günaydın çıtırlar
sonucu bidirmek için sabırsızlanıyorum
sabah uyku tutmadı bi türlü....erkenden kalktım
veeeee benden 1,100 gr gitmiş (74,700.dü çarşamba....bugün 73,600 )
cuma günkü kilomda 75,200 dü yani toplamda 1600 gr verdim bu haftasositosositosositososito
ve kesinlikle ayda 2 kere yapıcam bu diyeti
Seda'cım sabah sabah döktürmüşsün yine.... ooohhh ne güzel motive kaynağımız ilan ediyorum seni.... bu arada geçen hafta listemizde izinli saydığın için teşekkür ederim canım... bunlarda benden sana şekerim... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
merhaba hanımlar suan 74 kiloyum ama 7 ay önce 90 kiloluk bi yarım dünyaydım benide aranıza alırsanız sevinirim
kızlar kilom 78.500 yani geçen perşembe 79 dum ki ozaman bildirim yapabildim cuma evde değildim salı 80.300 ama oda boş kilo değildi salıya göre 1800 ama perşembeye göre 500 sedacım sen hazırlıyon sen yazarsın hangisi olursa farketmez benim için kendimi kuş gibi hissetmem önemli çok mutluyum hafta içi tekrar yapcam ama dün regl oldum biliyosun belki fazla veremem kiloyu ondandır dünden beri 200 gr gitmiş olsun ben regli sonrasını merak ediyom kim almışsa kupaları tebrikler şekerler ben çıkcam birazdan yokum yarın anca görüşürüz hepinizin gülen yüzü hep gülsün
arkadaşlar yeni açtım ancak başım çatlıyor sabahtan beri koşturuyorum işim çok yoğun tatile gidiyiyorum diye acısını çıkardılar bugün valla bu haftaki kilom 63kg 500gr gitmiş :lepi: haftaya ben yokum kendinize iyi bakın hepinizin yerine denizin kumsalın tadını çıkartacam sizi çok özleyecem çok öpüyorum kolay gelsin opuyorumnanaktan
arkadaşlar yeni açtım ancak başım çatlıyor sabahtan beri koşturuyorum işim çok yoğun tatile gidiyiyorum diye acısını çıkardılar bugün valla bu haftaki kilom 63kg 500gr gitmiş :lepi: haftaya ben yokum kendinize iyi bakın hepinizin yerine denizin kumsalın tadını çıkartacam sizi çok özleyecem çok öpüyorum kolay gelsin opuyorumnanaktan
Ben inanılmaz kilo aldım:S
Ve şu an 70lerde olmadığımı fark ettim...
Beni çıkarırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?