70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıkı gundur lahana corbaına basladımkızmet bakalımm az oncede yedımm 1,5 kepce hehe dun ogle ve aksam corba ıctım gece 12 gıbı mıdem gurulduyrduu hehehhe

kahvaltım
1,5 kepce bol baharatlı lahana corbammm
3 sıyah zeytınn
yrm dlm cvdr ekmegi
y.k.k byz peynır

yesıl cayy ve su

evde mekık makas kareketlerı cnm supr oluyrr sıkılasıyrosun hemm bırde leslıe sansonı her gecen gun ml nı arttırr you tube de var bakarsann ordann
suzımmm bebıs lee gelsın kıss kg ler gıder nasılsa ayolllllllllllllllll

menun super cnm

huuu huuuuu ben geldım
hos geldın gezmecıı gomlek ve cantan superr suslu hatunn senıııı
minderbob, ababa, blackcat, kazzy, pucca, hala gelmediler
evt bır yerlerde yıyorladır kesınn sonra buraya gelıpp ayyy ugrayamadıkk bırazz kg almakla mesgulduk fılan derlerse ıcerıalmayalım cezaa verelım dılekk taa gecen p.tesıgelecektıı ooo kac p.tesı gectıı ustundnenn

Eki Görüntüle 517351

buda canta ıste
nasıl sızce guzel mı
superr

soyledım suzım soyledım
sana gunaydın kıscem
malesf kı musterı hızmetlerı genelde bu sekılde

bende sevmemde ıste bu cantaya asık olmustum
gomlekte oxxo dan
ne bicim müsteri hizmetleriyse müsteri hizmeti degil müsteri bidaha nasil gelmez almaz bizden yöntemi

tsk ederım bebekım
zayıf olsam neler neler gıyıncem dahada bırturlu cıtırcık olamıyorum

yusufcuk hayatım
cok güzelmis güle güle kulan canim
neymiş o yöntemin suzim merak ettim
bugün ne meraklı oldum ben yahu
actigim konularda var bebem yazdim kutuna
kapuska o çorbadan daha iyi sanki :44:

ayy canim kapuska cekti

Son düzenleme:
arkadaslar gunaydın

dun nete gırıp menumu yazamadım.zaten dıyetımın ılk gunu oldugu ıcın bıraz kacamaklı oldu.bugun spora baslıyorum .umarım artık dısıplıne sokabılırım kendımı.bugunku menumu yazayım.bır de su 9 lu bıtkı cayı hakkında bılgısı olan yada kullanıp ta yararını zararını bılen bırı varsa bana bılgı verebılırmı .

sabah
1 dometes
4 zeytın
1 dılım beyaz peynır
1 dilim uno lıght ekmeği
1 kupa sekersız nescafe
1 çay kasıgı bal

ara
1 elma ya da armut

ogle

1 kase mercımek çorba
1 kase yogurt

ara

1 elma yada armut

aksam

daha ne pısırıceme karar vermedım ama her ne yaparsam soz azla kacırmayacagım...

ara
1 elma

ılaveler:3 lt su,1 kupa yesıl cay,1 kupa form cayı,1 kupa ev yapımı vişne suyu...........

begendım sekerım

günaydın kızlar bayadır arada girip bakıyorum çizelgelerinizi görunce bi heyecanlanıyorum bende vermeliyim diye ama bu diyet işleri çok sıkıcı geliyo şu halımdende hç memnun değilim ya nasıl gircem ben diyet psikolojisine 6 ay önce doğum yaptım ama hamıle kalmadan öncede zayıf değildim ama hiççç diyet psikolojisine girmedim ya tamamen aç duruyorum yadaçok yıyıyorum ben öyle çeşitli şeyler yemem yağlı ekmek çok yıyorum akşamları bile yemekten az yıyıp yağlı ekmek yıyorum çok sıkıldım gerçektende bu halimden okadar başarı hikayerini okudum burda ama yok hiç biri beni gaza getirmiyo

aynılarr bende dun de berı cıyorummm regl baslasın sporada baslıcamm yanı bebek olmadıgının grantısıne varayımdaa bu hafta 69 gormessem benn!!!!!!!!!!!!!!!!!1 sac bas bırakmayın bende uleynnnnnnnnnnnnn

seni çok azimlİ gördüm tatlım Allah devamını getirsin inşşşş
ne bicim müsteri hizmetleriyse müsteri hizmeti degil müsteri bidaha nasil gelmez almaz bizden yöntemi

cok güzelmis güle güle kulan canim

actigim konularda var bebem yazdim kutuna

ayy canim kapuska cekti

akşama pişir bebeğim bende yapıcam hafta sonu

menünü çok beğendim tatlım afiyet olsun

Son düzenleme:
hadi bakalim 6li rakamlara gir suzis sacini cekelim tamam nasil olsa hamis kalinca geri alacaz kilolari amannnennn
günaydin canim
günaydin canim hosgeldin bende az sivi tüketiyorum sanirsam ama biraz daha fazla icmeye calisiyorum bu aralar
seni çok azimlİ gördüm tatlım Allah devamını getirsin inşşşş

akşama pişir bebeğim bende yapıcam hafta sonu

menünü çok beğendim tatlım afiyet olsun

pisir dedinde gamzem sen bi ara kapuska yapip resmini koymusdun o geldi aklima

Son düzenleme:

ilk defa yapmıştım çok hevesliydim istersen bidaha koyarım suzim

gunaydin kizlar
dunku menumde degisikli oldu yeniden yaziyorum

sabah iki erik

kavalti
1 yumurta
2 dilim koy peyniri
ceyrek domates ve salatalik
4 yesil zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi

ara 1 kinder pingui

oglen
firinda tavuk patetes
biraz tursu
yogurt

ara
2 ceviz
5 fistik

aksam corba, salata, yogurt
1 dilim ekmek

iki cay

bir erik

3.5 litre su

karisik bir menu oldu yaaa

....
bu arada hasret gomlegine bayildim cok guzel........

Son düzenleme:

menünü beğendim şeker ama patatese dikkat et masum bi sebze değil çünkü

menünü beğendim şeker ama patatese dikkat et masum bi sebze değil çünkü
tesekurler canim dikat edecem
hedefim bu hafta 77.2 olmak insalah olurum

bu arada sen antepliydin degilmi bende antep unuversitesinde okudum yurt disina gelene kadarda orda yasadim haylada ailece gider geliriz oraya...

ilk defa yapmıştım çok hevesliydim istersen bidaha koyarım suzim
olsun bebem koy bakim
suziiiiiii bu haftaki liste nasıl olacak kuzum bildirimler cumadan mı yapılacak ???
nasil yapalim anlasalim listesiz olmuyor :26:buse yok:26: nerde :26:yapacakmi :26:kim yapacak :26:bu haftalik ben yapayim isterseniz ama liste sonuna yazarim sonuncu listeyi haftaya hazirliycak diye

selam kızlaarr nabersinizz ben yazamadım kaç gündür yoğundummm rezalet bildirimimde yapmadımmm

ama bugün yine aynen devam ediyorum

kızlarr listede problem varmış sanırım

isterseniz ben liste yapabilirimmm

cuma günleri bildirim olsun gün sonuna kadar

c.tesi listeyi yayınlayım isterseniz tabiii

tesekurler canim dikat edecem
hedefim bu hafta 77.2 olmak insalah olurum

bu arada sen antepliydin degilmi bende antep unuversitesinde okudum yurt disina gelene kadarda orda yasadim haylada ailece gider geliriz oraya...

evet cnm antepliyim
hangi bölüm okudun
şehrimiz güzel demi

olsun bebem koy bakim

nasil yapalim anlasalim listesiz olmuyor :26:buse yok:26: nerde :26:yapacakmi :26:kim yapacak :26:bu haftalik ben yapayim isterseniz ama liste sonuna yazarim sonuncu listeyi haftaya hazirliycak diye

tmm bebem senin şerefine koyucam fotoyu
suzim melojj da talip listeye aranızda anlaşın.haftayada sonuncu yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…