son çorbamıda içtim ve çıkıyorum....benim için ayran çorbası diyeti bitmiştir....sonucunu merakla bekliyorum....umarım hayal kırıklığına uğramam
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar
viteralım nasılsın denızım senıde yenı göruyorum burda ne zamna geldın bılmıyom bacım ama hosgelmısn ben burda eskılerdenım ama yenıden doguyom kullerımden samyelı sende hosgelmısn zeyna sen nasılsın canım kızlar ısmını bılemdım arkadaslar lutfen darılmasın bana anca kafamı topluyom hım simdi hep beraer yanyana olup kaynatmak vardı neyse allahım o gunlerı gösterır ha bu arada kızlar hemserımden melankolıden haber varmı hamılelıgı nasıl haberınızı beklıyom
geçmişi okudum bu hafta doğum günü olan bütün çıtırların geçmiş doğum günlerini kutluyorum masal tadında şeker gibi bir yıl diliyorum hepsine tatilim süper geçti kızımla bol bol vakit geçirdik işlerin yoğunluğundan dolayı erken dönmek zorunda kaldık tıpkı beklediğim gibi bol zeytinyağlılar temiz hava ve şununda tadına bak ısrarlarıyla tıka basa yemek yediğim sofralar bol bol yüzdüm ama yarın tartı ne gösterecek bilemiyorum yarın ayran çorbasıyla detoksa başlıyorum bende bakalım ne olacak......
kırazcım ıyı aksamlar.
kızlar hepınıze tesekkurler oglumu sormussunuz,en son burda yazarken bır aglamasıyşa gıttım ,saatlerce acık kalmıs sayfa,doktora goturdum sonunda cıgerlerde bısey yokmus,genız akıntısı ama haftlardır gecmeyınce antıbıyotık verdı,ıns. cabucak ıyılesır oglusum oksurdukce kotu oluyorum.dr dan sonra ılacları almak ıcın cıktık sonrada parka ugradık ,yaklasık 1 saat kadar yurumus oldum boylece,dıyet yapamıyorum bari hareket edeyım dımı
yarın kendımden umıdım yok ama sızlerın sonuclarını merakla beklıyorumopuyorumnanaktan
KIZLARRRRR GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNN
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
YÜZÜNÜZ GÜLÜCÜK DOLSUN EMİ.......
HADİ BAKALIM HAFTANIN SON GÜNÜ BUGÜNDE SIKIN DİŞİNİZİ YARIN İŞ YOK....
YARIN ÇALIŞANLAR DA ZATEN İŞLERİ HAFİF OLUR KAFAYA TAKMASINLAR FAZLA OK.....
BUNLAR BENDEN SİZE a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
kırazcım ıyı aksamlar.
kızlar hepınıze tesekkurler oglumu sormussunuz,en son burda yazarken bır aglamasıyşa gıttım ,saatlerce acık kalmıs sayfa,doktora goturdum sonunda cıgerlerde bısey yokmus,genız akıntısı ama haftlardır gecmeyınce antıbıyotık verdı,ıns. cabucak ıyılesır oglusum oksurdukce kotu oluyorum.dr dan sonra ılacları almak ıcın cıktık sonrada parka ugradık ,yaklasık 1 saat kadar yurumus oldum boylece,dıyet yapamıyorum bari hareket edeyım dımı
yarın kendımden umıdım yok ama sızlerın sonuclarını merakla beklıyorumopuyorumnanaktan
kirazcım niye öyle dedin benim için bitmiştir fenamı oldun yoksa haber et bizleri daha yapmicenmi ben devam ediyom 3 gün ama saat 5 gibi oğluma sosis yaparken 1 tane çiğ yedim küçük sosislerden 3 kaşıkda haşlanmış makarna yedimki yağlamadan yiyim dedim karnımın açlığından değil arkadaşlar gelcek ve biraz kaçırırım sigarayı detoksda 1 tane içiyodum sadece günde ama sohbette kaçıyo işte bende daha sonra kötü olmaktansa 5 te yedim neyse kızlar gelcekler şimdi ha birde ince dilim karpuz yedim en son çorbamıda 9 içcem ama benimki fazla olmadı bugün aslında ama olsun 3 gün önümüzdeki hafta içi yine yapcam
günaydın çıtırlar
sonucu bidirmek için sabırsızlanıyorum
sabah uyku tutmadı bi türlü....erkenden kalktım
veeeee benden 1,100 gr gitmiş (74,700.dü çarşamba....bugün 73,600 )
cuma günkü kilomda 75,200 dü yani toplamda 1600 gr verdim bu haftasositosositosositososito
ve kesinlikle ayda 2 kere yapıcam bu diyeti
tebrik ediyorum kirazcım süpersin... merak ettiğim kadar varmış...iyiki tekrar asılmışsın diyete aramıza tekrar dönmüşsün... haftaya bende yapacağım bu haftayı bir atlatayım... yoksa 3 haftada 1 kilo vermeyedevam edeceğim... şoklamam lazım artık... yaza tam çıtır olamasakda kışa girerken tam çıtır olacağız...
sağol canım sorma çok huzursuz oluyo ama başka hastalıklar olmasın da nasıl olsa çıkaracak dişleriValla canım ben bir çorba diyeti yaptım öyle 3 kiloyu verdim yoksa çooooook yavaştım arada detoks falan bişiler yapmaya çalışıoz ben kilo veremiyorum çünkü baksana aralıktamı ne girdim ben buraya yeni yeni kilo verebildim sende yaaprsın sıkma canını :))) bak detoks yapıcam ben haftaya sende yap birazcık gider inşallah ufaklıkta canımya ne huysuzdur şimdi diş çıkarırken kıyamam ben ona allah sabır versin size zorlar sizi çok
sağol bursefam çok şükür atlattıkunuturmuyuz hiç canım... hoşgeldin tekrar aramızda olmana çok sevindim... çok geçmiş olsun atlatmışsınız ameliyatı... diş problemi bir müddet daha devam eder allah acil şifalar versin canım... kilolarıda verirsin bebişler iyi olsunda herşey olur inşallah...
kızlar en güzel kjaynatmışsınız... benim bilgisayara bakım yapıldı sorunları vardı... mesajları okurken kapatmak zorunda kaldım... yazacaklarım vardı ama unuttum... herkez iyidir inşallah... bende birazdan çıkacağım.. gelen olursa kaynatırız...
kiraz fıstık sevindim bırakmicana çorbayı hadi hafta içi tekrar yapalım kızlar hepiniz inanın çok güzel oluyo yapcam gün hiç içmicem sigara 2 günde 2 tane içmiştim toplam ama toksin derken oda toksin ya insan çok hafif dinç hissediyo zaten ben fazla içmem almam da günde 3 tane falan yemeklerden sonra ama sohbet esnasında geçen hafta arkadaşlarlaydım ya 1 günde 1paket içmişim çok kötü hissettim kendimi aayyy bırakalım şu illeti hepinizi öpüyom
merhaba hanımlar suan 74 kiloyum ama 7 ay önce 90 kiloluk bi yarım dünyaydım benide aranıza alırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?