70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hamis olman icinmi tatlim :26: hep aklimdasin insallah allahim sana bir bebis versin diyorum hep söyle evini 5 dakikada talan etsin emmmmiii
olursa emın olll daha beter olur benım esımde ende cok duskunuzz bır bebe gordunmu mazaratlık yapmadan bırakmayız o yusden ben yenı evlıdım eltım 3 aylık golu vard benımle kalırdı cok sevdıgımıcın oglan suann dusunulemez mazaratlıkda hehhe esımın tepesınde gezıyr hepp dusun yanı benı herkesden kıskanıyr esımden bıl eeeeeebak buda fotosuuu
cnm
bızım oglumuz gıbı bırsey buuu heheh artık buyudu sveılmıyor yenı kucuk bır bebek ıstıyoruzeıvmız oda dua ıle ınslll benden gelsın ıstıyoruzzzz tum aılecekk

allah anali babali büyütsün insallah yakisikli oglan olmus ama senin cocugun oldumu ondan güzel cocuk yoktur diyorsun insallah hayirlisiyla allah nasip etsin canim
benim bi arkadasimin cocugu olmuyordun gitti tüpbebek yaptirdi ikiz kizlari var benim oglan la yasit simdide kendiliginden oldu birtane daha kiz 3 cocugu oldu sende tedavi görüyormussun suzis ekstradan ikiz ücüz olsun da gör

günaydın herkese

bugün işe başladım
zor oldu oğluşdan ayrılmak
alışcaz artık

liste olayıda inşallah çözülür
bildirim yapmak istemiyordum liste yok diye
kendimize çekidüzen veririz devamlı bir listemiz olursa
bu sabah güzel kahvaltımı yaptım
öğlene kısır partisi varmış yicem mecburen işte ilk günümya

günaydın çıtır olma yolunda adım adım ilerleyen tüm hatunlar :) eskiler yeniler iş yerinden yada evden girenler..... :) bugün pek bi neşeliyim 5 gündür sabitleyen kilom bugün nihayet bir düşüş yaşadı :) cumaya kadar biraz daha düşsem 6 yı görsemmmmmmm ahhhh ahhh topicte yazılanları tam okuyamadım ancak suzanın resim gönderisi dikkatimi çekti maşallah allah nazarlardan saklasın ne kadar şeker bir çocuk. çok haşereye benziyor ama bir o kadarda zeki sanırım :) ve tabi çoook yakışıklı :) Suzan allah sanada en hayırlılarından nasip etsin bir bebek canım benim... sağlıkla büyütü ve bir an önce hamiş ol inşallah :)

ye kıs kısırdan bırsy olmaz cunku oglen yıyeceksın ve boll yesılılık yanında ayran ıle hımmm neffısssssssssssssssssssss hayırlıolsun yenı gunun ınsl..cnm

suzımm busrammmmm;ınsl..en kısa zamnda teyze ederım sızııı :)evt ole mucızeler oluyr saglıcakla buyutsn suzım ark..bebeleırnı yok ben tum gereken tahlıllerı yaptırdımbır sebeb bulamadılar bır kan pırtısı kaldı yaptrmadıgım oda ılerkı aylar da olmazda yaptırabılırım belkıı cok skr ıkımızdede sorun cıkmadıı ne guselll busracımm 6 gorecegım uleynn bu hafta helede regl olursam varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 69 dur benımm kı kesın hehehe dur yesıl cayımı alıp da geleyımmm suyum kaynamıstır ocaktaaa

alisimede maasallah subhannallahhhbusra dedıgın gıbı yakısıklı ve mazarat ve cok zekiiiiiiiiiiiiiiiii

Merhaba kızlar
dünkü menümü geçeyim :

sabah:
1 bardak yağsız sür
5 badem
1 muz

Öğle:
tavuklu salata

Ara:
ananslı activia
akşam:
patlıcanlı güveç
salata

gece: armut

armut kaçamak oldu aslında çünkü gece öğünlerim yok aslında bu hafta.bugün de 1 saat pliatesim var. geçen günkü pilatesten sonra bacaklarım öyle tutuldu ki zor yürüyorum. dün spor yapmadım o yüzden.

günaydın kızlaarrr napiosunuzz

ben iki gündür hastayımmm hala geçmediii

bitki çayı içiyorum sık sık ama geçer inş...

topiğin ahalisi toplanamadı bi türlüüü önceden takip etmek zor olurdu şimdi de sayfa ilerlemioo

tatilciler ne zmn dönücek acepppp

sağol canım afiyetle yicem inşallah

bugünkü menüm
düzelmesi biraz zaman alıcak

sabah1 kk peynir
domates,salatalık,biber
çiğ köftelerin yanında satılan yufkadan bi tane yedim ziyan olmasın diye
1 hurma,1 günkurusu,1 kuru incir

şimdi ara yapıcam ıkı kuru incirle

öğlen kısır

arada elma getirdim onu yerim
akşam çocuklara yağlama
acık ucundan tırtıklarım
banada yeşil fasulye
cacık birazda tavada yağsız tavuk yaparım

menün çok güzel şeker

valla yapmak istersen bnm içinde sorun yok ama sanırım sürekli gelemiyorsun buralara

canım ben kızımdan dolayı çok sık burda olamıyorum ama takip ediyorum

ben motive eksikliği olmasın die liste yapan yoksa yapayım dedim

ama siz bilirsinizz tabikii anında listeyi yetiştiremediğim nadir zamanlar da olurrr

bi sonraki güne sarktığı olurr insanlık hali sonuçta

ama şu anki durumdan daha karışık olmasss

valla kızlar dediğim gibi yaparım ama arada aksaklık illaki olurr

bunu kabul ediyosanız yaparım seve sevee

liste insanı hırslandırıoo biliyorumm

geçmiş olsun canım

evet topik sessiz hala
listedede olmayınca motivasyon bozuluyor
sen listeyı yaparsan çok seviniriz canım

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım

evet topik sessiz hala
listedede olmayınca motivasyon bozuluyor
sen listeyı yaparsan çok seviniriz canım

tşk ederimmmm

seninde ilk iş günün hayırlı olsun pzt. başlıcaksın sanıyodum yanlış hatırlamışım demekk

canım listeyi dediğim gibi yaaprım ama herkes kabul etsin bi bakalımmm

tşk ederimmmm

seninde ilk iş günün hayırlı olsun pzt. başlıcaksın sanıyodum yanlış hatırlamışım demekk

canım listeyi dediğim gibi yaaprım ama herkes kabul etsin bi bakalımmm
sağolasın meltemcim
evet canım pzt başlayışımı yaptım müdür resmi işlemlerimi tamamlamam için izin vermişti
bugün fiilen başlamış oldum

kabul ederler ya arayıpta bulamadıkları şeydi liste yapıcak gönüllü
bende ne güzel 59 ları görmüşken yine 64 lere çıktım maalesef

ablan ayşe vardı napiyo hamileydi sanırsam

anladım canım hayırlı olsun tekrar :)

aahh ahh sorma bende 58 e inmiştim ama sonra bi bıraktım 66.7 yi görene kdr maşallahım var yani

ama 1 aydır dikkat ediyorum yarı diyet yarı kaçamak derken 63 lere indim

bakalım tekrar 58 olabilicekmiyim o kdr zor geliyoki tekrar 58 e inmek

ne hevesle vermiştimm almasayadım ne vardı ama aldım işte

ablam hamile canım ocağın başı gibi doğum yapıcak hayırlısyla inş..

Canım ben listeyi senin yapmanı kabul ediyorum, aksaklıkta olabilir problem değil. Her halükarda listesiz olmaktan iyidir.

Son düzenleme:
Ben de 59 a kadar düşmüştüm, hazirandan bu yana topik bi dağıldı, nedense toparlanamadık bir türlü. Ben de 55 i görmek istiyorum neticede, motiveye ihtiyacım var. Hep beraber toplansak, sporlarımızı yapsak, menüleri paylaşsak süper olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…