Günaydıngünaydın güzellikler
günaydın hasrettttttt...
Günaydın canım,ganaydınlar
nasılsınız gelecegın cıbık krakerlerı
dun ızınlıydık dugun salonu altın alısverısı felan yaptık
oldum oldum yorgunluktan dısarıda yedık hep yarın + cıkarım oyuzden tartılmayı dusunmuyorum
dugun salonumu kıraladım cok begendım tam hayalımdekı gıbı dıyebılırım
ama tek sorun kapalı bır mekan olması korkuyorum cok sıcak olursa dıye
he tabıkı 6 tane felan koccaman klımalar var ama
daha oncede hıc gıtmedım kı o salona
ellerınde daha onceden cekılmıs cdlerde yoktu muzıklerı duymam ıcın
kıraladıgımız yerın sahıbının aynı zamanda muzık okuluda var
bızden daha ıyı calan yok bu cevrede dıyor ıns oledır
bırde dans kursu alacagız
ılk salona cıktıgımızda degısık bır dans gosterısı yapmak ıstıyoruz
sevdıcegımde klarnet ogrenmek ıstıyor o gece guzel bır sarkı calmayı planlıyor
eger planladıgımız gıbı olursa hersey cok ıyı
ama ıns olur ıns:18::18:
Herkese günaydınlarrrr
Akşam diş çektirdim, azı dişimi, çok ağrıdı, o yüzden spor falan kalmadı. Sizler nasılsınız kızlar? Sporlar yapıldı mı bakim, herkes dökülsün.
ohhhhhhhhhhh afiyet bal şeker olsun,yağ olmasın pisim..insanın karnı doyunca mutlu oluyo demi..akşam gelemedim pisim yatılı misafirim vardı.az önce gönderdim.bu akşam gelebilirsem çaylar benden olsun.eve geldim balık ve marula saldırdım doymadım dünden kalan fasulyeden 2 kaşık la 2 dilimde ekmek yedim:18: karnım şişti
kalkayımda şu mutfağı bir toparlayam bariiii. ama gel bir ara bekliyom bak. çayı koydum gel gel
hepinize günaydın.
bol motivasyonlu bir gün olur inşallah.
ohhhhhhhhhhh afiyet bal şeker olsun,yağ olmasın pisim..insanın karnı doyunca mutlu oluyo demi..akşam gelemedim pisim yatılı misafirim vardı.az önce gönderdim.bu akşam gelebilirsem çaylar benden olsun.
temizz sanada geçmiş olsun kısçe diş ağrısı başka ağrılara benzemez
hasretçim hayırlı olsun.umarım herşey gönlünüzce olur.
zerracım sanada günaydın bacım
günaydın kızlar alıntı yapmadan konuşmakta zor ya .
diş ağrısı çekene geçmiş olsun, düğün hazırlıkları kolay gelsin, tv karşısında bacak indirip kaldırmak spordan sayılır mı, akşam çaya gelirim diyerekten karışık bir cevapla güne başlıyorum:) :) :) siz anlarsınız artık.
sabah uyandım ülkemin savaş haberi ile çok üzüldüm. ben ne olursa olsun bu ülkenin savaşa girmesini istemem. savaş demek ölümdemek yıkım demek acı demek umarım sıcak bir savaşa girmeyiz. hele de rakip olarak rusya ve iranı hiç istemem. ikiside bir sürü nükleer silah barındıran ve gözü kara ülkeler. of of sıktım di mi sabah sabah neyse mevzu değişsin
evet sabah sabah kötü haberleri duyduk
savaşa doğru sürükleniyoruz
elektriğe, benzine zam geldi
herşeyin üstü bu olayla kapatıldı
şimdiye kadarda hep böyle olmadımı
buda bir oyun gibi geliyor bana
ama hadi hayırlısı
pek inanasım gelmiyor nedensekeşke oyun olsunda savaşa girmeyelim canım ya. savaş fikri bile beni korkutuyor.
herşey kötüye gider. ekoınomi, sosyal yaşam hepsi çöker. ölümleri düşünemiyorum bile. baksana meclis tezkereyi görüşüyor
malesef tatlısız kahvaltı ben hiç düşünmdim canım güne zinde başlamanın yolu azucuk ucundanda olsa tatmakvallaa 1.5 olunca uğraşmıştım ama yok canıma tak ettti bıraktımm
dediğin gibi daha küçükk zamanı gelince öğretirim inş..
şekerim kaçamkların hariiçç güzellll
sabahlarıda çikon yoksa bal kaymağın varrr maşallaahh
hahahahahahah içimdeki çiko canavarını herkese bulaştırmışım sanırımßuqünkü menüm:
sabah
1 bardak su
15 dk egzersiz
1 fincan yeşil ve form çayı
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
1 satalalık
yarım domates
ara
1 ayva
öğle
1 dilim çavdar ekmeği üzerine çokokrem sürdüm yedim
ara
bol suuuu....
akşam (birazdan yicem)
1 porsiyon tavuk döner
1 kase yoğurt veya ayran
ilerleyen saatlerde
15 dk egzersiz
2,5 lt su...
metonu şaşırtcan şuana kadar hep düzenlimi gittin hiç cıs yapmadıysanZayıflamam durdu bana yardım edermisiniz sizin başınızada geldimii..daha yolun başındayım7 kilo kadar verdim şu 71.8 de kaldı tık yok 1
gundurnapcamı şaşırdım...12 kilo daha vermem lazım
günaydın canımgünaydın güzellikler
günaydın hasrettttttt...
günaydın hasret inşallah herşey dilediğiniz gibi olur hayırlısıylaganaydınlar
nasılsınız gelecegın cıbık krakerlerı
dun ızınlıydık dugun salonu altın alısverısı felan yaptık
oldum oldum yorgunluktan dısarıda yedık hep yarın + cıkarım oyuzden tartılmayı dusunmuyorum
dugun salonumu kıraladım cok begendım tam hayalımdekı gıbı dıyebılırım
ama tek sorun kapalı bır mekan olması korkuyorum cok sıcak olursa dıye
he tabıkı 6 tane felan koccaman klımalar var ama
daha oncede hıc gıtmedım kı o salona
ellerınde daha onceden cekılmıs cdlerde yoktu muzıklerı duymam ıcın
kıraladıgımız yerın sahıbının aynı zamanda muzık okuluda var
bızden daha ıyı calan yok bu cevrede dıyor ıns oledır
bırde dans kursu alacagız
ılk salona cıktıgımızda degısık bır dans gosterısı yapmak ıstıyoruz
sevdıcegımde klarnet ogrenmek ıstıyor o gece guzel bır sarkı calmayı planlıyor
eger planladıgımız gıbı olursa hersey cok ıyı
ama ıns olur ıns:18::18:
günaydın fadik geçmiş olsun canım çok ağrır bilirim ıııyyykkkkkHerkese günaydınlarrrr
Akşam diş çektirdim, azı dişimi, çok ağrıdı, o yüzden spor falan kalmadı. Sizler nasılsınız kızlar? Sporlar yapıldı mı bakim, herkes dökülsün.
günaydın rüveydahepinize günaydın.
bol motivasyonlu bir gün olur inşallah.
ohhhhhhhhhhh afiyet bal şeker olsun,yağ olmasın pisim..insanın karnı doyunca mutlu oluyo demi..akşam gelemedim pisim yatılı misafirim vardı.az önce gönderdim.bu akşam gelebilirsem çaylar benden olsun.
temizz sanada geçmiş olsun kısçe diş ağrısı başka ağrılara benzemez
hasretçim hayırlı olsun.umarım herşey gönlünüzce olur.
zerracım sanada günaydın bacım
günaydın black umarım savaşa girmeyizgünaydın kızlar alıntı yapmadan konuşmakta zor ya .
diş ağrısı çekene geçmiş olsun, düğün hazırlıkları kolay gelsin, tv karşısında bacak indirip kaldırmak spordan sayılır mı, akşam çaya gelirim diyerekten karışık bir cevapla güne başlıyorum:) :) :) siz anlarsınız artık.
sabah uyandım ülkemin savaş haberi ile çok üzüldüm. ben ne olursa olsun bu ülkenin savaşa girmesini istemem. savaş demek ölümdemek yıkım demek acı demek umarım sıcak bir savaşa girmeyiz. hele de rakip olarak rusya ve iranı hiç istemem. ikiside bir sürü nükleer silah barındıran ve gözü kara ülkeler. of of sıktım di mi sabah sabah neyse mevzu değişsin
günaydın
bu sabah kimsecikler yok
cısslarmı yeniyor yoksa
diyen yemese keşkeee
mis gibi simit kokuları geliyor
neyse ben erikle ara yapayım en iyisi
mürdüm eriğiyle aramı yapıyorum şuangünaydın kısçe gelmesin burnuna o kokular cıssssss
o gelen koku erik kokusudur
kızlar sabah sabah kötü şeyler düşünüp moralinizi dahada bozmayın.umarım bu savaş devam etmez ama edersede elimizden ne gelirki.dua edelimde devam etmesin .
kilo çizelgemi yeniledim.1 yılda verdiğim toplam kilo malesef 3.hedefimide 65 e çektim..
çizelgemi 18 eylülden itibaren dikkate alarak başlattım çünkü ogün tekrar karar almıştım.15 günde sadece 1 kilocuk gitmiş.aslında 2 di ama ahhh ahhhhafta sonunda gittiğimiz 2 günlük tur gezisinde herşey bozuldu.ve kendimi yeni yeni toparlıyorum.
Zayıflamam durdu bana yardım edermisiniz sizin başınızada geldimii..daha yolun başındayım7 kilo kadar verdim şu 71.8 de kaldı tık yok 1
gundurnapcamı şaşırdım...12 kilo daha vermem lazım
günaydın kızlar alıntı yapmadan konuşmakta zor ya .
kızlar sabah sabah kötü şeyler düşünüp moralinizi dahada bozmayın.umarım bu savaş devam etmez ama edersede elimizden ne gelirki.dua edelimde devam etmesin .
kilo çizelgemi yeniledim.1 yılda verdiğim toplam kilo malesef 3.hedefimide 65 e çektim..
çizelgemi 18 eylülden itibaren dikkate alarak başlattım çünkü ogün tekrar karar almıştım.15 günde sadece 1 kilocuk gitmiş.aslında 2 di ama ahhh ahhhhafta sonunda gittiğimiz 2 günlük tur gezisinde herşey bozuldu.ve kendimi yeni yeni toparlıyorum.
blackcim
yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama
terörden dolayı nekadar çok şehit verdik
boş dağları bombalamak dışında ne yapıldı
şimdi ise hemen karşılık verildi
sonuç düşündürücü benceee
asıl konumuz dağıttık ama hayatın içinde olduğu için konuşmadanda olmuyor
mürdüm eriğiyle aramı yapıyorum şuan
o 1 kiloda hemen gider azcık dikkat etsen yeter
günaydın buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?