öyle canim hayirlisi olsunayyy kıyamam sana canım benim yaaa :18::18:bayaa zorlu dönem geçirmişsin,benim eşimden şuan çocuk konusunda hiç sesi çıkmıyor açıkçası ,hatta konusu bile geçmiyor (bazen hiç açmıyor bu konuyu die alınıyorum ama sonra düşünüyorum açsa nolucak sen hazırmısın ptty diyorum ?)öle işte şuan hiç hazır hisetmiyorum kendimi ,herşeyin vakti saati vardır herhalde diyorum ya ,dediğin gibi bazen rüyamda görüyorum çocuğum olduğunu anlattığın şeyleri bende hissediyorum o rüyalarda ve çok mutlu oluyorum keşke daha önce yapsaymışım diyorum rüyamda
Allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda verir inş canım benim ,inş siz de hayırlı 2. evlat sahibi olursunuz
neyse kızçelerim çıkmak zorundayım mutfaktaki işler beni bekler
ahhh ahhhh bitmiyor şu kadın milletinin işiii
anladınız dediklerimi tmmm
olsu napalimyok cnm
en son 63 ü gördüm cnm sonra şimarıklık yaptım sınavdı şuydu buydu diye gece yarıları makarna yedim
akılsız başın cezasını ayaklar çeker diyeboşuna dememişler şimdide yürüyorumki eski formuma kavuşum diye
ama iyi motive oldum toparladım kendimi yinede.zor günler yaşamama rağmen hala kafamı zayıflama işine yorabiliyorum
minderbob, ababa, blackcat, kazzy, pucca, hala gelmediler
olsu napalim
evet kiloyu bosverdim arada gelselercok özlüyorum onlarla sohbetlerimizi
aynen öyle canım :) istediğin zaman acıktığında falan yine lahana çorbanı ye ama yemeklerinden de mahrum kalma :)
ee haftada 1 kilo 1 kilo vermişsin canım çok iyi. öyle hemen farkedilmez edilsede söylemezler zaten kıskançlıklarındanleslie sansone yaz you tube dan bulabilrisin videolarını yada rapid den indir. onları yap evde yürüyüş programı diyebilirsin üstelik gayette eğlenceli :) hareketlerde basit :) bacak ve basen inceltmek için mükemmel :)
menum sanırsam pek olmadı ama yazayım yınede
sabah
seftalı suyu
1 maydonozlu pohaca
oglen
yarım tabak makarna
1 dılım karpuz
1 bardak lıgt cola
aksam
balık
salata
1 bardak lıgt cola
teşekkür ederimm ben bi onu deniyim o zaaman :))
dene dene çok memnun kalacaksın eminim :) bende annemde öyle yapıyoruz :)sporunuda eksik etme bak nasıl yararını göreceksin :)
sanki hiç zayıflamıyormuş gibi hissediyorum.. bakalım sporla farkı görebilicek miyim :)) sporla kaç kilo verdin ?? yani ne kadar sürede sonuç aldın ??
hmm herkes farklı sey soyluyor canım yaevet kizlarla anlasalim iyi fikir minecim önceden mekik cezasi vardin ama bir iki kere yaptim sonrada canim istemedi böylece yazdiklarini bizde görürüz
bende dügüne gidesim varama simdi degil söyle biraz vereyim ciciler alayim acayip dügün havasindayim
cok güzel hasretcimmm
canim ben yazdim gazetede yazmislardin aksam 16dan sonra meyve yerseniz kilo vermeniz duraklaya bilir diye onlarin yalancisiyim
ınsallh yurumussundur
bende bu akşam yürüycem bol bol
evet varda bu kadar etkınlık ıcerısınde bulununca kendıme vakıt ayıraramamaktan kotkuyorum:18::18:kuzum naptın sen böyleeeesen 65 altı rakmalarda değilmiydin hangi ara dere bu kiloyu aldın vallahi pataklamaya gelirim gaziantepee leynnnnnn hatta uçarak geliom bakkkk
ayyyy ne güzel spor salonu imkanın var dans imkanın var canım ohh en güzelinden kilo verirsinkeşke bizimde buralarda öle imkanımız olsa ama maalesefki etkinlik türünde hiçbirşey yok
:18::18: sabah kahvaltımı yaparkene yoldaydımo kolaları içmesen. sabah poğaça yerine az peynirle tam tahıllı ekmek yesen,
öğlen makarna yerine zeytinyağlı sebze olsa,
akşam da süper ama o kola yine olmasa iyiymiş :)
colagibi hazır gıdalar kalori içermese de bazal metabolizmayı yavaşlatıyormuş
Günaydın milleeeeeetttttttttDün akşam çorba salata yemeyi düşünüyordum ama olmadı
2 dilim kepek ekmek domates salatalık peynir falan yedim yatmadan öncede 4-5 tane incir yedim
Bugünde protein diyetine başladım
Kahvaltı:
domates salatalık 1 dilim peynir 5,6 ad. zeytin şekersiz çay
Ara:
3 ad. ceviz
Öğle:
Domates salatalık
ızgara tavuk göğüs
zero
Ara:
3 ad. ceviz
Akşam:
1 ad. ızgara tavuk baget
salata
zero
Ara:
3 ad. ceviz
işte böyleeeeee
sizde ne var ne yok şekerler
hmm herkes farklı sey soyluyor canım ya
anlayamadım bende doktorlarımızı
ınsallh yurumussundur
ben gıdemedım spora malesf
evet varda bu kadar etkınlık ıcerısınde bulununca kendıme vakıt ayıraramamaktan kotkuyorum:18::18:
:18::18: sabah kahvaltımı yaparkene yoldaydım
oglende eve geldım ancak ozamnda yıyebılecegım sadece makarna tavuk vardı makarnayı tercıh ettım
ıcecege gelınce ıceceksız yemek yıyemıyorum ben ya
gunaydn hayatım
ohh ne guzel sız bu dıyetle kılo verıyorsunuz
bana yaramıyor malesef kı
gunaydınnnn mıllet
bende hemencık yazayım menumu
sabah
1 dılım cavdar ekmegı
2 zeytın
1 dılım peynır
1 yumurtadan yapılmıs menemenın yarısı
1 cay kasıgı ckulata
cay
ara
yesılcay
3 form bıskuvı
oglen
ayran
ızgara kofte
yarım dılım beyaz ekmek
ara
yesılcay
3 form bıskuvı
aksam
corba
salata
ara
1 dılım karpuz
2 bucuk lıtre su
1 saatten fazla spor
soka ıhtıyacım var gercekten3 gun suruyordu degıl mı buGünaydın cnm
dün malesef sadece 10 dk. yürüyebildimacayip bi şişkinlik vardı karnımda çok rahatsız etti
neyseki bu gün geçti biraz
bence proteini bi defa daha dene hasret belki işe yarar bu defa spoda yapıyorsun ya
gunaydınnnnHerkese günaydınlarr,
beyaz ekmek ve çikolata hariç çok güzel menü tatlım beğendim
farkındaysanız menüleri daha az yorumlar olduk :26:
bundan sonra daha fazlamı ayrıntıya girip yorumlasak:26:
belki biraz daha dikkat eder gaza geliriz ne dersiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?