kiraz nasıl gidiyo canım
kızlar regliyken 1 kilo oynarmıki ben sevinim hani belki 1.600 değildirde 2 falandır aslında ha
aslında züğürt tesellisi benimkide sabah tartlırken değildim ama 4 saat sonra oldum oynarmıki kilo
selam kızlar
beni hatırlayanınız var mı bilmiyorum delikafadulden
birbuçuk iki aydır giremiyorum nete sekiz aylık oğlum geçen ay fıtık ameliyatı ve sünneti aynı anda oldu tam iyileşiyor derken dişlerini çıkarmaya başladı
düğünler hastalıklar hepsi aynı zamanlara denk geldi ve koşuşturmacadan bilgisayarı bile açamadım
umarım hepiniz iyisinizdir
beni bu haftadan itibaren listeye alırsanız sevinirim
kendi çapımda dikkat etmeye çalıştım ne kilo verebildim nede aldım bundan sonra vermeye devam etmek istiyorum herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
hatırlamazmıyız canım tekrar hoşgeldin artık oğlun iyileşmiştir inşallah nasılsın görüşmeyeli :)selam kızlar
birbuçuk iki aydır giremiyorum nete sekiz aylık oğlum geçen ay fıtık ameliyatı ve sünneti aynı anda oldu tam iyileşiyor derken dişlerini çıkarmaya başladı
düğünler hastalıklar hepsi aynı zamanlara denk geldi ve koşuşturmacadan bilgisayarı bile açamadım
kendi çapımda dikkat etmeye çalıştım ne kilo verebildim nede aldım bundan sonra vermeye devam etmek istiyorum herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
valla canım 3 kiloya kadar farkediyor diye duymuştum canım bu kadar kasma kendini :)kızlar regliyken 1 kilo oynarmıki ben sevinim hani belki 1.600 değildirde 2 falandır aslında ha
aslında züğürt tesellisi benimkide sabah tartlırken değildim ama 4 saat sonra oldum oynarmıki kilo
slm arkadaşlar bi şey sormak istiyorumm sizce
seda sayanın önerdiği elam krom işe yararmı
ondan almak istiyorumda
kullanan var mıı
xzeyna ne demek hatırladınızmı kız olunu sordum ya zaten bende nasıl diye haber alanmadık senden
canım sen beni hatırladınmı hani o zaman aynı kilodaydıkta beraber yarışalım dedim ya bende sen kaçtın zannetim bak şimdi
evet tatlım 73 hala sağol iyi çok şükür şimdihiç unutmadık ki hatırlayalım oğluş iyidir inşallah geçmiş olsun cenım öp benim yerime onu tmm listeye eklerim 73 müsün....
teşekkür ederim canım inş eskisi gibi devam edecez yolumuzacanım senı nasıl unuturuz bak ben senden önce yazdım mesada tekrar hosgelmısın bende yenı geldım arnıza hadın işlalah eskısı gıbı oluruz yıne dılegım canım cok gecmıs olsun bebegınede elıne bence bısler ve set böle yıyecek iyi gelıyormus dıye bılıyom cabuk cıkarıyormus işallah sorunsuz atlatır canım bebegını öp benım için kızlar ben gecen berı sadec 2 sat uymusum bıraz kestırıcem basım agrı yapıstı uykusuzluktan dusunmekten neyı nasıl yapcam dıye kafayı arıttım valla neyse kızlar ben destirmeye didiyom mirmirmirmir :bbo: opuyorumnanaktan
zeynacım tekrar hoşgeldin...geçen günde topikte gördük seni...ben nasılsın oğluşun nasıl oldu dedim...hatta kıymet te yazdı ama sanırım sen okumadın canım...oğlunada çok geçmiş olsun canım...hep beraber üstesinden gelicez kilolarımızında
hoşbuldum kirazcım evet açtım ama sadece geçmişi okumaya çalıştım oğlan da durmadı o anda kapatmak zorunda kaldım görmemişim kusura bakmayın kızlar inş tekrardan vermeye devam edeceğiz kiloları allah kimsenin sağlığını bozmasın hele kuzucuklarımız hep iyi olsun inş
kıymetcim ben 73 e düştüm ama bi ara ev yemekleri yiyemedim o kadar koşuşturma telaş icinde bile kilo veremedim bu yüzden bakalım bundan sonra daha dikkatlı olacağım yarışa devam benden üç ay sonra doğum yapan arkadaşım hamilelikten önceki kilosunun altına düşmüş dün görüştük kendimden utandım resmen hemen kurtulmak lazım bu kilolardan kaydirigubbakcemile2
sağolasın magrentacım iyiyim artık oğlan da toparlandı şimdi diş cıkarmaya başladı kerata alttan bi tanesi geldi onun huysuzlukları başladı paşanın sen nasılsın kilolar gitti maşallah senin açıkara farkla gidiyorsun bakalım ne zaman yetişeceğiz sana
merabalar.uzun süredir giremiyorum internete.ev taşıyoruz.aman ne zormuş ev taşımak .onunla uğraşıyorum.bütün mutfak eşyalarını yıkıyorum.konsolun içindekileri falanda.çamaşır makineside hiç durmuyo tabi.yorgunum bu aralar.diyette yapamıyorum sporda benneyaptımki cuma tartıda durum ortaya çıkıcak.umarım kilo almamışımdır .aldıysam oklavalar banaklava: ayran çorbasından bahsediyodunuz topik olarak.nasıl yapılıyo.evi düzene soktuktan sonra bende mi yapsam acaba
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?