70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kiraz nasıl gidiyo canım

kızlar regliyken 1 kilo oynarmıki ben sevinim hani belki 1.600 değildirde 2 falandır aslında ha
aslında züğürt tesellisi benimkide sabah tartlırken değildim ama 4 saat sonra oldum oynarmıki kilo

canım benim bugün işler biraz yoğun...sayfada açıktı...şimdi gördüm...iyi gidiyo canım...ben hiç zorluk çekmiyorum....zaten o konuda iradeliyimdir...çok acıksam bile asla bozmam...kaldıki çok tokum bile...tartılma işinide bilerek yarına bıraktım...

bu arada regl ken benim 1 - 1,5 kilo oynuyo...mutlaka farkeder....haftaya kesin belli olur canım

zeynacım tekrar hoşgeldin...geçen günde topikte gördük seni...ben nasılsın oğluşun nasıl oldu dedim...hatta kıymet te yazdı ama sanırım sen okumadın canım...oğlunada çok geçmiş olsun canım...hep beraber üstesinden gelicez kilolarımızında

slm arkadaşlar bi şey sormak istiyorumm sizce
seda sayanın önerdiği elam krom işe yararmı
ondan almak istiyorumda
kullanan var mıı

nasılya 13 deki çorbamı içmeyi unutuyodum az kalsında şimdi içiyom açıkmıyom ben nescafede içtim ya tok tutuyo yani aslında yarın evden çıkmıcak olsam yarında yaparım cumartesi gününe kadar ama yarın beykoza gitcem ve arkadaşın kına geceside var ama bozmicem hatta sabah kepek ekmeli tostumu yedikten sonra eskisi gibi yanıda taşicem kepek ekmeğini zaten herkeslerde peynir ve tost makinesi vardır bide kahvemi yanıma alıyom herkeste olmuyo kiminde üçübir arada oluyo o da şekerli ve kremalı bozmiceeem kızlar hafta sonlarıda artık

ondan almak istiyorumda
kullanan var mıı

hatırlamazmıyız canım tekrar hoşgeldin artık oğlun iyileşmiştir inşallah nasılsın görüşmeyeli :)
kızlar regliyken 1 kilo oynarmıki ben sevinim hani belki 1.600 değildirde 2 falandır aslında ha
aslında züğürt tesellisi benimkide sabah tartlırken değildim ama 4 saat sonra oldum oynarmıki kilo
valla canım 3 kiloya kadar farkediyor diye duymuştum canım bu kadar kasma kendini :)
ondan almak istiyorumda
kullanan var mıı

valla canım ilaçlardan medet ummak için ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum demek lazım ondan sonra ilaca karar verilmeli elma kromu kimse tavsiye etmyor bi arkladaşım kullandı hiç bir işe yaramıyor bilgine :)

selam kızlar nasılsınız saat 2 oldu daha öğle yemeği yemedim cnaım istemio hiç sabah bir boyoz birde poğaça yedim abarttım yane arada olur ama dimi ne zamandır boyoz yemiodum haftaya bir detoks yapıcam sonra işi sıkıp bir an önce 6lı rakamları terk etmek istiyorummmm :)

hiç unutmadık ki hatırlayalım oğluş iyidir inşallah geçmiş olsun cenım öp benim yerime onu tmm listeye eklerim 73 müsün....
evet tatlım 73 hala sağol iyi çok şükür şimdi

sağolasın magrentacım iyiyim artık oğlan da toparlandı şimdi diş cıkarmaya başladı kerata alttan bi tanesi geldi onun huysuzlukları başladı paşanın sen nasılsın kilolar gitti maşallah senin açıkara farkla gidiyorsun bakalım ne zaman yetişeceğiz sana

benim bu akşam yemeğe misafirlerim var kızlar o yüzden bugünlük kaçıyorum hazırlık yapayım sabahtan beri temizlikle uğraştım zaten yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

Valla canım ben bir çorba diyeti yaptım öyle 3 kiloyu verdim yoksa çooooook yavaştım arada detoks falan bişiler yapmaya çalışıoz ben kilo veremiyorum çünkü baksana aralıktamı ne girdim ben buraya yeni yeni kilo verebildim sende yaaprsın sıkma canını :))) bak detoks yapıcam ben haftaya sende yap birazcık gider inşallah ufaklıkta canımya ne huysuzdur şimdi diş çıkarırken kıyamam ben ona allah sabır versin size zorlar sizi çok

kolay gelsin allah yardımcınız olsun
bende yeni ev taşıdım sizin gibi herşeyi yıkadım yastıklara yorganlara varana denk yardımcımda yok tek başıma canım çıktı...4 odalı evden 2 odalı eve taşındım önce fazla eşyaları kooperatifteki boş eve götürüp bıraktık 7. kat asansör çalışmıyor in çık halimiz kalmadı sonra eve gel kalan eşyaları topla diğer eve boyacıya bakmaya git eksik gerek ne var diye koştur 3 ev arasında mekik dokudum..
kimseden yardım istemedim eşime zaten resti çekmiştim onun sülalesindende yardım istemedim yeni eve taşınırken kız kardeşim geldi onunla eşyaları yerleştirdik çok zor oldu 4 tane dolap verdim kapıcıya taşınacağım ev küçük diye... yeni evde 2 tane gömme dolap var tıka basa doldu vakumlu hurç lardan alıp yastık, yorgan kışlık giysi gibi çok yer tutan şeyleri vakumlayacağım başka çarem kalmadı

geçmişi okudum bu hafta doğum günü olan bütün çıtırların geçmiş doğum günlerini kutluyorum masal tadında şeker gibi bir yıl diliyorum hepsine tatilim süper geçti kızımla bol bol vakit geçirdik işlerin yoğunluğundan dolayı erken dönmek zorunda kaldık tıpkı beklediğim gibi bol zeytinyağlılar temiz hava ve şununda tadına bak ısrarlarıyla tıka basa yemek yediğim sofralar bol bol yüzdüm ama yarın tartı ne gösterecek bilemiyorum yarın ayran çorbasıyla detoksa başlıyorum bende bakalım ne olacak......

unuturmuyuz hiç canım... hoşgeldin tekrar aramızda olmana çok sevindim... çok geçmiş olsun atlatmışsınız ameliyatı... diş problemi bir müddet daha devam eder allah acil şifalar versin canım... kilolarıda verirsin bebişler iyi olsunda herşey olur inşallah...

kızlar en güzel kjaynatmışsınız... benim bilgisayara bakım yapıldı sorunları vardı... mesajları okurken kapatmak zorunda kaldım... yazacaklarım vardı ama unuttum... herkez iyidir inşallah... bende birazdan çıkacağım.. gelen olursa kaynatırız...

ben 5 teki çorbamıda içtim 4 de 3üncü nescafemide içtim yanında sadece 2 tane maviyeşil bisküvi yedim şimdi sodamıda içcem akşama arkadaşım gelcek 1 tanede onla içerim nescafe çorbamda 9 da biter tokum ama belki arkadaşımla 1 dilim karpuz yerim onların yanındayken aslında nescafeler ve 2 tane bisküvinin dışında bozmadım dieti bakalım ama yarınki kilom gerçekçi olmaz regl bittikten sonraki olur kızlar aslında regl döneminde bozulmazsa rejim daha çok kilo veriliyo sonrası sölemiştim önceden ama yeni katılanlarada hatırlatim dedim heleki detosks sa

Ayın hareketine göre yapılan karpuz diyetinin ilki, Hicri takvime göre Şaban ayının 13-14 ve 15. günleri yani; Ağustos ayının 4-5 ve 6’sında uygulanır. ıkinci karpuz detoksu ise, yine Şaban ayının son üç gününe yani 18-19 ve 20 Ağustos günlerinde gerçekleştirilir.

Sabah: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

Öğle: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

Akşam (Gün batımı sonrası) : 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

3 gün boyunca devam eden karpuz detoksunda, her öğünde en az 3 fincan yeşil çay yada muhtelif bitki çayları ve PH seviyesi yüksek, kaliteli, alkali sular bolca tüketilmelidir. Bitki çaylarının içine tatlandırıcı olarak sadece çiçek balı kullanılmalıdır.

Karpuz seçerken gübreli, iri ve hibrit (dölsüz) tohumlu karpuzlarla, kabaktan aşılanmış karpuz olmamasına kesinlikle dikkat edilmelidir.

Karpuz detoksuna başlamadan 3 gün önce, detoksun etkisini artırmak amacıyla kırmızı et, kızartma, tavuk eti, konsantre gıda, siyah çay, beyaz ekmek gibi gıdaları tüketmemeye özen gösterilmelidir. ıki detoks arasında geçen sürüde de bu kurala uyulmalıdır.

AHMET MARANKı

son çorbamıda içtim ve çıkıyorum....benim için ayran çorbası diyeti bitmiştir....sonucunu merakla bekliyorum....umarım hayal kırıklığına uğramam

hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

kırazcım ıyı aksamlar.

kızlar hepınıze tesekkurler oglumu sormussunuz,en son burda yazarken bır aglamasıyşa gıttım ,saatlerce acık kalmıs sayfa,doktora goturdum sonunda cıgerlerde bısey yokmus,genız akıntısı ama haftlardır gecmeyınce antıbıyotık verdı,ıns. cabucak ıyılesır oglusum oksurdukce kotu oluyorum.dr dan sonra ılacları almak ıcın cıktık sonrada parka ugradık ,yaklasık 1 saat kadar yurumus oldum boylece,dıyet yapamıyorum bari hareket edeyım dımı

yarın kendımden umıdım yok ama sızlerın sonuclarını merakla beklıyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…