Fırında patatesi yağlı kağıt üstünde yaptın mı daha bi lezzetli oluyor canım, tavsiye ederim. Baharatlayıp az yağla harmanla, at fırına, kızartmadan daha lezzetli oluyor. Gerçi sen bu konularda gayet iyisin de, facede fotoğraflarla gayet güzel tariflerin var
ekmekler için haklısın
buakşam markede gidebilirsem alıp stoklıycam buzluğa
patateslerde fırında
süper menü valla
uyabiliyorsan tebrikler
geçmiş olsun neyi vardı hayırdır?
güzel beğendim
selam
hoşgeldin şeker
fırında yapmayı düşünüyorum
eşim kızart demezse tabiii
kızartma olursa yemem yada tadımlık yerim
migrostan almıştım ben bide oraya bak
canını çektirdiysem özüüüüür :26:
1 dilimden bişey olmaz, yemesen de aklın onda kalıp, akşama yarım kg. bitirme ihtimalin de vardı, nefsini körlemişsin, hiç canını sıkma.1 dilim baklava yedim
ya bu diyet işi için hazır değilim sanırım ben yaaaa
ne güzel dün akşam üşenmedim sırf öğlen yiyeyim diye taze fasulye yaptım şimdi yaptığıma bakın yaaaa
Günaydın canikom, nasılsın, diyet işleri nasıl gidiyor?
Selam jilliancı bacı, 2.level nasıl geçti?
Bu jillianın 3 tane değişik spor videosu var değil mi canım? 30 day shared da, her level 10 gün mü yapılıyor biliyor musun?nazar etme nooolurr çalış seninde olurrr ehehehe
ooohh ohhhh afiyet olsunnnnn kısss
ne özürü canım
ekmekler için haklısın
buakşam markede gidebilirsem alıp stoklıycam buzluğa
patateslerde fırında
süper menü valla
uyabiliyorsan tebrikler
geçmiş olsun neyi vardı hayırdır?
güzel beğendim
selam
hoşgeldin şeker
fırında yapmayı düşünüyorum
eşim kızart demezse tabiii
kızartma olursa yemem yada tadımlık yerim
migrostan almıştım ben bide oraya bak
canını çektirdiysem özüüüüür :26:
Sen yazptıkça ben de hevesleniyorum kız, yap sen yap devam et, şınavda ben de shared da çok zorlanıyorum, bir de zıplamalarda hepsini yapamıyom, bir de dambıllarla bi hareket var, kalçalarını sıklaştırıyo sanırım, onda çok zorlanıyom. Ama jillan gerçekten çok süper, geçen sene 10-15 gün kadar yapmıştım, vücut ölçülerim düzenli olarak inceliyordu, bırakınca hemen vücut kendini salıyo, şimdi yine 3 gün yaptım, fark hemen kendini gösteriyo.amaaann ablaa o neydii öleeee
o kdr spor tecrübem varr bu kdr terlemedimm
şınav pozisyonunda terler alnımdan çeneme çenemden yerlere aktıı şapır şapıırr
1. levelde bu nasıl ter diodummm ama bunu gördüm şok oldummmm
3. levelde nasıl olcöak acabaa merakla bekliyorummm
ama dediğim gibi ben 30 day shares yapmıorm ripper in 30 bu 2. seviye jillian ın
4 levelden oluşuo her hafta 1 levell yapılıo
ne özürü canımkaç gündür arıyorum bulanmadım yaaaa. memlekette vardı ama erzurumda yoooooooook.
canım feci tatlıda istiyor regl olacam kesin of of olsa da bitse. tatil olunca tarihlerid tam hatırlamıyorum.
neyse ben çalışayım acık görüşürüüüüüüüüz
1 dilim baklava yedim
ya bu diyet işi için hazır değilim sanırım ben yaaaa
ne güzel dün akşam üşenmedim sırf öğlen yiyeyim diye taze fasulye yaptım şimdi yaptığıma bakın yaaaa
Bu jillianın 3 tane değişik spor videosu var değil mi canım? 30 day shared da, her level 10 gün mü yapılıyor biliyor musun?
Sen yazptıkça ben de hevesleniyorum kız, yap sen yap devam et, şınavda ben de shared da çok zorlanıyorum, bir de zıplamalarda hepsini yapamıyom, bir de dambıllarla bi hareket var, kalçalarını sıklaştırıyo sanırım, onda çok zorlanıyom. Ama jillan gerçekten çok süper, geçen sene 10-15 gün kadar yapmıştım, vücut ölçülerim düzenli olarak inceliyordu, bırakınca hemen vücut kendini salıyo, şimdi yine 3 gün yaptım, fark hemen kendini gösteriyo.
Aynen öyle, eteklerim bollaştı ve insan bunu görünce daha da azimleniyor. Umarım ben de shared 30 günü tamamlayabilirim.benim bildiğim 4 tane var
1. 30 day shared
2. ripperd in 30
bu ikisi birbirlerine çok benziolar ama zorluk dereceleri farklı
ben ripped i yapiorm
30 day shared her level 10 gün 3 level
ripped in 30 her level 7 gün 4 level
3. 6 weeks 6 packs
4. killer buns
başka var mı bilmiormmmm
yaptıkca bende hevesleniormmm ve dediğin gibi kendini belli edio fark
henüz ölçülerimi almadım çarşamba günü 2 hafta tamamlansın o zmn alıcam ama
giydiklerimde farkedio kendinii daha geçenlerde sıkan bi elbisem vardı
şimdi gayet rahatt giyiyorummm bunu görüncede daha da hevesleniormm
Aynen öyle, eteklerim bollaştı ve insan bunu görünce daha da azimleniyor. Umarım ben de shared 30 günü tamamlayabilirim.
dilek yarın bildrim yapıcan mı
kilonu çok merak ettim bak..
ama senin menün iyiydi 2 kesin gider..
O doğum göbekleri yok mu zaten beni de deli ediyor, azcık kilo alayım, hemen göbeğime yerleşiyor, sinir ediyor, jillanda güzel hareketler var ama göbek için de, toparlarız inşallah, her yerciklerimizi.evet aynne öylleee :)
tamamlarsın ablaaa hiç sıkma kendinii üzerinde yük gibi hissedince spor yapılmıoo
ama sonucunu düşününce oluooo 35 dk bişi deil şurda otursam hemen geçicek bari sporla geçsin diorm
ben kendimi öle gaza getiriorm
ben göbeğimi sıkıntı ediorm nasıl bi hamilelik göbeğiyse gitmiyo bi türlüüü anlayamıorm
o kdr da egzersiz yapıormmmm tabiki küçülüo ama diğer yerler gibi hızlı deilll
o da gider herhal bi gün azimle bekliyorum
OOOO yooooooo, gitmek yok buralardan, sen yaparsın, başlarsın tekrar, sakın pes etme canımIhh yapmıcammm.
Regl oldum çiko patlaması yaşadım.
Pekte mutsuzum bu aralar. Öyle abartı bişi almadım ama demekte istemiyorum nedense.:26:
Gene kendimi salmasam bari.
Evet öylede yapıyorum ama bunu yemek gibi sulu yapacamFırında patatesi yağlı kağıt üstünde yaptın mı daha bi lezzetli oluyor canım, tavsiye ederim. Baharatlayıp az yağla harmanla, at fırına, kızartmadan daha lezzetli oluyor. Gerçi sen bu konularda gayet iyisin de, facede fotoğraflarla gayet güzel tariflerin var
O her yaptığından da yiyorsan zaten tutmasın kimse seni
sizde olmasanız moralim bozulmuştu valla1 dilimden bişey olmaz, yemesen de aklın onda kalıp, akşama yarım kg. bitirme ihtimalin de vardı, nefsini körlemişsin, hiç canını sıkma.
geçen hafta ben öyleydim regl geldi kurtuldumne özürü canımkaç gündür arıyorum bulanmadım yaaaa. memlekette vardı ama erzurumda yoooooooook.
canım feci tatlıda istiyor regl olacam kesin of of olsa da bitse. tatil olunca tarihlerid tam hatırlamıyorum.
neyse ben çalışayım acık görüşürüüüüüüüüz
sporun kötü yanıda oSen yazptıkça ben de hevesleniyorum kız, yap sen yap devam et, şınavda ben de shared da çok zorlanıyorum, bir de zıplamalarda hepsini yapamıyom, bir de dambıllarla bi hareket var, kalçalarını sıklaştırıyo sanırım, onda çok zorlanıyom. Ama jillan gerçekten çok süper, geçen sene 10-15 gün kadar yapmıştım, vücut ölçülerim düzenli olarak inceliyordu, bırakınca hemen vücut kendini salıyo, şimdi yine 3 gün yaptım, fark hemen kendini gösteriyo.
iyiki varsınız kızlar yaaa
sende öyle lyapmışsın 1 dilim baklavadan diyet bozulmazzz
yaptıkca bende hevesleniormmm ve dediğin gibi kendini belli edio fark
henüz ölçülerimi almadım çarşamba günü 2 hafta tamamlansın o zmn alıcam ama
giydiklerimde farkedio kendinii daha geçenlerde sıkan bi elbisem vardı
şimdi gayet rahatt giyiyorummm bunu görüncede daha da hevesleniormm
aynen bendeeeIhh yapmıcammm.
Regl oldum çiko patlaması yaşadım.
Pekte mutsuzum bu aralar. Öyle abartı bişi almadım ama demekte istemiyorum nedense.:26:
Gene kendimi salmasam bari.
O doğum göbekleri yok mu zaten beni de deli ediyor, azcık kilo alayım, hemen göbeğime yerleşiyor, sinir ediyor, jillanda güzel hareketler var ama göbek için de, toparlarız inşallah, her yerciklerimizi.
affiyet olsun canim ananasi severimde onu kesmesi var birde hic sevmiyorum onlan ugrasmayibiri kesmesini yapsada bende yesem
ben kopyaladim canim Weight Loss - Diet Ticker
kactim kizlar molaya by by :80:
OOOO yooooooo, gitmek yok buralardan, sen yaparsın, başlarsın tekrar, sakın pes etme canım
aynen bendeee
kızların motivasyonunu görünce ben neden böyleyim diye canım sıkılıyor
benimde hemen göbeğim şişiyor
bide kalçam
bide bacaklarım
kısacası hemen heryerim büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?