70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rosebud_93 ve denizm kızlar listenin son hali ekledim sizi de....

kızlar grubunuzda bana da yer varmı? 5 ay ıcınde 60 olmam gerekıyorr. benı de alın aranıza lütfenn:1no2:

günaydın fıstıklar

sedacım canım benim ellerine sağlık....kupalarıda almışız..artık devamı gelicek inşallah

sedacım ellerine sağlık liste çook güzel olmuş
.Z.E.Y.N.O. hoşgeldin aramıza canım a.s.
kimseler yok şimdi gideyim oğluşun karnını doyurayım sonra yine grş yerimseniben

kızlar geldim okudum çıkıyom kilo verenleri teprik ediyom veremeyenler toparlanın detoks haftası yapalım hafta içi yeni gelenler hoşgelmişler dün yoktum evde kına vardı akşam SEDACIM ellerine sağlık çıkıyom kimseler yok

sedacım ellerine sağlık kendimi daha ilk haftadan listenin başında görmek çok mutlu etti beni bu motivasyonla haftaya daha çok dikkat edicemm umuyorum hedefime çok yakında ulaşırım desteklerinizdena ötürü hepinize çok teşekkür ederima.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

şuan 3gündür hollywood dıyetını uyguluyorum arkadaslar. cumaya inşallah tartıda fark eder bişeylerhihoyyyt sizler neler yapıyosunuz ?

kızlar mrb,,
akşam uzun zamandır görmediğim arkadaşımla buluştum. türk kahvesi içtik. eve gittiğimde 9 du. kahve tıkadı bende kavun karpuz yedim. eşimde sen her gece türk kahvesi iç dedi.

arkadaşlar şu kilo tablosunu nasıl yapıyorsunuz?

merhaba arkadaşlar.. ben bu günlere fazla giremiyorum nete işler ve bazı problemler yüzünden... diyeti bırakmıyorum ama bu ara sporda yapamıyorum... yeniden görüşene dek hoşçakalın.........

ana bugun sayfalar beklıyordum b baktım sok oldum umarım kacamak yapmıyorsunuz neyse bugun cumartesı herkes tatılın telasındadır dıye umut edıyorum bende bugun okldan cıktım eve geldım ve bıraz pasta göturdum ama sımdıde yarım ekmek arası yedım kızmayın aksam derlıcem yanı toparlıcamö bugun spor olarakta yuruyerek gıdıp geldım bı ara elım aygım titredı bıraz yedım bende ufff dersler cok zor gelıyor kızlar bana neyse bunuda altın dan kalkmasın bılırm ben allaha emet olun kızlar ıyı tatıler öpuyorum hepınızı ba bye

kimseler yok hafta içi olsunda hemen tekrar dolsun buralar bide detoks yapim hemen şu anda çok şişim üff ya dün yediğim dondurma ve biber dolmasının etkisimi acep nerdesiniz bişey yemek istiyo canım 12 de sadece kepekli tost ve nescafe domates yedim sonra 14 30 da 1 .5 şeftali yedim ama açım gibi çorba ne güzel tıkıyodu sizde yoksunuz yemekmi yesem evdede kepek ekmeği kalma dı almak içinde çok yürümem lazım sıcak... makarna yiyim bari

oooo kimseler gelmemiş kaç saattir neyse makarna yedim 1 tabak sora nescafe bitmişti canımda tatlı istiyodu evde üçübürarada kapiçino vardı onu içtim 3 tanede maviyeşil limonlu bisküvi yedim neyse çıkim kimseler yok yine

merhaba kızlarhaftasonu yıne sakın burası.bugunu hafıf seyler yıyerek gecırdım cok sukur,aksama dogru da 1,5 saat spor yaptım.yarın yıne gıdecegız arkadaslarla sozlestık,sporsuz hem motıvasyon olmuyor hem kılo verılmıyor.bakalım bu hafta toparlayabılecekmıyım kendımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…