye cok zorlu bir dönem gecirmisdim
gamzebuseden haber varmi canim :26:
kuzum naptın sen böyleeeesen 65 altı rakmalarda değilmiydin hangi ara dere bu kiloyu aldın vallahi pataklamaya gelirim gaziantepee leynnnnnn hatta uçarak geliom bakkkk
yokk kızzz değilim,daha çok var bizim o evreye , bazen hayal ediyorumda çocuğum olsa nasıl bir hayatım olur açıkçası çok korkutuyor çocuklu bir hayat beni ,öncelik kariyerrr sonra hayatı biraz daha yaşayalım ,ondan sonra çocuk ama buna dahi belki diyorum içimden :18::18:
yaa kızçeler neden böyleyim ben nerdeyse evleneli 5 sene olucak 22 yaşına giricem ,ama hala çocuk lafı duuyunca acayip tırsıyorum :18::18:ileriki dönemde bu korku gidermiki benden ,böyle korkum yüzünden Allah gücenicek diye de çok korkuyorum ve sonra çocuk nasip etmezse bana diyorum iiyice tırsıyorum değişik bir hal oldum o konuda :18::18:
ayyyy ne güzel spor salonu imkanın var dans imkanın var canım ohh en güzelinden kilo verirsinkeşke bizimde buralarda öle imkanımız olsa ama maalesefki etkinlik türünde hiçbirşey yok
canım benim özden de bana :) tadı çok kötü ama acaba az tuz limon mu eklesem diyorum :) birde zorunlu kılıyorum ya kendime bu daha zor oluyor ilk günüm ama sen diyorsun ki yanında yoğurt meyve sebze ye diyorsun öyle mi?
merhabalarr....diyetee başlayalı 3 hafta oldu ve ben 3 kilo verdim. bugün okulum açıldı ve nerdeyse kimse kilo verdiğimi fark etmedi, açıkçası moralim bozuldu. ufacık bir söz bile insanı mutlu ediyor özellikle konu kiloysaa... pes etmem bu gibi durumlar yüzünden ama motivasyonum kırılıyor, kendimi iyi hissetmiyorum. belim incecik kaldı ama basenlerim olduğu gibi duruyor. belkide bu yüzdendirr.. belkide kendimi avutuyorum..arkadaşlar basenlerin zayıflığı için neleri önerirsiniz?? ne tür de yiyecekler?? yiyecek olmasa bile spor olarak neyi önerirsnz?? önceden sabahları yürüşe çıkardım ama artık havalar soğudu çıkamıyorum. evde ne gibi egzersizler yapabilirm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?