evde mekık makas kareketlerı cnm supr oluyrr sıkılasıyrosun hemm bırde leslıe sansonı her gecen gun ml nı arttırr you tube de var bakarsann ordannmerhabalarr....diyetee başlayalı 3 hafta oldu ve ben 3 kilo verdim. bugün okulum açıldı ve nerdeyse kimse kilo verdiğimi fark etmedi, açıkçası moralim bozuldu. ufacık bir söz bile insanı mutlu ediyor özellikle konu kiloysaa... pes etmem bu gibi durumlar yüzünden ama motivasyonum kırılıyor, kendimi iyi hissetmiyorum. belim incecik kaldı ama basenlerim olduğu gibi duruyor. belkide bu yüzdendirr.. belkide kendimi avutuyorum..arkadaşlar basenlerin zayıflığı için neleri önerirsiniz?? ne tür de yiyecekler?? yiyecek olmasa bile spor olarak neyi önerirsnz?? önceden sabahları yürüşe çıkardım ama artık havalar soğudu çıkamıyorum. evde ne gibi egzersizler yapabilirm?
suzımmm bebıs lee gelsın kıss kg ler gıder nasılsa ayolllllllllllllllllmecbur almam lazim canim cok düzensiz bazen aylar gelmiyorüff ya ama dikkat etsen almazsin herhalde dimi ya hem kilo hemde hamis olursam ben hamileyken 96 kiloydum ayni hattaya düsmek istemiyorum
slm canim iyiki almamissin ben burdan ayrilinca en az 1-2 kilo arti ile geri dönüyorum
birseyler yapalim ki yine motive olalim önce liste konusunda anlasalim sonrada sonuncuya bi ceza bulalim ama öyle mekik falan olmaz cünkü gercekden yapacagi birsey olsun mesela kaybettigi bütün hafta herkesi alintaliyip bu hafta kilo alan benidim diyebilir
insan duymak da ister tabii güzel seyleryada gördüler ve söylemek istemediler
menun super cnmbugünkü menüm
Sabah:
2 büyük bardak su
1 avuç sarı leblebi
Ara:
1 elma
Öğle:
1 ad. hazır çorba
1 galeta
Ara:
2 küçük armut
Akşam:
1 kase mercimek çorba
Salata
Yoğurt
Ara:
2 küçük armut
Sabah uyuyakaldığım için dandik bi kahvaltı oldu
hos geldın gezmecıı gomlek ve cantan superr suslu hatunn senııııhuuu huuuuu ben geldım
evt bır yerlerde yıyorladır kesınn sonra buraya gelıpp ayyy ugrayamadıkk bırazz kg almakla mesgulduk fılan derlerse ıcerıalmayalım cezaa verelım dılekk taa gecen p.tesıgelecektıı ooo kac p.tesı gectıı ustundnennminderbob, ababa, blackcat, kazzy, pucca, hala gelmediler
superr
aynılarr bende dun de berı cıyorummm regl baslasın sporada baslıcamm yanı bebek olmadıgının grantısıne varayımdaa bu hafta 69 gormessem benn!!!!!!!!!!!!!!!!!1 sac bas bırakmayın bende uleynnnnnnnnnnnnnkapuska o çorbadan daha iyi sanki :44:
ne bicim müsteri hizmetleriyse müsteri hizmeti degil müsteri bidaha nasil gelmez almaz bizden yöntemi
soyledım suzım soyledım
sana gunaydın kıscem
malesf kı musterı hızmetlerı genelde bu sekılde
bende sevmemde ıste bu cantaya asık olmustum
gomlekte oxxo dan
cok güzelmis güle güle kulan canim
tsk ederım bebekım
zayıf olsam neler neler gıyıncem dahada bırturlu cıtırcık olamıyorum
yusufcuk hayatım
actigim konularda var bebemneymiş o yöntemin suzim merak ettim
bugün ne meraklı oldum ben yahu
kapuska o çorbadan daha iyi sanki :44:
begendım sekerımarkadaslar gunaydın
dun nete gırıp menumu yazamadım.zaten dıyetımın ılk gunu oldugu ıcın bıraz kacamaklı oldu.bugun spora baslıyorum .umarım artık dısıplıne sokabılırım kendımı.bugunku menumu yazayım.bır de su 9 lu bıtkı cayı hakkında bılgısı olan yada kullanıp ta yararını zararını bılen bırı varsa bana bılgı verebılırmı .
sabah
1 dometes
4 zeytın
1 dılım beyaz peynır
1 dilim uno lıght ekmeği
1 kupa sekersız nescafe
1 çay kasıgı bal
ara
1 elma ya da armut
ogle
1 kase mercımek çorba
1 kase yogurt
ara
1 elma yada armut
aksam
daha ne pısırıceme karar vermedım ama her ne yaparsam soz azla kacırmayacagım...
ara
1 elma
ılaveler:3 lt su,1 kupa yesıl cay,1 kupa form cayı,1 kupa ev yapımı vişne suyu...........
ztn sevmem o markayı sadece iç çamaşırları güzel
çantayı bilmemde gömleğine bayıldım o hangi marka
hakıkaten hasretcm ya gömlek çok güzel bende öyle birsey arıyorum nerden aldın? cantada çok kokoş güle güle sağlık mutlulukla kullanmayı eskitmeyi nasip etsin Allah
aynılarr bende dun de berı cıyorummm regl baslasın sporada baslıcamm yanı bebek olmadıgının grantısıne varayımdaa bu hafta 69 gormessem benn!!!!!!!!!!!!!!!!!1 sac bas bırakmayın bende uleynnnnnnnnnnnnn
ne bicim müsteri hizmetleriyse müsteri hizmeti degil müsteri bidaha nasil gelmez almaz bizden yöntemi
cok güzelmis güle güle kulan canim
actigim konularda var bebemyazdim kutuna
ayy canim kapuska cekti
arkadaslar gunaydın
dun nete gırıp menumu yazamadım.zaten dıyetımın ılk gunu oldugu ıcın bıraz kacamaklı oldu.bugun spora baslıyorum .umarım artık dısıplıne sokabılırım kendımı.bugunku menumu yazayım.bır de su 9 lu bıtkı cayı hakkında bılgısı olan yada kullanıp ta yararını zararını bılen bırı varsa bana bılgı verebılırmı .
sabah
1 dometes
4 zeytın
1 dılım beyaz peynır
1 dilim uno lıght ekmeği
1 kupa sekersız nescafe
1 çay kasıgı bal
ara
1 elma ya da armut
ogle
1 kase mercımek çorba
1 kase yogurt
ara
1 elma yada armut
aksam
daha ne pısırıceme karar vermedım ama her ne yaparsam soz azla kacırmayacagım...
ara
1 elma
ılaveler:3 lt su,1 kupa yesıl cay,1 kupa form cayı,1 kupa ev yapımı vişne suyu...........
hadi bakalim 6li rakamlara gir suzisıkı gundur lahana corbaına basladımkızmet bakalımm az oncede yedımm 1,5 kepce hehe dun ogle ve aksam corba ıctım gece 12 gıbı mıdem gurulduyrduu hehehhe
kahvaltım
1,5 kepce bol baharatlı lahana corbammm
3 sıyah zeytınn
yrm dlm cvdr ekmegi
y.k.k byz peynır
yesıl cayy ve su
evde mekık makas kareketlerı cnm supr oluyrr sıkılasıyrosun hemm bırde leslıe sansonı her gecen gun ml nı arttırr you tube de var bakarsann ordann
suzımmm bebıs lee gelsın kıss kg ler gıder nasılsa ayolllllllllllllllll
menun super cnm
hos geldın gezmecıı gomlek ve cantan superr suslu hatunn senıııı
evt bır yerlerde yıyorladır kesınn sonra buraya gelıpp ayyy ugrayamadıkk bırazz kg almakla mesgulduk fılan derlerse ıcerıalmayalım cezaa verelım dılekk taa gecen p.tesıgelecektıı ooo kac p.tesı gectıı ustundnenn
superr
aynılarr bende dun de berı cıyorummm regl baslasın sporada baslıcamm yanı bebek olmadıgının grantısıne varayımdaa bu hafta 69 gormessem benn!!!!!!!!!!!!!!!!!1 sac bas bırakmayın bende uleynnnnnnnnnnnnn
günaydin canimarkadaslar gunaydın
sabah
1 dometes
4 zeytın
1 dılım beyaz peynır
1 dilim uno lıght ekmeği
1 kupa sekersız nescafe
1 çay kasıgı bal
ara
1 elma ya da armut
ogle
1 kase mercımek çorba
1 kase yogurt
ara
1 elma yada armut
aksam
ara
1 elma
günaydin canim hosgeldingünaydın kızlar bayadır arada girip bakıyorum çizelgelerinizi görunce bi heyecanlanıyorum bende vermeliyim diye ama bu diyet işleri çok sıkıcı geliyo şu halımdende hç memnun değilim ya nasıl gircem ben diyet psikolojisine 6 ay önce doğum yaptım ama hamıle kalmadan öncede zayıf değildimama hiççç diyet psikolojisine girmedim ya tamamen aç duruyorum yadaçok yıyıyorum ben öyle çeşitli şeyler yemem yağlı ekmek çok yıyorum akşamları bile yemekten az yıyıp yağlı ekmek yıyorum çok sıkıldım gerçektende bu halimden okadar başarı hikayerini okudum burda ama yok hiç biri beni gaza getirmiyo
seni çok azimlİ gördüm tatlım Allah devamını getirsin inşşşş
akşama pişir bebeğim bende yapıcam hafta sonu
menünü çok beğendim tatlım afiyet olsun
hadi bakalim 6li rakamlara gir suzissacini cekelim tamam nasil olsa hamis kalinca geri alacaz kilolari amannnennn
günaydin canim
günaydin canim hosgeldinbende az sivi tüketiyorum sanirsam ama biraz daha fazla icmeye calisiyorum bu aralar
pisir dedinde gamzem sen bi ara kapuska yapip resmini koymusdun o geldi aklima
gunaydin kizlar
dunku menumde degisikli oldu yeniden yaziyorum
sabah iki erik
kavalti
1 yumurta
2 dilim koy peyniri
ceyrek domates ve salatalik
4 yesil zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
ara 1 kinder pingui
oglen
firinda tavuk patetes
biraz tursu
yogurt
ara
2 ceviz
5 fistik
aksam corba, salata, yogurt
1 dilim ekmek
iki cay
bir erik
3.5 litre su
karisik bir menu oldu yaaa
....
bu arada hasret gomlegine bayildim cok guzel........
tesekurler canim dikat edecemmenünü beğendim şeker ama patatese dikkat et masum bi sebze değil çünkü
olsun bebemilk defa yapmıştım çok hevesliydimistersen bidaha koyarım suzim
nasil yapalim anlasalim listesiz olmuyor :26:buse yok:26: nerde :26:yapacakmi :26:kim yapacak :26:bu haftalik ben yapayim istersenizsuziiiiiii bu haftaki liste nasıl olacak kuzum bildirimler cumadan mı yapılacak ???
tesekurler canim dikat edecem
hedefim bu hafta 77.2 olmak insalah olurum
bu arada sen antepliydin degilmi bende antep unuversitesinde okudum yurt disina gelene kadarda orda yasadim haylada ailece gider geliriz oraya...
olsun bebemkoy bakim
nasil yapalim anlasalim listesiz olmuyor :26:buse yok:26: nerde :26:yapacakmi :26:kim yapacak :26:bu haftalik ben yapayim istersenizama liste sonuna yazarim sonuncu listeyi haftaya hazirliycak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?