zerram allah kolaylik versin canim arkadasim zor olacak ama sen düzene sokarsin bi sekilgünaydın herkese
bugün işe başladım
zor oldu oğluşdan ayrılmak
alışcaz artık
liste olayıda inşallah çözülür
bildirim yapmak istemiyordum liste yok diye
kendimize çekidüzen veririz devamlı bir listemiz olursa
bu sabah güzel kahvaltımı yaptım
öğlene kısır partisi varmış yicem mecburen işte ilk günümya
hadi insallah canim 6li rakamlari görgünaydın çıtır olma yolunda adım adım ilerleyen tüm hatunlar :) eskiler yeniler iş yerinden yada evden girenler..... :) bugün pek bi neşeliyim5 gündür sabitleyen kilom bugün nihayet bir düşüş yaşadı :) cumaya kadar biraz daha düşsem 6 yı görsemmmmmmm ahhhh ahhh topicte yazılanları tam okuyamadım ancak suzanın resim gönderisi dikkatimi çekti maşallah allah nazarlardan saklasın ne kadar şeker bir çocuk. çok haşereye benziyor ama bir o kadarda zeki sanırım :) ve tabi çoook yakışıklı :) Suzan allah sanada en hayırlılarından nasip etsin bir bebek canım benim... sağlıkla büyütü ve bir an önce hamiş ol inşallah :)
insallah canim benim insallah güzel haberler verirsin bizeye kıs kısırdan bırsy olmaz cunku oglen yıyeceksın ve boll yesılılık yanında ayran ıle hımmm neffısssssssssssssssssssss hayırlıolsun yenı gunun ınsl..cnm
suzımm busrammmmm;ınsl..en kısa zamnda teyze ederım sızııı :)evt ole mucızeler oluyr saglıcakla buyutsn suzım ark..bebeleırnı yok ben tum gereken tahlıllerı yaptırdımbır sebeb bulamadılar bır kan pırtısı kaldı yaptrmadıgım oda ılerkı aylar da olmazda yaptırabılırım belkıı cok skr ıkımızdede sorun cıkmadıı ne guselll busracımm 6 gorecegım uleynn bu hafta helede regl olursam varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 69 dur benımm kı kesın hehehe dur yesıl cayımı alıp da geleyımmm suyum kaynamıstır ocaktaaa
alisimede maasallah subhannallahhhbusra dedıgın gıbı yakısıklı ve mazarat ve cok zekiiiiiiiiiiiiiiiii
affiyet olsun canimMerhaba kızlar
dünkü menümü geçeyim :
sabah:
1 bardak yağsız sür
5 badem
1 muz
Öğle:
tavuklu salata
Ara:
ananslı activia
akşam:
patlıcanlı güveç
salata
gece: armut
armut kaçamak oldu aslında çünkü gece öğünlerim yok aslında bu hafta.bugün de 1 saat pliatesim var. geçen günkü pilatesten sonra bacaklarım öyle tutulduki zor yürüyorum. dün spor yapmadım o yüzden.
bende cay icemiyorum bu aralar baslasam iyi oluruzun bir aradan sonra nihayet ıhlamurumu aldım elime :13:
tatil bitmisdir ama gelen giden yokgünaydın kızlaarrr napiosunuzz
ben iki gündür hastayımmm hala geçmediii
bitki çayı içiyorum sık sık ama geçer inş...
topiğin ahalisi toplanamadı bi türlüüü önceden takip etmek zor olurdu şimdi de sayfa ilerlemioo
tatilciler ne zmn dönücek acepppp
bende memnun olurum yaparsan canimcanım ben kızımdan dolayı çok sık burda olamıyorum ama takip ediyorum
ben motive eksikliği olmasın die liste yapan yoksa yapayım dedim
ama siz bilirsinizz tabikii anında listeyi yetiştiremediğim nadir zamanlar da olurrr
bi sonraki güne sarktığı olurr insanlık hali sonuçta
ama şu anki durumdan daha karışık olmasss
valla kızlar dediğim gibi yaparım ama arada aksaklık illaki olurr
bunu kabul ediyosanız yaparım seve sevee
liste insanı hırslandırıoo biliyorumm
ablanla da güzel sohbetlerimiz oluyordun canim cinsiyeti bellimi bebisin
anladım canım hayırlı olsun tekrar :)
aahh ahh sorma bende 58 e inmiştim ama sonra bi bıraktım 66.7 yi görene kdr maşallahım var yani
ama 1 aydır dikkat ediyorum yarı diyet yarı kaçamak derken 63 lere indim
bakalım tekrar 58 olabilicekmiyim o kdr zor geliyoki tekrar 58 e inmek
ne hevesle vermiştimm almasayadım ne vardı ama aldım işte
ablam hamile canım ocağın başı gibi doğum yapıcak hayırlısyla inş..
günaydin canim büyük gün yaklasiyormu esincimGünaydın Ballarım
Dün bohça alışverişine gittik malum damat bohçası hazırlyoruz
Tabi döner indirmiş bulundum bi kere. Fanta da içtim kolada içtim. :18::18::18:
Kendime engel olamıyorum
cuma günü insallah güzel sonuclar görürüz bende merak ediyorum kim nekadar vermis diyedun aksama kadar guzel giden menumu aksam biraz boozdum cumaya az kaldi bakalim ne olacak
meloj canim listeye talip olmana sevindim obur sekil duzensiz olurdu........
Herkese selam
Dün gelemedim siteye şu diş ağrısı çok kötü birşey. DÜnkü menümden bahsedeyim;
kahvaltı: yovita çilekli yulaflı probiyitik yoğurt + bir armut
ara: 3 4 adet çiğ badem, 3 adet çiğ fındık çok az kuru üzüm
2 saat sonra 1 adet muz
akşam: soya soslu tavuk, pilav, salata yarım dilim kepek ekmeği (biraz abarttım sanırım)
2 saat sonra ara: iki adet armut + şekersiz elma+şeftali meyve suyu, biraz leblebi
gün içinde 1 fincan yeşil çay, bir bardak diet kola ve bol bol su tabii
Dişimin ağrıması nedeniyle çok ağrı kesici içmek zorunda kaldım ve bilirsiniz bu ilaçlar mideye ağır gelir. Bende olablidiğine hafif şeylerle midemi korumaya çalıştım. Bir tartı sipariş ettim. Umarum bugün yarın gelir :)
Merhaba aranıza yeni katıldım 82den geriye şu anki kilom 78. umarım 60lı günlere düşmekte nasip olur.
sabah kahvaltım: günlük süt ve nesfit,yulaf ezmesi,elma kurusu karışımı
ara öğün: azıcık üzüm
öğle yemeği: 4-5 az yağlı köfte ve domates
ara öğün: henüz yemedim ama üzüm olacak
akşam yemeği: işte bundan çok korkuyorum :)
ben bişey sormak istiyorum haşlanmış mısır kilo aldırırmı biliyormusunuz?
inşallah rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuştursun canım...
anladım canım hayırlı olsun tekrar :)
aahh ahh sorma bende 58 e inmiştim ama sonra bi bıraktım 66.7 yi görene kdr maşallahım var yani
ama 1 aydır dikkat ediyorum yarı diyet yarı kaçamak derken 63 lere indim
bakalım tekrar 58 olabilicekmiyim o kdr zor geliyoki tekrar 58 e inmek
ne hevesle vermiştimm almasayadım ne vardı ama aldım işte
ablam hamile canım ocağın başı gibi doğum yapıcak hayırlısyla inş..
kçhidrat içerdiği için dikkatli yemek lazım..Merhaba aranıza yeni katıldım 82den geriye şu anki kilom 78. umarım 60lı günlere düşmekte nasip olur.
sabah kahvaltım: günlük süt ve nesfit,yulaf ezmesi,elma kurusu karışımı
ara öğün: azıcık üzüm
öğle yemeği: 4-5 az yağlı köfte ve domates
ara öğün: henüz yemedim ama üzüm olacak
akşam yemeği: işte bundan çok korkuyorum :)
ben bişey sormak istiyorum haşlanmış mısır kilo aldırırmı biliyormusunuz?
zerram allah kolaylik versin canim arkadasim zor olacak ama sen düzene sokarsin bi sekilkac saat calisacan günde :26:
hadi insallah canim 6li rakamlari gördarisi benim basima
insallah canim benim insallah güzel haberler verirsin bize
affiyet olsun canim
bende cay icemiyorum bu aralar baslasam iyi olur
tatil bitmisdir ama gelen giden yok
bende memnun olurum yaparsan canim
ablanla da güzel sohbetlerimiz oluyordun canim cinsiyeti bellimi bebisinallah anali babali büyütsün güzel dogumu olur insallah
günaydin canim büyük gün yaklasiyormu esincimnezamandin dügün tarihi
cuma günü insallah güzel sonuclar görürüz bende merak ediyorum kim nekadar vermis diye
gecmis olsun canimdis agrisi cok zor :18:
zerram allah kolaylik versin canim arkadasim zor olacak ama sen düzene sokarsin bi sekilkac saat calisacan günde :26:
hadi insallah canim 6li rakamlari gördarisi benim basima
insallah canim benim insallah güzel haberler verirsin bize
affiyet olsun canim
bende cay icemiyorum bu aralar baslasam iyi olur
tatil bitmisdir ama gelen giden yok
bende memnun olurum yaparsan canim
ablanla da güzel sohbetlerimiz oluyordun canim cinsiyeti bellimi bebisinallah anali babali büyütsün güzel dogumu olur insallah
günaydin canim büyük gün yaklasiyormu esincimnezamandin dügün tarihi
cuma günü insallah güzel sonuclar görürüz bende merak ediyorum kim nekadar vermis diye
gecmis olsun canimdis agrisi cok zor :18:
Belki üşütmüşsündür canım, mevsim değişim zamanı, havalar serinliyor, dikkat et kendine.ßuqün sebepsiz bir iştahsızım nedenini bilmiorum...
moralim,keyfim herşeyim yerinde lakin miğdem bulanıyor cnm hiç bişi yemek istemiyor
eminim menümü qörünce kızcaksınız ve ben buqün kilo veremicem
sabah:
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış sucuklu kaşarlı ketcaplı tost
1 salatalık
1 fincan form ve yeşil çay
ara
yok :26:
su...
öğle
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşil çay
ara
1 avuç fındık
akşam
1 kase sipchal K
Allah kolaylık versin canım, çalışan bayanlar olarak aramıza hoşgeldin. Neyse yine şanslısın 5 gün, biz 6 gün çalışıyoruz, cumartesi de 3-4 e kadar geliyoruz maalesef. Cumartesi evinin işini yapsan, pazar sana kalır, ama maalesef bizim öyle olmuyor. Ne yapalım buna da şükür.bende şimdi yemek topiklerine bakıyodum
arttık çalışan bir bayanım pratik bişeyler arıyordum..
bide haftalık yemek listesi yapanların topiği var benimde hep aklımdadır eşime söylerim o da ttamam falan der geçişir
bi düzenimi oturtsam iyi olcak..
şimdilik oğluşu kv bakıyor.
ama bulursam güvenilir birini eve istiyorum hem oğlumu bakar hemde ev işlerinde yardımcı olur
inşallah Rabbim karşıma temiz güvenilir birini çıkarır..
O günler de gelir canım, merak etme, bir de bakarsın herşey olmuş bitmiş, sağlık olsun yeter ki.Yok canım daha temmuzda yaa.
Biz nişan bohçası götürcez daha götüremedik fırsat olmadı bi türlü.
Menün güzel, ne güzel sen de çok şanslısın iş yönünden, 2'ye kadar olsa ne güzel olur, ben ona çalışıyorum bile demem, ahh ah. Darısı benim başıma diyecem ama imkanı yok, Allah eşime hayırlı iş versin de, ben çalışmayayım inşallah.merhalar bugun ızınlıyım gıremedım topıge oyuzden
nasılsınz ben hemen menumu yazıyorum
sabah
1 bucuk dılım cavdar ekmegı
2 kucuk parca pynır
2 zeytın
domates salatlık
1 cay kasıgı ckulata
1 .2 catal patates
cay
oglen
azıcık corba
3 dolma (lahana )
karpuz 1 kucuk dılım
yogurt
aksam
corba
salata
yogurt
ara( belkı)
meyve
2 bucuk lıtre su
1 bucuk saatten fazla su
bayrama kadar aksamkı menulerım
corba salata tarzında olacak ıns
Menün güzel, ne güzel sen de çok şanslısın iş yönünden, 2'ye kadar olsa ne güzel olur, ben ona çalışıyorum bile demem, ahh ah. Darısı benim başıma diyecem ama imkanı yok, Allah eşime hayırlı iş versin de, ben çalışmayayım inşallah.
Belki üşütmüşsündür canım, mevsim değişim zamanı, havalar serinliyor, dikkat et kendine.
bende 4 e kadar calisiyorum is ev isi cocuk derken günün nasil gectigini anlamiyorsuninşallah rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuştursun canım...
kçhidrat içerdiği için dikkatli yemek lazım..
arada çok canın çekerse yiyebilirsin...
hoş geldin aramıza..
8-5 çalışcam şimdilik öyle görünüyor haftanın beş günü canım...
insallah allahim iyi insanlarla karsilastirsin allahdan korkan biri olsun insallahbende şimdi yemek topiklerine bakıyodum
arttık çalışan bir bayanım pratik bişeyler arıyordum..
bide haftalık yemek listesi yapanların topiği var benimde hep aklımdadır eşime söylerim o da ttamam falan der geçişir
bi düzenimi oturtsam iyi olcak..
şimdilik oğluşu kv bakıyor.
ama bulursam güvenilir birini eve istiyorum hem oğlumu bakar hemde ev işlerinde yardımcı olur
inşallah Rabbim karşıma temiz güvenilir birini çıkarır..
bi bakmissin temmuz gelmis bile canimYok canım daha temmuzda yaa.
Biz nişan bohçası götürcez daha götüremedik fırsat olmadı bi türlü.
bende cok severim hastasiyim esim sevmez onun misirinida ben yerdim hep :84:MaçaKızı ve BenSuzi çok tşekkür ederim cevaplarınız için. o zaman mısıra elveda, zayıf bir vücuda merhaba. nasıl vazgeçerim bilemiyorum ama neyse:) arada kaçamak yaparım artık
affiyet olsun hasretcimmmerhalar bugun ızınlıyım gıremedım topıge oyuzden
nasılsınz ben hemen menumu yazıyorum
sabah
1 bucuk dılım cavdar ekmegı
2 kucuk parca pynır
2 zeytın
domates salatlık
1 cay kasıgı ckulata
1 .2 catal patates
cay
oglen
azıcık corba
3 dolma (lahana )
karpuz 1 kucuk dılım
yogurt
aksam
corba
salata
yogurt
ara( belkı)
meyve
2 bucuk lıtre su
1 bucuk saatten fazla su
bayrama kadar aksamkı menulerım
corba salata tarzında olacak ıns
az olmus canim gecmis olsun düzelir insallahßuqün sebepsiz bir iştahsızım nedenini bilmiorum...
moralim,keyfim herşeyim yerinde lakin miğdem bulanıyor cnm hiç bişi yemek istemiyor
eminim menümü qörünce kızcaksınız ve ben buqün kilo veremicem
sabah:
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış sucuklu kaşarlı ketcaplı tost
1 salatalık
1 fincan form ve yeşil çay
ara
yok :26:
su...
öğle
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşil çay
ara
1 avuç fındık
akşam
1 kase sipchal K
insallah canim bazen bende diyorum maasi düzgün bir isi olsada bende ev kadini olabilsem diyeMenün güzel, ne güzel sen de çok şanslısın iş yönünden, 2'ye kadar olsa ne güzel olur, ben ona çalışıyorum bile demem, ahh ah. Darısı benim başıma diyecem ama imkanı yok, Allah eşime hayırlı iş versin de, ben çalışmayayım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?