70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yenilerlede kaynaşacağımıza inanıyorum ama eskilerde olunca muhabbet iyi ilerliyor
yenilerde biran önce karışsın aramıza
sağlık sektöründeyim canım..
mesleğim ımmmm
sır kalıcak sanırım..
hmmmm doktormu desem hemşiremiiii
neden söylemiyorsun kız
bak bana ismim mesleğim herşey ortada
sen nasıl mutlu oluyorsan öyle olmalı zaten şekerim
ama süpersin 2 kilo hiçbişey ben 4 kilo aldım ama görünüş olarak daha fazla gibi
ya tartılmadığım dönemde daha çok zayıflamıştım haberim yok
şimdi çok aldım gibi geliyor

bana sormamışsın canım ama hemen atladım
bende seneye bıraktım
yapmaya başlayınca farkında 1 yaşından beri kaka yapıyorum diyor ama önceden haber vermiyor
ben hiç uğraşmadım
1 kere oturttum lazımlığa kakası gelmiş illa bağla bezi dedi bende tekrar denemedim
27 aylıktan sonrası idealmiş daha küçükler 1 ay bile çok şey değiştiriyor
konuşması nasıl buarada?

slm fıstıklar nasılsınııııııııııız
benim net çok yavaş alıntı yapamadım
RUWEYDA hoşgeldin canııııııııııım. ay herkes geldi ne güzel olduuuu ama ben o kadar yoğunum ki dalamıyorum sizinle sohbete
bugün menümde bir acayip oldu
sabah: 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 çatal reçel, 1 kk peynir
ara: 1 muz
öğle: 3 dilim ekmek, az reçel, 2 zeytin , domates
ara: 1 elma
akşam: balık ile salata yapacağım ve yoğurt
sabah ve öğle çok ekmekli oldu akşam sadece salata yoğurt yiyeyimde dengelensin biraz. balık var dolapta çok az pişmiş onuda içine katarım artık.
tam diet yapıyor gibi değilim ama kaçamak yapmadığım içinde mutluyum. normal ve az yiyorum. tatlı börek çörek kızartma vbbbb yemedim hiç canımda istemiyor işin aslı. ama felaket şiş durumdayım sanırım regl yaklaştı...

hemen dünkü menümü paylaşayım:
sabah:
1 bardak yarım yağlı süt
1 dilim kepekli ekmek
domates

öğle:1 elma

akşam:
1 ufak karnıyarık
1/2 dilim beyaz ekmek
1 dilim haşlanmış patates

temzilik yaptığımı söylemiştim pek vaktim kalmıyo bişey hazırlamaya,idare ediverin artık,haftaya buralarda olurum inş.

ayyyy kızlarr tuvalet meselesi bizimde olmadı henüzzz bende yaşını tam doldursunnn

o zmn başlıcamm çok denedim ama yapmadı tuvalete bezlemedişm bıraktım

1 ya boyunca hep evden çiş temizledimmm daraldımmm dedim anlamıo demek ki zorlamayım

26-27 aylıkken düşünüorum bende çiş alıştırmayı artıkk

bu arada sabah tartıldım 73 kg olmuşum:) geçen haftada böyleydim ama anneme gidince almışım neyse aldığımı vermiş oldum.
wc konusuna gelince 1 yaş çok erken zorlamayın bebeleri,deneyip deneyip bırakmayın eğitimi kararlı olun,kızım 3,5 yaşında ,2 yaşındayken halletmiştim wc olayını,sonra bronşit oldu,öksürüken yapmaya başladı gece bezleyeyim dedim,derken gündüzleri de beze döndük gezmeye vs giderken sonra tamamen beze döndü,3 yaşında tekrar başladık,anca oturtuyoruz,kafası karıştı çocuğun burda benim suçum oldu çok,birde gece ve gündüzü bir kesin,yoksa çok geç alışıyo.
oğlum 2 yaşında ama tık yok ,kaka mı yaptın diyorum hayır diyo gel altını alalım diyorum yok,ağlıyo yapmamış,kokudan durulmuyo haberi yok,yaza başlıycam ona artık.

aslında tuvalet eğitimi için çocuğun kendini ifade etmesi lazım ki bizimki edemiyor
hazır olduğunu belli eder bende yaza bırakııcam zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum
evet canım haklısın hayat onlar için daha güzel
yardım eden herzaman eder etmeyende naparsan yap etmez..
evet tabi kaynaşırsa iyi olur ne kadr hareket o kdr motivasyon
ne demek canım atla tabi burda herşeyimizi paylaşcaz
yazın hep beraber paylaşırız çiş deneyimlerimizi

seninki benimkindende küçük
uğaşmasaydın keşke hiç
ister istemez stresin onada yansır
büyük olupta bezli gezen varmı
bişekilde öğrenecek zamanı gelince
ben zamanını bekliyorum bakalım nasıl olacak seneye mayıs gibi düşünüyorum
mayıs haziranda 31-32 aylık oluyor tam ideal bence

pisiğim hoş buldum fıstğım.seni gördüğüme çok sevindim.nasılsın canım?hayat nasıl gidiyor?benimkide sorumu şimdi çalışıyosun ve yoğunsun değilmi
bundan böyle yine beraberiz.sohbetlerimizi bizde akşam yaparız .
canım benim akşamki menüne çorbada eklemelisin bence.gördüğüm kadarıyla hep kuru beslenmişsin bugün.ay kıyamam sana yaaa..

canım merhaba;
benımde 25 aylık erkek bir bebeğim var.bir kaç kez denedim ama korktu ağladı.rutin doktor kontrolünde bu konuyu doktoruma danıştım.erkek bebeklerin üreme sistemlerin kızlarınkıne gore daha gec kasılma falan oluyormus bu nedenle zamana bırakın dedı her bebek bir değilmiş.once sözlü alıştırma yap dedi.örneğin anne babada tuvaleti geldiği zaman ben tuvalete gidiyorum hadı oglum senınde varmı sende gel dıyecekmısız.baba da bu konuda yardımcı olmalıymıs erkek bebeklerde model olarak.bebeklerde kı bu tuvalet eğitimi 2,5 yaş ıle 3,5 yaşa kadar uzayabiliyormuş.ben başta uzuluyordum ama artık takılmıyorum ..sağlıklı ya boşver ...kendıne ıyı bak...

selam kızlar

bugunku menumu paylasıyorum yorumlara acıktır.bu arada yenı donen ve aramıza yenı katılan arkadaslara selamlar....

sabah
1/2 domates
3 dılım salam
1 adet parmak sosis
2 dılım çeçil peynırı
1 adet kuçuk carlıston bıber
1 dılım uno denge lıght ekmeği
4 adet zeytın
1 kupa sekersız nescafe

ara
1 adet yeşıl elma

öğlen
1 adet haslanmıs tavuk but
1 bardak ayran

ara
1 kase üzüm

akşam
1 dılım uno denge lıght ekmek
4-5 yk.sebzeli mantar yada musakka
salata
1 bardak ayran

ara
1 adet erık yada elma.

ılaveler
3,5-4 lt su,1 kupa form cayı ,1 kupa yesıl cay....

yok canım abartma hiç öyle gözükmüyor resimlerde

bu yemek benim dişimin kovuğuna yetmez sağlıklı beslenelim

evet canım erkek bebeklerin gelişimi kız bebeklere göre daha geri
kızlar daha çabuk öğreniyor hormanel bişey yaradılış gereği
zaten buluğ çağı kız çocukların da daha erken başlıyor
bende zamana bıraktım zorlamayla olmaz
sonuçda askere gidene kadar bezlicek değiliz
bigün sölicek

hadi bana yardım edinnn bende 73 kg yimmmmm ve 2 hafta sora sözlencemm 2 haftada 65 olsam süperrrr olurrrr ama açlıa dayanamıorm pofff

çok güldüm kısçe allah iyiliğini versin emiiii
sen ye ye 2 hafta kala yumurta kapıdaykene mi aklın başına geldi bakem
2 haftada 8 kg gidermi hiç
giden kilo ne olur biliyormusun sen düşün gerisini bilmem anlatabildmmi
ama azim edersen 69 70 yapabilirsin

selam kızlar bugünki menümüde yazayım unutmadan

sabah 8.30
1 bardak limonlu su
3 dilim uno denge ekmeği
1 has yum.
2-3çt peynir
2-3 zeytin
1 çk tereyağ/bal

ara 11.30 yarım dilim elma

öğlen 13.30
nesfit

ara 17.15 bir kupa sütlü tek şekerli kahve yanında 5 hoşbeş, 2 mini halley hüplettim çok iyi gidiyordum ama kaçtı

akşam 19.30
bilmiyorum ama
çok az patates püresi kalmıştı dünden
3 kaşık yoğurt
okadan ymicem fazla
2.5 lt su içmişimdir
ha bu arada 1.5 saatde yürümüşüdür.

neskuik im bende biliorm gidemiyeceğini laf işte benmki ya bi ara bi ayda 66 ya düştüm ama olmuo olmuo bi ay tutsam ikinci ay tutamıorm gırtlağımı bıktım sürekli kilo vermeye çalışmaktan :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…