tmm bebem senin şerefine koyucam fotoyu
suzim melojj da talip listeye aranızda anlaşın.haftayada sonuncu yapsın
evet cnm antepliyim
hangi bölüm okudun
şehrimiz güzel demi
slm canım. Burada kaptan yok, o yüzden listenin taliplisi de yok. Suzi ve meloj arkadaşımız teklif etmişler ama daimi olarak yapacak bir gönüllü çıkmadı şimdiye kadar. Biz de her hafta listenin en altında kalan yapsın diyoruz, nasıl ama?selam kızlarrr nasılsınızz??
kaptanımız kimm ?
slm canım. Burada kaptan yok, o yüzden listenin taliplisi de yok. Suzi ve meloj arkadaşımız teklif etmişler ama daimi olarak yapacak bir gönüllü çıkmadı şimdiye kadar. Biz de her hafta listenin en altında kalan yapsın diyoruz, nasıl ama?Böylece kimse kilo almaz, he he
slm canım. Burada kaptan yok, o yüzden listenin taliplisi de yok. Suzi ve meloj arkadaşımız teklif etmişler ama daimi olarak yapacak bir gönüllü çıkmadı şimdiye kadar. Biz de her hafta listenin en altında kalan yapsın diyoruz, nasıl ama?Böylece kimse kilo almaz, he he
ben daimi olarak yapayım demiştim ama kızlar liste sonuncusu yapsın dio ceza olarak
ama belli bi liste tutan olmayınca her hafta bi muamma olur die düşünüorummm :26:
bugün ki menümü yazayım kıslaarr
sabah:
2 dilim çavdar
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
öğlen :
1 adet fırında baget
2 kaşık yoğurt
salata
ara:
1 avuç fındık
ara:
1 activia (kayısılı)
akşam:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
bugün toplasam 3-4 bardak su anca içtim hastayım hem canım istemio hemde boğazım ağrıo onun için az oldu
hasta olduum için plateste yapamıcam sanırımmm
ben daimi olarak yapayım demiştim ama kızlar liste sonuncusu yapsın dio ceza olarak
ama belli bi liste tutan olmayınca her hafta bi muamma olur die düşünüorummm :26:
puhahahaahkoptum kızlar yaaa akşam akşam neşeniz yerine qelsn die szinlede paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 518105
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?