70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

son çorbamıda içtim ve çıkıyorum....benim için ayran çorbası diyeti bitmiştir....sonucunu merakla bekliyorum....umarım hayal kırıklığına uğramam

hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

kirazcım niye öyle dedin benim için bitmiştir fenamı oldun yoksa haber et bizleri daha yapmicenmi ben devam ediyom 3 gün ama saat 5 gibi oğluma sosis yaparken 1 tane çiğ yedim küçük sosislerden 3 kaşıkda haşlanmış makarna yedimki yağlamadan yiyim dedim karnımın açlığından değil arkadaşlar gelcek ve biraz kaçırırım sigarayı detoksda 1 tane içiyodum sadece günde ama sohbette kaçıyo işte bende daha sonra kötü olmaktansa 5 te yedim neyse kızlar gelcekler şimdi ha birde ince dilim karpuz yedim en son çorbamıda 9 içcem ama benimki fazla olmadı bugün aslında ama olsun 3 gün önümüzdeki hafta içi yine yapcam

hoşbulduuk bende 1 ay falan olmuştur işte geleli :)

Doğumgünü tebriğin için kendi adıma teşekkür ederim arkadaşım tatilinin iyi geçmesine de ayrıca sevindim....

günaydın arkadaşlar...
ilk kilo bildirimi benden olsun bugün,
74.500 den
73.100 e inmişim bu hafta kendimce iyiydim... :teytey:
sizlerinde vermiş olduğunuza eminim,veremeyen arkadaşlarım içinde de haftaya inş. diyorum...

KIZLARRRRR GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNN
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
YÜZÜNÜZ GÜLÜCÜK DOLSUN EMİ.......
HADİ BAKALIM HAFTANIN SON GÜNÜ BUGÜNDE SIKIN DİŞİNİZİ YARIN İŞ YOK....
YARIN ÇALIŞANLAR DA ZATEN İŞLERİ HAFİF OLUR KAFAYA TAKMASINLAR FAZLA OK.....
BUNLAR BENDEN SİZE
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın fıstıklar bugun erkencıyım ben dıyete yenı basladım ama yınede kılo bıldırımımı yapıyım tam 68 guysılerle ha bende varım yarısmada benıde ekleyın kaptanımız kım bılmıyorum sesımı duy kaptanımız ben de varım artık valla bidaha kopmak yok sizden bak dun bozmadım dıyetımı sız olunca oluyor bı iş yanlızken hemen bozuyordum sizlerden ilham alıyorum allahım sızlerın eksıklını göstermesın canım arkadaslarım ebnım kahvaltımda aynı 2 kepek ekmegı bırazda kırem peynır sımdıde cayımı içiyom hadın kızlar kım sampıon merak ettım öpüldünüz

günaydın çıtırlar

sonucu bidirmek için sabırsızlanıyorum

sabah uyku tutmadı bi türlü....erkenden kalktım

veeeee benden 1,100 gr gitmiş (74,700.dü çarşamba....bugün 73,600 )

cuma günkü kilomda 75,200 dü yani toplamda 1600 gr verdim bu haftasositosositosositososito

ve kesinlikle ayda 2 kere yapıcam bu diyeti

Günaydın kızlar... ben hala tatilin etkisinden kurtulamadım.. işe gelirken sürünüyorum neredeyse... kilo bildirimimi yapayım... 68 tatil öncesi kilomdayım..buhafta tatilin fazlalıklarından kurtuldum... kiraz, kıymet sizin sonuçları çok merak ediyorum... inşallah güzel kilolar vermişsinizdir...

Kilo veren herkezi kutluyorum... berfin06 süpersin canım... inşallah bende haftaya güzel kilo vereceğim... bu hafta geçiş haftası oldu benim için...

Çok geçmiş olsun canım... Allah kısa zamanda iyileştirsin oğluşunu... minikkuşlar hep iyi olsun... çok öpüyorum ikinizide...

Seda'cım sabah sabah döktürmüşsün yine.... ooohhh ne güzel motive kaynağımız ilan ediyorum seni.... bu arada geçen hafta listemizde izinli saydığın için teşekkür ederim canım... bunlarda benden sana şekerim... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım şimdi gördüm seni...çok çok geçmiş olsun...oğluşun iyi olsunda canım sen nasıl olsa verirsin kilolarını...üzme kendini

kıymetcim yok canım fena falan olmadım...ben 7 den sonra bişey yemiyorum..7 de son çorbamı içmiştim..2.günde olduğu için bitmiştir dedim...hem çok sevdim ben bunu kesinlikle ayda 2 kere yapıcam

tebrik ediyorum kirazcım süpersin... merak ettiğim kadar varmış...iyiki tekrar asılmışsın diyete aramıza tekrar dönmüşsün... haftaya bende yapacağım bu haftayı bir atlatayım... yoksa 3 haftada 1 kilo vermeyedevam edeceğim... şoklamam lazım artık... yaza tam çıtır olamasakda kışa girerken tam çıtır olacağız...

çok saol sayenizde canım....iyiki tekrar dönmüşüm...6 lı rakamlara doğru ilerliyorum bakalımmm.....evet inşallah kışa çıtır giricez...asıl kışın burdan kopmamak lazım...kilo vermek bi yerde kolay...zor olan onu korumak...ama ben hep beraber onunda üstesinden geliceğimize inanıyorum

sanada bu ayran çorbasını kesinlikle tavsiye ediyorum...sonuçta kahvaltın çok düzgün...2 saatte de yiyosun ve hiç aç kalmıyosun....sen haftaya yap canım...ramazandan öncede beraber yapalım 2 .yi

kızlar kilom 78.500 yani geçen perşembe 79 dum ki ozaman bildirim yapabildim cuma evde değildim salı 80.300 ama oda boş kilo değildi salıya göre 1800 ama perşembeye göre 500 sedacım sen hazırlıyon sen yazarsın hangisi olursa farketmez benim için kendimi kuş gibi hissetmem önemli çok mutluyum hafta içi tekrar yapcam ama dün regl oldum biliyosun belki fazla veremem kiloyu ondandır dünden beri 200 gr gitmiş olsun ben regli sonrasını merak ediyom kim almışsa kupaları tebrikler şekerler ben çıkcam birazdan yokum yarın anca görüşürüz hepinizin gülen yüzü hep gülsün

kiraz fıstık sevindim bırakmicana çorbayı hadi hafta içi tekrar yapalım kızlar hepiniz inanın çok güzel oluyo yapcam gün hiç içmicem sigara 2 günde 2 tane içmiştim toplam ama toksin derken oda toksin ya insan çok hafif dinç hissediyo zaten ben fazla içmem almam da günde 3 tane falan yemeklerden sonra ama sohbet esnasında geçen hafta arkadaşlarlaydım ya 1 günde 1paket içmişim çok kötü hissettim kendimi aayyy bırakalım şu illeti hepinizi öpüyom

sağol canım sorma çok huzursuz oluyo ama başka hastalıklar olmasın da nasıl olsa çıkaracak dişleri
ben de düşünmeye başladım şu detoks işini ama nasıl yapacağımı bilmiyorum anlatırsan sevinirim
sağol bursefam çok şükür atlattık

bence de gitsin toksinler kilolar

loxandracım geçmiş olsun inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur kuzucuğun

şimdi kızlar ben diyet modundan tamamen çıktığım için beni bilgilendirirseniz sevinirim
ben de detoks yapmayı düşünüyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
benim silkelenip kendime gelmem lazım sporu da bıraktım uzun zamandır hadi biriniz tarif ediversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…