70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam kızlar gördüm diyet yöntemleri bölümündeki %100 detoks başlığındakini yapmışsınız sanırım şimdi okuyorum

herkese günaydınnnn
xzeynacım hoşgeldin aramıza oğlunun durumunun iyi olmasına sevindim biraz uzak kaldın ama bundan sonra bizimlesin artık
ben bu hafta fazla veremesemde nihayet 6lara ulaştım 400 gr gitmiş yeni kilom 69,6:jeyyar:

:Saruboceq:selam kızlar herkese günaydın birazdan spora gideceğim tartılıp kilomu bildireceğim kilo verdiğimi düşünmüyorum ama kilo almamışımdır inşallah bol bol yüzdüm faydasını görmüş olmayı umuyorum:Saruboceq:

Oooo süpersin kirazcığım aynen devam tebrik ediyorum....

teşekkür ederim canım....

merhaba hanımlar suan 74 kiloyum ama 7 ay önce 90 kiloluk bi yarım dünyaydım benide aranıza alırsanız sevinirim

aramıza hoşgeldin tatlım... kilo vermek için doğru yerdesin...

canım liste haftada bir hazırlandığı için hafta içindeki çıkışları sayamayacağım bende ki sonuca göre hazırladım ok...yerimsenibenyerimseniben

selam herkese bugün evdeyeim çalışmıyorum neler yapıosunuz :)
dün düğün vardım akşam 3te geldim eve gözler şişti uykusuzluktan
kilom 64 nasıl inim bilmiorum rejimde yapmadım ama her akşam bir sarmısak yiyorum ondan mı acaba
görüşürüz herkes kilo vermiştir umarım :)

arkadişlar bende bu hafta 1 kilo verdim:a015: detoksla verdim bidaha veremedim 3 gündür yerimd sayıtorum ama 68 olmak güzelll

merhaba kızlar,ben hala ogulumla ugrasıyorum atesı yok cok sukur ama ıstahı da yok,yogurt bıle zorla bıkc kasık hıc bısey yemek ıstemıyor,o yemedıkce benım yıyesım gelıyor,sun aksam 10:00 da makarna yememın sonucunda bugun 71.8 ımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbengurubun yuzkarasıyım.kılo veren herkesı tebrık edıyorum.harikasınız

selam ben 2 haftadır yoktum kilo bildirimi yapamadım ev taşırken 1 kilo vermiştim yerleştikten sonra rahatlayınca geri almışım sabah 69.2 çıktım haftaya yine 5 gün heyet var hem öğlen hem akşam hep dışarda yemek vereceğiz kilo vermem zor almam inşallah o güzel kokularda yemeden durmak zor ekmeksiz yiyorum dikkat ediyorum ama metabolizmam az çalıştığı için kolay alıp zor veriyorum bende ayran çorbasına başlamak istiyorum ama ancak heyet gittikten sonra başlayabilirim

selam kızlar ben de bu hafta 1 kilo 200 gr verdim şimdi 73.2 kiloyum detoks yaptım dün başladım öğlene bozdum şimdi tekrar başladım :) yarına devam edicem herkese tavsiye ederim süper kilo verdiriyo

arkadaşlar yeni açtım ancak başım çatlıyor sabahtan beri koşturuyorum işim çok yoğun tatile gidiyiyorum diye acısını çıkardılar bugün valla bu haftaki kilom 63kg 500gr gitmiş :lepi: haftaya ben yokum kendinize iyi bakın hepinizin yerine denizin kumsalın tadını çıkartacam sizi çok özleyecem çok öpüyorum kolay gelsin opuyorumnanaktan

canımm iyi tatiller sana....bol bol eğlen..dinlen..tadını çıkar...tabi bizim yerimizede

bu arada hedefine de emin adımlarla ilerliyosun...tebrik ederim canım

bugünki menüm :

kahvaltı :
2 dilim kepek ekmek
beyaz peynir
domates,salatalık
marul,yeşil biber

ara :
5 ad küçük kayısı
5 ad kırmızı erik (küçüklerden)

öğle :
4 kaşık etli,mantarlı patatesli yemek
1 domates,1 salatalık
2 yeşil biber,4-5 yaprak marul

ara :

vişneli k bar

ara :

5 ad küçük kayısı
5 ad kırmızı erik (küçüklerden)

akşam :

henüz belli değil ama annem tavuklu bişeyler yapacak sanırım
3-4 kaşık ne varsa onu yerim..yanınada yoğurt

3 lite suyum bitmek üzere...3 kupa yeşil çay
1 kupada kuşburnu içtim

iyi tatiller minnacım ben yokken de kilolar gitmiş maşallah

kızlar valla supersınız hepınızı tebrık edrım masallahınız var mınnacım benım yerıme tatıl yap canım bı kulacta ben için at tam canım kızlar bende öglen bısı yemedım ama bır saat önce yost yedım yanı aksam yememeyı dusunuyom yersemde cok az yıcem bende bugun dısarıdaydım gezdım valla ii geldı cumartesı ve pazar gunlerı ben yokum kızlar okuluma gıdıyom benı affedın ama gelınce hemen paylasımımı hemen yapıcam bıde hafta sonlarım daha ıyı atlata bılıyorum dersten cıkana kadar öglen oluyor ordan eve gelmesı yuruyerek 45 dk kadar bırazda arkadaslarla tkılırım aksamda atıdtırırım yanı hafta sonunları bana yarıyor neyse canlarım ben kactım hepınızı cok sevıyorum grubumuzun cıtırları tüh tüh masallah

:hooray::hooray::hooray:kızlarr bu hafta kupaların hepsi benim korka korka çıktığım tartıdan mutlu mutlu indim 71.500 4 günlük yüzme bi hayli işe yaramış çok mutluyum çokkkkk:hooray::hooray::hooray:

ıŞTE BU HAFTAKı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

BAYRAV35..........74.....71.5.....2.5:hooray:
SAMYELı26........75.1........73.3.....1.8:hooray:
KıRAZ_Z................75.2...73.6.....1.6:hooray:
BERFıN06.................74.5....73.1......1.4:hooray:
ıNSıRAH.................74.4.....73.2.......1.2:hooray:
MAGRENTA.............65....64....1
ASUUUM.............69.4.......68.1.......1
ROSEBUD_93..........70......69......1
DENıZM......................74.3.....73.6.....0.7
KIYMET_AY...................79.....78.5.....0.5
MıNNA9595......................63.5......63......0.5
WHITEHALL.........................70......69.6....0.4

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkis

SEDAOZER....................66
BURSEFA.............68
SECıLSECıL.................75.8
GÜL_0663................69.2

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava:klava:

LOXANDRA.....................70.6.........71.8....1.2

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZ a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

SAMYELı26......75.1
BEYHAN_.....
ıKıZANNESı2005....74

ARAMIZA TEKRARDAN HOŞGELDıNıZ FISTIKLAR....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

xZEYNA............73
SEVıLCAN..........66.5

YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ HAMıŞ ARKADAŞIMIZ...

MELANKOLı.......73.8:CüvCüv::CüvCüv:

EGER EKSıK BıRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BıLGıLENDıRıN KIZLAR YENı BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

Son düzenleme:
Ben inanılmaz kilo aldım:S
Ve şu an 70lerde olmadığımı fark ettim...
Beni çıkarırsan sevinirim

reyhanım biyere gitmek yok bak ben yoktum da ne oldu aynı sıs kaldım buarası bır cennet kıymet bılırsek bence gıtme kopma sıteden daha cok bosluga düsüyor ınsan gitme :gitme: SEDAÖZERİM ellerıne emegine saglık canım ayrıca msj cok hosuma gıttı a.s. :kedi: iyiki varsınız kızlar haftaya bomba bomba olucam super kupa alıcam haberınız ola savunu sevılcan gelıyor neyse bende cıkıyım kımsecıkler yok hadın kalın saglıcakla hepınız öpüldünüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…